Select Page

picasa inner queen and kingSelle nädala teemaks võtan raha anoreksia ja kuidas vanast puhastuda uude liikudes.

Maailma tervendamiseks on parim kingitus inimesed, kes elavad oma õndsust ja unistust luues seda, milleks nad on siia tulnud. Miks meid nii vähe on, kes seda teevad? Sest selles on selle maailma muundamise võti!  

Jaga blogi ja kutseid mu sündmustele oma ringides. 

Raha anoreksia

Enamus inimesi sellel planeedil on üles kasvanud raha anoreksiaga. See tähendab, et alates meie vanematest ja nii edasi on enamusel olnud teemad rahaga ja just selles osas, et seda pole kas piisavalt või väga vähe. Seda toidab puuduse illusioon.

Mida rohkem üteldakse lauset – raha ei ole, seda rohkem seda oma ellu luuakse, et seda ei ole. Raha anoreksia motiveerib meid toimetama oma elus väga vildakalt ja ebateadlikult ning ebaküpselt. Esimene samm sellest välja on seda teadvustada ja rääkida rahast teadlikult, austavalt ning sõbralikult. Kas su sõber tahaks sinu juurde tulla, kui sa kogu aeg ütled, et sa vihkad teda? Vaevalt küll. 

Raha on energia, mis paljuneb üha enam kui ta on liikumises ja temast paaniliselt kinni ei hoita. Lisaks toimib raha väga sageli nagu looduses mõõnad ja tõusud. Muretseda ei ole vaja, sest ta on pidevas liikumises kogu aeg.

IMG_6581Kui ta kuskilt kinni jookseb ja tekib pikem mõõn, siis tuleb kindlasti vaadata endasse kus midagi kinni on, aga mitte paanikasse sattuda, sest nii nagu looduses on loomulik mõõn ja tõus, nii ka rahaga. Ta tuleb ja läheb – vahest rohkem vahest vähem. Kui sa oled tema olemasolu üle sinu elus tänulik, siis ta jääb pikemaks ajaks iga kord kui tuleb ja sul tekib ideid kuidas luua võimalusi teda kasvatada ja paljundada nii, et sa saad luua uut väärtust endale ja teistele ning sellele planeedile, nii nagu ka investeerida oma unistustesse.

Maailma tervendamiseks on parim kingitus inimesed, kes elavad oma õndsust ja unistust luues seda, milleks nad on siia tulnud. Miks meid nii vähe on, kes seda teevad? Sest selles on selle maailma muundamise võti!

Rahalisel anoreksial on ka mitmeid mustreid, mis teda kohal ja elus hoiavad. Üks neist on hirm küsida raha oma väärtuse ja oma teenuste eest siis kui selleks on aeg õige.

See võib olla meie rakuteadvuses kuna me oleme mingis eelnevas elus või situatsioonis selles elus saanud eitava vastuse või siis pahameele osaliseks. Eestis on väga sügavalt juurdunud arusaam, et palju raha küsida on patt, eriti kui pakkuda vaimseid teenuseid. See võib olla juurdunud osaliselt Skandinaaviamaade jantelovenis, aga ka mingites muudes kultuurilistes ja ühiskonna uskumustes. Siin on olnud keskajal väga palju nõidade põletamisi ja osaliselt on see juurdunud selles kogemuses. Kuid see ei teeni meid enam.

moneyKui iga inimene hakkab teadlikult rahaga ümber käima ja seda investeerima mitte ainult enda väärtuste loomiseks, vaid ka planeedi ja inimeste jaoks, siis hakkab kõik ringlema hoopis teise teadlikkuse ja energiaga. See algab aga alati indiviidist. Iga üksikindiviidi vastutus on hoolitseda iseenda teadlikkuse tõstmise eest, nii nagu ka oma külluse seisundi eest. Kõige selle alusvundament on enseväärtuses ja enese kehtestamises. Uus energia paneb meid seisma silmitsi ja seda tegema, senikaua kuni me selle ära õpime. See ei pruugi tulla kergelt, vaid tõesti läbi sügavate ja haavavate kogemuste, aga siis võime olla tänulikud nende eest, kuna see on aidanud meil puhastada oma olemuse sügavamad sopid ning tuua sinna rohkem teadlikkust. 

Kodune ülesanne

1. Kas ja kui palju kasutad oma talente ja oskuseid ja teadmisi selleks, et luua uut väärtust nii iseendale, teistele kui ka planeedile? 

2. Kas julged ennast väärtustada ja oma teenuste eest väärilist panust küsida kohe kui selleks on aeg? 

3. Mis mustrid takistavad sul täielikult sinu ellu vastu võtta küllust igas vormis, mis toetab sinu elu ja loomist ning selles vaba voolamist? 

Kui soovid raha anoreksiat lahustada siis alusta ka sügavat tööd oma sisemise mehe ja naisega. Nende koostöö loob sulle küllust igal tasandil. Kui sa ei tea kuidas seda teha, siis vaata seda linki siin:

Lisaks võid soetada ka rahamagnetid, mis on toonud mitte ainult rahalist küllust vaid ka muude tasandite küllust paljudele inimestele. Selle toote kohta loe siit: Rahamagnet 1, Rahamagnet 2, Rahamagnet 3 

detox stuff final updateVanast puhastumise detox

Kui minu juurde tulevad inimesed esmakordsele konsultatsioonile, võib olla üsna tavaline, et peale esimest seanssi võib neil olla kerge peapööritus, iivelduse tunne või isegi oksendamise tunne, esile kutsutud oksendamine ja peavalu. Miks nii?

Uue energiaga kokku puutudes, mis on kõrgema sagedusega, hakkab vana energia ja kõik see mis on mürgine sinu kehas ennast väljutama, et ruumi teha uuele. Kui inimene sellele kaasa ei aita (aluselise toidu, sidrunivee ja korraliku treeninguga jne) siis võivad sümptomid püsida pikemalt.

Samuti lükatakse pinnale ka kõik vanad emotsioonid ja mõttemustrid, mis olid ennast vanas süsteemis sügavale juurutanud.

relaxjungleSelleks, et aidata sellele puhastumisele kaasa on vaja muuta oma harjumusi ja ka oma kolme tasandit. Oma kõrgema, keskmise ja madalama mina tasandit. Hoolitseda teadlikult oma vaimu eest, mediteerida regulaarselt; toimetada ja hoolt kanda oma praktiliste ja ratsionaalsete toimetamiste eest; liigutada oma keha, hoolitseda oma tasakaalukate elutingimuste eest igal tasandil ning mitte unustada ka puhkust ja lõbusate energiate mängu. Sedasi saab ehitada uue ja tugeva vundamendi oma uuele elule. Milline see maalina välja hakkab nägema on igaühe enda teha – milliseid värve valitakse ja mis kombinatsioonis.

crystalwaterlecturesmileOlen Crystal Ra Laksmi. Sündinud naisena – avastamas oma haavasid, oma pisaraid ja kurbust oma sügavustes. See on tõeline kunst aru saada kus on koht kus astuda naiseks olemisse ja ollagi nõrk ning kus on koht astumiseks iseenda sisemise mehe platvormile. Tants nende kahe vahel iseendas ja tasakaal nende vahel on see, mis kingib mulle sügava sisemise rahu. Enam ei pea midagi tõestama, kellelgi meeldima, kogu aeg produtseerima. Enesearmastus on kogu sügava rahu ja tasakaalu vundament. Sellest sünnivad mitte ainult uued ideed, vaid ka uued maailmad. Mis oleks selleks vaja, et rohkem inimesi seda suudaksid valida?

—-

detox stuff final updateKui sa soovid saada rohkem infot uue ajastu indigo ja kristalllasatest nii nagu ka uue ajastu täiskasvanutest nii nagu ka mis asi on Auratransformatsioon, siis tule minu sündmusele sel esmaspäeval kell 19 Kalev Spas. Sinna on veel kohti!

Kui sa soovid teha läbi sügisese maksa puhastuse, siis loe kõrval olevat kaarti, kus on lisainfo selleks võimalik. Sobib nii transformeeritutele kui ka mitte transformeeritutele. Loe Liina maksapuhastuse kogemust siit: 

Sügislaager lisakaart kollaneKui soovid sügavamalt tutvuda Wantraga nii maa peal kui vees, on sul võimalus veel liituda Matsalu sügislaagriga, kus koostöö Kaidi Kirsiga viime sind sügava lõdvestumise maailma, kus saad täeilikult iseendasse maanduda. Loe selle kohta lisa siit:

Kui soovid veel kasutada võimalust tulla minu juurde privaatseanssidele seni kuni ma veel Eestis olen, siis loe mis seansse ma pakun siit ja võta minuga ühendust siit. 

Kui sulle meeldivad minu iganädalased blogid, mida olen nüüd kirjutanud 2,5 aastat ja soovid, et need jätkuksid ja sooviksid toetada minu blogide loomist, võid teha annetuse leides konto info siit: 

PV palm autumnImelist sügist kõigile!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This