Select Page

thankyouestoniaOlles nüüdseks seigelnud Eestimaal pea 3 nädalat jutti ja käinud läbi strateegilised suurlinnad. Sooviksin seda jagada nii nagu ka anda väikseid mõttekilde kuidas neist kinniskohtadest läbi liikuda. Andke mulle andeks kui ma olen liiga aus ja otsekohene oma tähelepanekutes.

Teine eestlane on teisele parim toit – või veelgi karmim – teine eestlasest tervendaja on teisele eestlasest tervendajale parim toit!

Kui ma alustasin avalike sündmuste tegemisega aastal 2005, oli sedasorti tegijaid veel vähe. Nüüd on iga nurga taga püsti väike tervendustuba või keskus ja tundub, et igaüks on kõva tegija sellel alal. Mul pole selle vastu midagi, sest usun, et kõigile leidub inimesi ja tema nurgake kus toimetada. Kuid enamus siin elavaid eestlasi ja tervendajaid tundub nii ei mõtle ja ei tegutse.

3ViljandiringevegaÄrategemine on Eesti mõistes koostöö. Maa on väike, piirkonnad väiksed, inimesi vähe. Erinevate alade tegijad arvavad, et peavad lausa võitlema endale kliente. Selleks tehakse igagsusugeid trikke.

 Oma kahe nädalase tuuri jooksul kogesin just seda kuidas prooviti ära teha või kaikaid kodarasse visata. Õnneks on Mehhiko ja deemonite taltsutamine andnud mulle piisava kogemusliku pagasi mida sellistel puhkudel ette võtta ja need ei mõjunud mulle või ei jõudnud minuni. Tugevdatud kristall ja kuldenergia pakub ka kaitset mille sarnast ükski inimene ei suuda pakkuda. Seega need katsed luhtusid.

Mis oleks selleks vaja, et siinsed vaimsed tegijad saaksid aru, et igaüks võidaks sellest kui teha koostööd selle asemel, et konkureerida ja üksteisele ära teha? See on küsimus, mille jätan õhku ning loodan, et Universum aitab kaasa selle muundamisele.

000 NYC 1surf me upstandSurfamine uues laines

Selle seikluse ajal kohtasime palju põnevaid, edukaid ja positiivseid eestlasi. Eks igas karjas oli ka musti lambaid, aga neid oli ikkagi vähe. Mu poeg, kes on mind sündmustega assisteerinud küsiski, et ema, kust need inimesed tulevad, et ma arvasin ka, et Eesti on vaid negatiivseid inimesi täis? Nad tulevad sarnase energia peale.

Ja minu kogemus oli võrratu, kuna ma toimetasin vaimuga koostöös ja järgisin märke, siis tulid täiesti uued inimesed ja kontaktid, kes pakkusid sündmuste korraldamist või isegi majutust. Külalislahkus ja kostitamine on midagi, mida Eestis ka ikkagi osatakse teha väga hästi. Ma olen ülimalt tänulik.

=purjedgoldenMõnes linnas ja kohas virvendasid mu vanad kontaktid ja mälestused väga elavalt silme ees ning alguses oli ikkagi sellest raske lahti lasta, kuid kui palusin abi läbi küsimuse: mis veel on võimalik, siis tulidki võimalikud lahendused. Nagu näiteks Pärnu purjetamine, mis põhimõtteliselt pidi ära jääma halva ilma tõttu, aga mille saime ikkagi tehtud läbi uue ilma võlumise, lisaks veel vikerkaar ja perfektne tuul.

Ja selles uues laines surfates saingi aru, kuidas mingi hetk on mingite inimestega kontakt ja leping läbi ning tuleb edasi liikuda. Kõik on muutumises ja lahtilaskmine on parim võimalus edasi kulgeda ja tundmatust suudelda. Ja mis juhtuks siis kui kõik inimesed sedasi toimetaks?

=rainbowHirmus elamine

Väga paljudes linnades lõi väga selgelt läbi kui paljud inimesed Eestis elavad hirmus. Hirmu on mitmeid sorte – nagu näiteks mõte, et ei saa hakkama, mis homme toob, kas mul jätkub raha jne, jne. Kuna olen nüüd elanud väga teadlikut ja tasakaalukat elu, siis draama ja trauma mida inimesed minuga jagasid oli üllatav. See tundub olema siin peamine toit.

Kuidas sellest lahti saada?

Ikka valida teised harjumused, inimesed, keskkonnad. Peale ühte loengut tuli minu juurde naine, kes küsis, et ta elab väga keerulises majas, et mis ta tegema peaks. Ma ütlesin, et küsi küsimust: mis veel on võimalik? Ta ütles, et midagi ei ole võimalik. Ma vastasin, et point ongi selles, et sa ise ei vasta, vaid jätad küsimuse õhku rippuma. Ja ikkagi võiks järjekordselt lahustada ära Tammsaare – läbi higi, valu ja vere suhtumise. Elu võib olla kerge kulgemine ja täielik külluslik toetus. Minu juures käis naine, kes ütles, et tal on kõik eluks vajalik olemas, noh okei eralennukit veel osta ei saa, aga elu on ikkagi lill;) Vot selline suhtumine juba kõlab!

=sanderleboMehed Eestis

Teadlikud ruumi hoidvad mehed – kas ja kus te olete Eestis? Mina teid väga selle tuuri ajal ei kohanud. Ma tean, et teid on rohkem, aga oleks tore kui te ennast ka rohkem näitaksite ja kasvõi vaimsetel sündmustel aitaksite hoida ruumi. Enamus sündmustel kus oli kohal 34 – 60 inimest oli kohal vaid paar kolm meest. Uus muundumine näeb ette, et mees loob turvaruumi, kus naine saab oma väe ja õitsemisega välja tulla. Ta võib kasutada oma sisemist meest, kuid enamusel naistel on sisemine mees ribadeks, sest ta ei jõua seda kõike vaid enda kanda võtta enam. Tegelikult oleks meestele vaja oma kooli, kus seda õpetataks, sest tavakoolis seda ei õpetata. Kui mehed selle ära õpiks, muunduks kogu maailm silmapilkselt, sest naiste käes on loomise võtmed. Mis imet oleks selleks vaja ja kas mul õnnestub ka seda siin olemise ajal kogeda või isegi oma elu ajal veel kogeda – see on küsimus…

==meriEesti elemendid

Eestis sajab praegu ülipalju vihma, kuna Eestis on vaja rohkem voolamist, kergust, emotsioonide teadlikku töötlemist ja jagamist ning oma tõe rääkimist. Eestlased peaksid õppima rohkem usaldama ennast ja oma intuitsiooni ja oma teed, millel käia. Ajalooliselt oleme olnud lükata tõugata paljude rahvaste ja kultuuride poolt, nüüd on tõeline aeg üles leida, kes me ise oleme ja mida tähendab olla eestlane?

firesmallerTule element on peaaegu puudu, ka puuduva päikese aga ka seetõttu et paljud inimesed lihtsalt elavad ära ja ei tee seda, mis neid õhinaga toimetama paneks. Paljusid negatiivseid emotsioone ei lahustata ja põletata ära, ning see kõik podiseb katla all. Kibestumist ja allasurutud viha on väga palju.

Maa element on üks tugevamaid – aga läbi ratsionaalsuse ja materiaalsuse ainuüksi enam kaugele ei jõua ning seda oleks vaja transformeerida.

Õhu element on üsna aktiivne ja avatud, uut infot tuleb ja tehnika kui õhu elemendi üks komponente on siin väga jõudsalt arenenud ja kasvab hoogsamalt kui metsas kuusepuu. Nüüd on lihtsalt vaja eestlastel vaadata kas ja mida peaks tegema, et hoida värskeid ja noori tarku ajusid Eestis ja teiseks, et mida teha, et olemasolevat kapitali kõike välismaalastele ära ei müüdaks.

Mis ma näen on ka see, et Eesti on väga väike ja seepärast on siin muutumine väga kiire, palju kiirem kui mujal maades. Aga mitte igaüks ei saa aru neist muudatustest nii kiiresti nagu need tulevad.

Kollektiivteadvus Eestis

Praegu tunnetan, et see on väga kontrolliv, kuna vana ajastu inimesi on järjest vähem, siis proovitakse esiteks hoida neist kinni nii palju kui võimalik. Selleks tekitatakse näiteks isegi takistusi inimestele, kes sooviksid teha Auratransformatsiooni (uude energiasse liikumise seanss ja ka teadvuse avardamise seanss). Kuid lõppude lõpuks kui ikka inimese soov kindel on, saab see tehtud.

Kollektiivteadvuse peale on suunatud mitmeid hologramme, mis programmeerivad inimesi toimetama läbi hirmu ja isegi orja teadlikkuse. Kõik need, kes tulevad midagi teistsugust jagama, proovitakse rajalt maha võtta.

=MeediaMeedia on kollektiivteadvuse parem käsi. Ma olen proovinud saada lugusid meediasse viimase 6 kuu jooksul Eestisse ja kõik katsed on ebaõnnestunud. Miks see nii on? Sest läbi meedia saab mõjutada väga paljusid inimesi. Isegi kui nad loeksid vaid ühte rida minu kohta kirjutatud artiklist, hakkaks see juba muutma erinevaid mustreid ja energiat.

See on aga kollektiivteadvusele ohtlik, sest siis võib tekkida rohkem inimesi kes usuvad või loodavad või isegi töötavad selle nimel, et ennast oma kastidest välja saada. Nüüd on iga üksikisiku enda valida, mis eesmärgid ta endale seab ja mis visioonide järgi joondub.

3ViljandiseismineTuleb järgneda visioonidele, mitte rahale, sest kui seda teha, siis järgneb raha sulle iseenesest. Kui mu juures käisid kliendid mu esimesel täispikal kliendipäeval, siis paljud rääkisid kuidas nad ajavad raha taga, et saada materiaalsust. Küsisin siis, et mida nad sellega peale hakkavad? Tegelikult ostavad vabadust. Aga selleni on ka teisi võimalusi ja valikuid võimalik teha. Kõik on palju kergem kui elada avatud võimalustes ja olla ise üks suur küsimärk. Mitte midagi kinnistada ega ka mitte kedagi. Kui lihtne see on? 

Kodune ülesanne

Järgmise nädala jooksul proovi elada avatud võimalustes. Kuulata oma intuitsiooni kogu aeg ja järgne sellele kui võimalik. Ole küsimus pigem kui mingi kindel seisukoht või vaatenurk ja vaata mis saama hakkab! Pane endale selle nädala jaoks visioon ja järgne sellele. Tee nädala lõpus kokkuvõtteid ja võimalusel jaga ka siin loo all.

3viljandicrystaldoorOlen Crystal Ra Laksmi. Vaatamata oma välismaisele nimele olen puhastverd eestlanna, kuigi rohkem kosmopoliit kui juurdunud eestlane. Ma kaevan läbi oma juuri, suhteid ja minevikku, et parandada oma olevikku ja tulevikku. See on huvitav protsess, aga vajalik, kui soovin luua uut tulevikku kus luukered kapis enam ei virvendaks ja mu tulevikku ei segaks. Selleks on vaja olla tõeliselt aus iseendaga oma kõikide osadega ja seda kõike emmata ja lahustada. Loodan, et oma väikse peegeldusega olles tagasi Eestis peale kahte aastat suudan inspireerida igat lugejat avastama ja vaatama ennast ja Eestit läbi uute silmade. Silmade, kes naeratavad rohkem kui nutavad, silmade, kes pilgutavad rohkem kui kortsutavad kulme ja silmade, kes avavad enda südame laekaid ka võhivõõrale, et avaldada armastust, isegi kui vaid Crystali sündmuse hetkeks.

Viibin Eestis vaid mõnda aega. Kui sa soovid tulla minu juurde eraseansile, siis anna teada siit: 

Vaata seansside kirjeldusi siit: 

Loe tagasisidemeid teistelt klientidelt siit: 

Imelist suve kõigile! Ja rohket päikest!!!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This