Select Page

HP blue poolSee nädal ma sooviksin rääkida kuidas leida oma tee ja mõnedest takistustest, mida olen oma teel kohanud. Loodetavasti see inspireerib rohkem inimesi avastama ja elu nautima samal ajal välja selgitades kus nende koht on kus luua väärtust, tähendust neile endile ja teistele planeedil!

Siin Mehhikos kütab praegu nii kuumaks, et mu ainus unistus on mitu tundi päevas külma vee vannis lamada. Ma ei oleks kunagi uskunud, et ma seda ütlen, tüdruk Eestist. Temperatuur võib tõusta +35 – + 40 C ja rohkem. Lisage sellele veel 70% õhuniiskus ja ongi olemas pakett kuidas välja higistada oma ülekaalu kilod…

Viimased tähelepanekud

Ma olen teinud mõned uued valikud ja need ei läinud selles suunas nagu mina tahtsin. Ma vaatasin siis lähemalt mis probleem võiks olla ja avastasin, et minu lähi ringis olevad inimesed tahtsid, et ma valiksin midagi muud ja oli väga imelik kogeda, et see lõigi mulle takistusi elus. Mõtle siis kui sul on palju inimesi, kes kõik projekteerivad oma mõtteid ja ideid sinu peale aga samas sinu vastu, vastu sinu tahtmist, mis siis juhtuks? Sa üsna tõenäoliselt oleksid probleemi ees, et su loomeprotsess on raskendatud. Kuidas seda lahendada?

HP mangosMa tegin väga sügava mediatsiooni, kus ma nagu zoomisin ennast kogu situatsioonist välja ja vaatasin seda nagu suuremast perspektiivist lähtudes. Ma võisin näha kus mu vanad uskumused lõid probleeme ja kuidas mu mõtted olid loonud selle situatsiooni. Ma hakkasin neid korrastama ja täiesti nõudma universumilt, et ta painutaks nüüd minu soovi järgi, kuna ma olen olnud liiga paindlik ja tegelikult pole oma jalga maha pannud, et näidata mida ma oma sügavas sisemuses siis olen valinud. Kord kui ma seda tegin – siis kõik hakkas selle järgi ümber häälestuma, isegi kui väga aeglaselt.

See tundus nagu universum lõi selle punase tule, nii et ma peatuksin ja hetkeks seisataksin. Kui paljud inimesed seda tegelikult teevad? Mitte väga paljud. Enamus inimesed annavad lihtsalt alla või siis suruvad läbi seinte kui vaja ilma tegelikult kuulamata mis toimub. Uue ajastu energiad peaaegu nõuavad, et me oleksime rohkem paindlikumad ja leiaksime ülesse kus on see meie koht, kus saame särada.

HP cowsHukkamõist

Veel üks väike väga huvitav lisadetail, mida ma just märkasin viimaste päevade jooksul on see, et ma kohtusin inimesega, kes oli alguses neutraalne minu suhtes ja siis ma tundsin, et ta hakkas looma minu kohta hukkamõistu. Miks ma seda nii selgelt kohe tundsin? Kuna ma olen viimasel ajal elanud ainult inimestega, kelledel pole minu suhtes hukkamõistu ja kes on väga toetavad. On väga huvitav jälgida seda protsessi. Energia ei voola, sein meie vahel kasvab. Suhtlemine tundub väga imelik. Mõnikord tundub nagu oleksite erinevatelt planeetidelt. Need inimesed pole tavaliselt sinu hõimust.

Mis siis minu jaoks on toiminud on seda mitte personaalselt võtta, vaid fookus endale panna. Neil inimestel on tavaliselt päris palju probleeme endaga ja nende sisemine hukkamõist, millega nad parajasti tegelevad, projekteeritakse sihtmärgile väga varsti ja selleks võid olla sina. See juhtub väga sageli täiesti alateadlikult. Kui sul on sobiv energia ja siis ongi kohe volaa – seal see probleem siis istubki!

octopusteamParim sellises situatsioonis minu jaoks on olnud panna fookus nendele inimestele, kes näevad mu väärtust ja tähendust ning kohalolu ja hindavad seda. Enda affirmeerimine võib ka aidata. Sa ei saa muuta inimesi ja nende ideid ja uskumusi. Sa saad muuta vaid ennast! Sageli ma ka mediteerin selle inimesega oma mõttes, mis siis tegelikult lahustab ära selle situatsiooni ja tasakaalustab asjad paika.

Enamus ajast nad jäävad ikkagi alles ja sul on vaja seda aktsepteerida.

See planeet oleks nii palju rohkem tasakaalus kui inimesed töötaks rohkem iseendaga selle asemel, et mida teised ütlesid või tegid.

Sügaval sisemuses, kõik mida me soovime on olla armastatud, armastada ja teha seda mida me armastame ilma piiranguteta. See on nii lihtne. Nüüd on küsimus kuidas luua võimalused selleks eluks ja võimalusteks sinu elus?

Teha seda mida sa armastad

See on tegelikult lihtsam kui me arvame. Minu enda kogemusest lähtudes – tee seda, mida sa armastad ja kõik muu järgneb sulle ise. Kui sa ei tea mis see on, siis on sul vaja veel avastada ja see välja selgitada. Proovi väga palju erinevaid asju, tegevusi ja olemise viise.

wantrawatersnakeTäna ma tegin vee klassi 9 teismelisega. 2,5 tundi möödusid väga kiiresti. Miks? Kuna ma tegin seda, mida ma armastan. Ma olin täiesti hetkes – muu maailm kadus minu jaoks ära – kõik mis oli – oli mina ja grupi lapsed. Ma nautisin seda, nii nagu ka igaüks grupis, kuna see oli nagu vee seiklus. Midagi uut ja erinevat ja ootamatut. Kui ma alustasin oma äriga 2007 aastal – siis ma tegin seda, mida ma armastasin ja kõik muu langes ise paika – ilus koht kus elada, auto, raha ja uued sõbrad.

Enamus inimesi panevad raha esimeseks ja ütlevad et nad ei saa midagi teha, sest neil pole raha. Jah sa saad, sul on vaja vaid valida. Kord kui sa oled selle ära valinud, see manifesteerub ühel või teisel kujul. Mu terve elu on olnud täis neid näiteid alates Ülikoolis õppimisest kuni Hawaii reisimisteni välja.

Kodune ülesanne

Sinu kodune ülesanne sellel nädalal on teha nimekiri kõikidest oma talentidest ja oskustest ning tegevustest, mida sulle meeldib teha ja siis vaadata nende kombinatsiooni, kas need võiksid sulle luua mingi projekti, või võimaluse elatamiseks või uueks alguseks. Kui sa ikka ei tea mis see olla võib, küsi universumilt küsimus.

Mis koht ja inimesed oleksid kõige toetavamad kogu mu täieliku potentsiaali lahtirullumiseks ja kogu mu väega mis mul on nii et ma saan luua väärtust ja tähendust iseendale ja planeedile?

Küsi seda küsimust nädal, kuu ja aasta ning vaata mis juhtub. Võta minuga ühendust kui sa saad tulemusi ja jaga oma lugu!

crystalwaterstarOlen Crystal Ra Laksmi. Ma astun täielikult tagasi oma teele ja sellel käimine tundub väga mõnus ja mugav ja ma valin seda nüüd omada. Ma olen kõigile tänulik ja kõigele tänulik, mis on mind teinud selleks kes ma täna olen – hea ja halb. Ma nüüd ankurdun endasse ja loon uut väärtust ja tähendust ja ka uue tuleviku nii iseendale, oma pojale kui ka planeedile!

Alustan jällegi regulaarsete uudiskirjade saatmisega, kus saadan ka sageli väga erilisi nippe ja soovitusi. Kui sooviksid sellega liituda, kuna sulle meeldib, mida ma kirjutan, siis tee seda siit lingilt

Kui sooviksid osa saada minu Veeteraapia Wantra esmaesitlusest Eestis, siis vaata selle kohta täpsemalt siit

Kui sooviksid leida oma elu missiooni, siis võiksime teha skype sessiooni, mille järgselt kaardistame kus sa omadega asud ja mis moodi saaks kõige kiiremini ja kergemini leida sinu koha ja alad. Võta minuga kontakti siin 

Kindlasti on oma missiooni leidmine sinu üks põhidetaile oma elu uuesti käivitada, aga soovitan ka mõtelda teiste nurkade peale – nagu suhe iseendaga, tervis, seksuaalsus ning küllus. Selle kohta loe täpsemalt siit

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This