Select Page

1waterlilisSelle nädala võtmed räägivad kahest peamisest teemast – vee elemendist ja kuidas seljatada praegu Eestis jõudsalt levivad viirused? 

Loe ja jaga!

Uue ajastu võtmeelement – vesi

Olen nüüd töötanud Eestis viimased kolm kuud ja minu peamisteks edu võtmeteks on esiteks olnud vee elemendiga koostöö 100% nii enda sees kui ka väljas kui ka enese kehtestamine igal sammul. Nagu korduvalt olen maininud on enesekehtestamine uues ajastus peamine õnne valem. Kui me julgeme seda teha koheselt ja teadlikult, loob see meile elukeskonna, kus valitseb tasakaal igal sammul. Selleks on vaja õppida verbaalselt väljendama oma vajadusi ilma hirmuta. Mul oli eelmisel nädalal kogemus, kus tänu sellele ma kogesin midagi väga ilusat, selle asemel, et oma lahtiste haavadega ringi käia.

lalanchawaterangelVõtmeelement vesi on mulle rääkinud kuhu minna ja mida teha läbi minu tugeva intuitsiooni siin olles igal sammul ja võibolla just sellepärast et olen viimased kaks aastat elanud ookeani ääres ja ookeanis väga palju ujunud. Mis on nüüd aga vahe? See, et ma kuulan seda ja kohe, mitte viivitusega. Seda on imeline kogeda, et kohe kui olen käitunud nii nagu on sisemine impulss ütelnud, siis on sellest sündinud tasakaalu, uut väärtuse loomist ja küllust mitte ainult mulle, vaid ka paljudele inimestele ning maailm on parem koht, kuna selles on rohkem teadlikke oma teed käivaid inimesi.

3pvwithkatrinwallMinu hea seiklejast sõbranna Katrin Haiba väitis, et järgmised 10 aastat on meil Neptuni valitseda, ehk siis sõbralikkus vee elemendiga ja temaga koostöö on kindlasti väga tark tegu. Kui sul on olnud vee hirmud ja sa mõtled, et lahendus sellele on lihtsalt vette mitte minna, siis nüüd võib sul päris keeruliseks minna. On olnud ülimalt lahe kogeda, et vaid 1 vee seansiga või siis 1 kuu Wantra kursusega on inimene võimeline juba liikuma oma hirmudest läbi ja läbi selle ka muutma oma elu.

Vee elemendiga koostöö tähendab seda, et sa oled kogu aeg valmis muutusteks ja nendega paindlikult kaasa liikuma. Näiteks viimase edasijõudnute Wantra grupi kursuse toimumise koht ning lisaks ka muud detailid töötlesid ennast lõplikult välja ja paika vaid 1 päev enne kursust.

Õnneks oli ka olemas see armas grupp inimesi, kes kõikide nende ülikiirete muudatustega kiiresti kaasa voolasid. Eile oli meil esimene edasijõudnute topelt tund, ehk siis ca 4 tundi vees ja see oli ülimalt edukas aeg mitte ainult minule kui juhendajale, vaid ka kõigile osalejatele.

Pole midagi ilusamat kui näha kuidas osaleja teeb oma silmad lahti peale liigeste lõdvestamise sessiooni ja tundub nagu on ära käinud kusalgi kosmoses. Tema silmad on säravad ja ta nägu on muutunud – selles on koheselt rohkem rahu ja kohalolu. Pole midagi nauditavamat kui näha kuidas vees olev hirmukrambis inimene on ennast lõpuks 1 kuu peale Wantra algajate gruppi lõdvaks lasknud ja usaldab protsesse vees ja ennast ning tema keha ei ole enam vees nagu kange pulk, vaid nagu vees ulpiv spagett. See on ülim kingitus veelt, sest selle inimese elu muutub peale seda 100%.

Just lõppes meie sügisene nädalavahetus koostöös Kaidi Kirsiga siin Matsalus. Meil oli grupis 12 inimest ning tegelesime sügavlõdvestumisega läbi vaimu, keha ja teadlikkuse ning üks osalejatest oli täiesti tugeva vee hirmuga naine. Ta läks basseini käed rusikas ja pärast pidime ta lausa välja tirima, ei huvitanud ei toit ega edasine programm. Uskumatu, vaid 3 tunnise seansiga oli midagi nii suurt temas juba lahustumas.

WM2014katriniluskylgKui ma toimetan sellises koosloomes veega, siis on ta suunanud mind veelgi rohkem minu elu missiooni sängi. Sellel teel on ta puhastanud mu teelt inimesi ja olukordi, kes mind enam ei teeni. Minu hea ja armastav süda hoiaks kinni loomulikult kõigist, kas siis harjumusest või siis soovist meeldida, kuid uue ajastu energiad on ülitargad ja teavad, et seda ruumi ja ressurssi on vaja suunata mujale. Ning tühja kohta ei sallita ning koheselt ongi mu ellu ja ruumi liikumas ja liikunud uued ja teadlikud ning kõikvõimsad loojad. Ja milline nauding on siis olla koos inimestega, kes suudavad mind vastu võtta 100%, ilma mind hukka mõistmata ning samuti kes ei ole pidurid ja kulgevad kaasa selle pöörase üliheli kiirusega, milles ma sageli toimetan ja liigun. Minu süda on täidetud tänulikkusega. Tänase veeseansi ajal täitsid mu silmi pisarad. Nii sügav oli armastuse tunne minu südames ning rõõm kuidas inimesed muunduvad sekundite jooksul.

Tänulikkus uues ajas

Iga päev ma tõusen ülesse ja tänan ennast, et olen valinud tulla siia planeedile just praegu – kõige katsumusterohkemal, aga ka põnevamal ajal. Ma tõusen ülesse ja tänan eriliselt oma keha, sest ta toimib täielikult ja ma luban igal hommikul, et ma hoolitsen tema eest piisava une, tervisliku toidu ja ka piisava puhkuse ja töö tasakaaluga ning regulaarsete treenimistega.

Natuke aega tagasi sain Facebookist sõnumi kus üks mu Hawaiil elav noor naine sai teada, et tal on vähk ja see vähk ründas tema ühte seljalüli, nii et ta jäi päevapealt voodisse. Kogu tema elu kukkus kokku vaid mõne päevaga. Ta jagas minuga oma videosõnumit ja see oli väga südantliigutav, kuidas ta oli liikunud iseenda sügavustesse just läbi selle haiguse kogemuse.

Haigused ja viirused kui õpetajad

Minu sõnumiks täna on aga see, et olgem targemad kui see, et tõmmata enda ellu haigus, mis meid jalust niidab.

Olgem tähelepanelikud oma keha suhtes ja oma vajaduste suhtes ja hoolitsege oma keha eest kogu aeg maksimaalselt, siis saate ka panustada maksimaalselt.

Mitte nii nagu Euroopas ja ka sageli Põhja Ameerikas on kombeks – et kõigepealt töötame oma keha täiesti paigast ära ca 50 aastat ja siis töötame 20 aastat, et ta tagasi tasakaalu saada. See algab kõik juba emaüsas.

Praegu on Eestis ringi käimas palju viiruseid. Väga paljud mu klientidest või sõpradest on praegu tõbised, kel nohu, kel köha ja kel palavik.

Ka mul õnnestus üks viirus täielikult läbi põdeda. Uues ajastu täiskasvanu keha on aga tark, kuna ma saan koheselt sõnumi oma kaitsekehalt ja seejärel tegutsesin vastavalt.

Minu kaitsekeha on nagu minuga kaasas käiv turvamees, kes mulle kogu aeg mind puudutava info letile laob. Palka ma talle maksma ei pea, nii nagu ka makse tema töö pealt mulle ja info on usaldatav 100%. See on imeline kingitus mis kaasneb auratransformatsiooniga. Ilma selleta ei kujutaks oma elu ette, sest enamus aeg kuluks ämbrisse astumistele ja nendest tekkivate probleemide lahendamisele. Seega kohe kui sõnumid tulid, võtsid kasutusele meetmed – muutsin oma unerütmi, vähemalt 6le tunnile öösel. Lisaks sõin tervislikumalt ja aluselisemat toitu.

Eestis on enamus inimestele toidulaud väga happeline. Mida see tähendab?

Kui te sööte palju magusat, või isegi lihtsalt palju kondiitritooteid, punast liha või ka süsivesikuid või joote alkoholi – see kõik loob teie kehas hapet. Kui keha on liiga happeline, siis see nõrgendab teie immuunsust ja läbi selle jäätegi kergemalt haigeks. Kui nüüd aga hoolitsete selle eest et sööte rohkem juurvilju ja aluselist toitu ning joote aluselist vett (kurgi ja sidruni vett või koralli vett) siis see neutraliseerib teie sisemuse.

Lisaks soovitan osta apteegist greibiseemnete vedeliku ehk citrosepti (olge ettevaatlikud, kes kasutavad beebipille, see pidavat nende mõju vähendama) ning neid tilkasid panna oma jooki vähemalt kolm korda päevas vastavalt võimalustele. See tõstab samuti teie immuunsust.

Ja teate mis ma olen avastanud mis on parim immuunsuse tõstja? Parim on see, kui ma teen seda mis meeldib. Ma olen mitmeid kordi tunnetanud, et vette minek ei oleks ehk õige mõte, aga iga kord peale mu Wantra tundi on mu viirusnähud taandunud.

Parim viirusravi on ka kaisuteraapia. Sügisel ja talvel ning kevadel võiks Eestis olla avatud kaisutoad, kus inimesed, saaksid siis puudutusteraapiat kogeda, läbi mille tõsta oma immuunsust.

Lisaks aitab ka regulaarne trenn. Eestis olles tunnen, et pinge ja stress siin on kümneid kordi suurem kui Mehhikos ja ma pean peaaegu kas iga päev või ülepäeva käima trennis ja ennast liigutama. Kui ma seda ei tee, siis jooksebki mu süsteem kokku. Läbi trenni ma rabelen välja sinna kogunenud pinged. Uues ajas on oluline, et selleks oleksid õiged treeningutüübid. Minule sobib praegu minu ujumisseansid Kalev Spas ja Aerial Yoga Karina Yogaga. Sina leia see, mis sulle sobib.

Minul on suureks abiliseks ka võimalusel kord nädalas tehtav paastupäev. Mul on selleks oma protokoll. Aga kuus korra ideaalis ka teha maksa puhastus. Me sööme sisse ikka üsna palju mitte vajalikku ja see aitab seesmised torud ka selged ja puhtad hoida.

Lisaks on ülioluline sügavlõdvestus. Mida lõdvestunumad oleme, seda tugevam on meie immuunsus ja seda parem on meie tervis.

kiirabistuffMinu abilisteks kiirel taastumisel olid kaks toodet – rakutoit ja lisaks veel sipelgapuukoore ekstrakt. Mõlemad töötavad ka kogu keha aluselisemaks muutmisel. See aitas mu päästa kopsu- ja ninakoopa põletikest. Sipelgapuukoore ekstrakt toimib kui looduslik antibiootikum. Sipelgapuukoores on bakterite ja seente vastane ainesegu, mistõttu suudab koor kaitsta nende eest ka inimest – valuvaigistavate, toniseerivate ja antioksüdantsete omadustega immunostimulaator mõjub parasiitidele. See takistab näiteks malaaria, lamblioosi, düsenteeria ja salmenolloosi arengut ning ravib kopsupõletikku. Puukoore viirusevastasus tuleneb selle võimest alla suruda fermentatiivseid protsesse, milleta viirused paljuneda ei saa. 

Neid tooteid on saadaval Almer Jansu poes Müürivahe 17, Tallinnas. 

Kodune ülesanne

Jälgi sellel nädalal oma keha. Kuula tema sõnumeid ja tegutse vastavalt. Vaata mis su elus muutub kui seda teed vähemalt ühe nädala?

karbsecrystalOlen Crystal Ra Laksmi. Olen inimmerineitsi, kes kulgeb omas voolus ja kuulab oma südame tukset ning järgneb suunale nagu truu koer oma perenaisele – sest see ei anna mitte ainult toidu lauale, vaid ka peavarju ning ka seiklused endasse ja maailma, mis muudavad mu elu ülipõnevaks.

Ma armastan elu võimalusi ning koosloomet inimestega, kes on selleks valmis. Sest koos luues on tunne võimsam ja võimalused suuremad. Eestile soovin kordi rohkem sallivust ja inimestevahelist koostööd. See on uue ajastu võti ning lihtsustab meie elu ja elukvaliteeti kordi.

Viimaste sündmuste kohta minuga Eestis loe siit kalendrist: 

Kui soovid veel  tulla eraseanssidele, siis vaata lisa alt.

Sündmused:

Wantranaise Sündmus 1 novembril Tallinnas

Terve oktoobrikuu jooksul on käimas ka Wantra veekursused, aga need on nüüdseks täis ja kinnised grupid. 

Eraseansid:

 Esimene konsultatsioon

– Skype konsultatsioon

– Auratransformatsioon

– Wantra veeteraapia eraseansid vees terve oktoobrikuu jooksul ERAKORRALINE VÕIMALUS just neile, kelledel on vee hirm, või vajavad sügavamat lõdvestust!

– Auratransformatsiooni järgne tasakaalustus

– Majade ja kinnistute energeetiline puhastus ja aktiveerimine, eriti sobiv ka kui soovitakse müüa

– Muud teenused loe siit

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This