Select Page

lalanchajunglewalkSelle nädala võtmed võtavad luubi alla uue noorkuu loomise nippe nii nagu ka mis rolli mängib hirm selles ning mida veel tähele panna, et veelgi kergemalt elada oma unistuste elu juba täna mitte homme??

Uus loomine

Järgmise nädala lõpus on noorkuu. Iga noorkuu ajal soovitatakse oma soove kirja panna, et siis need nagu seemned saaks mulda panna ja kasvama hakata. Probleem on aga see, et enamus inimesi ei tee seda. Nad jätavad oma soovid õhku rippuma, ei vala neid seemne vormi ja seega ei pane ka mulda. Kui mingi aja pärast midagi ei manifesteeru siis ollakse üllatunud, et miks?

lalanchacactusfruitKodune töö

Selle nädala kodune töö seega ongi kirja panna oma soovid ja vajadused, ütleme näiteks järgnevaks 1 kuuks, või kui tead mõnda soovi millel on pikem eluaeg, ka pikemalt.

Oluline oleks ka hoida seda tellimust ja võimalusel täiendada, aga mitte totaalselt muuta. Kuna kui me vahetame tellimust sellel ajal kui see töös on universumi avarustes, siis ei pruugi universum nii kiiresti järjele saada. Nii nagu taim ei saa vilju kanda enne kui ta on läbi seemne ja mulla ning vee ja teiste elementide koostöö kasvanud vilja kandma, nii ei saa seda teha ka meie soovid.

lalanchapoudSelleks, et soovid saaksid täielikult vormi võtta, on veel väga palju pisidetaile, mis vajavad tähelepanu. Üks nendest on elemendid. Kui meil on ilusad soovid, aga need on kõik väga õhulised ja mitte midagi maist endas ei kanna, siis on vaimul seda raske vormi luua. Vaimul on vaja lisa juhiseid, midagi maist, mis võtaks vormi.

Näiteks kui soovite oma ellu turvalisust. Siis üks moodus seda küsida on näiteks, et ma elan turvalises kodus ja majas. Seega annate sellele mõttele essentsi ja väikse suuna. Kui teate rohkem detaile, siis võib ka need sinna lisada. Näiteks, kas maja oleks tehtud kivist või puidust jne.

Nii nagu maja ei saa ehitada alustades katusest ja seejärel jõudes vundamendini nii ka soovidega. Vormi oma soovid seemneteks, seejärel pane nad mõttes mulda ning kasta igapäevaselt oma mõtte ja kindluse jõuga. Juba mõne kuu pärast võid nautida oma seemne pungasid, rohelist võlu õisi ja viljasid.

Pidurid loomises

Meie loomises on palju pidureid. Osad on need, mis on meis kui alateadlikud kontrollnupud, mis hoiavad meid tagasi või proovivad meid elus hoida. Kuid on palju selliseid programme, mis tegelikult hoiavad meie täielikku loomingut tagasi. Ja siin ei räägi ma mitte ainult raamatutest ja suurtest filmidest vaid ka nii väiksest asjast nagu koogi küpsetamine.

Viimasel ajal olen kohanud palju inimesi, kes sattusid õnnetusse või siis kogesid midagi shokeerivat oma elus ja läbi selle muutus kogu nende elu struktuur. Nad on seejärel tavaliselt rohkem piiratud ja sageli ka tiirlevad ringi sama ringtee peal, minnes tagasi õnnetuse hetke.

lalanchatreeoceanSiin oleks tark küsida endalt – mida ma kasutan teadlikult või mitte teadlikult, et oma täieliku potentsiaali avaldumist takistada? Kas ja mida saaksin ma teha ja luua ning valida, et elada oma täie potentsiaaliga ning kõik see kas teadlik või mitte, kas siin või mujal, mis mind takistab seda olemast ja tegemast, selle ma lahustan nüüd ja igavesti täielikult!!!

Kui praeguse keskuse omanik kukkus redelilt 10 kuud tagasi ja on nüüd olnud ratastoolis, alumine kehapool halvatud, siis tema üks kommentaare oli, et ta sai aru, et ta oli edasi lükanud oma filmi tegemist nii nagu ka raamatu kirjutamist. Nüüd on tal aega seda teha. Aga kas poleks targem seda teha ilma õnnetuseta?

lalanchacactusPaljud võivad siinkohal ütelda, et see õnnetus ju ei olnud tema süü. Mina arvan, et me kõik loome kõike iseenda elus, ka õnnetusi. Tavaliselt annab vaim enne õnnetust mitmeid hoiatusi. Kui me aga oleme väga stressis ja kiirustame, siis me ei märka neid. Ja see võib kurjasti kätte maksta. Teisalt muidugi võib see anda lisa õppetunni. Näiteks Wayland peab nüüd vastu võtma teiste abi ja see on tema vastuvõtmise õppetund. Aga seda saaks ju ka teha ilma õnnetuseta.

Seega kui me oleme tõeliselt ühenduses oma vaimuga ja kuulame kõiki hoiatusi, ning elame teadlikult, siis ei ole õnnetused võimalikud, kuna me suudame neid ennetada. Lisaks võib aidata kui appi kutsuda kas oma esivanemate vaimud, või kaitseinglid või vaimolendid, kes on valmis abistama.

Enamus aega on meie ümber palju vaimseid abilisi, aga me ei anna neile tööd ja nii nad laiutavadki käsi, igavlevad oma töötuses. Ja need nähtamatud abilised suudavad väga palju korda saata. Näiteks Utahs sõitsin rendiautoga ringi ja mu boss survestas mind tegema vasakpööret, mis polnud õiges kohas. Ja ma oleks peaaegu sõitnud kokku teise autoga. Õnneks sain mina ja ka see teine auto pidama. Ja see oli nii kummaline, kuna kahe auto vahele jäid vaid sentimeetrid. Ma teadsin kohe, et mu nähtamatud sõbrad olid selle asjaga toimetamas. Tänasin neid sügavalt.

lalanchabodysurfHirm

Olen sukeldunud sellesse emotsiooni viimaste aastate jooksul kuni rakkudeni välja. On olnud aegu, kus ma olen ta eest ära jooksnud, aegu, kus olen emmanud, aegu kus olen teda vihanud. Praegu ma saan aru, et hirm võib saada ka meie parimaks sõbraks, sest ta elab varju aladel ja võib meid isegi inspireerida ja innustada elama elu teadlikumalt ning me saame õppida teda taltsutama ja oma abiliseks võtma kui tekib selleks vajadus.

lalanchawaterangelKui ajada näpuga järge, siis hirm on ühendatud meie meele ja mõistusega. Südames hirmu ei eksisteeri. Läbi mõistuse toimetab hirm liikudes minevikku ja seejärel luues teed tulevikku. Hirm ei ole juurdunud olevikus. Ta või esineda olevikus, aga ta pendeldab mineviku ja tuleviku vahel. Kui kõik inimesed sellel planeedil tõeliselt hakkaks praktiseerima olevikus olemise maagiat, siis ei ole hirmul võimet meiega enam manipuleerida.

Uues ajastus on hirmuga rinda pistmas vaim või meie kõrgem mina. Uue ajastu energiad ja vaim proovivad algul pehmelt meid ennast ja oma elusid muutma panna. Kui me ikkagi tiirleme piirangutes edasi ja ei julge oma mugavustsoonist välja astuda või liikuda, siis vaim annab jalaga takka, nii võimsalt, et võibki juhtuda, et oled keset ulgumerd, visatud tundmatus kohas vette. Paanika ja hirm sel juhul ei aita.

1wantrababybebe4Sild hirmust välja

See, mis on sillaks hirmust välja on alistumine. Alistumine elule ja oma vaimule. Küsida, kas see mida ma tahan on minu egost südninud või on see mu südamest? Kui see on su egost, siis sellele kaasneb koheselt ka hirm. Kui see on aga su südamest, siis tunned end julgena ja kui selles energias kohe ka toimetad, siis liigudki sinna kuhu juhatus ütleb. Sa võid iga kord hirmu tänada tema juhatuse või sõnumite eest. Hirm on ka nagu inimene, kes vajab tähelepanu ja mõistmist. Kui sa talle seda annad, siis muutub su elu palju kordi kergemaks ja lihtsamaks.

Tõeline loomine

Sinu tõeline loomine algab aga tegelikult alles siis kui su mõistus ja süda kõigepealt endi vahele silla ehitavad ja seejärel isegi kokku sulavad. Siis on mõistus nagu madrus su laeval ja süda on kapten. Nad teevad koostööd ja läbi selle loovadki uue sihtkoha, uue sadama milleni liikuda. Kus see sadam paikneb, seda teab vaid su süda ja vaim. Tekita siis selle nädala jooksul vaikseid hetki, nii et sa saaksid kuulata oma kõrgema mina ja vaimu sõnumeid ja järgneda oma südame taktikepile!

lalanchacrystalcactusOlen Crystal Ra Laksmi. Aastaid mustlasena rändamist on minust teinud mitte ainult julge tiigrikutsu, vaid lausa lõvi, kuigi vahel käitun ka nagu hiir. Ma olen taltsutamas oma hirmusid ja samas ka neid ära kuulamas. Nende sõnum on oluline. Nüüdsest olen ehitamas ka silda oma mõistuse ja südame vahele ning loon oma ellu vaikuse minuteid kus ma saan kuulata mis sõnumid mu südamel ja vaimul mulle edastada on.

Vahe on vaid selles, et nüüd telefon ainult ei helise, vaid ma võtan ka toru vastu ja kuulan. Loodetavasti saavad minu kuulatamised ja mõtisklused ka sind ärgitada ja inspireerida elama rohkem oma unistuste elu mitte homme, vaid juba praegu. Sest keegi teine ei saa elada sinu unikaalset elu kui vaid sina ise. Miks siis mitte alustada juba täna?

Selle nädala pakkumised:

suveretriit matsalus kutse kaartValmimas on detailne kava suveretriidile Matsalus. Loe lisatud kaarti ja lisainfo asub ka kodukal siin:

Järgmine tutvustav skype vestlus suvelaagrile toimub 23ndal märtsil kell 20 Eesti aeg. Kui soovid sellega liituda, siis saada oma skypi nimi hiljemalt eelmise päeva õhtuks samaks ajaks crystalexpansion @ gmail.com emaili aadressile! Skype chat saab salvestatud pdf vormi ja pärast saadaval neile, kes on eelnevalt osalenud kas vaimse teejuhi koolitusel või siis osalemas või liitumas KIS online koolitusega.

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This