Select Page

sailingsunsetSeekordse nädala võtmete fookus on sellel kuidas koostöö ja tasakaal sinu sisemise mehe ja naise vahel võib aidata sul luua oma uue unistuste reaalsuse ning annab ka konkreetseid näpunäiteid, mida sina selleks saaksid teha, et oma elus see praktikasse panna.

Imelist lugemist ja jaga julgelt!

Need on kaks aspekti mis on ülitähtsad ja mida aeg edasi läheb, seda tähtsamad nad on. Igaühe vastutus peaks olema praegu täielikult oma sisemine mees ja nais aspekt tasakaalu saada. Kui nad on omavahel tülis, siis ei saa nad koos luua. Kuidas siis nad omavahel sõbraks teha ja sealt edasi luua?

meesnainebehold

Foto: Tiina Liimandi

Kujuta ette, et sa oled ühes mõnusas paigas. Kui sulle meeldib olla mere ääres, siis ole mere ääres. Kujuta ette et sinu sisemine mees ja naine tulevad sinna randa. Pane tähele kas nad tulevad koos ja hoiavad käest kinni või tulevad eraldi ja isegi ei suhtle.

Kui nad ei suhtle, kas ja mida saaksid sina teha, et neid suhtlema ärgitada?

Kas võiksid ennast neile tutvustada ja küsida mis neil mureks ja mida nad vajavad?

Sinu ülesanne oleks teha neid sisemise mehe ja naise kohtumisi tervelt 1 kuu aega. Selle kuu lõpus kui oled nendega tõeliselt suhelnud ja ka vastavalt toimetanud, on võimalus, et nad on omavahel abiellunud ja üheks saanud. Läbi selle hakkab muunduma ka sinu väline maailm – sinu seemned kasvavad taimedeks ja sinu ideed saavad teostatuks! Nii nagu sisemine maailm, nii ka väline!!!

Vana ajastu mehed ja naised

Vana ajastu mehed ja naised toimisid vanade mustrite järgi. Sealses mustrite rägastikus oli mees täielikult mõistuse kandja. Ta püüdis vältida ohte ja olla väga ettevaatlik ja kui võttis riske siis väga arvestatult. Vana ajastu naised järgnesid meestele ilma küsimusteta. Mees teab ju mis mees teeb. Vana ajastu naised surusid sageli paljut endas alla.

Uue ajastu mehed

saladustemetsakantud

Foto: Tiina Liimandi

Kuna nad toimetavad oma sisemaailmaga väga ärksalt, siis on uue ajastu mehel ka ühendus oma sisemise naisega, kellel on omakorda suhe tema kõrgema vaimu ja intuitsiooniga. Uue ajastu mehed ei ole nii kartlikud, nad hüppavad julgemalt pea ees tundmatus kohas vette, kuna usaldavad oma sisetunnet, mis neid ka kunagi ei peta. Näiteks tean mitmeid noori praegu siinses piirkonnas, kes teevad päris hulle asju, aga samas ka väga teadlikult, hoides kätt intuitsiooni pulsil.

Uue ajastu naised

Uue ajastu naised on jällegi omakorda rohkem ühenduses oma sisemise mehega, kes on samuti ühenduses sisemise kõrgema minaga. Seega mõlemal on ühendussild kõrgema vaimuni, kes teab alati kuidas luua parimat võimalikku elu.

See loob ka palju voolavama ja kergema suhtlemise omavahel. Sellest lähtudes on igasugune koostöö palju kergem.

Uue ajastu loomine

Uue ajastu loomise põhi vundamendiks on naiste ja meeste teadlik koostöö. Lisaks on see mäng vaimu ja mõistuse vahel. Üleelmise nädala blogist meelde tuletades – vaim on see, kes on mäe otsas ja näeb sealt ülevaadet. Mõistus on see, kes on orus ja proovib mõistuslikult mäe tippu liikuda.

Seal loob mees turvaruumi, kus naine saab mulda pista seemned ja neid kastma hakata ning läbi selle kasvatama uut aeda.

Nüüd on aeg, kus tuleb võtta ise härjal sarvist ja tegutseda. Lugesin just eesti meediast, et miinimumpalk on praegu Eestis 390 eurot. Inimesed rabavad ennast segaseks, et ots otsaga kokku tulla. Ja nii see väike Eesti tarkadest inimestest tühjaks jooksebki. Väga paljudel on kaks kuni kolm erinevat töökohta, et ära elada.

aerialstarIgaüks meist peaks leidma uue tee, et oma elu toimima panna sinu tingimustel. Me ei peaks enam töötama hullumeelselt palju või ületunde. Kõik sõltub sinu sisemisest naisest ja mehest. Sisemine naine annab sulle intuitsiooni ja sisemine mees annab sulle ideid kuidas seda ellu viia. Kõik mis sinul on vaja teha, on seda kõik samm sammult järgida.

Ma tegin seda ja see on andnud mulle mu uue elu.

stretchdancefocalzoomEsimene samm sellel teel oli alistuda sisemisele naisele. Esimene kuu siin olles ma käisin iga päev ookeanis. Ookeanis käies tuli mul palju ideid ja hakkasin neid teoks tegema. Kõigepealt oli väike grupp naisi, kes hakkasid käima minu ookeani tundides ja seejärel töötlesin edasi oma online programmi, mille lõpuks panin ümber teise vormi.

Tegu on 6 kuu  online programmiga – Kiirtee Iseendasse nimega, mis on ca 200 lk pikk. Sealsed teemad on aga aktuaalsed praegusel ajal kõigile – suhe iseendaga, teistega ning tervis, seksuaalsus, eneseteostus ja karjäär ning küllus. Sedasi aktiveerin praegu oma talente, oskusi ja hoian kogu aeg oma vaimu töös.

Kuna ma kuulasin oma sisemist naist, aitas ta mul tegeleda ideega. Sisemine mees lõi siis vaikselt tingimusi ja struktuure, nii et saaks elada turvalises keskkonnas. Peale seda langes kõik paika – tuli ka väline uus kodu, uus partner ja töö.

octopusteamTöö, kus sain teha filmiõhtuid tervelt 3 kuud, lisaks veel oma vee seansse ja tervendus-teraapiad nii nagu ka redigeerida filmide materjale nagu ka tegeleda sotsiaalmeedia ning promomisega. Samuti sain teha kogu keskuse energeetilise puhastuse. Sain samuti teha palju fotosid ning tegeleda fotode loomingulise töötlemisega. Sain jagada mõtteid paremaks struktuuriks ja süsteemiks siinses keskuses ning tuleviku hosteli tegemisel. Samuti sain juhtida vabatantsu tunde, nii nagu ka osaleda aerial silksi tundides, mis minu kodust vaid 20 meetri kaugusel asub. Terve uue teamiga koos lõime siinsele keskusele täiesti uue reputatsiooni ning inimesed soovisid siia tulla hommiku ja lõunasöögile ning sündmustele.

wavegroupdanceKasutasin oma talentidest ja oskustest vist ca 70%, mida ma pole kunagi varem sellisel kujul teinudki. Kõik see oli ka võimalik, kuna me tegime eelnevalt kirjaliku koostööleppe ning tänu sellele sai kogemusest positiivne kogemus mõlemale poolele.

Ma elan väga lihtsat elu. Nii lihtsat, et enamus inimesi isegi ei tuleks selle peale kuidas saab oma elu nii lihtsaks ja kergeks organiseerida. Ja isegi ilma suure rahata. Selleks et elada rikkalikku ja õnnelikku elu ei pea tegelikult üldse palju raha olema. Mida ma olen õppinud on see, et minu enda suhe iseendaga on kõige olulisem ja sealt saan ehitada juba muud suhted mis mind toidavad ja hoiavad. Ning armastus on kõige selle liim, aga see algab minust endast ja minu sisemise mehe ja naise armastusest. Seega minu sõnum on, et ainult iseenda armastusest ei piisa, on vaja ka oma sisemist meest ja naist armastada, ehk siis tekitada hästi toimiv sisemine armastuse kolmnurk.

me katrinsurfoceanMa käin purjetamas ja surfamas millal võimalik oma lahedate sõpradega, seiklen ookeani peal oma kayakiga nii tihti kui võimalik ning loon väikseid seiklusi siinses piirkonnas iseendale ja oma sõpradele. Teen ka oma veeteraapiat vastavalt võimalustele, käin aerial silksi klassides, tantsin nädalas korra, käin Alanoni gruppides ja loon ise jumalannade õhtu kogunemisi. Mu päevad on täis ja kirevad ja rikkalikud. Ma ei tea mis asi on igavus. Mul on ka väga lahedad sõbrad ja tuttavad. Ma elan kliimas kus on suvi 12 kuud aastas. Elan võimalikult jätkusuutlikult ja ökonoomselt igal tasandil.

hands

Foto: Tiina Liimandi

Kui ma siia tulin, siis olin täiesti tühjuses. Ma ei teadnud kuhu liikuda või mida valida. Mul oli isegi eluisu otsas. Ma olin Eesti elust ja rabelemisest totaalselt tühjaks tõmmatud nii nagu ka pidevast võitlemisest hukkamõistu ja vihkamisega. See ei toiminud minu jaoks. See mattis mind enda alla ära.

Ja siin ongi koht teil kõigil küsida – kas sa elad selleks, et makse maksta ja ots osaga kokku tulla, või elad selleks, et elu nautida, teha ja luua seda mis sulle meeldib ja olla seal ning nendega kus sulle meeldib? Ja selleks, et seda teoks teha ei pea sul arvel olema miljon eurot. Tuleb lihtsalt nutikas olla.

Väga palju on siinses keskuses meil tööl olnud ‘workaway’ mattandannienoori. Nad tulevad paariks kuuks või rohkemaks ja töötavad siin igapäevaselt erinevate projektidega mõned tunnid päevas. See annab neile võimaluse tasuta majutusele ning enamusel neil on oma säästud, millest siis süüa ostetakse ja muid kulusid kantakse. See aga annab võimaluse maailma nautida, erinevaid kohti ja kultuure kogeda ning teha siis kas seda mis meeldib või isegi midagi muud juurde õppida. Iga kord kui nad lahkuvad näen nende silmades pisaraid, kuna neile siin väga meeldis ja nad kõik proovivad tulevikus tagasi tulla.

childrensailing

Foto: SV Heavy Metal

Kui sul on perekond ja sa mõtled, et jah mis sul viga Crystal, sul pole seal kaasas oma last, tööd ja liisinguid ja laenu makseid. Aga see pole ka takistus. Näen siin kuidas pered elavad kasvõi mõned kuud troopikas ja siis naasevad tagasi koju, samal ajal kui lapsed on koduõppes siin olles. Väga põnevad võimalused. Ja lapsed õpivad siin rohkemgi kui kinnises klassiruumis. Mehed tavaliselt teevad mingit interneti äri või siis leiavad siin mõne tööotsa. Naised on alati super nutikad ja loovad mida iganes vaja on, olenemata tingimustest. Osad töötavad 6 kuud USAs ja siis 6 kuud on siin. Igaüks on leidnud endale sobiva versiooni. Ja nii vahva on näha inimesi, kes naudivad oma elu ja kes on oma eluga rahul ja mõnulevad. Nad on pannud oma elud tööle nende jaoks, mitte ei orja süsteeme või oma arveid.

aprilgoddessesMeie eesmärk praegustel pöörastel aegadel on õppida nautima igat hetke ja Tammsaare – töö, higi ja valu ning veri muster mille järgi pidavat tulema armastus ja raha – ei toimi enam. Nüüd tuleb kõigepealt aru saada mis on sinu talendid ja oskused ning mis vajavad väljundeid ja sellest luua mida iganes võimalik. Mida rohkem inimesi seda teeb ja selles protsessis oma sisemist meest ja naist kuulatab, seda kiiremini ja kergemalt me muundaksime selle planeedi kannatuste planeedilt naudingute planeediks. Aga see on juba iga lugeja enda kätes ja südames.

Kirjuta mulle kuidas sinuga on lood? Kas sa juba elad oma unistust ja mis veel puudu on?

crystalsurfingOlen Crystal Ra Laksmi. Minu sisemine mees ja naine abiellusid aastaid tagasi Hawaiil. Mitmeid kordi kui nad minu sees armatsesid oli mul nii hea olla, et mul oli raske jääda väliselt tõsiseks, kuna energiad olid nii magusad ja mõnusad. Hiljuti saatsin oma sisemise mehe Hawaiile puhkusele, kuna ta oli ennast üle töötanud. Nii kui seda tegin, tuli kohe ka uus väline meespartner minu ellu. Vahest on sisemine mees nii võimas, et ei annagi välisele ruumi tulla. Läbi oma sisemise mehe ja naise tantsu olen loonud endale uue elu, mis on loomas mulle täiesti uue elu vundamenti kus vanadel mustritel pole enam kohta, kus ma olen hoitud, armastatud ja kohal, kuna ma armastan ennast ja kõiki ning kõike minu ümber. Minu südames on järjest rohkem rahu, küllust ja kohalolu. Loodetavasti saab minu lugu olema ka sulle mõnusaks inspiratsiooniks, et kõik on võimalik. Nagu ütles Henry Ford – kui sa ütled et see on võimalik või ei ole – mõlemal puhul on sul õigus. Ehk sinu valik!

new KIS card march 2015Pakkumine

Kui sa soovid abi oma talentide ja oskuste kaardistamisel, siis olen välja töötanud väga laheda online koolituse, kus üks sektoritest töötab selle teemaga. Sul on võimalus tellida vaid see osa online kursusest, või siis miinimum 6 kuu pakett, kus saad läbi käia ka teised sektorid (suhted, tervis, seksuaalsus, eneseteostus ja küllus). Soovitav oleks võtta see pakett, kuna kui sa võtad ühe sektori välja, ei pruugi teised ikkagi toimida ja võib luua ebakõla. Neile, kes ostavad enne 1. juunit KIS online koolituse vähemalt 6 kuu paketi, kehtib ka väike soodustus kui tehakse ühekordne makse (550 eurot ja võit 50 eurot!!) kogu koolituse eest. Kui soovid kuu kaupa maksta, siis on kuu makse seal 100 eurot kuu. Küsi selle kohta lisainfot crystalexpansion @ gmail.com

6aprilKISskypecallinviteSellel esmaspäeval on ka uus skype kõne. Sellele on veelgi võimalus registreerida!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This