Select Page

7santamonicagreenflowerSelle nädala võtmed on fokusseeritud kahele teemale – kuidas koht võib olla sinu võti oma elu nautida ja selles voolata nii nagu ka kuidas enda eest hoolitseda igal tasandil. Enamus nendest tähelepanekutest olen teinud jätkuvalt siin Californias oma aega nautides. Palun loe ja jaga oma ringkondades. 

Asukoht on kõik

Olen nüüd veel nautinud kõike, mida Californial on mulle pakkuda ja mis on olnud mu peamine tähelepanek eelmisel nädalal on kui paljud inimesed siin tegelikult naudivad oma elusid.

7santamonicachicasEi ole vahet, kas see on hipi, kes on tee ääres, või kodutu kes magab Santa Monica muru peal, või aerial silksi õpetaja, kes peale nelja lapse sünnitamist teeb imelisi akrobaatilisi trikke õhus nagu ta keha oleks tehtud sulgedest, või siis sõbranna, kes kolis siia Eestist (Diana pildil) ja armastab kõike siin – kohta, ruumi, loodust, inimesi, sõbralikkust ja võimalusi ning et tal on sõbrad tervest maailmast, kelledel kõigil on põnevad elud. Asukoht on väga oluline, kui sa tahad oma elu tööle panna enda jaoks sinu tingimustel.

Nii, et miks mitte valida siis üks koht või kohad mis võiks sinu jaoks toimida kui nauditavate elukohtadena nii, et suudaksid oma elus täielikult õitseda?

6universalentrancemeKui sul on hirm, alusta väikselt. Vali üks koht, mine sinna lühikesele puhkusele. Üks nädal ei ole tavaliselt piisav, et ühte kohta päriselt näha. Ma soovitaksin 2 nädalat või rohkem. Kui võimalus kuu aega. Sa näed kuidas asjad toimivad ja kuidas nad ei toimi. Mis on probleemid ja kuidas on kogukond.

Nagu siin Ventura piirkonnas (ca 1 tund Los Angelesist põhja poole) olen 1 nädala jooksul leidnud Alanoni kogunemiskohad, minust sai silksi stuudio liige, leidsin ka üles kuhu saaks majutada oma tuleviku kayaki ja paddle boardi nii nagu kontaktid kus ja kuidas saaksin purjetamist jätkata ja ma ujun kohalikus basseinis, kohtun oma eelnevate kontaktidega siinsest piirkonnast ja ühendun uutega. Ma armastan seda. Hüpata uude kohta ja panna oma uus elu tööle. Igaüks saab seda teha. Isegi väga vähese rahaga. Sa pead olema lihtsalt tark ja leidma oma võimalused.

5HIKEtree

See on olnud üks mu suurtest küsimustest alates aastast 2000. Alustades Taanist, Norrast, Lõuna Aafrikast ja Hawaiist, Austraaliast, Uus Meremaast jne. Olen kõige rohkem ennast kodus tundnud Hawaiil, aga samal ajal ma tean, et olla seal kogu aeg, võib olla mulle natuke piirav.  Sain aru, et ma polegi selline tüüp, kes tunneks ennast hästi ainult ühes kohas. Mul võttis sellest aru saamiseks 15 aastat, aga parem hiljem kui mitte kunagi.

Kõige ideaalsem oleks minu jaoks kui oleks erinevaid kohtasid, kust läbi liikuda nagu näiteks Mehhiko, Hawaii, lääne California, New York ja Euroopa.

Sain aru, et olin täiesti sõltunud vanast kultuurilisest sisendist – sul peaks olema kodu ja sa peaksid elama ühes kohas. Kas tuleb tuttav ette? Kas oled kunagi mõtelnud, miks see on nii ja kas see tegelikult töötab sinu jaoks? 

Aga mis siis kui su vaimu elu missioon on tegelikult teadlikkuse jagamine terves maailmas?

1LAhighway northMis siis kui su elu missioon on tegelikult elu nautida ja minna kuhu sa iganes tunned, et sul on tungi minna, kuna see juhendab sind? 

Mis siis kui su elu missioon on tegelikult õitseda läbi seemnete ja viljade kogumise erinevatest kohtadest ja seejärel maailmaga jagamine? 

Ei ole olemas õiget ega valet siin, on olemas vaid see mis töötab sinu jaoks ja mis ei tööta.

Mida ma tunnen on tegelikult vaja terves maailmas läbi oma seiklemiste on see, et inimesed peaksid olema julgemad ja avastama uusi kohti, asju, võimalusi ja isegi karjääre. Kui me hakkame seda rohkem tegema, siis elu kastis on minevik ja ühel hetkel me isegi ei mäleta seda enam.

7santamonicasainthousestreesEnda eest hoolitsemine

Täna hommikul sõitsime Santa Monicasse.  Keset teed olid kaks lindu, kes kaklesid omavahel. Ma mõtlesin, et mida see tähendab? See tähendas, et see energia oli õhus, ning suunati pinnale sügavustest välja.

Kui sageli sa tõeliselt ütled, mida sa mõtled, et enda eest hoolitseda? 

Kui sageli sa tunned, et peaksid kompromissi tegema, et kedagi teist õnnelikuks teha ja siis ennast õnnetuks teha, kuna sa tahad teistele meeldida ja soovid neil ennast hästi tunda, samal ajal ennast unustades?

Kui sageli sa tunned ennast turvaliselt, nii, et saad jagada seda, mis sinu jaoks toimiks ja mis paneks sind tundma, et tegu on võiduga mõlemale poolele ja paneb sind särama nagu staar?

7santamonicaaloebushSellel nädalal oli mul huvitav situatsioon. Ma tahtsin midagi ja väljendasin oma vajadust kellelegi. Ma ei jaganud kogu informatsiooni ja lahendusi, mis ma oma peas olin läbi mõelnud. Teine osapool ei saanud seega ka täit pilti kätte ning hakkas looma situatsiooni vana info põhiselt. Kõik võimalused, mis sellest lähtuvalt tagasi paisati olid stiilis – mis võib minna valesti, mis ei toimiks ja mis pole võimalik ja miks seda ei peaks valima.

Mis siis juhtub kui sa seda teed? 

Kord kui sa seda mõtled, siis sa lood seda. Kõik lähebki halvasti (eriti kui oled transformeeritud või kristall või kuld energiates, sest kõik toimib kiiremini). Kui sa satud sellesse konflikti, siis vaata alati teise isiku väärtusi, vaatenurki ja samuti ka vajadusi ja varjusid (midagi mida ma kutsun 4 V süsteemiks). Need osad saavad kõik aktiveeritud sellise situatsiooni puhul. Kui me võtsime selle tükk tüki haaval lahti, see sai lahendatud väga lühikese aja jooksul, ilma mingi suure draamata.

Sain ka aru, et kui üks osapooltest teeb midagi vastu oma tahtmist, keerab ta kõik energiad konflikti ja on suurem tõenäosus, et asjad tegelikult lähevad pigem nihu kui sinna kuhu sina neid tüürid. 

Selleks, et aga selleni jõuda oli vaja energiate ja situatsioonide lugemist, ca 24 tundi peale kokkupõrget. 

Rahulik suhtlemine – kus mõlemad räägivad, mis on vajalikud nendest fookuspunktidest. Kui kerge see on? Kõik see algas kuna ma hakkasin küsima – mis veel on võimalik? Kui me läheneks asjadele ja situatsioonidele värske meeleseisundiga ning rohkem küsimusest lähtuvalt kui järeldusest, siis me elud muutuksid nii palju lihtsamaks.

Kuid meie kohustuseks sellistel juhtudel on võtta vastutus oma vajaduste verbaalse väljendamise eest täielikult iseenda peale. Kui me seda ei tee, siis tekitab see veelgi rohkem probleeme, kui mitte kohe, siis hiljem. See on kuldajastu üks kuldreegleid.

3venturasilksbirdsnestMis on samuti oluline on see, et me leiaksime mooduseid kuidas panna ennast tundma turvaliselt, et saaksime jagada seda informatsiooni ja samal ajal tunda, et me hoolitseme iseenda eest, oma vajaduste ja väärtuste eest ja ei lähe võimalusel nende vastu.

Kodune töö

Kui igaüks saaks seda teha vähemalt 30 päeva järjest ja üle terve maailma, kogu maailm muutuks. Me oleme kõik nii vigastatud meie kultuurilise sisendi poolt, mis ütleb – sa pead panema kõik teised esimeseks ja alles siis hoolitsema iseenda eest. Kuid isegi lennukis kui on hädaolukord – sa hoolitsed kõigepealt iseenda eest ja siis aitad lapsi ja teisi. Elus on sama. 

Uus energia on sõnumitooja selle kohta ja kui me seda ise ära ei õpi, siis meid lükatakse seda tegema. Et oma muutust pehmemaks teha, ma soovitan, et kõik praktiseeriks seda täna ja see loob sulle täiesti uue elu kvaliteedi nii nagu ka uue tuleviku. 

Enamus inimestel pole mingit arusaama, kes nad tegelikult on, kuna nad panevad enamus energia teistele meeldimisele või leiutada kuidas neid hästi tundma panna. Nüüd keera see ümber ja hoolitse enda eest. 

Olen nüüd olnud Alanoni gruppide liige viimased 6 kuud ja üks peamine fookus punkt, mis tuleb välja kõikidest lugudest on kuidas enda eest hoolitseda. Kord kui hakkame seda tegema, siis kõik muutub. Kui sa ikkagi veel tunned, et pead teiste inimeste asjadesse oma nina toppima, siis otsi endale uus hobi!

7santamonicakissMa olen Crystal Ra Laksmi ja mõnikord osad inimesed ütlevad mulle, et ma peaks oma jagamise lõpetama, kuna ma olen liiga kaugel ees ära ja nad ei mõista mu keelt. Ma ütlen neile, et nad peavad siis tõlkija leidma või kellegi, kes võiks neid aidata subtiitritega, kuna ma ei lõpeta vaimu jagamisi, mis mind juhendatakse tegema.

Just 30 minutit tagasi sain kõne siin Los Angelesi piirkonnas naiselt, kes ütles, et leidis mu blogi aasta tagasi ja hakkas seda lugema ja kui ta sai läbi ühe teise tuttava siin teada, et viibin siinses piirkonnas, haaras kohe härjal sabast ja võttis minuga ühendust, et välja selgitada kuidas ma saan teda aidata.

Just täna hommikul ma sain oma energia taaskäivitus süsti oma vasakusse puusa. See on aktiveeriv energia tõuge mu naiselikkusele energiale ja see on mis juhtus. Tulid ka mõned uued ideed ja osad kadusid ära.

Mis ma sellest aru sain, oli et iga kaotus mis sinuni tuleb, ei ole tegelikult kaotus. See on võit, kuna see loob ruumi ja aja millegi parema jõudmiseks sinuni, nii et sa saad täielikult õitseda ja olla sina ise. 

7santamonicabirdofparadiseMa loodan, et minu lood inspireerivad sind olemaks rohkem sina ise ja enda eest rohkem hoolitsema. Osad inimesed kadestavad mu elu, aga nad ei peaks. Kõik, mida ma loon ja kuidas ma elan, on teadlikult loodud mu mõtete ja sõnade ja tegevuste ja valikute poolt.

Ja tegelikult sul pole vaja miljon dollarit, et elada elu mida naudiksid ja millega rahul oleksid. Kõik mida on vaja, on tegelikult unistus ja leida, mida sulle meeldib teha ning olla ja kuidas olla armastatud ja kuidas armastada! Nii lihtne!

Kui see lugemine pakkus sulle inspiratsiooni, siis palun jäta oma email siia.

Kui sa soovid lähemalt tutvuda 4V süsteemiga, siis saad osta selleteemalise e-raamatu. Raamat maksab 10 eurot. Kui sul on see huvi, siis anna teada siit 

Minu suvekalendrist Eestist loe siit:

Esimese nädala jooksul 8ndast kuni 13nda juulini võtan ka vastu inimesi Tallinnas. Juba on esimesed kliendid ennast kirja pannud. Kui soovid olla esimeste hulgas et saada tunda kvantum ümberhäälestust nii nagu ka Mehhiko kristall ja kuldenergiaid, siis vali siinsete teenuste alt, mis sulle sobiks. Kui raha on probleem, anna teada ja vaatame, mis võimalik on. Alustada saad siis Külluse Taaskäivituse sündmusega ja sealt edasi on sinu teha kui palju küllust julged vastu võtta.

Suveretriidist Matsalus 24 – 26 juuli loe siit

Kui sooviksid mind Eestis suvesündmuste korraldamisega aidata, siis anna sellest mulle teadasiit!

Jaga minuga ka oma mõtteid tänasest blogist! Imelist kulgemist sulle!

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This