Select Page

5kayakSelle nädala võtmed fokusseerivad sellele kuidas endaga kompromisside tegemist vältida; meeldetuletus enesekehtestamisest; kontrollist uues energiates; kuidas ehitada silda südame ja pea vahel. Lõpus on väike pilguheit ka minu taustaloosse. Loe ja jaga!

Ära tee endaga kompromisse!

Kuna tulev nädal on Valentini päev, ma sooviksin kõigile meelde tuletada, et te võtaksite aega iseendaga kohtama minna. Mis siis kui sellel aastal oled iseenda Valentine?

 Täna käisin kayakiga sõitmas peale kahenädalast pausi sellest. Kayakiga sõitmine on minu jaoks ‘minu aeg’, kus ma lõdvestun ja protsessin oma nädalat nii nagu ka naudin loodust ja kogu ilu mida ma näen enda ümber. Mulle on nauditav ka liikumine vee peal. Kui liikusin vee peal tundsin kuidas ma olen puudust tundnud ’iseendaga kohtamisest’ ja mõtlesin tagasi neile kahele nädalale ja küsisin endalt, kuidas ma ei pannud seda oma kalendrisse tervelt kaks nädalat? See juhtus seepärast, et ma tegin iseendaga kompromisse ja oma ‘minu ajaga.’ Selle tulemuseks oli väga emotsionaalne, osalt tasakaalust väljas mina, kes oli kaotanud oma näolt naeratuse. Kohtamine iseendaga vee peal aitas selle korda teha 30 minutiga! Milline imeline kingitus iseendale?

Sain just emaili ühelt healt sõbralt, kes rõhutas, et enne tuleb tööd teha ja siis peale seda saab lõbutseda. Minu jaoks on see otse vastupidi. Kui ma lõbutsen, siis ma täidan oma patareid ja saan anda nii palju rohkem oma tööle, mis iganes see on. See on uue ajastu moodus seda teha. Nii, et proovi järele, kui sa veel pole seda proovinud! (See on ka su kodune töö selleks nädalaks!).

5kayakdiamondsMa nautisin päikest ja vett. Ma vaatasin teemantitesse vee peal ja hakkasin nende poole aerutama, ning tundus nagu liikusin terve teemantite põllu peale. See oli väga imelik tunne – tundus nagu vee all oli tuhandeid teemanteid ja nad kõik särasid veepinnal nagu oleksid mulle naeratanud ja sosistanud mulle oma sõnumeid. Kui keerasin teise suunda, siis tundus nagu nad hakkasid mulle järgi tulema.

Minu jaoks esindavad teemandid vees kristalle meie sees, mis hakkavad särama läbi päikesevalguse puudutuse – kõik mis teeb meid säravaks ja õnnelikuks.  See loob ahelreaktsiooni kus paljud osad meist võivad hakata täielikult särama oma tõelises ilus ja läbi selle toob meile seda, mida me vajame kergusega.

4surfcactusVeelkord enesekehtestamisest!

Mõni blogipostitus tagasi oli mu terve teema pühendatud enesekehtestamisele. Viimane nädal andis mulle hea õppetunni enesekehtestamisest, et ainult mõtlemine sellest ei aita. Meil on vaja ka füüsiliselt asju liikumisse lükata ja tõeliselt oma piir maha pinna ja selle suhtes ka tõsiselt kehtestav olla.

Mis asi on siis enesekehtestamine?

See on moodus kuidas enda eest hoolitseda, olla enda suhtes lahke, ja näidata endale respekti. Kui me seda ei tee, siis teine osapool mõtleb, et see on meie jaoks okei, et meist üle sõidetakse või ära kasutatakse. Universum annab meile uusi võimalusi muutuda tugevaks  oma valikutes ja enesekehtestamises, kuna ilma selleta me ei saa ehitada ‘tervislikku mina’ energiat ja toita tervislikku ‘meie’ energiat.

Enesekehtestuses on samuti oluline meelde tuletada kui oluline on selge ja avatud suhtlemine. Kui sa pole kindel kas teine inimene sai sinust korrektselt aru, siis peaksid küsima küsimusi ja selgitama asju vastavalt vajadusele. See ei ole ainult see, et mehed ja naised saavad üksteisest aru ja vahendavad asju erinevalt, vaid see on ka see, et meil võivad olla erinevad kultuurilised taustad, moodused kuidas midagi ütelda või kuidas neid tõlgendada ja on oluline kontrollida kas me oleme ühtses arusaamises. Vastasel juhul võime saada probleemseid mõtteid oma meelde, mis võivad võtta päevi ringi ringeldes ja peatada meie fookus sellele, mis on tegelikult oluline ja millele on oluline fookus panna.

2wantraPEoceanviewKontroll uue ajastu energiates

Uue ajastu energiad loovad vahest tõelise kaose, kus midagi ei saa enam kontrollida.  See võib tekitada frustratsiooni, segaduse ja hirmu paljudes. Võti on siin tõeliselt õppida kuidas surfata nendes tundmatuse lainetes.

Üks võti on järgneda energiatele, mis on väga hea tööriist. Aja möödudes uue ajastu energia hoolitseb meie eest, et meile õpetada neid oskuseid. Inimesed, kes selle selgeks saavad, hakkavad surfama selles laines ja teevad seda rõõmuga, voolamise ja kergusega. Nende jaoks universum hakkab tööle ja kooslooma selles suunas kuhu nad soovivad minna.

Üks kerge moodus seda teha on tegelikult teha Wantra veesessioon, kus sind võetakse teadmatuse veemaailma ja annab sulle võimaluse minna lasta ja usaldada oma seiklust.

0underkataSild südame ja pea vahel

Igaüks meist peavad leidma oma silla pea ja südame vahel. Kuna me oleme kõik kollektiivselt liikumas ‘südame loomise ajastusse’, on see sild väga vajalik. Iga inimene peab leidma need tööriistad, modaalsused ja võimalused, et teha see hüpe võimalikuks või astuda sammud teisele poole.

Perfektne moodus oleks see, kui mõlemad nii süda kui ka pea on õppinud koos tantsima isegi kui alguses on selleks vaja tööriistu, karkusid või teisi tööriistu, et see reaalsuseks muuta, kuid piisava aja ja treenimisega saab olema aeg, kus see sild pole enam vajalik, kuna mõistus kolib südamesse. Siis tundub nagu su süda oleks su vaimulaeva kapten ja su meel aitab muuga, mis iganes vajab tegemist ilma mingi vastupanuta.

Sellisel moel oled palju rohkem maandatud oma loomisprotsessis ja sel juhul on väga lihtne koos luua nii maskuliinsuse kui ka feminiinsusega. Süda on feminiinsuse esindaja ja meel on pea ning maskuliinsuse esindaja.

Kasuta neid inspiratsiooni tööriistu siinsest blogist ja jaga seda oma FB ajaliinil või emaili link oma sõpradele ja perekonnale! Suur tänu toetuse eest!

4surfcactusmeMinu nimi on Crystal Ra Laksmi ja ma sündisin väiksel maal, mille nimi on Eesti. Olen praeguseks elanud lääne Mehhikos pea 1,5 aastat ja reisinud +26 maale vanuses 38 aastat.

On aegu kus olen väga uhke oma päritolu üle ja jagan uhkusega meie ajalugu kuidas meil oli laulev revolutsioon ja kuidas saime oma uue iseseisvuse ja kuidas eestlased olid osalised Skypi arendamisel.  Kuid siis on hetki, kus ma kuulen dramaatilisi uudiseid Eestist või siis külmast ja hullusest mida talved toovad endaga ja ei tunne kutset tagasi minna.

4surfbeachPeale viie talve veetmist troopikas, ma ei mäletagi enam mida see tähendab kogeda jõule lumes, mida tähendab kanda kinniseid kingi, või sokke või mantleid või salle. Ma pole mitte ainult lind kes lendab lõunasse kui põhjas läheb külmaks, ma võin olla lind, kes elabki troopikas, sest siin on mu tõeline kodu. Kellele meeldib ärgata sooja ilma, päikesepaistesse ja hüpata ookeani, et iseendaga tagasi ühenduda läbi looduse imede. Mul pole vedanud. Ma olen selle valinud.

Ma olen õppinud küllust ümber defineerima oma elus. Mul on maailma parimad sõbrad ja kogukond minu ümber, nii nagu ka troopiline loodus ja ilus uus perekond ja võimalused ning küllus igas vormis, mitte ainult raha. Ma tunnen ennast palju rikkamana kui kunagi varem isegi kui ma füüsiliselt oman praegu vähem kui olen seda teinud pikka aega. Nii et küllus ja rikkus sõltub sellest kust nurga pealt sellele otsa vaadata.

Mis loeb kõige rohkem on see, et olen selles kõiges väga õnnelik, lõpuks aru saamas kuidas elu toimib, kuidas koos luua ja võttes vastutuse nende valikute eest mida ma teen oma mõtetega, millele järgnevad sõnad ja siis tulemused. Universaalsed seadused mitte ainult ei toimi, vaid aitavad mul NAUTIDA OLEVIKU HETKE KINGITUST!

 —–

Selle nädala pakkumised:

detox stuff final updateMaksapuhastuse kaugjuhtimise online programm

Kevad on varsti tulekul. Neile, kes sooviks oma maksa puhastada, et alustada uut kevadet uue lehega, siis siin kõrval oleval kaardil on kogu peamine info selle kohta. Ise proovin seda teha aastas korra ja kõige võimsam on see, kuidas see puhastab emotsioone!

2wantradownSuvine Matsalu Retriit Eestis!

Sellel suvel on tulemas imeline nädalavahetuse programm Eestis, Matsalus, kus käin läbi peamised teemad KIS Online programmist praktilise suunitlusega. Suurteks tipphetkedeks ennustan veeteraapiat ja Wantra tutvustust nii nagu ka Ekstaatilise Meditatsiooni tutvustust. Ja loomulikult nagu alati – palju vaimukaid üllatusi! Loe selle kohta lisa siit:

Liitu KIS online programmiga. Vali kas 6. või 12. kuu pakett!

KIS dets 2014Praegu on teine kursus läbimas kuuendat kuud ja tagasisidemed on väga vahvad. Kes on saanud rohkem enesekindlust juurde, kes on saanud teadlikumaks, kes on leidnud uue partneri, kes on avanud oma selgeltnägemise ja tundmise võimed, kes on saanud rohkem küllust, kes on leidnud uued töövõimalused, kes on leidnud uue partneri, kes on teadlikum oma uutest valikutest ja loomisest jne, jne. Tore on kogeda, et nii personaalne töö ja suunamine kannab väga konkreetseid vilju ja oselajad saavad ka käega katsutavaid tulemusi ja muudavadki oma reaalsust oma unistuste reaalsuseks.

Praegu võtan vastu veel vähemalt 10 uut osalejat kuni 1. märtsini 2015. Lisainfot loe siit: ja siit ning lisaküsimustele loe vastuseid siit:

Armsad Lugejad!

Igal nädalal panustan blogi ülessesaamiseks nii inglise kui eesti keeles ca 5 – 8 tundi oma elust. Ma ei saa selle eest palka. Mõnikord helded lugejad teevad annetusi, mõnikord ostavad minitooteid. Loe kodulehelt, mis tooteid on praegu saadaval ja peatselt teen ka konkreetse nimekirja e-raamatute kollektsioonist.  Suurim investeering mis sa praegu saaksid teha on osta kas 6. või 12. kuu KIS online programm. Seega investeerid ka minu tulevikku ja uute toodete valmimisse.

Mingist hetkest pean blogi vormi arvatavasti muutma. Praegu mõtisklen vormi üle teha vaid korra kuus võtmeid ja lõpetada iganädalaste võtmete kirjutamine.

Oleks huvitav kuulata oma lugejate ettepanekuid ja soove kas isikliku sõnumina või siis siia alla kommentaarina.

Suur tänu kõigile panustajatele!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This