Select Page

crystalmexicowritersadventureSelle nädala võtmed räägivad mu taaskäivitusest Mehhikos viimase kahe aasta jooksul. Selleks, et saaksin taaskäivituda, pidin ma ennast kõigepealt lahti ühendama, et siis saaksin jälle sisse lülituda. See on olnud katsumusterohke, aga ka põnev seiklus. Ilma mu julguse ja võimeta oma intuitsiooni kuulata, ma poleks selleni jõudnud ja üsna tõenäoliselt mind poleks enam sellel planeedil. Mexi-Go (Mehhiko-Minemine) oli väga tugev tõuge minu jaoks. Ja saame näha kuhu see mind edaspidi juhatab. 

Minu kaks aastat Mehhikos

On aeg armastusega lahti lasta ja edasi liikuda. Kui keegi oleks aastad tagasi minu juurde tulnud ja ütelnud, et ma elan kaks aastat Mehhikos, siis ma oleks nad lihtsalt välja naernud. Mehhiko polnud üldse minu radari all. Minu jaoks polnud isegi see probleem, et ma oleks hirmul olnud, kuna olin reisinud ja elanud Lõuna-Aafrikas, mis minu arust oli palju ohtlikum kui Mehhiko. Juhtus aga see, et külastasin oma uut sõpra Katrinit tema laeval aastal 2012 ja edasised kontaktid tõid mind aasta hiljem taas kord tagasi siiakanti.

katrinminamehhikoEsimene kord kui siin viibisin, siis elasin tõesti nagu turist puhkusel ja samuti taaskäivitasin oma elu. Kõik kokku veetsin 3 kuud Banderase lahe piirkonnas ja pool aega elasin La Cruzis ja pool aega Sayulita dzunglis koos Mehhiko perega oma esimese rännaku ajal veebruar kuni aprill 2012.

Teisel korral tulin missiooniga õppida Organic Stretchingut ja ka seda Eestisse tuua nii nagu ka teistesse maadesse. Aga vaimul oli teine idee. See on mulle rääkinud viimased 2 aastat – lõpeta teiste asjade promomine ja hakka töötama oma omaga, sellega mis on sinu missioon siin olemiseks – Wantra. Lõpuks ma siis nüüd kuulan ja vaikselt hakkavad uksed avanema.

organic stretchingKui ma siia jõudsin aastal 2013, siis olin täiesti läbi põlenud oma väga mitmetelt pikkadelt reisidelt, soovides leida oma kohta ja tasakaalu, oma pesa. Mu rahalised vahendid olid peaaegu olematud, mul polnud erilist motivatsiooni elada. Ma tulin siia oma hirmu ja puudusega mu kohvris.

Kuna Mehhiko on maa, kus on palju kristalset ja kuldset energiat, siis see võimendab kõike kümme või rohkem korda. Nii see siis juhtus ka minuga. Katsumus peale katsumust ma olin silmitsi oma suuremate hirmudega, deemonite ja pimedusega. Ma läksin sügavamaisse koobastesse, mida ma isegi ei teadnud, et minus eksisteerisid. Samal ajal kui ma sügavamale kaevusin, ma arvan, et mu vaimul hakkas igav ja ta ta lükkas mind välja ja järjekordselt tagasi La Cruzi. See kord olin ümbritsetud paljude iniminglite poolt, kes mind ümbritsesid, kes aitasid mul lakkuda oma haavu ja oma elu ümber ehitada ja ka taaskäivitada novembrist 2014.

silks upTäna ma isegi nutsin mitmeid kordi ning isegi kui siin on mitmeid asju, mis mulle ei meeldi, on siin palju mis mulle mitte ainult ei meeldi, vaid mida ma ka armastan.  Täna ma mõtlesin, et millise rikka elu ma olen siin loonud! Ma sõitsin oma kayakiga mitu korda nädalas Banderase lahel. Ujusin ookeanis nii tihti kui sain. Ma käisin akrobaatilises silkside tunnis kaks korda nädalas. Aitasin Wave tantsu tundidega korra nädalas hooaja jooksul. Tänu oma baasile Octopusi Aias, oli mul võimalus panna töösse väga paljud oskused ja talendid – alates filmimisest, redigeerimise ja kuni mu veeteraapia seanssideni välja kuni sündmuste organiseerimiseni ja nende promomiseni välja. Hoolitsesin ka sotsiaalmeedia eest, nii nagu ka aitasin korraldada filmiõhtuid või tegin ruumide energeetilist puhastust. Enamus aja elan ja toimetan väljas. Ei mingit kastis istumist!!!

Samal ajal palusid mitmed mu sõbrad abi FB lehtedega ja projektidega ja paljude teiste asjadega. Ma käisin täiskuu lõketel rannas ja pidasin oma lubadust minna vähemalt korra nädalas Alanoni gruppidesse. Ma üürisin oma väikest ja armast kodu ülakorrusel, imelise vaatega ja õhuvooluga, kuhu mind mu sõbrad alguses kutsusid.

kayakinglastbetterJätkasin tööd oma online klientidega ehitades nii ülesse oma kuu sissetulekut, süsteeme ja struktuure sellest lähtuvalt. Ma jätkasin oma iganädalaste blogikannete kirjutamist nii inglise kui ka eesti keeles. Elu oli täis ja rikkalik. Elasin lihtsalt, aga olin sageli kutsutud seiklema kas purjekale, või sõbra autoga või muul moel. Mul polnud kunagi igav. Mul polnud nii palju raha kui mul oli varem, aga mu elu oli lihtne ja kerge. Kogu selles uues taaskäivituses ma suutsin ka armuda ja ka sellest välja tulla ja nüüd õpin iseendasse armuma ja iseennast esimeseks panema iga hinna eest.

GBlastgangwith arunaOlen põnevil edasi liikuma ja ma tean nüüd palju rohkem, mis minu jaoks toimib ja mis mitte ja mida ma vajan oma ellu, ja mida mitte. Ma tean, mis inimesi ma armastan ja valin ja mis sorti pesa ma vajan. Ma olen oma tuleviku sihtmärkide suhtes selge joonega. Ma pole enam ohver ja ma ei ulbi enam tuules nagu laev, millel pole suunda ja mis läheb mitte kuhugi. Ma pidin ennast lahti ühendama, et siis uuesti kokku panna ja sisse lülitada.

Olen nüüd ennast sisse lülitanud oma uue missiooniga ja astun nüüd samm sammult kuulatades oma süda ja järgnedes oma julgusele ja südamele. Ma ei tea päris hästi kuhu see mind viib, aga ma olen siin pannud mulda mitmeid seemneid Mehhikos tuleviku taimedeks ja viljadeks, nii, et see saab mind aidata mul ehitada uus globaalne impeerium, nii et ma saaksin jagada oma talente, kingitusi ja oskusi, samal ajal kui loon uut väärtust ja tähendust panustades sageduste muutmisele siinsel planeedil Maa.

HP fruitsVaatamata kõikidest raskustest siin Mehhikos, ma olen armunud selle väikestestesee käänakutesse ja nurkadesse, selle lihtsasse ellu, naeratustesse, niisamuti nagu ka võõrastesse, kes isegi mind tundmata mööduvad minust üteldes ‘Buenos Dias’ (tere päevast hisp.k) või siis koerad kes magavad keset teed ja kuidas inimesed ja autod proovivad nende ümbert mööda sõita ilma neid liigutamata. Olen armunud ’ilma loogikata kultuuri’, kus asjad lihtsalt voolavad omal moel ja sa pead lihtsalt õppima olema kannatlik ja usaldama, et ühel päeval asjad lähevad sinu teed. Kui mitte, siis on alati olemas ‘manjana’ (homme hisp.k). Mehhiko on hea koht taaskäivituseks, oma elu ümbermõtlemiseks. Elamine saab olla väga soodne, kliima on superhea novembrist kuni aprillini (lääne Mehhiko) ja toit on üsna odav.

Nii, et miks mitte teha siin üks kuu ümberhäälestust ja taaskäivitust oma elule? Kui sul on selleks vaja giidi ja teejuhti tulevikus, anna mulle teada. 

crystal ra laksmi with laurieMa luban, et ma mäletan kuidas lõhnab vihm peale 6 kuud kuiva hooaega siin.

Ma luban, et ma mäletan soola maitset oma kehal peale ookeanis käiku.

Ma luban, et ma mäletan vaalade laulu samal ajal kui ma snorgeldasin.

Ma luban, et ma mäletan, et ei ole mõtet stressata kuna on ju alati olemas homme.

Tänud sulle Mehhiko. Ma armastan sind sinu moel ja kindlasti naasen siia. Ma luban, et ma räägin hispaania keelt täiesti vabalt kui ma naasen.

Kodune ülesanne

Kui sinu elus on asjad jooksnud nullpunkti kus midagi ei liigu või kõik on väga raske, siis on see sulle ilmselge tõestus sellest, et sul on vaja taaskäivitust. Kas ja mida saaksid teha, et ennast kõigest praegusest lahti ühendada? Tegelikult on see vaimu üks moodus sulle teada anda, et vana enam ei toimi. On vaja luua avastamisruum, kas mis vajab sinust välja tulemist ja leidmist, nii et sa saaksid avarduda, kasvada ja laieneda. (Üks moodus kuidas seda teha on tulla mu suvesündmusele Algallikal juuli lõpus, kus annan sulle konkreetsed juhised kuidas seda teha, pluss saad terve kogumi kogemusi veest, mis on taaskäivitusel üks kõige olulisem element. Loe artikli lõpust lisa).

VA crystalblossomOlen Crystal Ra Laksmi. Olen tõeline rändur, kes on maailmas ringi rännanud viimased 15 aastat. Ma avastan ennast ja inimolemust ja kultuuri selleks, et aru saada mis on teekond ja võimalused jätkusuutlikule õnnele ja elule igal tasandil. Mehhiko õpetas mulle palju lihtsusest  ja mis tõeliselt elus loeb.  Igal kultuuril on midagi meile kinkida, kui me oleme valmis vastu võtma. Olen tänulik kogemuste eest ja valmis keerama uut lehekülge. Tundmatuse suudlemisest kuni võimalusel tundmatusega armatsemiseni välja.

Kui see lugemine pakkus sulle inspiratsiooni, siis palun jäta oma email siia.

Minu suvekalendrist Eestist loe siit:

Esimese nädala jooksul 8ndast kuni 13nda juulini võtan ka vastu inimesi Tallinnas. Juba on esimesed kliendid ennast kirja pannud. Kui soovid olla esimeste hulgas et saada tunda kvantum ümberhäälestust nii nagu ka Mehhiko kristall ja kuldenergiaid, siis vali siinsete teenuste alt, mis sulle sobiks. Kui raha on probleem, anna teada ja vaatame, mis võimalik on. Alustada saad siis Külluse Taaskäivitusesündmusega ja sealt edasi on sinu teha kui palju küllust julged vastu võtta.

Suveretriidist Matsalus 24 – 26 juuli loe siit

Kui sooviksid mind Eestis suvesündmuste korraldamisega aidata, siis anna sellest mulle teadasiit!

Jaga minuga ka oma mõtteid tänasest blogist! Imelist kulgemist sulle!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This