Select Page

eggsÜks asi mis mulle väga Eestis praegu peale ei lähe, on see, et paljud inimesed ‘munevad’ siin liiga kaua ja pikalt. Loe siis lähemalt mis see tähendab ja mis selle munemisega siis peale hakata! Lisaks leiad ka veel viimased pakkumised minu sündmustele ja võimalustele kuniks ma veel Eestis olen. Imelist sügise jätku kõigile!

Munemine

Eesti kogemus praeguste viimaste kuudega on see, et väga paljud on veel väga vanades energiates kinni. See hoiab neid ka niitidena kinni vanas kollektiivteadvuses. Mis see tähendab?

Vana kollektiivteadvus tahab, et te oleksite kellegi ori, et teie elu toimiks teiste tingimustel, mitte teie enda. Ta tahab, et te toimiksite hirmust lähtuvalt, mitte julgusest, et te toimiksite sellest lähtudes, mida teil ei ole ja mida endale lubada ei saa, mitte sellest mis on võimalik. Ta tahab, et te jääksite oma pisikesse kasti ja oleksite seal rahul oma baasvajaduste rahuldamisega.

Uues ajastus aga käib kõik vastupidi. Maslowi püramiid keeratakse pea peale, ehk kui alustada sellega, et teete seda mis meeldib ja loote süsteemi kus kõik see kokku panna, saate oma elu keerata tööle täiesti teistpidi ning kõike teie vajadused saavad olema rahuldatud kerguse ja vooluga – aga ainult siis kui liigute selles ilma hirmuta. Vanas energias on paljudel inimestel polaarsused liikumas tagurpidi ehk vastupäeva ja siis ongi kõik vaev ja punnitamine.

Batwoman crystalKui vaatan oma elu praegu, siis on see olnud teadlik ümber struktrureerimine, alates aastast 2000 kui ma otsustasin, et ma loon oma elu visiooniga ja nii, et see loob ka väärtust nii mu lähedastele kui ka inimestele kui ka sellele planeedile.

Täna võin ütelda, et ma elan oma elu enda tingimustel, ma teen seda, mida ma valin, täites oma elu missiooni täiega ja isegi siis kui mul pole võimalusi millegi valimiseks selle valiku hetkel, ma loon selle kulgemises selle poole ja ma olen ümbritsetud teadlike inimestega, ma elan tervislikku elu ja naudin oma elu täiega. Selles on lahustumas kõik hirmu osakesed.

Minu jaoks aitas selle täielikult ümber keerata Auratransformatsioon. See on protsess mis aitas mul tuua mu vaimu kehasse ja nüüd toimetan täie teadlikkusega. Keegi ei saa mulle pähe astuda ja suruda mind tegema midagi, mis minuga ei helise, või muuta mind enda orjaks. Ma toimetan nüüd täiesti vabalt surfates kristall ja kuldenergiates oma uue ajastu surfilaual, olles vaba kollektiivteadvuse niitidest ja köidikutest. Selleni jõudmine on võtnud 8,5 aastat aega, mitmeid ümber maailma eri kohtade rännakuid ning sügavaid sukeldumisi endasse ning väga palju kordi valusaid kogemusi. Vahest surfan kollektiivteadvusest ka praegu veel läbi, et vaadata, kes oleks ka valmis koos minuga kiirelt edasi liikuma. Mis on kõige selle äraliikumise suurem võti olnud? 

MUNEMINE 

Kui ma munesin oma valikute või edasiliikumisega, siis munes ka kõik muu mu elus. See oligi tunne, nagu sitt oleks tagumikus kinni olnud – vabandust väljenduse eest. Miks ta siis sinna kinni jäi? Seepärast et ma ei toiminud vaimust lähtudes. Mida ma sellega mõtlen? See tähendab seda, et ma olen nagu mäe otsas iga kord kui ma teen oma valikuid. Ma näen üldpilti ja ma näen ülevaadet, samas kui vaja võtan binokli ja vaatan detaile. Ma vastustan täielikult oma valikute eest. Ma teen otsuseid kohe kui mul tuleb info, mida ja kuidas, ma ei mune enam, ei lükka edasi vajalikku.

Näiteks praegu on mind kutsutud Norra alternatiivmessile esinema. Ja kui enne ma lihtsalt hüppasin ja tegin ära, siis nüüd ma vaatan kõiki osasid – ajalisi resssursse, rahalisi ressuurrse ja tunnetan ka kui palju see annaks mulle tagasi ning mis see pikemas perspektiivis aitas vastavalt minu prioriteetidele. Kui see tunne on nõrk või nagu oranzi tule peal, siis ma pigem ei vali seda. Siis ma küsin oma vaimult ja oma kaitsekehalt (uue ajastu turvamees) kas ja mida ma saan siis valida, mis on vajalik see aeg ära teha. Ning siis ma vaatangi sealt mäe otsast mis nagu kõige rohkem energeetiliselt silma jääb ja hüppab. Seejärel sukeldun sellega tegutsema. Ja kui ma olen selle korda ajanud võib see olla hoopiski rohkem kasulik igal tasandil kui esmane valik.

Munemine on tõsine haigus Eestis ja läbi selle inimesed hoiavad ennast tagasi. superwoman fliesKõige rohkem kardavad nad oma ülima potentsiaali avaldumist, sest sellel ei ole tõesti piire ja see võib täiesti viia meid edasi tundmatutesse kohtadesse nii elus kui olemises. Ja seda kogenuna võin ütelda, et jah on olnud aegu kus olen tõesti peaaegu hirmust püksi pissinud, aga need ajad on ka olnud need ajad, kus olen munemisest välja tulnud ja teinud olulisi valikuid.

Nagu eelmise aasta novembris minu ärakolimine Mazatlanist. Kus uue ajastu energiad lükkasid mu tupikusse, et ma saaksin aru ja võtaksin end kokku oma maa elemendi ümber struktureerimises. Ma tegin seda ja ma pean ütlema, et on ülim nauding nüüd aasta hiljem vaadata tagasi, mis ma olen selle ajaga suutnud muuta ja ümber luua (kui sa ei usu mida ma räägin, loe tagasiulatuvalt kõiki mu blogisid kuni eelmise aasta novembrini välja).

Mu elus pole olnud enam sekunditki munemist. Mu sissetulek on tagasi tasemel, mis ta oli neli aastat tagasi. Ma olen täiesti oma missiooni täitmas ja julgelt oma teel käimas. Ma olen tagasi mäe tipus ning ma pean ütlema, et olen ülimalt tänulik kõigile kogemustele ja inmestele, kes aitasid kaasluua selle kuristiku kogemuse, aga ka sealt väljatuleku. Aga peamine põhjus miks ma sinna sattusin oligi munemine ja lisaks siis oma väe ära andmine suurele süsteemile. Kohe kui ma selle tagasi tõmbasin ja ära puhastusin muutus mu elu 180 kraadi! Uskumatu, aga tõsi!

Mida ma näen siin eestlastega suheldes ongi see, et ollakse nii kollektiivteadvuse küüsis, et ei julgeta teha valikuid ja munetakse edasi või siis istutakse oma kinnise kõhuga potil. Energiad ja kõik vaim on valmis edasi liikuma, aga kuna on harjutud selle turvalisusega ja ka hirmus elamisega, siis hoitakse sellest kümne küünega kinni. Olgu siis selleks partner, kellega on ammu suhe läbi või siis tööst, mis ammugi enam ei köida või teatud moodi elamine oma piirangutega. Uues ajastus on tõesti vaja rohkem usaldust ja julget hüppamist uude, aga see ei tähenda, et inimene ei võiks või ei suudaks valida erinevaid valikuid, mis võiks talle luua tema elu tema tingimustel.

Kindlasti ei ole selles uues nii palju turvalisust, aga on mahlakas elu, kus olles kõigega ja kõigiga kogu aeg energeetilises ühenduses on võimalik valida ja luua endale toimiv uus unistus. 

=TallinnvanalinnavaadeNäiteks mina mõtlesin 6 kuud tagasi, et peaksingi Eestisse tagasi kolima, kuid mida rohkem ma seda energiat tunnetasin, seda enam sain aru, et see on ülimalt vale. Viskasin õhku küsimuse, et kus mu energiat vajatakse ning kus ma saaksin oma talente ja oskusi maksimaalselt töösse panna ja seejärel tuligi pakkumine Mehhikost järgmiseks hooajaks. Seal on aga kliendid enamasti USAst ja Kanadast ning see võib aidata luua mul täiesti uue platvormi minu uueks eluks just läbi minu missiooni ka globaalsel tasandil. Ja kui see on osa sinu missioonist ka elada mingites kohtades vaid pisteliselt, siis pole mõtet sellele vastu vaielda, vaid pigem sellega kaasa kulgeda.

Kodune ülesanne 

Pane tähele järgmise kuu jooksul, kus ja kas sa oma elus muned oma valikute ja otsustega. Kas ja mida saad täna valida, mis lõpetaks sul selle munemise ja muna välja muneks või siis aitaks edasi liikuda? 

Järgmine kord räägin Eestis liikuvatest viirustest ja vee elemendi olulisusest järgneva 10 aasta jooksul!

crystalblackgoddess

Pilt: Marissa Ra Saar

Olen Crystal Ra Laksmi. Kulgen oma eluteel julgelt. Iga päevaga tean ja tunnen, et kui ma julgelt toimetan oma elu missiooni voolus, siis on kõik mu vajadused täidetud ja ma saan oma visiooni jälgides liikuda edasi kõrgemale ja kaugemale luues väärtust, mida minu kvaliteedid ja kohalolu saab luua. Olen käinud ära nii kõrgustes kui ka põhjades ning tean nüüd, et mõlemad olid mulle vajalikud, kuna ma õppisin olema alandlik elu ja väe ees. Nüüd teen oma valikuid teadlikult ja julguse ning armastusega ja loodan, et see pakub inspiratsiooni sullegi, mu armas lugeja. Olen alati huvitatud ka sinu kogemusest sellel teel kuulma. Jäta julgelt oma kommentaar.

Eestis olles on tore kuulda, et mu blogil on päris palju fänne, eile just ütles üks armas lugeja, kuidas minu blogi hakkas temal aitama oma elu muuta. Seda on uskumatu kuulda, aga samuti armas.

Tunnen suurt tänulikkust. Ja oleks väga tore kui te julgeksite ka rohkem kommentaare jätta lugude alla. See julgustaks ka teisi seda rohkem lugema. Eestis on aga väga sageli kombeks see, et kui asi on hea, siis ei kommenteerita, kui asi aga torgib midagi, siis tuleb see negatiivsus välja elada. Kurb, aga ehk on ka seda võimalik nüüd muuta? 

Kui sa sooviksid toetada rahaliselt minu blogide valmimist võid leida selleks vajalikud andmed siit.

Olen veel Eestis töötamas täiega 3 nädalat ja siis lahkun taaskord troopikasse talvituma ja töötama. See on imeline võimalus sulle, kes sa oled otsustanud enam mitte muneda, oma jalad tagumiku alt välja võtta ja liituda ja tulla mõnele mu sündmusele või siis seansile. 

Sündmused:

Külluse Taaskäivitus läbi vee elemendi aktiveerimise Rakveres 11 oktoober

Sügislaager Matsalus 17 – 18 oktoober – sinna on veel mõned vabad kohad

Wantranaise Sündmus 1 novembril Tallinnas

Terve oktoobrikuu jooksul on käimas ka Wantra veekursused, aga need on nüüdseks täis ja kinnised grupid. 

Eraseansid:

Esimene konsultatsioon

– Skype konsultatsioon

– Auratransformatsioon

Wantra veeteraapia eraseansid vees terve oktoobrikuu jooksul ERAKORRALINE VÕIMALUS just neile, kelledel on vee hirm, või vajavad sügavamat lõdvestust!

– Auratransformatsiooni järgne tasakaalustus

– Majade ja kinnistute energeetiline puhastus ja aktiveerimine, eriti sobiv ka kui soovitakse müüa

– Muud teenused loe siit

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This