Select Page

ESelle nädala võtmed räägivad minu delfiinikogemusest ja kuidas iga lugeja saaks seda ära kasutada enda huvides. Uus ajastu on veevalaja ajastu, mis toob endaga kõrgendatud vibratsiooni ja delfiinid on loomad, kes meid sellel teel saavad aidata. Hoiatus: Selle artikli lugemine tõstab sinu vibratsiooni!

Eelmisel nädalal sain kingituseks delfiiniujumise. Ma olin sellest aastaid unistanud. Olin aastaid käinud ujumas metsikute delfiinidega Hawaiil, ning see oli alati väga võimas kogemus. Kuid metsikuid delfiine ei tohi katsuda, kui ainult nad ise kontakti otsivad. Need vähesed korrad kui see juhtus – olid väga imelised. Ma olin nagu purjus päevade kaupa ja naeratasin kogu aeg. Mu silmad särasid nagu tähed. Mu nahk muutus veelgi siledamaks ja pehmemaks kui varem. Kui ujuda metsikute delfiinidega, siis oleme neil ookeanis külas ja seepärast peaks nendega käituma väga aupaklikult.

picasadiveplainalohaMitmeid kordi ookeanis ujudes kogesin seda kuidas turistid neil sabadest kinni tahtsid haarata või nende uimedest kinni krabada, et nendega siis nii ujuda nagu nad on näinud tehakse delfinaariumites. Igas rannas on natuke infot infoplaatidel, kuid kusalgi pole täpselt kirjas mismoodi metsikute delfiinidega ookeanis käituda. Kui see info oleks olemas, ei oleks ka inimesed kes vette tulevad nii pöörased ja pealetükkivad. Kohalikud arvavad aga, et kui see info oleks seal, see õhutaks neid just otse vastupidi delfiinidega ujuma.

Praegu käivad isegi läbirääkimised Hawaiil, kus tahetakse avalikkusele antud rannad sulgeda, et delfiinide elu kaitsta. Tegelikkuses tuleks hoopiski ära keelata delfiiniujumiste laevade tegutsemine, kuna nende laevade pealt lastakse inimesi vette ujuma ja seejärel jahitakse delfiine senikaua kuni saadakse nendega lähikontakt. Laeva eest ei jõua delfiin ära ujuda, aga inimeste eest küll. Seega kogu poliitika on pea peale pööratud. Tean Hawaiil inimesi, kes teevad dokumentaalfilmi hoopiski sellest kuidas delfiinid ise inimestega kontakti otsivad. Ja see on teistmoodi vaatenurk, mida ma oma loogagi sooviksin lugejani tuua.

Delfiinid ei tea muidugi midagi neist siltidest kaldal, mis keelavad nendega ujuda ja tulevad ise inimeste juurde suhtlema ja meid ümber programmeerima. Nende seikluste ajal kogesin seda kuidas delfiinid tervendasid minu enda hirme (sügavuse hirm sai seljatatud tänu delfiinidele ja vabasukeldumise treeningutele), kui ka paljude teiste hirmusid ning ka traumaatilisi kogemusi. Kes kaotas sügavuse hirmu, kes vee hirmu, kes õppis ujuma vaid kahe nädalaga, kes suutis lahustada kurbuse vaid kahe nädalaga!! Kuid kahjuks pole kõigil neid võimalusi reisida Hawaiile. Seega tuleb vaadata mis veel võimalik on. Ja üks võimalus oleks leida lähim delfinaarium, kus korraldatakse haridusprogramme delfiinide ja vaalade elust ning keskkonnast või võimalikke lähikontakte.

Käisime kord vaatamas vaalade showd San Diegos ja nii minul kui ka mu seikluskaaslastel voolasid pisarad nähes neid imelisi loomasid seal sulpsamas, aga nii pisikestes basseinides. Ma tundsin neile kaasa. Ja arvasin, et ma ei tee kunagi enam seda, et lähen neid isegi sedamoodi vaatama. Kuid seekord ma muutsin oma vaatenurka ja sooviksin ka seda teiega jagada. Antud koht on väike veepark, kus on ka väike delfinaariumi osakond. Selle nimi on www.dolphindiscovery.com

Piletid mis ma sain kingituseks olid ostetud läbi heategevus sündmuse minu sõbra poolt, kes mulle selle kinkis, ning piletitest saadav tulu aitas kohaliku küla koeri ja kasse nende projektidega.

Selles delfinaariumis on enamus delfiine sündinud delfinaariumis – ja sageli need, kes olid toodud vabast loodusest olid hoopiski päästetud delfiinid. Delfiinid saavad seal korralikult süüa, neid treenitakse regulaarselt ning nad õpivad pidevalt ka uusi trikke, et edasi areneda. Nende ülesanne on tervendada ja tuua rõõmu kõigile inimestele, kes neid külastavad. Meil juhtus olema kuninglik ujumine, mis tähendas seda, et me saime neid nii katsuda, kui ka nendega kaasa libiseda hoides oma jalgu nende ninadel või siis hoides nende uimedest kinni. Loe täpsemalt nende blogist (inglise keeles) siit.

Treenija selgitas meile detaile delfiinide hingeelust. Neil olevat eelnevalt olnud ka programm puuetega inimestele, mida isegi valitsus toetas, mis praeguseks on aga kahjuks peatatud.

crystal dolphinsmilePeale minu delfiinipildi postitust Facebookis olin kahtleval seisukohal. Ma teadsin, et paljude hulgas tekitab see vastakaid signaale. Kuid kui pilt kus olin delfiiniga kõrvuti tekitas kõva elevust ja sai 100 like-i, siis see juba ütleb midagi. Sellel pildil on minu energia laes, mu sagedus on kõrgenenud, olen totaalses tingimusteta armastuse energias. Ma olen üks delfiiniga ja tema minuga. Me jagasime seda hetke, et tervendada maailma. Ma küsisin delfiinidelt abi mu uue elu jaoks ja uute alguste jaoks, oma poja jaoks ja Waylandi jaoks, kellega teeme tervendusseansse siinses keskuses. Delfiinid tundusid õnnelikud ja rahulolevad. Toimekad ja kohal ja tänulikud.

Aga loomulikult on ka neid, kellele see tekitas pahameelt. Süüdistades mind toetades vangistatud delfiinide ekspluateerimist. Kuid vaadakem seda nüüd teise nurga alt.

Kui me võtame grupp inimesi, kes käivad vabriku tööl ja teevad teatud liigutusi ja tegevusi ning saavad selle eest teatud summa raha, on sellega rahul, neil on katus pea kohal ning nad saavad ka kõik oma põhivajadused kaetud, kas me siis mõistame neid hukka ja ütleme, et nad on vangis ning tahame neid sealt välja päästa vabasse loodusesse? Mis juhtuks siis inimesega, kui ta sealt välja visata karmi maailma? Üsna tõenäoliselt ei jääks nad ellu.

crystal dolphin rideSama oleks ka delfiinidega, eriti nendega kes on ülesse kasvanud delfinaariumis. See on nende elu, nende kodu ja kui uskuda, et ka delfiinid valivad oma karma järgi mida oma eluga peale hakata, siis võibolla need delfiinid, kes on delfiniaariumis on otsustanud läbi selle aidata inimkonda, et oma kohalolu, armastuse ja rõõmuga tõsta inimeste vibratsiooni? Kas me siis oma hukkamõistuga saame neile seda pahaks panna?

Delfinaarium kus meie käisime korraldab palju haridusprogramme, et tutvustada kuidas delfiinid ja muud veeloomad elavad ning toetavad ka erinevaid keskkonna projekte.

crystal dolphin kissSageli kutsutakse erinevatesse delfinaariumitesse ka lapsi või noori, kes kunagi sellist asja kogeda ei oleks saanud. Samuti korraldatakse paljusid tasuta konverentse delfiinide teemal. Antud äri on ka teadliku kõrge eetikaga nii nagu ka võitleb võrdsete õiguste eest naistele töökohal. Seega võibolla oleks enne kui kedagi või midagi hukka mõistame tark teha väikest eeltööd ja alles siis oma üks sõrm nende poole suunata, kuigi neli sõrme näitavad siis ikkagi selle isiku enda suunas.

See tund delfiinidega tervendas mu emotsionaalset valu, aitas mul minevikust lahti lasta, aitas tagasi saada ühendus oma keskme ja oma rõõmu ning delfiinilliku mängulisusega. Nii minul kui kõigis grupil osalenutel oli suur naeratus näol terve see aeg kui nendega vees olime. Peale delfiinisuudlust oli mul tükk aega veel kala maitse suus. Delfiini nahk tundus väga sametiselt pehme ning sile. Ma sain paluda tervendust oma sõbrale ja uut algust oma elule. Andsin vastu oma osaluse, oma toetuse ja oma kohalolu ning selle artikli, et tõsta inimeste teadlikkust delfiinide olukorrast ja elu olust. Ja praegu on ujumisest möödunud vaid paar päeva ja ma ikka säran, naeratan ilma põhjuseta.Peale delfiiniujumist sain veel alla lasta veetorudest ja minu väike laps tuli välja mängima, veega plärtsutama ja elu nautima. Sõnum delfiinidelt mulle oli: – ‘Ära unusta mängu!’

Minnes uue sõbra juurde tegema kehatehnikate tervendusseanssi, ta ütles mulle, et ta pole kunagi kogenud kehatööd kellegagi, kes tundub nii kerge, voolav ja paindlik nagu mina. Kui tegin talle Wantra seansi, siis peale seda hüppas ja sulpsas ta vees nagu tõeline delfiin. Mul on tunne, et ülekanne sai tehtud. Delfiiniülekanne…

Kodune ülesanne

Kui sul pole kodu lähedal delfinaariumi, siis vaata delfiini videosid või loe lugusid nende kohta. Või ehita endale vannituba koos delfiinide piltidega… Kujutle et sa ujud nendega koos ookeanis. Kuulata mis sõnumid neil sulle on ja seejärel käitu vastavalt. Kui sul õnnestub olla delfiinidega ookeanis, siis ära kunagi hakka neid taga ajama ja proovi neid ise puudutatada. Suhtle nendega läbi piltide ja vaata mis sõnumid neilt sulle tulevad. Kui delfiinid sind tulevad puudutama, siis täna neid ja võta see vastu. Tea, et see puudutus on sinu ümberprogrammeerimiseks väga vajalik. Kui nad sind ei puuduta, siis ära heitu. Nende sõnum jõuab sinuni läbi su aura ja emotsioonide. Delfiinide peamine sõnum on sageli – olla truu iseendale ja elada oma tõde.

crystal dolphin paiOlen Crystal Ra Laksmi. Ma tunnen, et olen maapealne delfiin ja merineitsi. Vahest on mul isegi tunne, et mul on jalgade asemel delfiinisaba. Oma veetöös ja Wantras kutsun alati võimalusel delfiinid ja vaalad mõttes appi ning kui mu unistus Wantraga teoks saab, saab iga inimene kogeda delfiinide energiat isegi nende kohaloluta ning tervendada sedamoodi väga palju inimesi, igal tasandil – läbi vaimu, keha ja meele. Rõõm ja mängulisus on see, mis on praeguse ajastu võti kiireks transformeerimiseks. Ja seda on nii lihtne leida – linnulaul, tuulepuhang, päikesekiired, naeratus, luuletus või kallistus.

Väikseid inspiratsioonikilde ning ka aktiivseid samme oma elu sageduse tõstmiseks:

Siin on teile väike delfiini ujumise video Hawaiilt, mille ise aastaid tagasi filmisin.

Delfiinide armatsemislugu videos Hawaiilt siin.

Lisaks ka väike Wantra video.

Kui sooviksid kogeda ja kuulda rohkem delfiinidest, Hawaii seiklustest ja kogeda Veeteraapia (ehk Wantra) mõju sulle, siis loe rohkem suvise Algallika laagri kohta siit.

Kui sa sooviksid ennast muundada voolavaks delfiiniks elus, siis liitu Kiirtee Iseendasse koolitusega siit.

Selle aasta Novembris panen kokku uue Hawaii seiklusgrupi. Selle kohta loe lisa siit.

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This