Select Page

kristalllapsedSeekordse nädala võtmete teemaks on energeetiline taaskäivitus läbi Auratransformatsiooni. Kuna see tundub päris kuum teema olevat praegu ja on käimas uus Auratransformatsiooni laine Eestis, siis võtan selle natuke rohkem luubi alla. 

Avameelselt Auratransformatsioonist

Ma sain oma Auratransformatsiooni 8,5 aastat tagasi. Ma olin too aeg veel Tromsös ülikoolis visuaalse antropoloogia magistratuuri kraadi jahtimas. Mäletan, et kui oma jalad maha panin kohe peale Auratransformatsiooni seanssi, mida tegi Berit Reaver, (mu seanss kestis 4 tundi), siis ma olin nagu purjus. Imelik oli olla. Ma tundsin ennast eriliselt maandatuna ja ma ei olnud terve oma elu sedasi kõndinud, et mu jalad ka energeetiliselt oleks maad puudutanud.

crystalnorrasPaar päeva peale seda läksin slaalomit suusatama ja ma tundsin elus esimest korda, et ma olen täielikult oma kehas ja jalgades kohal, mistõttu see tekitas mu jalgades orgastilise tunde. Enne transformatsiooni oli pool mu energiast mu keha ülaosas ja teine pool oli praktiliselt tühi.

Peale seda tuli mul väga intensiivne indigo faas, kus ma rääkisin oma tõde nii nagu sülg mõtteid suhu tõi, ilma neid kaalutlemata. Ning kuna jagasin seda nii oma ülikooli osakonna juhatuse kui ka teiste tähtsate inimestega, tekitas see mulle päris palju probleeme. Minu jaoks oli see midagi täiesti uut – ennast täielikult kehtestada ja julgelt välja ütelda, mida ma mõtlen ja asjadest arvan. Tõsi, moodus kuidas ma seda tegin, oleks võinud olla kindlasti parem ja rohkem läbi mõeldud.

norramagiMõned kuud hiljem tuli väga suur ja tugev teadmine, et pean peale kooli lõpetamist minema ühe Tromsö mäe otsa. Istuma seal üksinda paar nädalat, ilma söömata ja joomata nagu olles iseenda palverännakul ja siis vaatama mis toimub. Seal mäe otsas tuli mu uus nimi, nii nagu sain mitmeid üle keha energiaorgasme, ilma isegi ennast puudutamata puhtas üksinduses. Mingid osad mu kehast võtsid vastu mu vaimuga ühendumise.

Tulid ka juhised, mida mäest alla tulles teha – mine Auratransformaatorite koolitusele, vii see Eestisse. Nii ka tegin. Paar kuud hiljem kolisin Eestisse, peale 8 aastat Norras elamist. Tõin maale Auratransformatsiooni. Rääkisin sellest kõikjal meedias – raadios, televisioonis, ajakirjades, ajalehtedes. Mul oli tugev maa ja maandus energia Norras kotiga kaasas. Mitte miski ei mõjutanud mind või mu kavatsusi. Mul oli nii palju tööd, et mu juurde olid järjekorrad ca 6 kuud. Töötasin hommikul kella 6st kuni öösel kella 2ni vahest. Sinna jäi ka palju reise Norra, Rootsi ja Soome. Ma olin kõikvõimas ja ma nautisin igat hetke oma tööst.

aurainstruktoridJärgmisel aastal hakkasin ise Aurainstruktoriks õppima ja ennast ka koolitama. Mulle see meeldis nii nagu ka enamusele õpilastele. Vahendusoskus on midagi, mis on mulle loomupäraselt kaasa antud. Ma suutsin teha selgeks mis asi see Auratransformatsioon selline on, kasutades oma elavat kujutlusvõimet, nukke ja kööginõusid. Olles oma laineharja tipul hakkasid asjad viltu kiskuma. Mis ja kas – sellest räägin oma Auratransformatsiooni loengul septembrikuus (koht täpsustamisel).

tiinavesiPeale seda tuli mu ellu veeteraapia, tantra, Hawaii seikluskoolitused ja Access Consciousness ning kõiki neid suundasid inspireerisin ma siis kas ise Eestisse tooma või andsin tõuke teistele seda teha. Igaüks neist tehnikatest õpetas ja integreeris erinevaid osasid ja elemente minus. Mitmeid kordi sellel teel olles ma eksisin ära ja vahest täiesti kapitaalselt.

Vaim juhendas mind läbi erinevaid teid tagasi õigele teele. Ei olnud kerge aru saada kuidas see uue ajastu kompass ja navigatsioonitehnika toimib. Tegin enda peal palju inimkatseid alates oma karjäärist kuni eraelu suheteni välja.

inglidroosipoosascrystalraOlles nüüd tagasi Eestis – ma näen ja kogen paljude transformeeritute probleeme. Peale transformatsiooni on soovitatav vähemalt käia paaril tasakaalustusel kui mitte rohkemal auratransfromaatori juures (vastavalt vajadusele). Inimene peaks seda ise tunnetama. Uues energias transformaator ei helista sulle, et kuule nüüd tule mu juurde seansile. Sa pead ise tunnetama ja temaga ühendust võtma.

aurapilt

Pilt: auratransformation.com

Peale transformatsiooni on kehal ja kogu süsteemil palju muutusi ja keha ei pruugi selle kõigega ise ja kiiresti toime tulla, on vaja väikest välist abi – nagu autodel on vaja vahest lisahooldust. Uues energias on see nagu elektriautodega – hooldust pole põhimõtteliselt palju vajagi, alguses on just vaja peamiselt autojuhile, kes pole selle teistmoodi liikumisega harjunud. Ajapikku tasakaalustamise vajadus kaob, kuna energiad saavad ennast ise paika ja tekib jätkusuutlik tasakaal, aga selleks on vaja ka inimesel igal sammul teadlikult panustada.

Probleem on ka paljudel see, et vaim on sosistanud mitmeid kordi mida teha ja millal, aga transformeeritu jätkab ikkagi oma elu vanas rütmis. Kui seda tehakse pikalt, siis keeratakse vaimu hääl läbi intuitsiooni maha ja inimene eksib teelt. Tekib tohutu sisemine frustratsioon, tänu millele jookseb ka kõik muu kinni – suhe iseendaga, välismaailmaga, oma missiooniga, tervisega ja küllusega. Kas tuleb tuttav ette? Siis on aeg tasakaalustusele tulla või oma vaimu kuulama hakata.

indigoaura

Pilt: Auratransformation.com

Kui minu juurde tullakse esimest korda ja küsitakse, et mis minu kasutatavatest tehnikatest kõige võimsam on, siis ma alati vastan, et Auratransformatsioon. Ta aitab inimese uuele platvormile, puhastab vanast, tirib pinnale vana sodi ja liigutab inimest oma missiooni voolu, kui ta kuuletub. Kõik käib omas tempos. Pole vaja midagi kuskilt juure tasandilt pinnale kiskuda vägistades. Alles nüüd hakkan aru saama selle tehnika sügavusest ja mõjujõust ning ka ohtudest. Samas tõuseb kordi oma elu ja valikute eest vastutamise tasand.

Olen nüüd ka saanud kontakti paljude teiste transformeeritutega Eestis. Paljud on oma elud totaalselt ümber pööranud – kõigest sellest mis vana, lahti lasknud või siis on see ära võetud ja on alustanud täiesti uuelt lehelt – sageli uus elukoht, töökoht, partner ja ka külluslik seisund. Jah vanad pudrumäed tuleb ära koristada, aga uued on palju magusamad ja suuremad.

kaidikuninganna

Fotol Kaidi Kirss

Seda on nii lahe kogeda ja näha, et ka minu väiksed käed on natuke sellele kaasa panustanud. Ja neid inimesi ei ole mitte vähe. Nii tore on näha sära nende silmades, kuulda nende viimase aja seiklustest ja kogeda, et tõesti kõik ongi võimalik kui vaimuga koostööd teha. Eriliselt nauditav on näha inimesi voolamas oma laines ning teha seda, mis neile meeldib ja kuidas kõik voolab nende eludes. Eks takistusi tuleb ka ette, aga siis teatakse mis edasi teha ja kuidas sealt üle, alt või kõrvalt mööduda. Sellesse ei jääda kinni ja ei raisata sellele mõttetult aega.

Auratransformatsiooni seanss ja see kuidas see toimub, on kõvasti muutunud detailide kohta pealt, aga peamine essents on ikkagi sama. Kui sa valid tehad Auratransformatsiooni minu juures sel ajal kui olen veel Eestis, siis saad ka kaasa minu enda kirjutatud auratransformatsiooni e-käsiraamatu, kus leiad minu enda kogemustest ja klientide kogemustest kokku pandud praktilised näpunäited. Lisaks kaasa terve paras annus tasakaalu, kristall ja kuldenergiate piserdust Mehhikost ning väekat aktiveerimist.

Vee Loeng FinalEraseanssidele võtan inimesi vastu Tallinnas kord nädalas (vaata kuupäevi mu kalendrist). Keskmiselt kord nädalas on mul ka mingi sündmus, mille kohta saab infot mu FB lehelt või kodulehelt. Osad sündmused ei ole ka avalikud.

Kui sul on vähemalt 10 huvilist ja soovid mind kutsuda enda juurde koju miinimum tasuga 10 eurot inimese pealt, siis võta minuga ka ühendust ja korraldame ära. Miinimum aeg peaks olema vähemalt 2 tundi kuni 3 tundi.

Kavatsen nüüd teha ühe loengu, kus esimesed kaks tundi räägin Auratransformatsioonist üldiselt, seejärel ka natuke kristalliseerumisest ja protsessidest peale transformatsiooni ning kõige viimane tund on mõeldud vaid transformeeritutele ning nende energiate grupitasakaalustamistele. Kui sellise sündmuse suhtes on huvi, anna mulle sellest teada. Praegu kavatsen selle teha Tallinnas, aga kui on piisavalt huvilisi ka teistes linnades, võin ka korraldada seal.

Olen Eestis veel lühikest aega, nii et kasutage võimalust!

Kui sinu elu on kinni jooksnud, siis võib olla Auratransformatsioon midagi sulle. Ma ise kutsun seda nüüd energeetiliseks taaskäivituseks.

crystalqueenlaughterOlen Crystal Ra Laksmi ning mind võib kutsuda uue ajastu täiskasvanuks. Sedasi kutsutakse inimesi, kes on vanast energiast liikunud uude läbi Auratransformatsiooni. See tehnika on aidanud mul saada paremaks inimeseks ning kindlasti aidanud luua ka paremat ja teadlikumat ning tasakaalukamat maailma.

Selles protsessis olen tegelenud väga intensiivselt elementide tasakaalustamisega ning tule element on see, millel oleks ikkagi vaja veel nurki lihvida. Vesi oma veeteraapia ning vabadusukeldumisega on väga palju kaasa aidanud nii nagu ka õhu elemendi integreerimine läbi reisimiste ja seiklemiste terves maailmas. Maa elemendi tasakaal hakkab minus iga sammuga järjest sügavamale maanduma. Ma usun, et elan oma elu päris täiega ja olen ikkagi avatud elama veelgi suuremalt ja avaramalt. Soovid sellest osa saada? Võta minuga ühendust siit!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This