Select Page

trollSiin ma siis olen. Istun praegu vahemaandumise tõttu Oslos lennujaama restoranis ja valmistun oma järjekordseks hüppeks Ameerika mandrile. Seekord tuleb see hüpe väga teistsugune. Ma hüppan teadlikult ja uute sihtmärkidega. Suurematega kui kunagi varem ja eks ole siis näha mis saama hakkab.

Tänane blogi saab aga olema pühendatud naistele, kuna mainin ka mõne sõnaga oma Wantranaise koolituse kogemusi nii nagu valmistan ette ka jagamist oma Türgi seiklusest ning uuest transiittsoonist. Kõik läheb nii pöörase kiirusega, et mulle tundub nagu ma jooksen iseenda rongile järgi. Loodetavasti aitavad järgmised nädalad vanad jäägid likvideerida ja energiad ning kiirused ühtlustada. Ees on terve nädal New Yorkis, minu ühes lemmik linnas maailmas. Kontide vahel kõditab põnevus.

Ma saabusin Eestisse juulikuus pooleldi vastu tahtmist, kuna tundsin energiate vastupanu ning palju teisi ebameeldivaid tundeid. Esimesed nädalad kulgesid üsna vaevaliselt, kuna ka suvest polnud juttugi, oli vihmane ja jahe minu jaoks, kes ma olen troopikaga ära hellitatud.

tantraqueenMa soovisin ennast natuke kurssi viia mida tehakse Eesti tantramaastikul ning osalesin mitmel just naistele mõeldud kursusel. Kahjuks tuli kogeda mõlema kogemuse puhul seda, et oli olemas ruum ja sündmuseid viidi läbi tehniliselt ja mehaaniliselt. Ruumi hoidmisest polnud juttugi. Peale mitmeid aastaid koostööd suurte tantrameistritega on mulle hakanud kohale jõudma, et ma tegelikult olen suutnud endasse integreerida väga palju nende teadvusest ja kogemustest ning ka tarkusest, isegi kui mul pole selle kohta paberit.

saaremaagoddessÜks minu tugevamatest külgedest koolitajana ongi üteldud on ‘ruumi hoidmine.’ Paljud küsivad, et Crystal Ra mida sa sellega mõtled või silmas pead?

Sellega mõtlen seda, et enne kui ma hakkan üldse mõtlema sündmusele, mõtlen kindlasti ka kus on see õige füüsiline ruum, mis sobiks kokku selle sündmuse eesmärgiga ning kas ja mida on vaja selle ruumi sees veel muuta, et see panna oma eesmärki teenima. Tantrakursuste korraldajana sain selgeks kuidas panna püsti tantratempel vaid 30 minutiga kui vaja ja isegi garaaz või kuur muuta pühaks ruumiks. Sellega ei mõtle ma mitte ainult kaunistusi, vaid ka energeetilist ruumi, sagedust ja olemist.

Sama juhtus ka Wantranaise sündmusega. Kuna mul oli mitmeid isiklikke kogemusi tantrasündmustelt, kus ruumi hoidmist tehti vaid 5% kui sedagi, siis nende sündmuse kestel kus ma käisin suvel – võisid seal inimestel avaneda haavad ja osadel juhtudel nad jooksidki välja kuna kursuse korraldaja või korraldajad ei hoidnud neile turvaruumi. Kujutage siis ette – see inimene läks oma lahtiste haavadega maailma tagasi, teadmata mida ja kuidas neid tervendada või mida peale hakata.

Ühel sellisel korral pakkusin naisele kes oli välja tormamas oma visiitkaarti. Me rääkisime tema kogemusest, haavadest peale sündmust, proovides mõista miks see nii toimus ja me mõlemad tervenesime. Ma kujutan ette kui palju inimesi nii Eesti sündmustelt praegu ära jookseb. Üks korraldaja kommentaar oli, et ei pea ju meie võtma seda enda vastutada kui inimene nii valib teha.

wantranaiseruumWantranaise sündmusel ehitasime ülesse nii füüsilise ruumi kui ka energeetilise, ning ruum oli just selline, mis tuli ise kohale ja kätte väga sobivate tingimustega. Ruumi füüsiline ettevalmistus, koos kaunistuste ja kõige muuga võttis 4 tundi. Ruumi koristamine ja kokku korjamine pärast ca 5 tundi. Koolitus ise oli 10 tundi. 8 tundi sellest olid naised täielikult ettevalmistamisel ja küpsetamisel, et siis lõpus vastu võtta oma üllatus ja kingitused. Ja selles turvaruumis võis kõike juhtuda ja juhtuski ning probleemi ei olnud, sest turvaruum oli olemas, ning kõik tervenes ja imekiiresti. Ma lõin ruumi, kus naised said ennast lõdvaks lasta ja vastu võtta ning maanduda oma kuninganna platvormile ning täielikult olla need kes nad on, kõigega mis neil on ja ei ole.

Kuningate kool

Eestisse oleks tõeliselt vaja kuningate kooli. Kindlasti ka kuningannade, aga tegelikult hakkab kogu muundus pihta just sellest siin – teadlikud ja ruumi hoidvad mehed. Mehed, kes ei survesta naist kohe seksile, kes ei näe naist vaid kui seksobjekti, vaid kui imelist ja püha müstilist olendit, kelle käes on universumi loomise võtmed. Mees on olemas kui turvaplatvorm. Ta alguses lihtsalt on olemas. Hoolitseb naise heaolu ja turvalisuse eest.

Ning kui ta teeks seda kasvõi vaid 1 nädal sellise teadlikkusega, siis naine hakkaks avanema ja kohselt muutuks kogu planeet. Aga kui mees siis seda väga halvasti ära kasutab ja haavab naist selles olekus, kus ta maandub oma haavatavusse, siis võib naine jäädavalt lahkuda ja haavadega edasi elada ning kibestuda, sest pole saanud seda mida ta vajab. Muundumine algab aga eelkõige meestest, nende mõtetest ja käitumisest. Nende küpsusest. Ja küpseks ei saada üleöö, vaid läbi kogemuste ja teadmiste integreerimise.

Ja kui detailsemalt vaadata, siis hakkab tegelikult ka pihta tegelikult neist naistest, kes kasvatavad neid mehi – probleem on aga see, et enamus mehi Eestis ja ka mujal maailmas on praegusel ajal kasvatatud üksinda naiste poolt, kes on meeste poolt maha jäetud ja kes on täielikult kibestunud ning see allasurutud viha ja kibestumine kantakse siis tegelikult oma pojale edasi. Ja sellele pojale antakse ehk katus ja toit lauale, aga ei õpetata seda kuidas hoida naistele ruumi, kuidas uksi avada, kuidas kotte kanda ja kuidas naist ära kuulata. Need on ülilihtsad asjad, mis võivad muuta sügavaid mustreid.

Eestis on väga vähe dzentelmeni kultuuri ja paljud naised on kõik ära mehestunud. Nad ei teagi enam mida tähendab tõeliseks naiseks olemine. Hoitud olemine, aga teadlikult ja täiesti omal platvormil. Enamus naistel on kogemus, et kui nad hakkavad särama ja tõelise väega kontakti saama, siis nende kõrval olevad mehed hakkavad neid alla suruma. Osalt hirmust, sest ei ole ju õpetatud mida sellise naisega peale hakata, teisalt kontrolli kaotamise hirmust, et mis siis saama hakkab.

Kord kui sellest teemast rääkisin, kohtasin meest, kes ütles mulle – Crystal Ra – mina sind küll ei taltsutaks, ma pigem looks platvormi, kus näha, mis siis saab kui sa tõeliselt avaldud. Enamasti kui ma seda olen hakanud avama või tegema, jooksevad mehed ära. Olen kohanud väga vähe selliseid mehi, kes oskavad ruumi hoida ja lasevad mul olla see kes ma tõeliselt olen, aga neid ilmub mu ellu järjest rohkem, sest olen valmis olema tõeline mina.

Ruumi hoidmine läbi oma sisemise mehe

Seda turvaruumi saab aga ka hoida naine, läbi oma sisemise mehe, aga siis peab sisemine mees olema väga paigas ja tugev. Kuid kui naine nüüd hoiab kas teistele või endale kogu aeg seda ruumi, siis väsib ta mingi hetk ära. Nii nagu eluski – peaks valitsema kõiges tasakaal ja teadlik liikumine.

wantranaiste maailmMinu kogemus peale seda Wantranaise kogemust oli just see, et kuidas võib selle ruumi hoidmisega kui seda teadlikult teha koostöös füüsilise ruumiga täielikult algatada ning sügavdada tervenemise protsesse. Kuidas see võib tuua välja ja sütitada naise valguse ja sädemed ning kuidas kõik silmad särasid peale seda päeva. Nii vahva oli kui mitmed osalejad arvasid, et kui midagi oleks pidanud muutma, siis seda, et asi oleks olnud vähemalt 2 päeva, sest 1 päev on nagu tutvustus ja ei suuda väga sügavale minna.

Ma tundsin vist järjekordselt kuidas minu poolt antud jõudis mitte ainult suhu ja silma ning kõrva, vaid ka rakukihtide vahele ning uues ajastus on see ainuõige omastamise viis.

Lisaks oli selle sündmuse eripära ka selles, et pakkusin välja võimalikud teemad ja iga osaleja hääletas osade poolt, mis talle kõige rohkem huvi valmistasid. Sellest valisin teemade pingerea, mida siis jooksvalt läbi käisime. Nii sai igaüks just seda mida ta vajas. Ja ehk olete märganud, et kui te saate elus seda, mida vajate, siis see integreerub kiiremini ning kõik voolab ja kulgeb kergemini paika. Ma pole veel kuskil mujal kuulnud sellisest õppimise viisist, mis ma ise näen on väga seotud uue ajastu õppepraktikaga ja omandamisega.

Ma olen ülitänulik kõigile ja töötan praegu läbi tagasisidemeid, mis panen ka mingi hetk ülesse. Minu naiseks ümbersünd on saanud toimuda ainult läbi mu sisemise mehe ja naise tervenemise nii nagu ka väliste teadlike meeste toe ja koostöö nii nagu ka naiste. Ilma nendeta ei oleks ma täna see naine, kes ma olen. Ma olen teile kõigile, kes olete panustanud sellel teel nii üli tänulik.

Kodune töö

Pane selle nädala jooksul tähele kas ja kuidas hoitakse sulle ruumi ja kuidas sa teed seda endale ise või pakud seda teistele. Selleks ei ole vahest rohkem vaja kui see, et oled kohal ja kuulad kellegi ära. Me tegelikult kõik ootame armastust, hoidmist ja ärakuulamist. Kuid mida kiiremaks läheb selle ühiskonna tempo, seda vähem on meil aega ja tahtmist seda teha. See aga on tegelikult kogu harmoonia ja tasakaalu vundament.

Isegi kui mõtleme terroristide tegevusele Pariisis, kas ja mis oleks võimalik, kui osapooled oleks enne maha istunud ja üksteisele ruumi hoidnud? Siis poleks neid surnuid inimesi ja ka draamat, mis sellest tuli.

Praeguse maailma peamine probleem ongi see, et me ei suhtle teadlikult ja avatult, me ei anna teistele seda, mida nad vajavad ning sedasi loomegi kibestumise ja viha maailma. Selle muutumiseks on võti siin – ruumi hoidmine. Õpi see selgeks, ning see muudab su tervet elu ja sinu elukvaliteeti.

CrystaldivaoldtownOlen Crystal Ra Laksmi. Minu elus ei ole mulle väga ruumi hoitud või sageli ka hinnatud mida mina pakun. Aga milline nauding on siis kui see lõpuks võetakse täielikult vastu ja kui see jõuab täielikult kohale!!! Imeline nauding. Ja kuna see on tõstnud mu elukvaliteeti igal tasandil ja täiega, siis ma tean, et see kõik on imeline ja võimas ning tean, et seda tehes muutuks ka iga lugeja reaalsus. Kogu selle planeedi mured ja blokid tulenevad väga sageli just meeste ja naiste vahelistsest mitte oskamatusest koos eksisteerida, luua ja toime tulla. Annan oma panuse selle teemaga tegelemiseks ja anna sina omagi!

Võimalus jätkata minuga koostööd ka kaugõppes! 

Kui sa sooviksid minuga teha koostööd isegi kui ma kaugel Mehhikos ära, siis su võimaluseks on liituda minu Kiirtee Iseendasse online koolitusega, valides kas 6. kuu või 12. kuu paketi kas minu juhendamisega või ilma. Imeline võimalus hoida tihedat sidet minuga, saada minu isiklik tagasiside sulle iganädalaselt või kuiselt, vastavalt kus sa oma protsessis oled ning teha oma elus läbi muudatused mis vajalikud, et luua oma uus reaalsus.

Viimaselt kogunemiselt jäid kõlama ühe osaleja sõnad:

‘Mõtlesin, et võtan ette selle Kiirtee Iseendasse just et iseendasse sukelduda, aga sellest tuli välja rohkem kui see – ehk täiesti uus algus – lahkusin vanalt töölt, alustasin oma unistustega ning uue õppimisega ning nüüd avame oma äri enne jõule!’

Teod räägivad enda eest, et tegu pole vaid teooriaga, vaid ka praktiliste juhistega kuidas oma elu ümber muundada, nii et saad hakata elama oma elu enda tingimustel!  Suur tänu sulle julge muutuja ja avarduja kursuselt!

Suur tänu veelkord kõigile, kes minuga Eestis olles kohtusid ja annan teile endast parima, et pakkuda seiklusrohket ja värviküllast materjali Mehhiko seiklustelt ning ette valmistada uut maandumist Eestisse suvel 2016. Samuti suur tänu, kes lihtsalt blogi regulaarselt loevad ja seda jagavad ning siit nippe kasutavad! Olen südamest tänulik!

Järgmises blogis jagan siis Türgi seikluste mõtteid ja tähelepanekuid! Ole jätkuvalt lainel!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This