Select Page

1lastboatkayakingbySelle nädala blogi räägib taipamistest uues ajas, kui olulised on vaikuseminutid, mis on kvantumi ümberhäälestus ja miks oma hõimu leidmine on tähtis, elu missioonist kuldenergiates, ning külluse saladusest. Kui sa leiad, et see lugemine on inspireeriv, siis palun jaga seda oma sõpradega ja lähiringkonnaga. Pane end ka kirja minu uudiskirja!

 

Taipamised uues ajas

Ühel hommikul oli mul väga lihtne ja väga armas taipamine. Olin eelmisel õhtul läinud magama nii väsinult, et unustasin teha moringa jooki, mille tavaliselt panen külmkappi, et oleks hea hommikul kohe võtta.

2 lastsunriseTõusin ülesse ja läksin külmkapist siis jooki võtma. Aga tuli välja, et seda polnud seal, kuna ma polnud seda sinna eelmisel õhtul ju pannud. See pani mind muigama ja sellest tuligi taipamine.

Seal ei saagi ju seda olla, kui ma seda sinna ei pannud. Umbes nagu seemnetega kui seemneid mulda ei pane, siis ei tule sealt ka ühtegi taime. Ei aita kui mulla peale karjuda või paluda tal anda taimi ja õisi ja vilju. Tuleb ikka kõigepealt seeme maha panna. Nii ka elus. Alustagem ikka seemnetega ja siis kastmisega. Ja siis ootame vilju.

1lastglossyVaikuse minutid

Olen viimastel nädalatel käinud ookeanis ujumas mitmeid kordi ja samuti kayakiga sõitmas. Teel sinna ja tagasi on minus vaikuse kuulamise minutid. Sealt on tulnud palju põnevaid inspireerivaid mõtteid ja seda eriti ookeanis. Viimati kui ookeanis ujusin, tuli terve rida äri mõtteid nii nagu ka ühe täiesti uue toote idee kuni detailideni välja.

Kui ma seda vaikuse aega ei loo ja mu programm on kogu aeg ülitihe ja täis, siis ei loo ma ruumi selle info vastu võtmiseks ja seega ei too see ka mulle tulemusi. Vaikuse minutid, isegi kui ma kõnnin on väärtus omaette, kuna see info võib mulle kätte näidata otsetee oma probleemide sasipuntrast välja või hoopiski anda uue äriidee.

Ümberhäälestus

Olen viimase nädala jooksul saanud füüsilisi kvantum ümberhäälestuse süste oma kehasse oma imeliselt kvantum tehnoloogiaga töötavalt sõbralt siin. See on olnud väga huvitav kogemus. See viib su kogu keha ja raku mälu 20 aastat tagasi ja kirjutab üle kõik programmid, mis on viga saanud. Ajus on selline tunne, et seal käib osade osakondade lahtivenitamine, sest sellist selgust ja fookust ning mõistmist pole mul kunagi varem polnud. Selline tunne, et ma valgustun seestpoolt väljapoole imekiiresti.

Sain ka aru, et Auratransformatsioon on sellele sarnane, kuid vaid energeetiline ümberhäälestus, kuigi see võtab ka keha kaasa, siis see tavaliselt võtab aastaid, aga kvantum ümberhäälestus viib su keha kohe otse keskmesse ja mõju on tunda tundide ja päevadega. See tekitas nii mulle kui ka teistele inimestele minu ümber rohkem voolamist ja kulgemist. Mu sõber tegi isegi nalja, et ma võiks lihtsalt ennast pakkuda voolu aktiveerijana välja, ja siis võtan selle eest tasu;)

Ja tegelikult on rakkude ümberhäälestus üks väga suur võti, millest räägin ka oma esimesel sündmusel Tallinnas 8ndal juuli – Külluse taaskäivitusel. Koha peal loon koostöös kohalolijatega uue külluse magneti number 4.

1lastgirlsicecreamoutOma hõimu leidmine

Me ei otsi ainult positiivseid inimesi oma ellu, vaid inimesi, kes on meie tõeline hõim, kes näevad meie hinge, vaimu ja olemust. Kes süttivad meie olemasolust, kes toetavad meid, kes tulevad meiega nii kuristikest kui ka taevast läbi. Kes armastavad meid nii varjudega kui varjudeta. Me otsime oma hõimu ja oma kohta, kus me saaksime lahti lüüa kõik oma sisemised õielehed, et tõeliselt hakata õitsema siinsele reaalsusele absoluutselt kõigega mis meil talle panustada on.

1lastmarinawalkElu missioon kuldenergiates

Olete ehk kuulnud indigo ja kristallenergiatest ning nüüd ka kuldenergiatest. Mis on väga vahva kuldenergiatega on see, et enam ei saa teha mitte midagi, mis ei suuna meid meie kõrgema eesmärgi poole või mida meile ei meeldi teha.

Kui ma mõtlen liiga väikselt ja piiratult, annab vaim koheselt ideid ja võimalusi kuidas mõtelda suuremalt ja hoogsamalt. Kui praegusel ajal ei lähe asjad nii nagu vaja, oleks seda vaja just tegelikult tervitada, sest see on vaimu moodus meid ette valmistada millelegi veelgi paremale isegi kui me seda veel päriselt ei näe.

Ma enda peal näen seda, et kõik suunad viivad sellele, et mul on vaja tõsiselt kõik fookus panna Wantrale. Kui ükski töö, millele olen kandideerinud maailma mastaabis vedu ei võta, kui kursus, mida tahtsin kohalikult võtta ka ei võta vedu, siis on siin midagi suuremat teoksil.

wantrawatersnakeSamas minu Wantra noorte kursus manifesteerus järjekordselt kiiresti ja kergusega. Peaaegu igapäevaselt kogen kuidas ma aitan inimestel muundada oma hirmu vees ja läbi selle muundada ka oma reaalsust. Nüüd on vaja kõigele sellele luua toetav struktuur ümber.

Ehk siis kuldenergiates suunab vaim meid täielikult oma tee kanalisse, ning suunab meie ultimaatse missiooni poole teele. Ja ei ole mingitki võimalust vähemaks või võibollaks. On vaid otsetee ja sihtmärk. Ja see on väga konkreetne, vaim on nagu jalaga tagumikku andmas ja muud varianti kui edasi liikuda ei olegi. Hirm ja mõistus, kes on teinud koostööd aastatuhandeid, tuleb nüüd maha jätta ja igaveseks. Häälestuda südamele ja julgusele, ma ei väsi seda kordamast.

butterflycrystalralaksmiKülluse saladus 

Meile on asju õpetatud vanast energia moodulist lähtuvalt – vali üks eesmärk, liigu selle poole. Vali üks professioon ja oledki omadega mäel. Vali, midagi mis toob raha sisse, siis ei jää nälga. Uues ajastus on asjad väga teistmoodi.

 Tuleb valida palju pisieesmärke, mis oleks kõik ühendatud üheks suureks eesmärgiks. Seejärel tuleb leida ülesse absoluutselt kõik võimalikud talendid ja oskused, mis sul on, mis panevad aja sinu jaoks kaduma, kus sa oled asjades nii sügavalt sees, et kogu muu maailm kaob sinu jaoks ära. ja sa õitsed seda tehes. See on uue ajastu professioon.

Raha tuleb eesmärgina ära unustada. Fookus tuleb panna südamele elamisega, julgusest, mitte peaga ja puudusest. Tuleb valida oma unistus ja seejärel vaadata kuidas universum hakkab viskama võimalikke valikuid meie teele ja sealt välja valima. Tuleb elada nii, et iga meie liigutus looks tähendust ja väärtust mitte ainult meile endale, vaid ka meie lähedastele ja sellele imelisele planeedile siin.

Meie ülesandeks on nüüdsest kehastuda inimingliteks ja õitseda. Me ei ole siia tulnud kannatama, virelema ja situatsioone vägistama. Me oleme tulnud siia nautima, voolama ja edenema. Ja inglid nutavad iga kord kui me valime midagi piiratusest või siis uskumusest lähtuvalt, et midagi paremat ei olegi võimalik. Me elu on see, mida mõtleme. Kui sa ise ei tea veel kuidas seda teha, on kasulik leida sinu hõim, või keegi, kes oskaks sind alguses natuke juhendada.

Minu jaoks on olnüd üllatav kogemus kuidas mu KIS online programm on suutnud luua väärtust ja tähendust kõigile osalejatele ning andnud neile võimaluse ise leida oma uus suund ja vahendid ning aru saada kuidas selles uue ajastu tormavas möllus hakkama saada ja kuidas sellest teadlikult läbi surfata.

1 juunil võtan praegusega vastu veel viimased 10 eestikeelset osalejat oma 12 kuu KIS online programmi. Kui sa annad oma osalussoovist teada veel ka 1 juuni jooksul, saad osalussoodustuse, kus esimese kuu saad 50% odavamalt. Edasised kuud kui liitud 1. juunil on kuu makse sulle 80 eurot kuus.

Iga nädal loed sa läbi kodutööd ja vastad mulle kirjalikult. Peale 1. juunit saab liituda veel kuni 26. juulini, kus toimub minu suvelaager ja kus sealsed osalejad saavad ka viimase sooduspakkumise. Mina käin sinu kodutööd läbi ja saadan sulle kirjaliku tagasisideme.

Läbi teadlikkuse liigud läbi oma mustritest ja oma harjumustest, mis sind enam ei teeni ja läbi selle teedki esimesed vajalikud muudatused. Samuti transformeerivad sind kristall ja kuldenergiad sinu teele läbi minu ja su enda ja nüüd ka minu kvantum ümberhäälestus. Peale seda on juba kõik sinu teha – uus partner, uus töökoht, uus elukoht, rohkem küllust ja elu sinu tingimustel loob ennast sinuga koostöös läbi minu väikeste embuste ja suunamiste ning läbi sinu tegutsemiste ja muudatuste.

estkylluserataskorAugustist  läheb kogu KIS programmi fookus globaalsele jagamisele inglise keeles ja sellise hinnaga selle kursusega enam osaleda ei saa. See on olnud pikalt tutvumishind ja proov kui hästi mu tööriistad toimivad. Kuna nüüd on tulemusi juba 45-l inimesel läbi viimase 3 aasta, siis on programm ennast igati õigustanud ja on aeg seda globaalselt jagada tõelise väärtusega.

Kodune töö

Leia vähemalt kolm korda nädalas aega enda vaikuse minuteid kuulata. Vaata mis põnevat sellest projektist välja tuleb ja kirjuta ülesse.

Varandused riiulilt

 Juhusliku raamatu sõnum lõpetuseks:

motisklevcrystal‘Olen naine: ma nutan vähem ja naeran rohkem. Praktiseerin tõe rääkimist. Lõpetan endale valetamise. Ma tean, et ma edenen, sest ma teen seda. Ma töötan selles suunas, et küsin endalt mida ma tahan. Ma lasen minna sellel füüsiliselt ja seksuaalselt ära kasutatud tüdrukul, kes ma olin. Ma valin ära lahustada kõik vastupanu kõigele minu sees ja ma õpin kogema ennast ilma hukkamõistuta, absoluutse ja tingimusteta. Mul pole veel kõiki vastused, aga ma tervenen seestpoolt välja…

Charmaine Mandell ‘Remember tomorrow: ‘A woman’s companion’ (Mäleta homset: Naise kaaslane.) lk178, 179

crystalshinebigstarOlen Crystal Ra Laksmi, aga mina ei ole sinu kaev, olen iseenda kaev, kust vett ja tarkust ja küllust ammutada, ning olen siin selleks, et sulle meelde tuletada, et ka sina oled iseenda kaev, kus on olemas kõik vastused ja varandused sinu unistuste eluks siinsel planeedil. Sul on vaja vaid kuulata, järgneda ja tegutseda läbi südame koostöös mõistusega! Edu sulle!

Kui see lugemine pakkus sulle inspiratsiooni, siis palun jäta oma email siia.

Minu suvekalendrist Eestist loe siit:

Esimese nädala jooksul 8ndast kuni 13nda juulini võtan ka vastu inimesi Tallinnas. Juba on esimesed kliendid ennast kirja pannud. Kui soovid olla esimeste hulgas et saada tunda kvantum ümberhäälestust nii nagu ka Mehhiko kristall ja kuldenergiaid, siis vali siinsete teenuste alt, mis sulle sobiks. Kui raha on probleem, anna teada ja vaatame, mis võimalik on. Alustada saad siis Külluse Taaskäivituse sündmusega ja sealt edasi on sinu teha kui palju küllust julged vastu võtta.

Suveretriidist Matsalus 24 – 26 juuli loe siit

Kui sooviksid mind Eestis suvesündmuste korraldamisega aidata, siis anna sellest mulle teada siit!

Jaga minuga ka oma mõtteid tänasest blogist! Imelist kulgemist sulle!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This