Select Page

=MkalliSelle nädala blogi võtmed räägivad uue ajastu suhetest ja naistest ning meestest. See on kuum teema, eriti kuna nii paljut meie maailmas ja kultuurides on muutumas ja on üsna raske kõigega ennast kursis hoida. Siin ma jagan mõningaid oma tähelepanekuid ja nõuandeid, mis võivad sindki inspireerida, mu armas lugeja!

Mehed ja naised uues ajas

Mida ma mõtlen uue ajaga? Ma mõtlen uue energia ajastu, kus me praegu toimetame tänu uue ajastu lastele ja täiskasvanutele, kes tulevad pinnale nagu näiteks indigo, kristall ja kuldsed energiad. Ma olen üks neist ja on nii tore näha kuidas see toimib.

magicmikeSel nädalal vaatasin filmi ‘Magic Mike XXL’ ja koguni kaks korda. Esimene kord tahtsin lihtsalt näha, et mis siis teises osas juhtub ning teisel korral tahtsin näha rohkem detaile ja mis tegelikult juhtub ja kuidas film on tehtud, mis on teemad.

Filmitegijad ja kõik näitlejad olid teinud ära väga hea töö lisaks muusikalistele valikutele, mis kõik kokku mängides moodustasid muusikalise orkestri minu kõrvade ja silmade jaoks. Ma sooviksin ära mainida mõningaid teemasid, mis sobivad uue ajastu fookusega meeste ja naiste suhtes. Channing Tatum täidab vist küll oma globaalset missiooni, kuna see film vallutab maailma nagu tsunaami.

Vanas energias on mees see, kes on kuningas ja nii oligi. Kõik keerles tema ümber, kuna tema oli jahtija ja panustaja ning kaitsja. Naine oli seal selleks, et teda toetada, kuid tal polnud palju ütelda. Uues energias on aga mees selleks, et teha samu asju, aga naine on nüüd tõeline kuninganna, kes peab olema imetletud ja armastatud sel moel nagu ta on ja samuti peaks tal olema võimalus väljendada oma vaatenurka peale oma vajaduste väljendamist.

jadamagicmikeFilmis mängib ka Jada Pinkett Smith kuninganna rolli, kes aitab teistel naistel leida oma kuninganna ja olla jumaldatud ja ülistatud.

Eesti kultuuris ma olen märganud eriti hiljuti, kuidas me paneme nii palju fookust negatiivsele või siis sellele, mida meil pole, nii et see positiivne lihtsalt upub ära ja tal polegi eriti võimalust välja tulla ja särada. Tavaline Eesti mees ei ole õpetatud ütlema komplimente naisele ja kuidas teda jumaldada või talle ruumi hoida.

Mis on huvitav, on see, et filmis jumaldatakse paljusid ülekaalulisi naisi, mis on arvatavasti Ameerika moodus panna fookus ilule igal tasandi, mitte ainult modelli tüüpi naistele ja tuua see avalikkuse tähelepanu orbiiti. See meenutas mulle aega kui oli tantrakursuste assistent ja kui numbrid ei olnud paaris, siis ma pidin jumaldama mees kuningat kõigist neist, kes olid järgi jäänud peale parimate äravõtmist. 2,5 aastat sellelaadset treeningut pani mind võtma kõiki mehi kui kuningaid, kuid nüüd ma tunnnen, et ma väärin vastu võtta tähelepanu ka meestelt kes on ilusad mitte ainult seest, vaid ka väljast, kuna ma tunnen, et ma ise töötan ka selle nimel kogu aeg.

Naised on alla surunud ja ka ära lukustanud oma väe ja ei ela päris tõeliselt ja sageli isegi ei unista sellest eam või siis isegi ei tea sellest midagi. Enamus on meist ennast ära sulgenud, kuna me pole leidnud oma elu kuningaid.

Eile läksin ka välja tantsima ühte Eesti tantsuklubisse, et näha kuidas see välja näeb. Oli huvitav näha, et ma nägin vaid ühte meest, kes tantsis naist imetledes – mitte rohkem. See ainus mees oli ka välismaalane.

Naised on väsinud olemaks vaid ‘head tüdrukud’ või naised, kes on programmeeritud olema teatud moodi. Me tahame ülesse astuda – elada oma unistust ja käia oma teel ja teha mida oleme siia tulnud tegema ja olema. Selleks on meil vaja teadlikke mehi, kes oskavad meile hoida ruumi, imetleda ja meid ülistada, nii et me saame vahetevahel ka lihtsalt ilusad olla.

Oma täiskasvanud elu jooksul on mul selline võimalus avanenud vaid paariks nädalaks. Ma olen 39 aastane! Mõtelge! Enamus naistel pole kunagi olnud selleks võimalust, või kui siis vaid hetkeks. Kui me saaks seda muuta, siis terve maailm muutuks peaaegu hetkega!

Olen olnud mees hoidmaks ruumi enda jaoks oma elus, lastes mul vahepeal puhata. Kui mul oleks see mees kõrval, ma oleks juba nii palju kaugemal oma teel ja oleksin juba rohkem panustanud ka maailmale globaalses mõttes.

Mees, keda me uued naised otsime on eneseteadlik mees, kes teab kes ta on, hoolitseb enda eest ja on igal tasandil tasakaalus nii oma mehelikkuse kui ka naiselikkuse poole pealt kui ka oma seksuaalsuse ja vaimse poole pealt. Ta austab naisi ja isegi enne rääkimist küsib, kas see on sobilik ning puudutamisest rääkimata. See mees sooviks oma naispartneriga koos luua ja luua tasakaalu ning muutust ellu olles tema võrdne partner, mitte temast üle olles.

hands

See mees teab kuidas kuulata ja mida ning kuidas ütelda ning millal. See mees teab millal on õige aeg avada uks, maksta arve või abi pakkuda. See mees teab kuidas lasta oma naisel rääkida oam tõde, leida oma hääl ja olla selleks ruumiks, selleks, et seda naisel lasta teha. Siin on mees kohal selleks, et panna naine ennast hästi tundma, lõdvestunult ja turvaliselt, nii et kogu tema olemus saaks lahti laotuda samm sammult.

Isegi kui minu arust maailm liigub rohkem multisuhete tasandi poole, ma arvan et sügaval sisemuses kõik me unistame endal minna lasta ühte peamisse partnerisse, kes oleks meie jaoks olemas olenemata tingimustest ja looks uut tasakaalu sellel planeedil.

Igaüks meist peaks töötama individuaalselt samm sammult, et välja astuda sotsiaalsest ja kultuurilisest programmeerimisest suhete kohta ja selgusele jõuda mis igaühe jaoks toimib personaalselt ja see enda jaoks tööle panna.

=PerepaevvanaemaminaKeegi just küsis mult, et miks ma mõtlen, et ma võiksin rääkida suhetest kuna mul pole hästi toimivat suhet? Kuidas sa tead? 

Ma arvan minu number üks hästi toimiv suhe on mul praegu iseendaga. Võttis aega siiani jõudmine, aga see on olnud imeline.

Fakt, et mul pole ühte primaarset partnerit praegusel hetkel, tähendab, et ma tean väga täpselt mis minu jaoks toimib ja mis mitte ning kuidas ja ma ei ole valmis enam minema vähemaga kui see. Ma tean mida ma olen väärt ja ma olen selle inimese jaoks valmis kui temake või temakesed ilmuvad.

Minu teine hästitoimiv suhe on minu pojaga. Ta on 18 praegu ja mul on hea meel, et isegi kui ma olen olnud talle enamuses ema füüsilise distantsiga, siis meil on väga hea side ja ühendus ning arusaamine teineteisest ja niisamuti ka toetus ja koostöö nagu tõelises meeskonnas. Nende kahega ma võin jätkata – minu suhe minu õega, mu vanaemaga ja nii edasi…

Mis oleks selleks vaja selleks, et me hindaks ja tõstaks esile ka teisi suhteid oma elus, mitte ainult romantilist partnerit?

Kodune töö

Tee nimekiri kõikidest sotsiaalsetest ja kultuurilistest programmidest, mis sul on suhete kohta ja kirjuta ümber need, mis ei toimi sinu jaoks ja pane valmis kavatsus ligi meelitada uusi inimesi kiiremas korras. Anna mulle teada kuidas see toimib!

crystalcaptain

Ma olen Crystal Ra Laksmi. Mul on olnud palju suhteid üle terve maailma.  Mida ma olen neist õppinud, on et ma olen iseenda parim sõber ja armsam. Ma ei saa endast ennast ära lahutada. Mida rohkem ma õpin kuidas olla iseenda parim sõber, seda kergem on. Ülejäänud osad jäävad maagiale ja ajaloole lahti rullimiseks. Ma olen saatnud oma kavatsused ja kõnnin oma teel. Ma tean, et mul oleks nii palju lihtsam ehitada oma impeeriumi koos partneriga, üksi toimetamise asemel. Miks see nii kaua aega võtab?

PS! Järelmärkus

Sel ajal kui töötasin selle blogipostitusega, võttis minuga ühendust üks rahvusvaheline purjetaja. Keegi kes Eestist läbi kulges, kes pakkus mulle Tallinna näitamist, arvates, et ma pole kohalik.  Ma andsin talle ka väikse katsumuse eksami kuidas mu nimi ära arvata, ning ta tegi seda. Tõeliselt tark mees tõesti!

Keegi kes suutis mind vastu võtta täielikult selle lühikese kohtumise ajal, mis meil oli. Keegi kellel on sarnane maailmavaade ja isegi polü elustiili suhtes. Keegi, kes on minu hõimust ja austab naisi nagu me seda väärime ja on tõeline dzentelman.

Mulle meeldivad rahvusvahelised inimesed, kuna nende meel ja teadlikkus on nii avatud ja avarad. Ma võin nendega rääkida sama keelt. Saan jagada oma reiside lugusid ja kuulata nende lugusid. Saada inspiratsiooni uuteks sihtmärkideks.

Ma arvan, et mis universum tahtis mulle näidata oli – mees või mehed keda sa otsid, nad on seal kuskil olemas, see pole illusioon. See on lihtsalt see, et sinul pole veel aeg nendega oma elu täielikult veel siduda. Hoia oma fookust oma missioonil ja ülejäänud langeb oma kohale aja möödudes. See oli nagu väike pai universumilt. See tundus nii hea. Aitäh!

Kuulates vaimu juhiseid sain kutse teha mõned lisa põnevad sündmused augustis Tallinnas. Vaim soovib mind ära kasutada, seega kasuta ka sina võimalust neist sündmustest osa saada! Vaata lisa suvisest kalendrist siit!

uue ajastu suhted syndmuscollage18 augustil on Uue Ajastu Suhete koolitus ja Külluse Taaskäivituse abielu

22 – 23 august on Matsalu teine suvelaager koos tantrajooga, ajuveerda walking massaazi ja wantraga nii maa peal kui vees, lisaks üllatused. Sündmus vormub koostöös Kaidi Kirsiga.

24 august on Vee teema ja kursuse sissejuhatus loeng Kalev Spas kell 19 – 21. lisainfo tulekul!

Septembrikuus algab Eesti esimene 8 tunnine (2 tundi iga pühapäev) Wantra kursus Kalev Spas. Sinna on vaid 12 kohta!;) Registreeru varakult!

Kui soovid liituda minu FB professionaalse lehega ning ka uudiskirjaga, siis vajuta siia!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This