Select Page

1TartucacaoSelle nädala blogi räägib peamiselt suhetest ja kuidas neile vaadata teisest perspektiivist ja mis veel võimalik on uues ajastus? 

Nii, et siin ma nüüd olen – nägu vastu asfalti. Kuidas see juhtus? Kas ma astusin samasse auku jällegi? Jah just, nii oligi. Jumal küll! Nüüd olen täiesti oma fookuses ja suunas kindel ja tundub, et vahest annab meie vaim meile need katsumused, nii et me välja sorteeriksime, mis meie jaoks toimib ja mis mitte. Kaks korda, nüüd sain aru. See oli viimane kord, ma luban!

Piltidest lahti laskmine

Peamine probleem on see, et kui me loome mingi pildi oma peas, mida me tahame ka kuidas siis me klammerdume sageli selle külge, nii võimsalt, et see tegelikult hakkab meid vangistama. Vaimule uues energias see ei meeldi, ning ta teeb kõik selleks, et see ära hävitada. Uues energias on peaks kõik voolama nagu vesi või nagu õhupallid õhus.

1TartulandscaperoadAga kõigel sellel on omad süsteemid, struktuurid ja sokid, kuhu nad maanduvad. Me peame lihtsalt kogema seda mida me kogeme selleks et neid maanduspunkte või sokke leida või laskma neil meid ennast leida.

Enamus inimestel on seda raske mõista, kuna nad on alati tahtnud midagi konkreetset ja turvalist. Uues energias ei ole midagi kaljukindlat ega turvalist. Mitteturvaline on uus turvaline, mis peaks meile pakkuma turvatunnet.

Naised uues ajas

Kõik praegusaja naised peaksid täielikult laksma minna kultuurilistel piltidel, mida tähendab naiseks olemine või, et mehed on siin selleks, et nad peaksid meie eest hoolitsema.

Me peame leidma mis meie jaoks toimib ja seejärel ennast ümber defineerima ja ümber looma oma universumid vastavalt sellele. Vana patriarhi süsteem tegi meid väga sõltuvateks meestest. Nad hoidsid meid oma võimu all ja meil polnud võimalik palju sõna võtta. Nüüd on naistel head tööd, head palgad ja nad on iseiseisvad. Me võime teha oma enda valikuid. Kuigi paljud sotsioloogid ja antropoloogid võivad ütelda, et see pole küll parim suund kuhu minna, siis ma tegelikult julgustan naisi seda tegema.

Leia oma vundament ja ehita see ülesse just finatsiliselt ja siis sa saad iseseisvalt valida kus elda, kellega ja kuidas sa oled iseenda elu meister. See annab sulle väestamise tunde ja et saad tõeliseks sinaks.

Kui su vundament on paigas, pole sul vaja enam kulda kaevata. See pöörab hoopis teistpidi – mehed hakkavad sind jahtima. Neile meeldib võim, isegi siis kui see hirmutab neid. Mehed, kes pole kontaktis oma võimuga, on selle suhtes hirmul,  aga need, kes teavad võimu hästi, ja sellega silmitsi seisavad naudinguga, armastavad seda. See on ka seepärast miks ’50 Halli Varjundit’ oli nii populaarne raamat ja film.

cute menMehed uues ajas 

Kas saab olema ühe mehe ja naise suhe tulevikus? Ma arvan, et üsna tõenäoliselt mitte. Kui uue ajastu lapsed saavad täiskasvanuteks oma kristall ja kuldenergiates, siis saab see olema nagu delfiinigrupp, kus kõik ja igaüks on jagatud. Suhe kui omand nagu me teame seda vanast ajast võib üsna varsti kaduda. Mõned inimesed võivad selle valida, aga nad saavad olema haruldus.

Õigussüsteemid saavad olema nii edasijõudnud (kui nad siis veel eksisteerivad) seega pole mingit vajadust aru saada, kes saab mida kuna enamus inimesi ei abielluks sel moel nagu meie seda teame, kuid valivad koos luua ja tantsida ja siis edasi liikuda ilma suure klammerdumiseta selle külge või siis selle kaotamise külge.

1TartukingMehed on selles muutuses võtmeelemendid, aga neil on veel pikk tee käia, selleks, et kõigepealt ennast maandada oma maskuliinses energias ja siis avada ennast uuele. Esimene suur samm on naistele ruumi hoida. Enamus mehi ei saa aru, mis see tähendab. See on midagi, mida peaksid kogema. Ma nuputan, et kas sellel planeedil on olemas mees, kes julgeks hoida mulle ruumi ja mu väe, armastuse ja avardumise eest mitte minema joosta? EI ole teda veel kohanud. Aga lootus jääb.

Harmoonilised suhted 

Harmoonilised hästi toimivad suhted on rohkem erand kui reegel. Ma soovitaks kõigile peamiselt panna fookus iseendale ja armastada iseennast kuni põhjani välja ja juurduda iseendasse nii nagu ka Emakesse Maasse ja töötada oma illusioonidega ja piltidega ning projektsioonidega ja lahustada kõik need, mis ei toeta sinu teed siinsel planeedil. Lase need lahti ja lase neil minna.

1TartukaedMa korraldan oma elu ümber, oma suuna ja võimalused. Panen fookuse eelkõige iseenda armastamisele. Mehed, kes oleks minust huvitatud, peavad nüüdsest ennast tõeliselt tõestama ja proovile panema kuna ma tean, mida ma väärin.

Olen tänulik kõigile meestele ja naistele kes on mind armastanud kui oma armsamat ja partnerit, kuna kõik see on minust teinud selle, kes ma täna olen, kuid ma ütlen ka, et olen väga teadlik, mida ma valin tulevikus.

Kodune töö 

Soovitan, et iga lugeja teeb nimekirja kvaliteetidest mis töötaks sinu jaoks sinu suhtes ja sellest siist kinni hoida, mis iganes ka ei juhtuks. Ma lasin libiseda ja nüüd olen tagasi oma teel. Mu missioon kutsub mind. Ma olen aktiveerimise  ja transformatsiooni jumalanna ja arvan, et olen see, kes pole hoidmiseks ja omamiseks loodud. ma siis aktsepteerin seda.

00crystalshineOlen Crystal Ra Laksmi ja avastan kes ma olen ja mis on mu suhe iseendaga ja teistega. Olen pidevas proovimise mängus ja see on olnud meelt lahutav. Edaspidi valin olla rohkem mina ise mis iganes selleks on vaja ja kutsun sind sedasama tegema!

Kui sulle meeldivad minu kirjutised, ole palun nii armas ja jaga seda oma ringides ja liida ennast minu uudiskirjaga mu FB profesionaalsel lehel.

Järgmisel nädalal on 21sel juulil mu sündmus Pärnus. Selle kohta loe täpsemalt siit: 

23ndal juulil on mul Tallinnas eraseansside päev. Sinna on veel paar aega. Peale seda on eraseansside ajad 28ndaks juuliks.

Veel on ka mõned kohad mu suvise programmi kõrgpunktile – suvelaagrisse Matsalus, kus tutvustan ka oma Wantra veeteraapiat. Selle kohta loe lisa siit:

3rollerskatekarikakradKui soovid ära kasutada mu füüsilist kohalolu Eestis vaid mõned kuud ja tulla mu sündmustele või siis eraseanssidele, võta minuga ühendust läbi mu kontaktilehe siit: 

Imelist suve kõigile! Loodetavasti läheb ka soojemaks!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This