Select Page

padastetiikSelle nädala fookuses on süütunde pilvelõhkujad, uues ajas õpetamine ning segaduses olevad sisemised GPSid. Loe ja jaga ning liitu minu listiga!

Süütunne

Uues ajas käivad asjad nii, et kõigepealt on lõbu ja siis on töö. Eriti tore on kui lõbu ja töö ühilduvad. Kuid võib juhtuda, et on veel mingid osad, mida siiski peab lihtsalt ära tegema, et siinses reaalsuses eksiteerida. Mul oli üks selline päev, kus mu tegemata asjade nimekiri oli juba pilvelõhkuja suurune. Seesmine rahutus aina kasvas. Plaanid muutusid ja mu aeg, mis olin pannud just oma pilvelõhkujaga tegutsemiseks nihkus edasi. Minu sees tõtsis pead süütunne.

skybuildingsSee oli nagu selline näriline olend, kes ei jätnud mind rahule ja pani mind väga halvasti tundma. See häiris mu rahu ja kohalolu. Seega ma istusin maha ja rääkisin oma süütundega nagu olendiga. Süütunde taga nägin piilumas keskmist mina, see kes hoolitseb praktiliste ja ratsionaalsete asjade eest.

Kui nende rahulolematuse hunnik läheb ülisuureks, muutub keskmine mina väga rahutuks. Üks tunne, mis on tema tööriist – ongi süütunne. Kui ma siis istusin maha nii oma keskmise mina kui ka süütundega ja kuulasin neid ära, aga samas pakkusin ka omapoolset infot mis ma edasi kavatsen teha ja kuidas olukorda lahendada, siis nad rahunesid maha. Eks nad ikka piilusid ja kontrollisid, et kas pean oma sõna. Kui ma siis pidasin oma sõna, oli kõik korras ja rahunemine oli täielik.

Seepeale ma mõtlesin kui paljud inimesed raiskavad tunde ja vahest päevi selliste mõtete ja tunnetega maadlemiseks.

Kodune ülesanne

Seega hea kodune ülesanne järgmiseks nädalaks, kui sul peaks sama lugu juhtuma. Kujuta ette, et istud maha oma süütunde ja oma keskmise minaga. Kuula ära, mis on nende mured ja argumendid (usu mind neid tuleb nagu oavarrest) ja siis paku oma konkreetseid lahendusi ning siis ka tee need ära. See tekitab nüüd olukorra, kus sinu sisemised osad usaldavad sinu sõna, ning seetõttu on kõik palju kergem ja harmoonilisema kulgemisega kui muidu oleks. See annab sulle ka täiesti uue kvaliteedi.

Õpetamine uues ajas

Jagan väikest lõiku oma FB seinalt, kuna see tekitas väikese reaktsiooni.

Üks huvitav asi mida näen praegu. Eestis on palju auratransformeerituid, kes on oma eludega täiesti kinni jooksnud. Ei ole tehtud nii nagu vaim juhatab ning samuti pole ennast üldse käidud ka tasakaalustamas ja jookseb täiesti kinni. Elu igal tasandil. Ma tean, ma olin seal ka ise 2 aastat tagasi ja kui ma poleks ära läinud Eestist, oleksin praeguse seisuga surnud olnud. Ma leidsin väljapääsu.

Selle peale tuli kommentaar ‘Mind üllatab tegelikult see,et kui tihti sa kirjutad kokkujooksmisest….ja enda kaotamisest/leidmisest….mida sa õpetada soovid?’

crystalzone‘Armas kommenteerija. Mina ei õpeta midagi, ma lihtsalt jagan oma kogemusi, et siis inspireerida inimesi elama oma elu teadlikumalt ning nägema uusi võimalusi ja vaatenurki asjadele. Õpetamise ajad on möödas.

Ja minu puhul on lugu sedasi, et mina jagan seda avalikult ja julgelt, enamus inimesi leiab ja kaotab ennast kogu aeg, enamus ei pane seda tähelegi, ei jälgi, ei analüüsi, aga teevad siis seda vaikselt oma nelja seina vahel.

Mina jälgin, töötlen läbi ja siis jagan inimestega oma siseseiklusi avalikult. Ma võiks need ka kõik endale hoida, aga kui sa isegi vaatad vaid mu blogi, mitme aasta jagu kirjutisi, mis praegu annaks kokku vähemalt 300 lk või rohkema raamatu, mis on aidanud nii palju inimesi, just siis kui neil on seda väga vaja olnud ja kuna see mida kirjutasin ja kuidas kirjutasin puudutas ja kõnetas neid, siis arvan, et seda on olnud vaja.

Kui paljud vaimsed tegelased lihtsalt teevad mingi tehnika või asja aga siis jätavad inimesed lihtsalt õhku rippuma. Kuna ma olen nüüd endast ja enda peal näiteks kasvõi transformatsioonist paremini aru saanud, siis on hea seda jagada ning võibolla on teistelt siit midagi õppida ja neid vigu vältida ja targem olla.

Ma tean, et saan pidevalt peksa selle eest, et ma olen julge ja jagan oma elu detaile, aga kui see kellelegi peaks naudingut pakkuma, olgu nii. Ma ei pane fookust sellele, vaid just sellele inimesele, kes kirjutab mulle kirja ilma mind tundmata ja tänab mind südamest kuidas see tema jaoks oli päästerõngas ja aitas ennast iseenda elus taas kord perenaiseks muuta.  

Millele fookus panna on ju igaühe enda valik. Ka sinul näiteks kuidas ja mis energiatega kommenteerida. Ka sõnade vahel on energia ja vibratsioon, mis kõik paljuneb ning sulle bumerangina tagasi liigub. Kas hea või halb või hoopiski tasakaalu keskmest oleneb juba sinust – saatja allikast;) Imelist jätkuvat suve sullegi ja hooponopono!

Sisemise GPSide error 

Olin teel Tartusse ja proovisin siis ülesse leida ühes uusrajoonis olevat maja. Mul oli kaasas vana GPS, mille kaarti ma polnud kaasajastanud ja siis panin igaks juhuks ka interneti telefoni oma käima. Lõpuks tekkis väga naljakas situatsioon, kus mõlemad GPSid soovitasid mulle täpselt risti vastupidist suunda. Ma olin täitsa probleemi ees, et kuhu siis minna. Lõpuks usaldasin just viimati kaasajastatud kaarti, kus olid ka uusrajoonid sees ja kohati pidin ka ise oma mälu järgi toimetama, sest muul moel sealt pilti kokku ei pannud. See oli huvitav kompott, mis andis mulle inspiratsiooni järgnevast.

Kui paljud meist toimetavad vanade sisemiste GPSidega, kus kaardid pole kaasajastatud viimaste muutustega? Ja kui paljud meist suudavad tõeliselt ise ilma väliste juhisteta läbi oma sisemise juhatuse leida see õige teeots kätte? Ja seepärast olekski meil kõigil vaja teha väike ülevaade kas ja mis toimiks, et saada paika need erinevad osad, mis vajavad kaasajastamist, nii et meie liikumine on kergendatud.

crystalralaksmigoldengoddess

Foto: Maris Arulepp

Olen Crystal Ra Laksmi. Mul oli imeline au teha koostööd Maris Arulepaga, kes on tõeliselt maagiline võlurist fotograaf. Müttasime Eestimaa metsade vahel ja minust sai hetkega nii merineitsi, valge haldjas kui ka jumalanna. Nii imeline oli kogeda kehastumist neisse erinevatesse rollidesse ja nende hetkede jäädvustamist. See oli imeline koostöö mitte ainult Marise poolt vaid ka pilvede, tuule, vee ja päikese poolt. Eelmisel päeval sadas tunde padukat, nii et kõik lihtsalt voolas. Ja kaks võlurit kokku on ikka kaks võlurit.

Minu sooviks ongi nende kirjutistega siin kõigile meelde tuletada, et me kõik oleme võlurid, siia tulnud just selleks, et luua oma elu meie tingimustel ja leida need kohad, mis aitavad kaasa tõelisele mõnusale kulgemisele just nii nagu meie süda ihkab. Ning kuna ma seda iga päev järjest rohkem ise loon, siis tean, et see pole üldsegi mitte muinasjutt ning kõik on võimalik. Imelist sinu muinasjutu loomist kõigile!

 uue ajastu suhted syndmuscollage

Järgmiste nädalate jooksul on sul võimalus liituda minu mitme sündmusega.

18ndal augustil on uue ajastu suhete ja külluse mõnus õhtune kogunemine Blissis

24ndal augustil on vee loeng, eriti neile, kes soovivad tulla septembris vee kursusele, aga ka neile, kes on huvitatud vee elemendist kui sellisest ja kuidas seda veelgi teadlikumalt ära kasutada. Vee Loeng Final

Septembrikuus on mul esimene Wantra kursus Kalev Spas igal pühapäeval kell 19 – 21, kuhu on veel mõned kohad järgi jäänud.

KAlev spa sept kursus kollaazJooksvalt võtan vastu inimesi nii KIS online programmiga liituma (valida kas 6 kuud või 12 kuud) kui ka minu privaatsessioonidele tulemise, kuna olen veel füüsiliselt Eestis kohal. Anna teada kui sul on selleks huvi siin: 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This