Select Page

1throwleavesSelle nädala võtmetes räägin juhusest ja juhtimisest, Tammsaare energiatest ning eestlaste kangekaelsusest ning kuidas oma immuunsust tõsta sügisesel haiguste ja viiruste tipphooajal. 

Juhus ja juhtimine

Toimetades inimestega siin viimaste nädalate jooksul siis näen, et paljudel on probleem – nad ei ole leidnud kuldset koostöö keskteed juhuse ja juhtimise vahel. Enamus inimesi on kas ühes või teises äärmuses. Nad kas juhivad totaalselt oma peaga ja juhivad üle oma täies ratsionaalsuses või siis on totaalselt teises äärmuses nagu nipernaadid, kes ei oma midagi, ega hooli millestki ega kellestki. Kumbki äärmus üksinda ei toimi.

signerelaxUues energias on ikka ülioluline, et need kaks osa oma elus ja tegemistes tasakaalu saavad. See on väga peen kunst kuidas aru saada kui palju mõistusega suunata ja kui palju siis julguse ja usaldusega elu voolus voolata.

See toimib täie teadlikkuse ja tasakaaluga sellest hetkest kui teie keha ja vaim kokku sulanduvad ning vaim juhtimise vaikselt üle võtab. Siis juhtub see, et mõistus kukub südamesse ja süda hakkab juhtima üliteadvusest lähtuvalt. See on imeline tunne ja väga vinge on näha kui vähe on vaja pingutust, et midagi luua, kuskile minna, see tuleb nagu iseenesest. 

wantragoddessesPeale meie Matsalu koosloomet koos 12 inimesega, mida juhtisime ja ‘juhustasime ‘koos Kaidi Kirsiga olen enam kui kindel, et seekord toimis just see – kahe tasandi vahelise koostöö loomine ja looming. See oli nii ülikaif. Mõtlesime, et wow, mis siis saaks kui oleks terve team selliseid inimesi, kes kõik teeks seda mis meeldib, kasutaks oma talente ja oskuseid maksimaalselt ning oskaks oma juhust kuulata ning juhtida. See oleks täiesti teine maailm. Olen selle kogemuse eest ülitänulik. Minu jaoks tervendas see ka väga paljusid koostöö haavasid, mida mul on aastatega kogunenud üksjagu. On tore kogeda, et ka nende haavade tervendamine on võimalik ja täielikult ning kiiresti ja kergelt.

Tammsaare energia ja eestlaste kangekaelsus

Töötades inimestega vees ma näen kui palju energiat nad kasutavad vastu punnimisele, vastu töötamisele ja mingitest asjadest, mis enam ei toimi kinni hoidmisele. Seda on kurb vaadata. Inimesed ei armasta puudust ja vaesust, aga ometi hoiavad oma mustritest ja vanadest mittetoimivatest harjumustest kinni. Tammsaare kirjutas sellest ning samas lõi ka nagu kultuuri pitseri, kus kõikides eestlastes ongi see sees – see läbi higi, valu ja vere mentaliteet. See istubki meil kaelades kinni. Ja nüüd kui oled valmis – lahustame selle ja kohe!

Kui ma tegelen inimestega vees, siis nende kaelas ei ole mitte ainult kangekaelsus lihtsalt ajada oma rida, vaid ka kontroll. Kontroll kuni pisiasjadeni välja.

Ja kontroll on see, mis ei lase meil voolata, ei lase kulgeda südame taktis. Kontrolli taga tõmbab niite hirm, kollektiivteadvus läbi selle ja lisaks ka mõistus. Mõistus ei ole paha tegelane, ainus mis temaga on probleem on see, et ta töötab vaid selle põhjal, mida ta teab eelnevast kogemusest.

Batwoman crystalKuid kõige rohkem avardub ja kasvab meie vaim vaid läbi tundmatuse maitsmise, selles kukerpallitamise ja loomise ning sukeldumise. Kui me seda maitseme ja kogeme, siis meie keha on lahti, aktiveeritud ja väga õnnelik. See tunne kestab, aga tavaliselt mitte kaua, sest läheme tagasi oma vanadesse mustritesse ja toimetamistesse. 

Nädala harjutus

Pane kirja ja tähele kõik oma vanad mustrid ja harjumused, mis sind enam ei teeni. Kui sa oled saanud sellest ülevaate nädala lõpuks, siis luba, et sa hoolitsed selle eest, et hakkad neid järjest muutma.

Kas selleks on see, et lähed liiga hilja magama?

Kas sööd liiga hilja?

Sööd sa liiga palju magusat?

Kas liigutad ennast vähe?

Kas oled ja toimetad valede inimestega? Jne jne.

Mis sa arvad muutub siis kui sa kõiki neid harjumusi muudad ja teed seda vähemalt järgmised 30 päeva? 

greenlightbarstouchImmuunsuse tõstmine sügisel

See tundub olema ikka väga sügav teema. Praegu teen läbi koralliklubi puhastuskuuri, et veelgi tõsta oma immuunsust. Immuunsuse tõstmine on oluline, kuna see on meie sisemine kaitsesüsteem, mis hoiab kõik terve. Kui ma täna tegin läbi ja võtsin vastu ekstaatilise meditatsiooni, siis see plahvatus mis minus energeetiliselt toimus lõi laiali kõik viirused minu seest, lisaks muudele abilistele.

Sügav ja intiimne kontakt on ka üks peamisi võimalusi tõsta oma immuunsust. Kui muud pole võimalik, otsi ja leia endale kaisukarust inimsõber, kelle juurde saad minna kasvõi ainult kaissu, ilma seksi survestamiseta. Me kõik vajame lähedust ja südamlikku hoolimist ja hoidmist. See on sageli parim ravim viiruste ja haiguste vastu. Meie vastutada on see oma ellu tuua ja luua. 

1crystalsygissmileOlen Crystal Ra Laksmi, kes on viimased 15 aastat õppinud juhuse ja juhtimise kuldset keskteed leidma. See on viinud mind kuristikkude põhja alates Lõuna Aafrikast kuni Põhja Norra mägede tippudeni välja, kui ka taevastesse kõrgustesse nii Hawaii Mauna Kea mäe tipus või siis laavakoobastes ringi ronides. See on andnud mulle julgust avastada ja vallutada maailma omal moel, kuid ka tekitanud hirmu, kui asjad on kinni jooksnud.

Asjad on alati kinni jooksnud kui ma olen midagi valinud hirmust, mõistusest ja kainest mõistusest. Kui olen siia juurde toonud südame, julguse ja südame teadlikkuse, on kõik see, mida olen loonud või teinud – loonud midagi väga uut ja sügavat ning mitte ainult mulle, vaid ka teistele ja tervele universumile. Loodetavasti on minu igapäevane toimetamine panustamas ka selle planeedi transformeerumisele, lõdvestades ühe inimese korraga…

Mul on Eestimaa pinnal jäänud toimetada sel aastal vaid loetud päevad. Kui sa oled minust kuulnud ja minu lähenemine elule ja selles kulgemisele kõnetab sind, siis võta julgelt kontakti ning anna teada kuidas ma saaksin sulle kasulik olla. 

Praegu on veel ka võimalus panna aegu viimastele vee seanssidele nii nagu ka konsultatsioonidele. Järgmine toimetamine füüsiliselt Eestis kohapeal saab toimuma alles 8 – 9 kuu pärast kui sa just ise mulle Mehhikosse külla ei tule.

=summerKISgroupIgal juhul olen ülitänulik kõigile julgetele, kes on tulnud selle Eestis viibimise aja minu sündmustele, mind toetanud, ning ennast edasi avardanud. Olen teie üle väga uhke ning tean, et suudate lennata kõrgemale kui praegune tiivalöök ulatab. Olen teie jaoks olemas ka seal kaugel, jätkates nädala võtmete kirjutamisega täie auruga ja ka visuaalsete impulsside süstimisega. Igas pildis kuldvihma ja kristallselgust! Kavandan väikse kogunemise teha 13ndal novembril Tallinnas, kus kõigil, kel võimalus, saavad tulla mulle head aega soovima;) Lisainfo tulekul.

Kui sa oled selle aja jooksul kui olen siin viibinud käinud mu sündmustel või seanssidel, siis julgustan sind kindlasti jagama oma kogemust minu tagasisides. Selle leiad siit: 

Imelist sügist kõigile!

Kallistustega,

Crystal Ra

___

Viimaste sündmuste kohta minuga Eestis loe siit kalendrist: 

Kui soovid veel  tulla eraseanssidele, siis vaata lisa alt.

Sündmused:

Wantranaise Sündmus 1 novembril Tallinnas

Terve oktoobrikuu jooksul on käimas ka Wantra veekursused, aga need on nüüdseks täis ja kinnised grupid. 

Eraseansid:

 Esimene konsultatsioon

– Skype konsultatsioon

– Auratransformatsioon

– Wantra veeteraapia eraseansid vees terve oktoobrikuu jooksul ERAKORRALINE VÕIMALUS just neile, kelledel on vee hirm, või vajavad sügavamat lõdvestust!

– Auratransformatsiooni järgne tasakaalustus

– Majade ja kinnistute energeetiline puhastus ja aktiveerimine, eriti sobiv ka kui soovitakse müüa

– Muud teenused loe siit

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This