Select Page

christmasmexicoSel nädalal jätkan eduvõtmete jagamist sellest  2015 aastast. Naudi ja jaga! 

Elamine avatud südamega ja haavatavuses 

See aasta oli aasta, kus mu süda sai järjekordselt murtud ja väga sügavalt. See oli nii murtud, et ma täielikult andsin alla lootuse luua suhe mehega sellel planeedil. Sedasi olin jahtinud oma meespartnerit viimased 15 aastat. Ma andsin alla. Panin kogu oma fookuse oma tööle ja endale. See oli ka okei, kuna see tõi mulle soovitud tulemusi, aga ma sulgesin täielikult oma südame, kattes selle kaitsekihtidega ja mu haavatavus naiseks olemises kadus täielikult.

Kuid selleks, et olla tõeline naine, sa peaksid olema ka turvaliselt kohal oma haavatavuses. Nüüd ma vaikselt tulen oma karbist välja ja teen praegu ühte teist detoxi, mis aitab puhastada mu teist südant ja läbi selle mu füüsilist südant.

Pole väga tore seigelda läbi erinevate valu kihtide, aga see on seda väärt, eriti kui neist kõigist läbi liikuda. Selleks, et olla tõeline naine, peab naine kõigepealt armastama ennast igal juhul ja olenemata olukorrast ning tal peab olema avatud süda voolava armastusega ümbritsevale. See on see, mis toimib nagu magnet ka meeste jaoks. Nad ei suuda seda seletada, aga nad tunnevad seda ja see ahvatleb ja meelitab neid. Nii et aeglaselt ma teen uusi samme sellel armastuse maastikul.  

extrjanejumpJulgus

Sel aastal ühinesin oma parima sõbra – julgusega. Ma tegin asju, mida ma ei uskunud, et oleks võimalik teha ja liikusin nendesse piirkondadesse oma elus, kus ma olin olnud nagu hall hiireke mõnda aega. Ma saavutasin mõned oma eesmärkidest uuel moel ja isegi üllatasin ennast sellega.

Võti siin oli ka selles, et mitte midagi ei olnud survestatud, ja lasin kõigel minna. Kõik see, mis pidi juhtuma, juhtus ja tuli minuni kergusega ja lõi ennast suuremateks asjadeks nagu äri kokkulepped, mis olid enam kui ma oleks isegi julgenud unistada.

Julgus oli mu parim sõber ja ta juhatas mind läbi mitmest pimedast piirkonnast minus endas nii nagu ka hirmudest. Sama aitas teha ka minu intuitsioon. Ma olen nii rõõmus, et olen nüüdseks õppinud oma julgust täielikult usaldama. 

moneyPeamine külluse võti

Olen endale ja teistele korrutanud – tee, mis sulle meeldib ja küllus voolab igal tasandil. Su meel ei usu seda, et see saab nii lihtne olla, aga see on tõsi.

Ma olen seda viimase kaheksa aasta jooksul korduvalt katsetanud.  Täielik testimine oli kui olin Lõuna Aafrikas, kus mu fondirahad said otsa, kuna ma ei saanud piisavalt rahastust oma magistriprojekti jaoks.

Seetõttu hakkasin tegema oma vaimset tööd ja vaid mõningate ideedega andis vaim mulle kõik, mida ma tol hetkel vajasin, et enda eest hoolitseda, süüa osta, arveid maksta. Peamine tugi ja küllus tuli eestlastest klientidelt läbi online töö (2006. aastal). Ma nägin seda täielikult toimimas mitte ainult seal, vaid ka paljudest teistes kohtades. Ma reisisin Eestisse aastal 2005, et korraldada oma esimesi suuri sündmuseid ja ei saanud mitte ainult populaarseks oma lähedaste hulgas, vaid ka teiste hulgas ja suuresti tänu kohalikule meediakajastusele.

Siis ma millegipärast lõpetasin selle loomise, mida mulle meeldis teha, kaotasin usu endasse ja oma peamisse ankru inimesse, kes mu elust kadus. Mu elu oli vaja taaskäivitada. Tulin seda tegema Mehhikosse, suvel 2013 ja tulin mõttega jääda vaid paariks nädalaks, aga jäin paariks aastaks…

Seekord Eesti kinnitas mulle, et on vaja lisada veel üks oluline element – tee seda mis sulle meeldib ja tee seda seal, kus see sinu jaoks toimib ja isegi veelgi rohkem küllust voolab sinuni. 

Tehes seda, mida sa armastad, siis lisab see su taldrikule veelgi lisa kui sa oled paika pannud oma sihtmärgid, kuna siis liigud nende poole. Uues energias on sihtmärgid eriti vajalikud. Niipea kui andsin oma vaimule eesmärgid ja sihid, nii hakkas ta kõike organiseerima ja leidma mulle tähtsaid inimesi ning võimalusi selle jaoks.

Nii palju voolamist oli ja nii palju kergust, et pidin sageli ennast lausa näpistama, et uskuda, et ma olen taas kord Eestis ja kõik toimib.

Nii, et ma pean jällegi kordama, isegi kui paljudele see ei meeldi – sinu peamine võti su unistuste elule on see, et hakkad seda elama oma tingimustel – tehes seda, mida armastad ja vastu võtta sellest kõik, mis on võimalik. 

See ei tähenda, et sa peaksid tegema vaid ühte asja või et su sissetulek peaks tulema vaid ühest kohast, aga see tegevus võib aidata sul ülesse ehitada platvormi, mis on piisavalt tugev, et saaksid edasi liikuda tulevikus. See on kõik tihedalt seotud sinu elu missiooniga, mis on kõik seotud tegevuste või energia ning olemisega, mis sulle meeldib teha. See on see kuidas su vaim ennast väljendab maailmale ja kuidas ta panustab maailmale. Sina oled tegelikult vaid vahendaja ja keha õigel ajal õigesse kohta transportija;) 

Just lugesin lugu E.L.Jamesist, kes sai inspiratsiooni Twilighti raamatute seeriast ning kirjutas ülesse oma seksuaalsed fantaasiad raamatusse: ‘Viiskümmend Halli Varjundit.’ Tema raamat oli müünud juuniks 2015 teadaolevalt 125 millionit koopiat ja on tõlgitud 52 erinevasse keelde. Filmi tegemise õigused müüdi 5 miljoni dollariga ja film teenis sisse 570 miljonit dollarit kui see välja tuli – vaatamata väga karmile kriitikale.

Ra Raamatupoe kodulehelt ilmneb, et: E L James on endine teletoimetaja, abikaasa ja kahe lapse ema ning ta elab Lääne-Londonis. Varasest lapsepõlvest peale unistas ta kirjutada lugusid, millesse lugejad armuksid, aga lükkas need unistused edasi oma perekonna ja karjääri nimel. Lõpuks võttis ta julguse kokku ja kirjutas oma esimese romaani „Viiskümmend halli varjundit”. Ta on ka romaanide „Viiskümmend tumedamat varjundit” ja „Viiskümmend vabastatud varjundit” autor.

Raamatu taga on kahe lapse ema, kes ei ajanud taga ei kuulsust ega ka miljoneid. Ta lihtsalt tegi seda, mis talle meeldis. Tasuta filmi võid vaadata siin: Treileri leiad siit.

CrystaldivaoldtownTehes kokkuleppeid iseendaga

Eestis tagasi olles ma tegin kokkuleppe ja plaani iseendaga.

Ma teadsin, et parim moodus oma mentaalset ja emotsionaalselt tervist üleval hoida oli töötada ja teha seda, mida ma armastan üle kõige – töötada inimestega vees. 

Ma lubasin endale, et ma teen kõik, mis selleks vaja, et vähemalt nädalas korra teha kuskil grupisündmuseid ja vähemalt üks kliendipäev nädalas. Loomulikult lõpus oli mul seda rohkem, aga see oli hea alguspunkti fookus.

Mis ma avastasin oli, et ma kasutasin täielikult oma potentsiaali, vähemalt seda teatud osa ja tundsin ennast hästi kuna ma olin tegus, toidetud ka vaimus ja täidetud. 

Ma olen nüüd tähele pannud, et kui mul on pikad pausid ja kui ma ei tööta inimestega või nendega vees, siis mu vaim muutub väga rahutuks ja hakkab sodi looma. Ma hakkan mõtlema asjadest, mis pole isegi siin, kartma midagi, mis pole reaalne jne. 

Eile ma plahvatasin kui mul oli emotsionaalne kokkuvarisemine. Ma ei saanud alguses aru, mis seda põhjustas, aga kui ma käisin ookeanis ujumas, siis mulle tuli teadmine, et Crystal – sa oled selles hetkes kus su vaim muutub rahutuks, kuna sa ei kasuta oma potentsiaali täie võimsusega. Järgmise kahe päeva jooksul ma sain töötada paari inimesega ookeanis. Ma tundsin ennast täiesti teisiti koheselt. 

2wantraPEoceanviewMa valmistun oma kiireks alguseks jaanuaris – kõigepealt saada paika oma töö paberid ja alustada oma firmaga ning hakata tööle esialgu kahes kohas, lisaks olla vabatahtlik Octpusi aias ja saada käima filmiõhtud, aidata käima Ekstaatilise tantsu tunnid nii nagu ka õhukangaste tunnid. Sellele lisaks teha vähemalt nädalas korra vees venitamise tunde marina basseinis, kui on piisavalt huvilisi, käia regulaarselt ookeanis ujumas, hakata käima ka väljas oma kayakiga nii nagu jätkata oma hispaania keele tunde nii nagu ka lisaks veel Alanoni materjalidega tööd. See hooaeg on praegu nurgakivi panemine tulevikuks. Kasutan praeguseid päevi selleks, et lõpetada selle aasta lubatud projektid ning valmistuda järgmiseks kuuks.

Kodune ülesanne

Kirjuta üles kõik need moodused kuidas sa peatad ennast, et sa saaksid olla suurim edu nii nagu ka kõike seda, mis takistab sul teha seda mida armastad.

Kui palju sellest on tõsi?

Kui palju sellest saad sa muuta täna ja praegu?

Mis veel peaks muutuma sinu jaoks, nii et sa saaksid täielikult elada oma unistust?

Mis harjumused toetavad sind jäämaks sinu piirangute kastikesse?  Mida sa saad teha selle nimel, et sealt väljuda?

mermaiddinnerOlen Crystal Ra Laksmi. Olen elanud elu täis asju ja luksust ja ka elu peaaegu ilma millegita ja täis lihtsust.

Nende jõulude ajal sain meeldetuletuse, mis on minu jaoks oluline praeguses elus. Selleks pole asjad, või kui palju raha mu kontol on. Kuigi ma ei ütle rahast enam ära ja tean nüüd veelgi rohkem kuidas seda teadlikult kasutada ja kuidas see ennast teenima panna, nii et sellest saab veelgi õndsam paradiis kõigi jaoks, aga see pole number üks prioriteet, ütleks pigem, et ma tean, et kui ma teen seda mis meeldib, siis on see paratamatu tagajärg.

Nüüd on tähtis see kus ma elan ja kellega.

Nüüd on tähtis olla ümbritsetud heade, lahkete ja armastavate inimeste poolt.

Nüüd on tähtis väline temperatuur, eriti talvekuudel Eestis (olen ära troopikas).

See on kehasoe ookeanivesi, mis asub minu majast vaid 15 minuti kaugusel.

 See on lihtne elu.

See on tervitus tundmatult tänaval.

See on väikesed arved.

See on aeg sõpradega rannas.

palmtreeblindersSee on lugude jutustamine tule ääres rannas täiskuu ajal.

See on kallistus sõbralt just siis kui vajad seda kõige rohkem.

See on kingitus just siis kui sa seda kõige vähem ootad.

See on naeratus su näol kui vaatad hommikust päikesetõusu või õhtust päikeseloojangut.

See on uued kohad kuhu sa lähed, mis äratavad su avastaja endas.

See on uus liigutus õhukangal, mis äratab su keha.

See on armastus, mida jagad oma sõbraga läbi toidu, mille oled just valmistanud või siis taipamine mis tuli läbi ookeaniujumise

 See on kogukond minu ümber, kus sa tead, et kui sa tõeliselt hätta satud, siis on alati keegi, kes viskab sulle päästerõnga.messages

See on teadmine, et kui päike on täna pilvede taga, siis ta tuleb kindlasti uuesti välja juba homme.

See on kõik see ja veel rohkemgi. Jah, ja ma pole veel miljonär kui ma oma raha loen.

Aga ma olen multimiljardär, kui ma vaatan oma elukvaliteeti, inimesi, sõpru ja uusi lähedasi ja oma uut elumissiooni, mis saab täishoo sisse tänu teadlikele valikutele, mis tegin sellel aastal.

Olen väga õnnelik ja rahul, kuna olen leidnud edukate võtmete võtmehoidja uueks aastaks ja valmis seda kasutama nii nagu ka uusi võtmeid, mida vaim annab kuna nüüd ma tõeliselt kuulan ja kohe, mitte hiljem. 

See on mu tõeline soov ka kõigile teile, kes te seda loete. Kuna ei ole midagi meeldivamat ja naudingut pakkuvamat kui teha ja olla see, mida üle kõige armastad igal eksistentsi hetkel, siis olgu sellel aastal just see, mis loeb! On ka aeg!  Pane kirja oma uue aasta resolutsioonide nimekiri ja järgi seda. 

crystalparadise smileHead Uut Aastat kõigile ja tänud teile kõigile toe eest sel aastal ja täitugu kõik teie soovid, mida olete valmis vastu võtma ja seikleme edasi kui mitte päriselus, siis vähemalt siin minu blogis!

Jaga minuga oma uue aasta resolutsioone siin selle loo all kommentaarides, siis saad tagasi tulla ja vaadata kas ja kui palju neist täitus järgmise aasta lõpus.

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This