Select Page

beachviewbackSelle nädala võtmed räägivad varjudest – kuidas neid hallata, taltsutada ja kuidas seda teha tervislikul moel. Ma räägin ka kuidas kasutada armastuse keeli erineval moel nii, et sa täidad sellega iseenda armastuse konteinereid. Ma küsin ka kas tõeline armastus on reaalsus või unistus? Ma sain ka väga palju inspiratsiooni filmist ‘Kirjad Jullietile’ ja jagan seda kirja. Ole nii lahke ja loe ning jaga oma ringkondades ja tee ka kodutöö ära, kuna see aitab muuta su elukvaliteeti juba täna mitte homme!Varjud

Seekord räägin rohkem varjudest. Ma juhtisin vabatantsu sellel nädalal. Me võtsime seda varjude teemat kui uut teemat. Lõin võimaluse tähele panna ja tantsida oma varjudega. Kui paljud lugejad on seda teinud?

IMG_1323Mis on varjud minu jaoks?

Varjud on need osad meist, mida me tavaliselt kas surume alla või peidame ära. Need võivad olla meie nõrgad iseloomuomadused või midagi, mis pole kollektiivse massi moraali ja normide poolt heaks kiidetud.

Mis siis kui me anname oma varjudele turvalise koha kus nad saavad välja tulla, tantsida ja rääkida? Mis siis juhtuks? 

Kui palju kordi me anname neile vaba voli et väljendada oma häält ja ennast liigutada?

Ma sain aru, et ma polnud seda väga pikalt teinud. Neil oli aeg üles ärgata ja oma päid tõsta ja plahvatada kuna nende ladu oli täis.

IMG_2010Tavaliselt me surume oma varjud alla, peidame neid, me ei ole nende üle uhked. Kõik kes me tantsisime oma varjudega täna, neil olid väga võimsad kogemused ja taipamised. Samal õhtul oli meil jumalannade õhtu, kus me jätkasime sama teemat.

Minu jaoks oli see nii rikastav ja toitev kuulda, et ka teistel naistel on sarnased kogemused ja nad on sellest teadlikud ja mis tööriistu nad kasutasid, et mida teha ja kuidas seda hallata. Ma olin nii tänulik, et me suutsime luua sellise mõnusa õeliku ruumi, kus me saime rääkida ja jagada selliseid teemasid sel moel. Ma arvan, et igal naisel peaks olema selline võimalus nende kogukonnas ja mis juhtuks maailmas kui meil kõigil oleks see? Kujutage seda ette!

Mis siis kui ka sina saaksid leida turvaruumi, kus väljendada oma varjusid? Mis siis juhtuks?

Mind muudaks see kui naine rohkem tasakaalukamaks ja tervemaks. Hawaiil me kõndisime laavaväljadel ja karjusime kopsud tühjaks. Ma nautisin seda, kuna ma sain kõik endast välja, mida olin alla surunud.

Meil kõigil peaks olema  vähemalt üks inimene sellel planeedil, kellele me saaksime kas helistada või rääkida kui meil on keev kogemus ja asjad ajavad üle. Teine peaks siis lihtsalt kuulama ja mitte kommenteerima. Ei mingit hukkamõistu, ja olema tänulik kogemuse eest.

Ma isiklikult tunnen ka, et teadlikud naised saaksid aidata meestel õppida ruumi hoidmist naisele, kes protsessib oma varjusid. Kord kui nad seda tegema õpivad, siis naine tunneb, et mehest saab tema jaoks kivi, millel ta saab tõeliselt vabalt ennast väljendada – oma varjusid, oma jumalannat Kalit, Pelet ja rohkemat – ka valgust. Siis valgus ja pimedus tantsivad, kuna isegi kui me suleme ühe silma, siis varjud on seal alati olemas. On parem õppida kuidas nendega sõbraks saada, neid tunnustada ja isegi neid enda jaoks tööle panna.

Mida ma olen avastanud on see, et varjud on nagu inimesed. Nad vajavad tähelepanu, aega ja energiat. Kui sa annad neile regulaarselt natuke aega, energiat ja tähelepanu, siis nad rahunevad maha ja sa saad nendega elada nagu rahulike naabritega.

Uues energias – varjude teemad tulevad rohkem pinnale, kuna vaim valgustub meie kehast seestpoolt väljaspoole. Me ei saa selle eest ära joosta ja liiva alla pea panemine ei aita samuti või kui siis ainult hetkeks või kaheks, kuid ei ole jätkusuutlik pikemas perspektiivis.

0cloudsElu ei ole ainult roosa ja positiivne ja õnnelik. Teel võivad ette tulla augud tees ja samuti pilves päevad, võib ka ette tulla äikest. See kõik lihtsalt on. Kas see on hea või halb on meie otsustada. Me mõistame seda hukka ja läbi selle vormime seda. Ilma hukkamõistuta võiksime sellel lihtsalt lasta olla, ümber defineerides kõike, kas see siis on meie ise või meie elu või suhted. Sellest sünnib uuestisünd, ja me saame aru, et varjud saavad alati seal olema, see on lihtsalt meie teha, kas me laseme neil ennast taltsutada või meie taltsutame neid ja tegelikult kasutame neid kui oma väärtusi nõrkuste asemel.

handsartTõeline armastus – unistus või reaalsus?

Olen otsinud tõelist armastust väljastpoolt ennast viimased 15 aastat. Ma olen reisinud terves maailmas, ma olen kohanud palju inimesi, mul on olnud palju suhteid ja ma ikkagi panen selle küsimärgi alla.

Viimase nädala jooksul ma olen kogenud, et peamine südame essents sellel armastusel on minus endas. Kui ma panen kogu selle energia tööle enda jaoks, et hoolitseda enda eest, armastada ennast, siis väline maailma saadab mulle reflektsioone samast energiast ja moel mida ma ei oodanud.

Kui ma räägin enda eest hoolitsemisest, siis ma ei mõtle seda isekal moel. Ma mõtlen seda moel, mis respekteerib kõiki minu ümber.

sandycrystalMa olen intelligentne naine, mul on kaks kõrgemat ülikooli haridust, olen maailmas ringi seigelnud mitmeid aastaid, olen ettevõtja, mul on olnud oma firma aastast 2007 aga oma sügavas sisemuses olen ma õrn, haavatav tüdruk ja naine, kes on siin selleks, et olla armastatud ja armastada. Täielikult nüüd ja praegu 100%, mitte hiljem. Kui ma ei leia seda meest või naist, kes sooviks seda minuga rohkem avastada just praegu, siis ma teen seda iseendaga. Sedasi on see üksildasem ja ei ole nii lõbus, aga ma saan alati endale kindel olla.

Kui ma olen iseendaga abielus, siis oleks natuke tobe endast lahutada. Ma ei lähe kuskile ja ma saan enda peale kindel olla. See paneb mind ennast hästi tundma ja annab mulle tagasi mu rahu ja rahulolu.

Ainus asi on, et ma pole veel iseendaga abielus, nii et pean välja mõtlema, kuidas ma endale abielu ettepanekut teeksin, nii et see oleks piisavalt muljet avaldav.

Seda kõike protsessides sattusin vaatama filmi ‘Kirjad Juliettile’. Sa saad seda vaadata siit (inglise keeles):

julietletterpicture

Claire’i kõne tema pulmas kõlas järgnevalt:

‘Armsad sõbrad. 50 aastat tagasi ma läksin Julieti majja Veronas. Ma kirjutasin talle kirja ja küsisin ühe küsimuse. Kaks kuud tagasi ma sain vastuse. Ilma selle võtmeta, ei oleks meist keegi täna siin. Siin on see võti:

‘Armas Clair, ‘mis’ ja ‘siis’ on kaks sõna mis pole ähvardavad nagu sõnad seda võivad olla. Kuid kui need kõrvuti panna, siis neil on võime kollitada terve su ülejäänud elu. ‘Mis siis’, ‘mis siis’, ‘mis siis’? Ma ei tea kuidas su lugu lõppes, kuid kui see, mida sa tundsid  sel ajal oli tõeline armastus, siis pole kunagi hilja. See oli tõeline siis  ja miks ta ei oleks tõeline praegu? Sul on vaja vaid julgust, et oma südamele järgneda. Ma ei tea kuidas on see armastus, mida Juliet tunneb, armastus mille pärast armastatud maha jätta, armastus mille pärast ookeaneid ületada, kuid ma tahaks uskuda, et kui ma seda kunagi tunneksin, siis mul oleks julgus sellele järgneda. Ja Claire, kui sa seda ei teinud, siis ma loodan, et ühel päeval sa seda teed.’

 Kodune ülesanne

See viimane nädal olen kogenud midagi uut, mis on toonud uusi tulemusi nii mulle kui ka mõnedele inimestele, kes seda praegu katsetavad.

Oled võibolla kuulnud viiest armastuse keelest?

Tee viie armastuse keele test siin (inglise keeles). Leia esimesed kolm mis on sinu esimesed armastuse keeled ja tee järgmine kodune ülesanne järgmiseks 30ks päevaks järgnevalt.

Võta need kolm armastuse keelt ja hakka neid andma iseendale.

Näiteks kui su esimene armastuse keel on affirmatsioonid, siis anna neid iseendale ja patsuta endale õlale kui sa teed midagi mis on hea ja sa näed hea välja.

Kui su esimene armastuse keel on heateod, siis kingi endale heategusid – naised minge ja laske omal küüned korda teha, mehed saage oma autod korda jne.

Kui su esimene armastuse keel on puudutus, siis masseeri ennast ise, kallista ennast ise, õrnutse endaga varvastest kuni juuste otsteni.

Kui su esimene armastuse keel on kvaliteetaeg, siis veeda iseendaga kvaliteetaega ja tee seda, mida armastad!

puntanegracrystalKui sa oled seda teinud vähemalt 30 päeva, siis sa võid avastada, et su enda armastuse ladu on täis. Selle seisundis, sa oled palju atraktiivsem teistele inimestele, kes on sarnasel tasandil või töötavad selles suunas. Sellisel juhul ei süüdista sa ka teisi, et nad ei anna sulle mida sa neilt nõuad. Kuna sa annad endale mida sa vajad, ja kui mitte, siis peaksid ennast süüdistama, et sa ei täida oma armastuse konteinereid. Kui nad otsustavad sulle anda midagi mida sa vajad ja räägivad ka su armastuse keelt, siis ole tänulik ja õnnelik selle üle, aga ära sõltu sellest.

See teeb sind palju iseseisvamaks ja tugevamaks omal platvormil. Sa oled kindlasti ka palju tänulikum kõige eest mis tuleb teistelt.

Tõde on see, et kui sa muutud nõudlikuks ja muundud küttimise energiasse teiste suhtes, siis sa tegelikult hakkad neid ja kõike ära lükkama. Kui sa hakkad endale andma, siis sa muundudki kassiks, kes saab aru, et saba jahtimine ei vii sind edasi, võibolla kaotad vaid mõned kalorid. Kass saab aru, et lihtsalt päikese käes lamamine on piisav, et olla õnnelik. Kui keegi tuleb kassi silitama, siis on see tore, aga ta elu ei ole õnnetu kui see ei juhtu. Kass, kes ei jahi toitu või silitusi on meie jaoks palju kütkestavam ja kutsuvam seda kõike tegema. Kass kasutab siis tõmbavat energiat, et ligi meelitada mis talle toimib.

0crystalmarketbuceriasOlen Crystal Ra Laksmi. Otsides tõelist armastust ja iseennast maailmast leian ma praegu, et mu armastus paikneb minus ja et olen leidnud ennast kodus iseendas.

Ma emban oma varjusid, kuulan neid, tantsin nendega ja taltsutan neid. Ma saan ka aru, et ma olen ise vastutav, et täita oma armastuse tanklaid. Kui ma hoolitsen selle eest hästi, siis kõik muu voolab kerguse ja küllusega. Siis on mul ka alati midagi, mida jagada teistega. Sellega seoses ma hoolitsen iseenda eest ja samuti ka maailma eest.

Mis siis juhtuks kui ka sina seda teeks? Mis siis juhtuks maailmaga?

Kui sulle meeldis see, mida lugesid, siis pane ennast kirja minu emaili nimekirja kodulehe esilehe paremas küljes siin

wantra updated collage feb 2015 mexKui sa viibid või kavatsed reisida Puerto Vallarta piirkonda Mehhikos lähima kahe kuu jooksul, siis anna ka mulle teada ja võime sulle kokku panna imelise programmi minu erinevatest teenustest, seiklustest ja muidugi ka Wantrast (veeteraapiast). Veeteraapial on mitmeid osasid – on veeteraapia paaridele. On veeteraapia üks ühele, on aktiivne osa, on ka passiivne osa ja ka grupi osa. Väga vahva ja mitmetahuline tehnika! Loe lisa siit:

KIS new final update 14th of febVõtan vastu veel uusi seiklejaid 12 kuu KIS online programmi. Kui liitud praegu, saad esimese kuu 50% allahindlusega. Muidu on kuu makse 80 eurot. Antud kursusega liitumine annab sulle koheselt ka rohelise tule suvisele retriidile Eestis, Matsalus 24 – 26 juuli. Mida varem koolitusega pihta hakkad, seda rohkem materjali jõuad selleks ajaks läbi käia, seda rohkem küsimusi saad küsida otse minult kohal olles.

Suvine kursus saab olema eriti lahe, kuna võtan kaasa ka oma uue partneri Michaeli ning me räägime väga sügavalt ka uue ajastu suhetest ning sellest kuidas selles kulgevalt voolata ja mis on komistuskivid ning kuidas neid teadlikult ületada.

Ja teine suurem asi suvisel kursusel on muidugi Wantra tutvustus ja veeteraapia tunnid. Kui sa soovid kunagi saada Wantra vahendajaks, siis selle eeltingimus on 12 kuu programmi läbimine minu juhendamisega ning lisaks ühe nädalavahetuse sündmuse läbitegemine ning mitmed lisa taseme kursused peale seda. Seega oleks tark juba alustada praegu. Loe lisa siit

Kui sa soovid aga teha vaid mõned seansid, siis olen alati valmis tegema skype kõnesid teemadel – suhted, seksuaalsus, tervis, karjäär, raha, elu missioon ja küllus ning raha ning muud teemad mis sinu jaoks aktuaalsed on. Võta minuga ühendust ja ütle mulle, mida sa ootad ja vajad ning panen sulle kokku omapoolse pakkumise! Eestil on Mehhikoga 8 tunnine ajavahe. Seega parim aeg sinu kõnedeks oleks minu varahommik (mis on teie varane õhtu) või siis teie väga varane hommik, mis on minu südaöö. Skype seansid tulevad praegu otse Mehhikost mis aitavad ka integreerida nii kristall kui ka kuld energiaid. Võta minuga ühendust siit!

Tänud sulle su tähelepanu eest ning tänud, et jagasid seda lugu oma ringkondades! Edu sullegi!

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This