Select Page

0cloudsSelle nädala võtmed räägivad kuidas tasakaalustada oma maskuliinsust ja feminiinsust; tasakaalu võtmest; oma ajast ees olemisest; kuidas kompromisse oma unistustega tuleks vältida; kuidas vaim annab sulle parima! Head lugemist!

Veebruar – maskuliinsuse ja feminiinsuse tasakaalustamise kuu

Teine kuu lähtuvalt uue ajastu numbritest sellest aastast paneb fookuse pühale naiselikkusele ja pühale mehelikkusele.

0feetMeis kõigis on sügaval olemas mõlemad osapooled ning selleks, et selles uues elus täielikult õitseda, meil on vaja täielikult õppida saama pühaks shaktiks (feminiinne) ja pühaks shivaks (maskuliinne).

Maskuliinne on kohal selleks, et hoida ruumi, luua turvalisust ja turavuumi ja lasta shaktil ennast laiali laotada ja avada tundmatusse. Shiva peab õppima kuidas tõeliselt usaldada shaktit enda sees ja endast väljaspool. Võti peitub selles, kui õppida välja selgitama kõiki väikseid shakti detaile.

0catacrystalstretchNeed ajad kui shakti on ühenduses varjudega ning tantsiv Kali jumalanna – transformatsiooni jumalanna. Shiva ülesanne on siis vaid kohal olla, kuulata ja unustada lahenduste pakkumine. Võti on rahustada shakti maha, mis iganes moel see tema jaoks toimib ja lihtsalt ütelda: ‘Kõik on hästi kallis, ära muretse, kõik saab korda,’ isegi kui shvival pole mingit ideed kuidas seda korda teha, mis shaktit häirib. Kui sa oled piisavalt kannatlik, siis sa näed kuidas see toimib. Siis näed jällegi shaktit püha emana, kes hoolitseb. Siis on jällegi temast saanud võrgutav jumalanna jne.

1goddessdanceShivale on vaja teadlikku shaktit enda kõrvale. Shival on vaja õppida kuidas ruumi hoida ja olla valguse sammas – seega mitte ära joosta, kui shakti hakkab ‘üle keema’ või loob kaost. Shiva ülesanne on olla täielikult kohal ja omada kontrolli, isegi kui tal seda pole. Mida tugevam shiva on, seda rohkem shakti avab ennast, näitab oma ootamatuid külgi nii nagu ka haavatavust ja tantsu tundmatusega. Sellest lähtuvalt saavad nii shiva kui shakti hakata koos looma uusi universumeid, mida iganes nad valivad. Seejärel vaim korraldab inimesed, kohad ja võimalused sellise kergusega, et see on lausa hämmastamapanev.

Mida rohkem selliseid shivasid meil on, seda rohkem shaktisid avaneb ning läbi selle ka tervendame planeeti, ennast ja kõike enda ümber. See on võtmeteema ja võti kogu ülejäänud ajaks sellel planeedil, aga eriti selle järgneva kuu aja jooksul.

1footstepTasakaalu võti

Kui sa oled enamus aja tasakaalus ja ümbritsetud harmoonia, lahkuse ja külluse ning hoolitsuse poolt, siis sa märkad väga selgelt ja hästi kui sa liigud tasakaalust välja ja nendest kvaliteetidest välja. Seda on väga naljakas kogeda kuna ma olin enamus aja tasakaalust väljas, nii et mul polnud isegi väga pikki perioode kus olin tasakaalus. Nüüd on vastupidi. Täna olin tasakaalust väljas, kuna paljud asjad ei toiminud minu soovide kohaselt. Ma saan aru, et suurim probleem on mis meid tasakaalust välja lööb on just see – et me soovime elu ja tingimusi kontrollida.

Täna oli üks selline päev. Mõned asjad ei läinud plaani kohaselt, nii et võtsin midagi muud nimekirjast, mida mul oli vaja teha. See toimis väga kenasti. Kõige lõpus sain isegi ilusa jumalanna massaazi, mis tõi mu tagasi kehasse, mu keskmesse ja tasakaalu. Mind kutsuti ka jumalanna peosöögile peale seda.

Ja kõik mis mul oli selle ümbertegemiseks vaja oli vaja sõpra, kes tegi minu peal sessiooni ja küsisin ka küsimuse: mis aitaks mind tagasi keskmesse.

Nii, öeldes – kui sa liigud tasakaalust välja ja su enda tööriistad enam ei aita, siis leia keegi teine kes saab sind aidata, isegi kui see on vaid 5 minutit sinu kuulamine. Sest tasakaal on number üks võti uuetes energiates. Rohkem sa selles elad, seda rohkem sa seda lood ja seda rohkem sa voolad sellega. Seejärel iga laine mida sa surfad, on perfektne laine, küsimus on vaid selles kuidas leida kõige õigem positsioon, nii et kõik saaks kokku tulla ja luua ennast ilusaks surfitantsuks!

0catasailsOma ajast eest olemine

See võib olla üks selle aasta teemasid. See on õhu aasta ja sageli aktiveerib inimesi kes on tõeliselt häälestunud vaimule ja kuna vaim on sellest reaalsusest väljas, siis paljudel võib olla raskusi arusaamisega mida vahendatakse. Aga isegi kui sa ei saa aru sellest oma meelega, siis su vaim saab sellest aru küll. Sinu vaim loeb energiat, sagedust ja resonantsi. See tunneb sõnumi ära. Nii, et mis on kõige olulisem selle järgneva aasta jooksul on leida kohti, inimesi ja võimalusi mis sind ülesse tõstavad ja annavad hea enesetunde harmoonias ja sellest reaalsusest väljaspool. Kui sa seda teed, siis pole tegelikult vahet kui paljud inimesed sind tõeliselt mõistavad, kuna sul on vähemalt mõned, kes seda teevad. Sellest saab sinu keskme perekond ja su uus vundament ja sa saad ehitada uue tugeva kindluse sinna peale, mis ei ole ainult sinu turvaline koht, vaid ka paljudele teistele.

0lacruzsunsetEi mingeid kompromisse oma unistustega!

Mitte keegi ei tohiks oma unistustega kompromisse teha! Olenemata sellest kui suured, hullumeelsed või kättesaamatud need on! Kui me ütleme õigel moel ja ajal EI ja JAH, siis see juhatab meid lõpuks meie unistusteni. Kui me võtame vastu oma südame toetuse ja liigume julgusega ning järgneme oma intuitsioonile, siis tuleb kord päev, kus meie unistus saabki teoks!

Siis sa tunned ennast nagu kuninganna või kuningas ja tunned, et oled täielikult armastatud, hoolitud ja toidetud just sel moel nagu sa väärt oled. Me kõik väärime parimat ja selleks, et parimat vastu võtta, me peaksime alustama selle andmisest endale. See saab olla nurgakiviks või siis vundamendiks meie uuele unistusele või elule kus unistused muunduvad reaalsuseks mitte ainult korra aastas, vaid igas millisekundis! Jah, kujuta ette sellist maailma? Kas sa valiksid selles elada? See ongi sinu kodune ülesanne järgmiseks nädalaks – järgne oma südamele, intuitsioonile ning julgusele. Vaata kuhu see sind välja viib!

guatemalasunriseVaim annab sulle parima

Aasta tagasi tulin tagasi Guatemalast, kus mu süda purunes miljoniks killuks. See oli väga raske. Kõik mis mul oli, oli kadunud ja mul ei olnud mingit soovi enam koosluua selle planeediga. Aga nii nagu tavaliselt selliste madalseisudega, universum korjab su ülesse, kui sa tal lased seda teha. Ma tulin tagasi La Cruzi de Huanacaxtle-sse, Mehhikosse ja mul vedas, et mu head sõbrad vajasid laeva valvajat järgnevaks viieks nädalaks. Need viis nädalat tervendasid mind täielikult koos ookeani, imeliste sõprade ja kogukonnaga. Vaikselt tulin tagasi endasse, oma ellu ja oma soovidesse.

1puntaiguanapalmsAasta hiljem vaatan sellele tagasi tänulikkusega. Vaatan igat katsumust, raskust või kaotust tänulikkusega. Tänulikkusega, et see ei juhtunud, et keegi oli mu südamest välja tõmmatud kuna nüüd on universum kinkinud mulle tagasi kõigepealt mu enesearmastuse ja teisena kui ma  enam ei otsinud ka imelise partneri, keda armastada, imetleda ja kellega jagada oma praegust olevikku.

Nii et väike meeldetuletus igaühele: Kui keegi või midagi võetakse ära, siis pole vaja muretseda, sest midagi või kedagi paremat antakse asemele.

Eilne andis mulle tagasi pilguheidu mu Utah ajale, mis oli täis kaost ja meeleheidet. See on nüüd täielikult kadunud minu elust. Ma olen toetatud, armastatud ja imetletud. Ma võtan vastu lahkust, küllust ja hoolitsust, mida ma pole kunagi varem sellisel kujul kogenud. Kuidas mul on vedanud?

Iga samm on samm lähemale su vaimu unistusele. Number üks võti on alistuda ja lasta sellel ennast juhtida. Ole purjetaja, kes laseb tuulel kurssi juhtida! Kui mitte kogu aeg, siis vahetevahel, kuna see võib sind viia peidetud aardeni – troopilise rannani, kust sa ei soovi enam lahkuda, ja sellest võibki saada sinu viimane kruiis…

0mesailinghappyOlen Crystal Ra Laksmi. Võtan igat päeva kui uut võimalust ehitada endale uus tulevik. Elan praegu lääne Mehhikos. Tean et iga minu mõte, tunne, sõna ning tegevus on oluline väike samm sellel teel, seepärast olen iga sammuga väga teadlik ja valikuline. Mida rohkem seda teen, seda rohkem loon ja toon oma ellu kõike seda, mis paneb mind ennast tundma õnneliku, täidetud ja säravana aru saades, et kõige esimene samm selleni on tee endasse ja armumine endasse koos saba ja sarvedega!!!

—-

Ole armas ja jaga seda postitust oma ringkondades nendega, kellega sa arvad see võiks heliseda!

Kui sooviksid mind sellel suvel kohata Eestis, siis selleks on mitmeid võimalusi. Viibin Eestis juulis ja augustis. Korraldan mitmeid sündmuseid ja osalen ise mitmetel sündmustel, nii nagu ka pakun eraseansse nii individuaalselt, paaridele kui ka gruppidele. Suveprogramm ja kuupäevad on paikapanemisel lähinädalatel ja panen siia blogisse edaspidi ka otselingid. Suveretriidi programmi kohta saad lisainfot siit: suvine matsalu KIS programm 2015 final

KIS dets 2014Eeltingimuseks suvisele retriidile on, et oled ostnud 6 kuu KIS online kursuse. Praegu võtan uusi huvilisi vastu kuni 1. märtsini 2015. Loe selle kohta lisainfot siit: 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This