Select Page

10juuni2013Sellel nädalal ma sooviksin fookusesse võtta uue ajastu suhted. See tundub olema suur küsimärk väga paljudele inimestele praegusel ajal, ning vajab rohkem avastamist ja täpsustamist kuna sellest võib saada üks olulisemaid võtmeid su elule.

Ma õppisin antropoloogiat 5 aastat erinevates maailma kohtades ja üks asi mis ma sealt õppisin oli see, et antropoloogid käsitlevad teemasid, mis on relevantsed ja päevakohased praeguses ühiskonnas. See on see, mida ma nüüd teen. Ma olen väga õnnelik selle üle, et on olemas rohkem informatsiooni selle teema kohta ja erinevatel platvormidel. Meil on vaja rohkem infot, kogemuste vahetust ja võimalusi selleks, kuna see on väga segane teema väga paljude inimeste jaoks maailmas.

Struktuuride muutumine maailmas

Aja möödudes meie ühiskonnad muutuvad väga kiiresti. Abielu institutsioon ei pruugi enam toimida ja selle eesmärgid on kaotanud oma tähenduse. On aeg uuesti ümber defineerida abielu eesmärgid ja ka suhete omad üldisemas mõttes.

Kui me vaatame abielu definitsiooni Wikipediast, siis see ütleb järgmist:

‘ Abielu kutsutakse ka ‘abielu lukuks, on sotsiaalselt ja rituaalselt aktsepteeritud ühendus või legaalne leping kahe partneri vahel, kes loovad õigused ja kohustused omavahel ja nende laste vahel. Abielu definitsioon erineb erinevates kultuurides, kuid see on põhimõtteliselt institutsioon, kus interpersonaalsed suhted, tavaliselt seksuaalsed on aktsepteeritud. Osades kultuurides on abielu soovitav enne seksuaalse suhte tekkimist. Laiemalt defineerituna on abielu nagu kultuurne universaal.’

See ütleb ‘abielu lukk’ ja see on midagi mida ma tunnen mida paljud mehed kardavad, eriti kui neil on olnud pikk abielu, millest nad just välja tulevad. Nad kardavad uuesti ennast luku taha panna, nagu vanglasse ja taas läbi käia valuline lahutuse protsess.

Teisalt on palju naisi kes on kolmekümnendate lõpus, kes otsivad küpseid mehi ja on nüüd hädas kuna mehed, keda nemad otsivad on neljakümnendate lõpus, kes selleks ajaks lahutavad oma pikkadest abieludest. Need mehed pole siis huvitatud uuesti abiellumisest, kuna soovivad vaid lõbutseda ja ennast avastada. Need naised aga kes otsivad küpseid mehi on väsinud lõbutsemisest ja otsimisest, sest see on see, mida nad on kõik need eelnevad aastad teinud. Mul on praegu väga palju naissõbrannasid, kes kogevad just midagi sellist.

Sel juhul on meil terve hulk naisi teatud vanusegrupis, kes ei leia sobivat partnerit, kuna nad tahavad erinevaid asju. Üks asi mida olen õppinud aastate jooksul on see, et kui sa tahad suhet toimima panna, siis võiks võimalusel olla nii palju sarnasusi kui võimalik, nii et oleks vähemalt mingidki ühised eesmärgid ja vajadused. See oleks suhtele vundament.

Kuid mis siis kui suhe on valitud olema lõbus avastamisruum ja avardumine ning vabanemine? Mis siis kui abielu kui institutsioon ei ole enam sel kujul vajalik? Mis siis kui meil oleks vaja ümber defineerida mis see on meie jaoks ja kuidas see saaks meid teenida?

Aktiveeriv jumalanna

Viimase 15 aasta jooksul on mul olnud väga palju suhteid. See pole olnud mu enda vaba valik, vaid kuna ma olen juhtunud olema ‘tüdruk suhete vahel’ või ‘meeste aktiveerija’. Peale oma unistuste mehega kohtumist, peale lühikest aega, ta mõtleb ümber ja teeb midagi mis murrab mu südame ja kuritarvitab mu usaldust. Vaid mõned kuud või nädalad hiljem, nad leiavad tavaliselt oma uue unistuste partneri ja sageli isegi abielluvad nendega (isegi kui nad mulle ütlesid, et nad pole sellest enam huvitatud) ja mõned on isegi lapsi saanud nendega.

Võibolla minu missioon elus ongi mitte omada ühte meest ja lihtsalt aktiveerida neid ja olla transiit ooteruum neile? Kuid ma tean, et oma sügavuses mul on vajadus millegi sügavama jaoks mis toidaks mu vaimu ja keha ja meelt. Ma ei suru seda enam alla ja ei tee nägu, et ma ei taha seda. Selle asemel ma austan seda. Ma avastan seda vajadust veelgi rohkem ja kuhu see võiks mind edasi viia. Ma õpin andma sellele vajadusele häält. Ennast väljendama. Seda väestama ja talle andma oma väge.

Ma olen saanud kogeda väikseid välgatusi selle vajaduse väljendamisest ja sellest mis siis saab kui tal on oma platvorm erinevatel aegadel ja see on olnud väga imeline. See on see kuidas ma tean, et see ei panustaks mitte ainult mulle, vaid ka mu partnerile, vahet pole kas mees või naine.

Aeg suhted ümber defineerida

Mida see tähendab? See tähendab, et iga inimene keda sa kohtad, kui tal on potentsiaal saada sinu tuleviku partneriks, siis sa defineerid suhte tähenduse ümber. See on su selle korra kodutöö.

Küsi endalt küsimusi:

– Mis on see mida ma personaalselt vajan oma praeguses elufaasis?

– Kui palju aega ma peaksin veetma selle inimesega nii, et ma tunneks ennast mugavalt ja turvaliselt?

– Kas ma vajan seksi, naudinguid või pühendumist või vaba voolamist?

– Kas mul on vaja intelligetnseid vestluseid, mõnda lahedat ja lõbusat mängukaaslast kellega aega veeta?

– Kas mul on vaja kedagi, kes mind hoiaks ja oleks minu jaoks olemas kui mul on rasked ajad?

– Mida ma sooviksin veel kogeda ja mida ma vajan?

– Milline suhte vorm toidaks kõiki mu ihasid ja vajadusi?

– Kas mul on keegi minu tutvusringkonnas, kes suudaks osa sellest täita?

Näiteks

Kui mu vajadus on näiteks saada vähemalt üks tantra massaaz nädalas ja mul on sõber, kes saaks seda pakkuda, siis ma võin kindlasti seda temalt küsida, et mida on selleks vaja, et seda teha ja mida saan mina talle anda, mis talle panustaks, nii et me oleme mõlemad õnnelikud ja saame teineteist aidata?

Kui mu vajadus on leida Orgasmilise Meditatsiooni partner ja mul on mees minu tutvusringkonnas kes on valmis ja avatud seda avastama ja tegema seda regulaarselt, siis ma saan temalt seda küsida ja olla vaid tema OMimise partner.

Kui mul on vaja rääkida oma maailma seiklustest kellegagi ja mul on sõber, kes on samuti palju reisinud, siis ma võin paika panna kokkusaamise temaga, et seda jagada.

Muidugi oleks see ideaalne kui oleks vaid üks mees, kes suudaks kõike seda pakkuda, aga elu pole perfektne ja mõnikord see võib võtta pikka aega saada kõike ühes paketis. Mõnikord  annab meie vaim meile võimalusi võtta asju samm sammult ja liikuda edasi sedasi, et me valmistame ette uut maapinda uuteks võimalusteks. See on nagu video mäng, kus sa pead käima läbi erinevad tasandid, et jõuda kõrgematele tasanditele.

Tööta oma vajadustega

Küsi järgnevaid küsimusi:

– Võibolla oled unistanud sellest kuidas õppida süüa tegema ja sul on sõber kes võiks sulle seda õpetada?

– Võibolla sul on olnud isu õppida kuidas aias toimetada ja sul on keegi kes seda oskab teha?

Nendest väikestest võimalustest sa võid õppida teist inimest tundma ja sealt edasi kes teab kuhu asjad võivad voolata.

Segadust tekitavad suhted

Ma näen, et väga paljud inimesed suhetes on väga segaduses. Meil on peas siire mille nimi on ‘suhte siire’, siiratud meisse meie kontrollsüsteemide poolt ja see survestab meid leidma seda ’ideaal partnerit’ igal juhul. See võtab ära meie personaalse vabaduse ja ka tahte avastada teisi võimalusi.

Väga sageli kui me kohtame seda teist inimest, me tahame teda panna oma ideaalpartneri pildiraami. Kui ta ei sobi sinna, siis me oleme pettunud nagu väiksed lapsed. Võibolla selle asemel oleks tark lihtsalt näha mida vaim on meile esitlenud ja võibolla tal on midagi hoopiski muud meile pakkuda?

– Mis siis kui täna sa valiksid suhte, kus sa teed seda vaid 1 sekundi kaupa?

– Mis siis kui täna valid oma suhte nagu avastusretke, kus oled põnevil nagu väike laps, et mis järgmisena tuleb ja embad seda avatud olemisega?

– Mis siis kui täna sa valid suhte nagu laagri, kus sa töötad läbi kõigest mis ülesse tuleb selle inimesega kellega sa oled valinud jagada oma ühte sekundit?

Mis ühe sekundi kaupa?

Sest siis sa pead end hoidma värske ja kohalolevana kogu aeg. Abielu oli loodud kui institutsioon teiste eesmärkide jaoks kui need mida meie oma tehnilisel ajastul vajame. Inimesed on kiired ja muutuvad kiiresti. Neil on vaja rohkem naudinguid, rohkem muutuseid ja vaheldust kui enne. Kui sul on üks sekund, siis sa pead andma oma parima ja sa ei saa muutuda laisaks.

Miks mitte valida seda praegu ja elada seda praegu?

Suhted ilma piiranguteta

See võib tekitada olukorra kus paljud inimesed valivad mitmeid suhteid erinevate inimestega, osadega kes lähedal, osadega kes kaugel ja mõned isegi samast soost. Piirangud ja piriid mis meil on olnud – langevad ära. Me astume nüüd teadmatusse ja peame olema valmis kõigeks. See on hirmutav. Ei ole enam ‘viie aasta tulevikuplaani’ vormi. Pead olema kohal ja valmis siin ja praegu, või sa kaotad.

See paneb veelgi rohkem survet suhetele nagu me oleme neid siiani teadnud. Inimestel võib olla raske pühenduda rohkem kui üks sekund korraga. Kuid need kes valivad kogeda rohkem kui üks sekund korraga, leiavad, et see on väga imeline seiklus, kus vaim juhatab meid koju – koju enda juurde – meie meeles, vaimus ja kehatemplis ja sügavustesse mida me pole isegi enne kogenud. Sinna kus pole piiranguid ja kus kõik on võimalik.

Need on uue ajastu suhted Veevalaja ajastus ja me ei saa selle eest ära joosta, kuna vaim juhendab meid kõiki muutuma. Tõsi, mõned meist jäävad kauemaks vanasse ja ei soovi kunagi muutuda. Aga ma räägin teile oma enda kogemustest ja energiate järgnemisest praegusel ajal – mida kergemini sa muutud ja lähed vooluga kaasa, seda kergem ja edukam su elu saab olema. Mida rohkem vastu punnid, seda rohkem probleeme tuleb. Vaim võtab ära kõik mis ei toimi sinu jaoks.

Suhted ja voolamine Mehhikos

Kui sul on vaja aega, et õppida kuidas voolata elus, siis võibolla peaksid alustama Mehhikost. Olen siin nüüdseks elanud 1,5 aastat ja pean ütlema, et see koht on mulle õpetanud väga palju uue ajastu voolamisest.

Suhted Mehhikos on naljakad. See on katolik maa, kus paljudel meestel on vähemalt üks abikaasa, salajane armuke ja tüdruksõber. Keegi ei räägi sellest avalikult, aga kõik teavad selle kohta.

Mis siis kui ka nemad defineeriks selle ümber?

Nad peaks alustama religiooniga ja seejärel võibolla proovima avatud paljusid suhteid (polyamory).

Kui paljud pered oleksid õnnelikumad läbipaistavate suhetega ja austusega üksteise suhtes?

Kuidas terve nende ühiskond muutuks?

Hirmunud ühiskonnast vabaks ja mänguliseks?

See tundub väga hirmutav enamusele neist. Enamus mehi siin ei tea mida teha või kuidas toimetada naisega kes on oma väega kontaktis. See on väga hirmutav ja see on üks põhjuseid miks religioon loodi terves maailmas.

See planeet muutuks ja muunduks väga võimsalt kui mehed oleksid valmis õppima kuidas olla turvaplatvormid väekatele naistele ja nende väe avaldumisele.  See aitaks neil ehitada oma impeeriumeid. Kui mees alustaks naisele tähelepanu, armastuse ja hoolimise andmisega, täites tema konteinereid, räägiks tema armastuse keelt ja aktiveeriks tema emotsionaalset, vaimset ja intellektuaalset ning füüsilist ja seksuaalset tasandit, siis see naine annaks talle tagasi kõik mis tal on ja rohkemgi veel. Naine on tõesti sild kosmilise ühenduseni meeste jaoks. Kui mehed sellele pihta saavad, saame luua uue maailma.

sandycrystalMa olen Crystal Ra Laksmi. Mul on olnud palju suhteid viimase 15 aasta jooksul terves maailmas. Oma perfektse mehe otsingutel olen ma aru saanud, et ma pean alustama endast. Nüüd ma defineeringi ennast ümber, oma eesmärke ja oma vajadusi. Ma õpin andma oma vajadustele häält ja seda väljendama nii nagu ka looma turvalist ruumi oma varjudele välja tulekuks ja tantsuks. Mu piiratud meel soovis vaid ühte meest, aga tundub, et mu vaimul on varuks teised lahendused. Ma siis voolan sellega kaasa. Ma olen ju ikkagi Mehhikos…

Pakkumised

Suur tänu sulle armas lugeja. Kui sulle meeldivad minu kirjutised, siis mine esilehele ja jäta sinna paremasse kasti oma email. Tulevikus kavandan hakata saatma kuus korra taas kord uudiskirju.

Kui soovid panustada mulle muul moel, siis anna teada kuidas läbi siinse kontaktvormi!

detox stuff final updateKevad on käes ja ei teeks paha teha kevadpuhastus oma maksale! Loe lisatud kaarti ning anna teada kui sul oleks huvi see programm endale soetada. Saad ka minult kaudse toetuse programmi ajal kui vaja. Maksa puhastuse programm näeb välja nii, et sa maksad toote eest, seejärel saad kirjelduse koos programmi menüüga omale postkasti. Seejärel hakkad tegema puhastavaid mahlasid. Igapäevaselt on vaja ka teha klistiiri. Ja kui tekib küsimusi, saad minult lisa küsida. Võimalusel teeme ka skype kõne.

KIS skype chat 15 marts15ndal märtsil kell 20 eesti aeg teeme koos Michaeliga skype chati, et tutvustada suvise retriidi programmi ja mis seal toimub. Kuna Mehhiko tehnika ja internet pole nii tugeva võimsusega, soovin seda teha skype chatina, siis olen kindlel, et kannab terve selle aja välja. Arvestada võiks tund või poolteist ajalise varuga. Kui on soovi liituda. leia kaardilt kuhu oma skype osaleja nimi saata.

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This