Select Page

IMG_9825Seekordne blogi tuleb väga teistsugune. Kutsun sind kui oma lugejat ülesse aitama luua minu selle nädala võtmed! Too oma kirjanik välja ja panusta!

Tere armsad. Pead tunnistama, et ma sageli arvan, et olen supernaine. Aga siis mingi hetk, keha paneb pidurit ja annab märku väga kapitaalselt – võta aeg maha. Nii ka minuga. Ma plaanisin lahkuda Eestist troopikasse oktoobri alguses, aga pidin kauemaks jääma.

Ma kartsin seda, sest teadsin, et olen ära olnud viis talve troopikas, et kas ma suudan tervena siit oktoobrist läbi liikuda. Ja nii läkski – eelmisel nädalal sain väga tugeva nohu ja nädala lõpuks kaotasin hääle. Igapäevane palavik ja nõrkus võtsid oma. Seega vabandan ka kõigi ees, kellele pole suutnud meili teel oma kohustusi täita. Need on töös ja ootel. Kes kannatab, see kaua elab;)  Tunnen ennast paremini, aga praegu on mul selge teadmine, et selle nädala blogi jääb tegemata, kui ma innovatiivselt ei lähene.

Mul olekski soov nüüd minu armsaid lugejaid (keda tean on päris palju) kirjutama siia mis on tema taipamised olnud näiteks viimase nädala jooksul enda suhtes, maailma suhtes. Te saate need kirjutada siia loo alla kommentaaridesse. Mina käin kommentaarid üle ja kui sobib, siis ilmub see avalikult. Sedamoodi on see nagu telefon, igaüks lisab enda poolt lisa ja kokku võiks tulla päris huvitav kaaslooming.

Võid kirjutada näiteks kas kõigist neist teemadest või vaid mõnest:

1) Kolmest taipamisest mida avastasid selle nädala jooksul enda ja maailma suhtes?

2) Katsumused, millega see nädal rinda pistsid ja kuidas neist üle said?

3) Millest sooviksid, et ma rohkem kirjutaksin?

Suur tänu sulle ja imelist uut nädalat kõigile! Minu huvitav kogemus oli see nädal ka see, et kõikidele nippidele järgnedes tuli välja oli parim nipp vanaema oma. Hakkisin sibulat mee sisse, lasin meel seista ja siis sõin sealt annuseid. See tõi vaikselt tagasi nii hääle, kui viis minema ka nohu. Uskumatu. Ja kui palju eurosid kasutasin igast imeasjadele???

IMG_9830Olen Crystal Ra Laksmi. Vahest unustan, et olen täiesti tavaline inimene, inimkehas ja inimkeha piirangutega, kuigi vaim lendab ära. Kuna ma teen seda, mis mulle meeldib ja teen seda südamega võibki juhtuda nii, et ma töötan 12 – 14 tundi päevas, magan 4-5 tundi ja kui pikalt nii teha, siis mingi hetk keha paneb käe ette ja karjub STOPP! Ja kui ise ei kuula, siis uues ajastus energiad on nii intelligentsed, et panevad kuulama. Nüüd ma siis kuulan. Ja proovin magamist venitada 6 – 8 tunni peale, võtta puhkust ja oma kalendrisse panna ennast esaikohale. Ehh, see pole kerge, aga annan endast parima. Anna sinagi.

Pane iga nädal kõigepealt oma kalendrisse kõik see, mis on sulle oluline ja siis muu sinna ümber. Vaata mis juhtub! Soovin kõigile ilusat sügist ja hoidke oma tervist!

Tänud kõigile, kes nii hoogsalt vastasid eelmise nädala blogile ning ka oma jalad tagumiku alt välja ajasid ning seanssidele tulid. Teiega oli ülilahe!

Viimaste sündmuste kohta minuga Eestis loe siit kalendrist: 

Kui soovid veel  tulla eraseanssidele, siis vaata lisa alt.

Sündmused:

Sügislaager Matsalus 17 – 18 oktoober – sinna on veel mõned vabad kohad

Wantranaise Sündmus 1 novembril Tallinnas

Terve oktoobrikuu jooksul on käimas ka Wantra veekursused, aga need on nüüdseks täis ja kinnised grupid. 

Eraseansid:

 Esimene konsultatsioon

– Skype konsultatsioon

– Auratransformatsioon

– Wantra veeteraapia eraseansid vees terve oktoobrikuu jooksul ERAKORRALINE VÕIMALUS just neile, kelledel on vee hirm, või vajavad sügavamat lõdvestust!

– Auratransformatsiooni järgne tasakaalustus

– Majade ja kinnistute energeetiline puhastus ja aktiveerimine, eriti sobiv ka kui soovitakse müüa

– Muud teenused loe siit

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This