Select Page

Selle nädala võtmeteks on naiseks olemise võlu ja valu, elemendid uue ajastu suhetes, meeste valed valikud, Kuu ja Maa tants. tantraqueenNaiseks olemise võlu ja valu

Uues ajastus ei ole kerge olla naine. Eriti kui kõike ise ja üksi teha. Tuleb ette hetki, kus haavatavus murrab maadligi ja ongi tunne, et oled madalam kui muru või mistra, nagu keegi siin hiljuti ütles. Ja vaadates ja jälgides oma mustreid sain aru kuidas nii mina kui paljud teised naised – me väldime oma haavatavuse jagamist meestega. Me teeme seda seepärast, et enamus meist pole kunagi kogenud võimalust olla turvaliselt hoitud mehe teadlikkuse poolt selles energias olles. Enamus naistest on saanud peksa ja vitsa oma haavatavuse näitamise eest. Olla nõrk, nutta, olla lihtsalt alandlik elu väele ja istuda põlvedel. Uues ajastus on haavatavuse võimalik turvaline väljendamine naisele ülioluline, sest uues ajastus käib kõik läbi naisenergiate tasakaalu. Kui naine on paigast ära on kõik paigast ära. Seda saab paika ka läbi sisemise mehe ja naise kui välimist meest pole võtta.

Lisaks me kardame ka oma haavatavust jagada, kuna võime arvata, et ehk siis mees hakkab mõtlema, et hakkame temasse klammerduma. See on aga midagi, mida enamus mehi kardavad nagu tuld.

Teine asi, mida mehed kardavad nagu tuld on naise tõeline vägi ja eriti seksuaalne vägi. Enamus naisi ei saa seda kunagi isegi avastada, sest lihtsalt pole mehi, kes suudaks seda vastu võtta ja mitte selle eest ära joosta.

Mida aeg edasi, seda enam ma tunnen ja tean milliseid mehi ma oma ellu vajan. Neid on aga väga vähe ja vahest on küll tunne, et tuleks teha ‘meeste vabriku kool’, kus õpetada neile kuidas naisele väärikalt läheneda, mida oma tutvumisportaali pildiks panna ja mida ning kuidas sinna kirjutada, nii et see oleks naisele kutsuv, kuidas mitte olla pealetükkiv ja survestav naisele ja kuidas olla kohal, ning lasta naisel tõeliselt enda olemusest välja tulla. Dzentelmenide ajastu on vist minevik?

Selles maailmas on uue ajastu tugevatel naistel raske. Neil pole sageli isegi kedagi, kes neid hoiaks või kallistaks. Oma tugevuses tõmbavad nad sageli ligi väga naiselikke mehi või siis mehi, kes on nõrgad. See annab veelgi vähem võimalusi sel naisel tõeline naine olla. Ja ometi ilma selle meespooleta on loomine palju kordi aeglasem ja palju kordi vaevalisem.

Selles energias pöörduvadki paljud uue ajastu naised töö narkomaaniasse. Sest tööga on see lugu, et kui sa sellesse panustad, siis tuleb seal kindlasti tagasi, kui mitte midagi muud, siis vähemalt raha, turvalisust, uusi võimalusi. Suhetega on nii, et kui sinna panustada, siis uues energias on kõik nii voolav, et see võib kohe homme kokku kukkuda. Kui see juhtub väga tihti, siis on see laastav ja pole jätkusuutlik. Paljudel on väga raske leida sügavat ja pika jätkusuutlikkusega partnerit, kellega pikemaajalist suhet luua.

Uues energias peaksid nii mehed kui naised vaatama mis toimib ja mis mitte ning mis on vajadused ning neid siis julgelt ja selgelt väljendama. Enamus inimesi on ka saanud ‘peksa’ kui nad on väljendanud oma emotsionaalseid või ka seksuaalseid soove. See on suu selle koha pealt lukku keeranud.

Võti peitubki selles, et mees hoiab naisele, kes on kaoses, või oma varju tantsus ruumi, laseb tal silmitsi oma haavadega ja mees ei torka sinna lisahaavasid, vaid paneb sinna rohtu peale ja aitab sel kinni kasvada. Sellest saaksid tulla uued terved suhted ja ka terved naised ning ka uus maailm. Ning see muunduv maailm vajab seda. Aga paljud naised ja mehed ei oska seda teha. Seda on vaja meelde tuletada oma ürgsest olemusest või siis lihtsalt õppida neilt, kes on selles kodus.

manwomanhugMeeste valed valikud

Ma räägin seekord just sellest. Ma tean, et ka naised teevad seda, aga nüüd ma toon selle välja.

Vahest on mul tunne, et ma tahaks mehi raputada. Kui üteldakse, et naised valivad macho mehed heade ja tublide asemel, siis mina ütleks, et mehed valivad sageli turvalisuse, isegi kui see suhe kus nad on, enam ei toimi ja sealt midagi, mida hing ihkab enam ei saa. Mis siis toimub on see, et mees projekteerib selle, mida ta vajab oma naise peale, isegi kui see naine on ammu läinud ja pole enam olemas tema jaoks. Ja siis ta ootab ja loodab, et sealt tuleb see midagi, mida tal vaja – raisates oma elu, aega ja ressursse.

Kui koputada kellegi ukse taga terve aasta, ilma et sellele vastatakse, siis on see nii ressursside kui ka oma elu ja südame raiskamine, samas kui kõrval on uks, kus on valmisolek ja voolamine ning küllus igal tasandil. Siis mõtlen, et kas seda tehakse lollusest või lihtsalt harjumusest? 

Mõtisklesin siis, et millest see tuleb, et kas see tuleb siis lihtsalt harjumusest või ongi tõesti see, et oma olemuselt on meestel vajadus millegi turvalise ja tuttava järele ja seda valitakse siis pigem oma tõelise südame tee valimise asemel? Kuhu jääb siis seikleja ja jahtija?

Võibolla mõni mees võiks seda valgustada?

aaapelewaterElementide sobivus uue ajastu suhetes 

Olen viimastel nädalatel märganud ja täheldanud seda, et kui kaks inimest kohtuvad ja nende elemendid lähevad kokku nagu puzzle, tekitab see sädet, mis ei tõmba käima mitte ainult intellektuaalsust, emotsioone, füüsilist keha kui ka vaimsust ja kõiki teisi tasandeid. Kui need elemendid sobivad omavahel on ülilahe selle inimesega koos olla – aeg kaob linnutiivul, energiad on hoos ja sütitavad ning kõik tundub olema võimalik. Kui see jõuab kohale ka mõlemale poolele, on see eriti tore. Kuid sageli ei jõua ja kui üks pool selle lihtsalt maha vaikib, siis laguneb kogu sobiv energia laiali.

Uues ajastus ei saa elada ilma elementide teadliku käsitluse ja jälgimiseta. Eriti oluliseks muutub see ka suhetes. Kui neid ära kasutada teadlikult, võib see igat suhet tasakaalustada ja võimendada ning väestada.

Kui aga kokku saavad vastandelementidega partnerid, siis võib tekkida totaalne kaos. Üks süttib kuna on üli tulise olemusega ja teine kustutab selle ära oma ülima vee elemendiga. Üks on tuline vaidleja ja teine puhub seda veelgi suuremaks, kuna tal on tugev õhu element. Üks on emotsionaalne tsunaami ja teine on totaalne tammist teetakistus tee peal…

Selleks, et see toimiks on vaja tegelikult igalühel kõigepealt tasakaalustada ja integreerida iseenda elemendid ning siis olla inimestes paiknevatest elementidest teadlik ning siis käituda olukorrale vastavalt.

Kodune ülesanne

Jälgi selle nädala jooksul kõiki inimesi ning kuidas nende sisemised elemendid sobituvad või ei sobitu sinu omadega! Kirjuta ülesse. Head avastamist!

RedMoonKuu ja Maa tants sel nädalavahetusel

Sel nädalavahetuse on kuuvarjutus. Kuna siin on mäng kuu ja planeet Maa vahel, siis on eriti intensiivsed maa ja vee elemendi energiad, samas ka naiselikkuse ja mehelikkuse omad. Kuna on ka veel täiskuu, siis võimendab see emotsioone ja kaan võib lennata nii mõnelgi. Hoiatuseks on see, et hoidke tagasi välja sülitamast oma sõnu, mis võiksid olla hävitavad ja haavavad.

Kuna tegu saab ka olema punase kuuga, siis on tegelikult tule element vee sees. See võib vee keema ajada.

Mõned on ehk märganud, et viimasel nädalal on raske olnud magada. Mitmed allikad viitavad ka sellele, et praegu saabuvad maale kõrgema vibratsiooni energiaid, mis on meile suunatud, et abistada meie kehade kõrgema vibratsiooniga lõimumist. Seega oleks tark hoolitseda selle eest, et elu on igal tasandil täiesti tasakaalus. Mida teadlikumalt seda tehakse, seda kergem on läbida seda aega. Erilise tähtsusega üteldakse on kuupäev 28 september. Uue ajastu numeroloogia kohaselt on see päev kus on valitsevaks number 9, mis on vanaga kokkuvõtte tegemise number nii nagu ka uue ajastu individuaalse platvormi peale tulemise number, seal kus käivitub meie individuaalne eluülesanne. Selleks aga, et see saaks juhtuda on kindlasti vaja, et lahustaksime oma olemusest ja kehadest täielikult hirmu. Siis saame kulgeda südame rütmis oma unistuste paradiisi iseenda platvormi surfilauaga!

minakuu

Foto: Hannes Rohtma

Olen Crystal Ra Laksmi, tuline maailmarändur, kes naudib ka vahest ühes kohas paiknemist. Sest läbi selle loob maa element uusi võimalusi ja uusi alguseid. Selle kõige aluseks on julguse säde. Mis oleks vaja selleks, et kõik inimesed ärkaks oma sisemisele teadlikkusele ning selle ohjad oma kätte võtaks ning järgneks selle juhatusele?

Sellel nädalal proovin välja selgitada kahe viimase sündmuse toimumise võimalused ja huvilised sel aastal minuga Eestis.

kutse uuele kursusele1. Saa sõbraks Veega grupp algajatele ja edasijõudnutele – eriti neile, kes ei oska ujuda või kes kardavad vett, aga ka neile, kes soovivad lõdvestuda, vajan infot, kes saaksid liituda hiljemalt 28nda septembri hommikuks. 

2. Tantranaise äratuse sündmus

 Terve oktoobrikuu jooksul pakun Tallinnas eraseansse soojemas vees +34 kraadi nii nagu ka eraseansse Auratransformatsioone ja aura tasakaalustusi ja muid seansse. Vaata siit lisa: 

On veel ka mõned kohad Matsalu laagrisse 17 ja 18 oktoober. Loe lisa siit: 

Novembris lahkun taas kord troopikasse talvituma ja uut algust looma. Tagasi Eestis võimalusel järgmisel suvel 2016.

Huvi korral võta minuga kontakti siin: 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This