Select Page

 

exstretchSelle nädala võtmed räägivad mu ekstreemsest seiklusest Puerto Vallartas mu sünnipäeva ajal. Mõnusat seiklust! 

Alustasin oma nädala võtmete kirjutamisega oma blogis eesmärgiga tunnetada järgmise nädala energiaid ja infot ning seda siis oma lugejatega jagada. Üsna varsti ma lõpetasin selle sel kujul ära, kuna sain aru, et igaüks nagunii loob ise oma elu.

Nüüd ma jagan võtmeid, mida ma ise leian oma elus ja mida ma olen kogenud ning mis on mind aidanud rohkemale avadumisele ja ennast sütitada rohkem ja elada oma elu kui unistust. Kas inimesed kasutavad neid võtmeid selleks, et avada uusi uksi, on nende teha. Ma lihtsalt tean, et see toimib minu jaoks!

Üks uus traditsioon või rituaal, mis ma olen enda jaoks loonud viimati on tähistada oma sünnipäeva väga erilisel moel. Ma usun, et see päev kui ma sündisin määrab ära järgmise aasta kõla või helina. Seega nüüd ma valin seda tähistada väga erilisel moel, nii et ma ennustan ise oma järgmist aastat ette.

1crystalnycNäiteks – eelmisel aastal ma tähistasin oma sünnipäeva New Yorkis, kus käisin vaatamas Vabaduse Sammast ja Ellis Saart. Ma ei saanud siis aru, et mida ma tegelikult tegin, oli enda initsieerimine mu vabaduse ja iseseisvuse otsingutele läbi terve aasta, mis tõi mulle päris palju kannatusi. Sellel aastal ma soovisin valida midagi täiesti uut ja teistsuguse kõlaga. Ma valisin Ekstreemse Seikluse Vallarta Seiklusfirmaga Mehhikos.

Mul oli väga hea tunne, et sain endale kinkida kogemuse. See jääb minuga igaveseks kuhu iganes ma lähen. See ei kaalu palju ja toob mulle alati naeratuse näole. Palju parem kingitus kui mingi asi. Lisaks kaotasin ka palju kaloreid. 

exbeginningMa olin nii põnevil selle seikluse eel, et ei saanud isegi magada eelneval ööl. Olin kohtumiskohas kohal 30 minutit varem. See on väga haruldane minu puhul, eriti Mehhikos.

Osad inimesed lahkusid purjetamisseiklusele ja üks neist hoiatas meid dzunglis olevate inimsööjate sääskede eest ja soovitasid meil osta sääsetõrje vahendid.

Ma läksin seda ostma ja jäin leti äärde seisma ühe naisega Chicagost. Tema nimi on Carmen ja ta tahtis samuti sääsetõrjevahendit osta. Ta arvas, et me võiksime selle koos osta, ta kasutaks oma osa ära ja siis jätaks selle mulle, kuna tal pole seda vaja. Naine leti taga soovitas meil ka panna seepi sääsetõrjevahendi alla. Seda me siis tegime ja see toimis!

extrcarmenmeMa arvan, et see peaks olema sõnum mu järgmisele aastale, et mul saab olema palju jagamist ja koostööd inimestega. See peaks olema ka sõnum, et kui sa tead õiget kombintatsiooni erinevatest asjadest, siis sa oled turvaliselt paigas ja sind ei sööda elusalt ära!!

Me sattusime bussis istuma teineteise kõrvale ja vestlesime, et rohkem tutvuda samal ajal kui sõitsime seiklusparki. Ta töötab lennufirmas ja tema unistuseks on rohkem reisida.

extlisteningMe saabusime sügavasse dzunglisse olles teel San Sebastiani linnakesse. Peale 40 minutilist sõitu kurvilisel teel pandi meid istuma palapa piirkonda kus meie giidid tegid endi tutvustuse, mis oli täis huumorit, nalja ja naeru. Sellele järgnes turva juhiste jagamine, kuidas turvaliselt zip liinidel kihutada ja mida teha ning mida mitte teha.

See oli sõnum mulle sellel aastal, et kui ma ei kuula korralikult, siis ma võin ilma jääda olulisest informatsioonist ja luua endale turvaprobleemid. See aasta toob rohkem tiimi tööd ja naeru ning mängu mu ellu ja samuti, et teha rohkem seda, mida ma armastan.

Grupis oli meil 4 – 5 rahvust ja see on see, mida ma tahan oma ellu – rahvusvahelist sulandumist igal aastajal.

extzipingSeejärel meid juhendati esimesele platvormile. See oli natuke hirmutav, aga kuna olin eelnevalt sõitnud Zip liinidel nii Lõuna-Aafrikas kui ka Costa Rical, siis see tundus kerge. Meeskond oli väga lahe ja ma tundsin ennast turvaliselt. Huvitav oli see, et mulle meeldisid eriti need zip liinid, kus mul polnud endal vaja pidurdada oma käega. Mulle meeldis lihtsalt kontrollil minna lasta ja lennata uuele vastuvõtu platvormile, ning et team ja sealne tehnika hoolitses selle eest, et mu hoogu maha võtta.

Sel aastal saab mul olema meeskond minu ümber, kes aitab ette valmistada mu sõite ja lennata kõrgelt ja kiirematel on assisteeritud inimpidurid organiseeritud.

exspiderwomanÜhel hetkel oli meie ees pikk ca 10 meetrine nöörsein. Kõige üleval oli väike platvorm ja sealt tuli edasi ronida köie pealt teisele platvormile, kus ootas surfilaud, millega pidi teisele lauale liikuma. Soovitati olla väga ettevaatlik ja mitte kasutada kogu energiat, ning teada oma piire. Ma polnud väga kindel, kas saan sellega hakkama, et terve tee üles minna, kuna mu käsivarred pole nii tugevad tavaliselt, aga 3 kuud korralikku trenni aerial silksidega pani mind tundma väga enesekindlalt. Ma hakkasin vaikselt üles ronima aga poole tee peal tuli seinale teine inimene, mistõttu sein hakkas kõikuma ja mul läks lausa süda pahaks. Tegin mõned pausid ja siis liikusin edasi. Köiel kõndimine tundus väga kerge ja surfilauaga läbi õhu surfata oli ka väga lahe.

Puust surfilaud oli pandud nööridega zip liini külge ja mina astusin lauale ja mind kinnitati selle keskele kinni. Ja siis lükati hoog sisse ja teisel pool oli teine meeskonna kaaslane, kes võttis meid vastu, pidurdades meie hoogu.

See aasta toob mulle rohkem katsumusi, mis võivad näida väga rasked ja panna proovile mu piirid, aga kui mul on piisavalt trenni eelnevalt ja ka enesekindlust, siis ma saan sellega hakkama. Ma ei saa ka tagasi minna, kuna teised tulevad järgi, nii et pean jätkama teekonda. Ma teen ka võimatu võimalikuks – nagu näiteks surfamine õhus! Kõik mis selleks vaja on, on toetavad süsteemid ja tehnoloogia!

Kord kui juba teisel pool, siis oli ootamas uus seiklus ATVdega. Ma polnud algul kindel kas ma saan sellega hakkama, kuna ma ei teadnud kui hea autojuht ma olen sellistes tingimustes, isegi kui mu autojuhiload on aastast 1994. Aga tahtsin end proovile panna. Kõikidele juhtidele anti ka reisijad ja ma sain naise Austraaliast, mis tegi selle minu jaoks veelgi hirmsamaks, kuna nüüd oli minu vastutada ka teine inimelu.

exsplashMa olin teine auto terves reas, mis koosnes 8st autost. Ma ei saanud peatuda, kuna minu taga olid kõik teised autod, pidin järgnema esimesele autole. Mitmed korrad me panime täie hooga suurte porilompide suunas ja et sellest läbi saada, oli vaja lisahoogu anda, kuna teisel pool oli kohe väike mäkketõus, nii et ma vajutasin gaasi põhja. Mõnedel hetkedel pani tee auto liikuma ühe külje peale ja oli täiesti selline tunne, et see oleks peaaegu ümber kukkunud. Kuid mõtlemiseks aega ei olnud, ma pidin lihtsalt totaalselt kohal olema ja sõitmist jätkama.

Kui tagasi jõudsime, olin enda üle uhke, et sain sellega hakkama ja turvaliselt. Ma ei kukkunud küljele autoga ja ei põhjustanud õnnetust.

Nii et see aasta toob siis palju hullumeelseid kurve ja teid, nii, et ma ei näe kurvi taha, aga olen valmis ja täielikult kohal praeguses hetkes – õppides rohkem meditatsiooni oskuseid, nii et ma treenin oma musklit mitte närvi minna ja saan sellest kergusega läbi voolata! Need, kes julgevad minuga kaasa sõita, neil saab olema väga põnev seiklus!

exdropViimane osa oli täis erinevaid katsumusi. Meil oli alla langemise köie ülesanne ja see tundus hullem kui see tegelikult oli. Mulle see meeldis, nii et ma oleks seda isegi veel teinud.

Sõnum aastaks ongi, et kui midagi tundub väga hirmutav, siis ära karda seda proovida, kuna see võib olla palju kergem kui see näib.

Hiljem pidime vibu laskma. Ma olin nii koba, et lasin noole lausa täiesti piirkonnast välja. Kohalikud teejuhid arvasid, et ma arvatavasti sihtisin põtra. Õnneks nad siin ei ela.

ExtremevibuclearSee oli sõnum mulle, et ma pean rohkem praktiseerima oma eesmärkide ja sihtmärkide sihtimist, ning nende poole liikumist nii tihti kui ma saan, kuna ma tean et praktika teeb meistriks.

Peale seda meid pandi vesti sisse, mis seejärel kinnitati zipline-i külge ja oli võimalus lennata puude kohal nagu supernaine või supermees. Kui mind teele lükati, siis oli tõesti tunne nagu ma lendasin üle puude ja mägede nagu tiibadega. See andis megahea tunde! Oli väga naljakas vaadata videot, kuna mul oli seal naeratus kogu terve sõidu ajal peas. Kui ma jõudsin maandumisplatvormile, ootas mind seal mõnus lahe muusika. Siin asus ka esimene tualett terve seikluse jooksul.

exreadyforsuperwomanSõnum siin on see, et sa võid olla supermees või supernaine kui sul on kõik süsteemid sind toetamas – võid lennata kõrgelt ja sul võib olla parim ülevaade – nii öelda – ole tark ja muutes nii enda kui teiste elusid. See oli sõnum selle kohta, et kui sa julged elada julgusest, tervitatakse sind maandumisplatvormil muusikaga. Elu võib olla nii põnev, et pole isegi aega tualetti minna!!!

Viimane osa oli veetoru. Peale esimest väikest kurvi, oli väga äkiline pööre.

Sõnum siin on, et kui sul on kõik toetavad süsteemid su libisemise ajal, siis tekitab vesi veelgi rohkem voolamist su elus, nii et edasiliikumine on kergendatud. Sul on vaja vaid lahti lasta, alistuda ja libiseda!

extrcrystalzipKõike kokku võttes – ma aktiveerisin kõik oma elemendid ja mul oli nii lõbus, et mu adrenaliin oli nii tipus, et mul polnud isegi sünnipäevakokteili vaja. Ma tundsin ennast nii elu täis, õnnelik ja rahul ning nii elus! Ma sain aru, et ‘jah aga’ aeg on möödas ning nüüd on uus algus mu ‘jalaga tagumikku’ peatükile!

Nii, et hoia mulle pöialt, ja hoia end kursis minu terve järgneva aastaga, et kuulda kas mu ennustused järgmiseks aastaks toimuvad ja kuidas!

Sinu kodune töö: kingi endale seiklus oma järgmiseks sünnipäevaks ja anna mulle teada kuidas sul läks ja kuidas su aasta välja kukkus. Kui su sünnipäeva on väga kaugel, tee proovi sünnipäev ja ole valmis siis kui päris sünnipäev tuleb! Edu sulle!

shortadventuresmileOlen Crystal Ra Laksmi. Mõnikord tunnen ise ka, et see on hirmus kui hirmuta ma vahest pea ees tundmatus kohas vette hüppan. Jah tõsi, vahest saan ka kriimustada, aga südamest ja julgustest elamine viib väga kaugele ja kõrgele! Ma juba näen ja tunnen selle seikluspäeva tulemusi ja isegi kui mu sünnipäevast on möödunud vaid paar päeva, tunnen juba kuidas see kõik kannab mind. 4 elementi eriti – olla sütitatud oma kirgede poolt, voolata läbi elu kergusega ning oma jalad tugevalt juurtena maha suruda ning pea taevas intuitsiooniga ühendust pidada. Elu on pidu vaid neile, kes julgevad seda valida. Vedamisega pole siin midagi pistmist!

Kui sulle meeldivad minu postitused ja soovid liituda mu emaili nimekirjaga, siis tee seda siin:

Kui sa sooviksid oma elu taaskäivitada või muuta, aga ei tea kuidas, siis on mul sulle pakkuda väga palju erinevaid võimalusi. Alates ühekordsest konsultatsioonist kuni 6- 12 kuu pakettideni välja. Luban sulle, et muutused on garanteeritud. Kui suured, oleneb sinu enda püsivusest, soovist ja kui palju antud tööriistadest praktikasse paned! Selle kohta loe lisa siit: 

Kui soovid mind suvel Eestis näha, siis on sul võimalus liituda minu suvekursusega, mis toimub 24 – 26 juuli Matsalus. Selle kohta loe siit.

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This