Select Page

Lubasin teile armsad lugejad, et seekordne blogi tuleb uue ajastu numeroloogiast selle aasta kohta, aga vaim juhendab, et seekordne blogi peaks tulema hoopis teisel teemal ja numbritest kirjutan järmisel korral.  Seekord räägin sellest, kuidas üks idee võib korrastada su elu, anda leiva lauale ja aidata sul elada oma unistust. Kuna on aasta algus, siis soovin selle looga inspireerida kõiki oma elus tegema väikest inventuuri ja vaatama mis vajaks muutmist ja kuhu üldse ollakse teel. 

0lacruzsunsetSuvel 2013 lülitasin ennast kõigest totaalselt välja, selleks  et aru saada kas ja miks ma siin üldse siin planeedil olemas olen. Tulin Mehhikosse. Selleks sisenesin aega, kus olin laevuke ookeanis, kus tuul lükkas mind kuhu iganes. Mul polnud sihti ja seega aastaks 2014 november olin ennast peaaegu täiesti kaotamas. Mind aitas sellest välja minu enda toode ja looming ning minu uued sihid, milleni jõudsin alles siis kui nägu asfalti puudutas.

Mõnikord on meil vaja kuristiku põhjas ära käia, et tõeliselt ärgata või õige ja uus suund kätte saada. Minu sooviks on aga, et teie mu armsad lugejad oleksite targemad ja kasutaksite teeviitasid ja kaarti enne näoli kukkumist.

Tänase loo alguseks kerin tagasi aastasse 2013, kui elasin Londonis. Proovisin oma elu seal käima saada, aga kas polnud ajastus õige, või inimesed, kellega olin – ei tea, igal juhul see väga hästi ei edenenud.

london

Aga selle aja jooksul tuli mul koos ühe sõbrannaga, minu tuleviku koostööpartneriga mõte, et teeme sellise online kursuse, kus pakume inimestele tööriistu, kas ja kuidas nad saaksid luua midagi väheste vahendite olemasolul. Tema pakkus välja olla tehnilise ja ärilise poole vedaja ja mina siis vaimse teejuhi vedaja. Panime tekstid kokku kas ja kuidas ning mingi paari nädalaga saatsime info netti laiali. Esimese hooga panime asja käiku tutvumishinnaga ja ajaga tõstsime hinda. Esimese lennuga liitus 31 inimest.

Kogu kursuse nimi oli Ettevõtlusjooga ja selle kestus 6 kuud. Tagasi vaadates tundub see paras hulljulgus sellist aega üldse ette võtta ja pakkuda. Mina võtsin seda aga ka kui võimalust kirjutada kordki paberile oma teadmised ja oskused, mis on mind elus aidanud ning see süsteemsemalt esitada. Ma kirjutasin iga nädal kokkuvõtte koos kodutöödega.

estkylluserataskorMinu peamine fookus oli mu enda väljatöötatud külluse rattal. Aastate jooksul inimestega tegeledes märkasin, et kui keegi tuleb minu juurde rahamurega, ei ole see kunagi vaid rahamure. Selle taga on sageli see, et inimesel on madal enesehinnang, eneseusk puudub, suhe iseendaga on väga sassis, sellest lähtuvalt ka teistega. Lisaks hakkab tervis kannatama ning tänu sellele ei saa ka enam tööd teha ning seksuaalsusest ärme üldse räägimegi ja küllusest ka mitte, sest kui ei loo midagi, siis ei tule ka midagi, kui just eelnevalt pole mingid süsteemid automaatselt tööle saadud.

Nüüd olin endale loonud programmi ja ei saanud viilida, pidin iga nädal esitama oma materjalid klientidele, kes olid juba mu teenuse ja toote eest maksnud (kusjuures paljud interneti kursuste loojad teevad samamoodi). Ja see osutus edukaks, kuna sain materjali kokku ja inimesed olid rahul. Meil oli kuus korra ka grupi skype kõne. See küll lõpus sai kannatada, kuna viibisime mõlemad erinevates kohtades maailmas ja interneti kvaliteet andis tunda. Aga saime seal oma osalejatega olla otseühenduses ja kohest tagasisidet.

KISsuurkaartyldtekstarchiveKuna mul tekkisid erimeelsused koostööpartneriga, siis sulgesime selle kursuse peale esimese osa lõpetajaid. Mina sain aru, et see tuleb mul endal ümber teha vaid oma asjaks ning uuesti kuidagi ringlusse panna. 2014 suveks (ca 1 aasta blogitud) oli mul blogile tekkinud päris palju järgijaid ning mitmed nendest hakkasid küsima, et kui nad sooviks minuga regulaarselt endaga tegeleda, mis võimalused on. Siis tuligi mul meelde mu enda online kursus, mille olin sahtlisse seisma pannud. Võtsin selle välja, tegin osad asjad ümber ning pakkusin välja selle uues kuues, uue nimega – Kiirtee Iseendasse Koolitusena. Seejärel panin lisana kokku veel 6 kuu programmi ja pakkusin kõik kokku välja 12 kuu online programmi. Mul polnud aimu ka kas on selliseid inimesi, kes julgevad nii pikka ajalist kohustust minuga ette võtta.

crystalmexicowritersadventureMinu jaoks oli see hea moodus oma materjalidega teisel kujul edasi toimetada ja näha kas ning mismoodi see toimib. Kuna ma viibisin see hetk jällegi Mehhikos, kus internet pole just kiita, siis palusin osalejatel saata oma kodutööd iganädalaselt mulle emailile ning ma vastasin neile oma kommentaaridega nii koheselt kui võimalik. Viimased kuus kuud saatsid osalejad oma kodutööd vaid korra kuus, mis oli siis kokkuvõtte kujul.

See tundus sobivat väga hästi. Osalejate tulemused olid väga võimsad. Kes sai uue töö, kes uue elukoha, kes uue partneri, kes selgemaks oma sihid praeguse partneriga, kes uue maja, kes lahkus vanast töökohast, või suhtest, kes lõi uue äri, kes õppis juurde uusi oskusi ja kes lahti oma vanadest harjumustest või mustritest, mis aitasid luua uue elukvaliteedi. Võib ju ütelda, et kes saab kinnitada, et see on kõik KIS koolituse mõju? Ei saagi, aga kui see juhtub korraga kõigi inimestega, kes kursusel osalesid, siis peab seal mingi seos olema.

sailingronMinu enda isiklik elu oli eelmine aasta väga katsumusterohke, aga nagu eelmistes blogides mainisin, oli üheks suureks võtmeteguriks see, et ma otsustasin teha mitmeid kokkuleppeid ja pühendumisi iseendaga, mis aitasid luua süsteemi – üks oli see KIS online programmi klientidega töötamine ja teine oli oma blogide jätkamine iganädalselt. Need olid minu jaoks kaks konteinerit, mis aitasid luua uue platvormi mu totaalse kaose elu asemele. 

0mesailinghappyKorraga olin taas kord oma laeva kapten ja olin pannud oma laevale uue sihi, mille poole liikusime. Tundus nagu terve universum aitas kaasa ja tuul puhus järjest rohkem sealt kust vaja, hoovused liikusid just sinna kus mul vaja. Tundus nagu olin oma vastuvoolust välja astunud ja vooluga koos voolama hakanud. See oli imeline ja kerge tunne. Ma ise tunnetasin, et see on osalt ka meie kultuuriline kood eestlastena – et asjad peavad tulema raskelt ja kui läbi raskuste võidad midagi, siis peaks sulle keegi selle eest medali andma.

crystalsailingMa sain kokku uusi KISi programmi liitujaid 14 ja see andis mulle igakuise sissetuleku siin Mehhikos (pea kaks miinimumpalka Eestis kuus). Eluaseme eest ma siin olles töötasin, seega mu kohalikud kuu kulud olid ca 100 – 200 eurot maksimaalselt (toit ja transport). Seega kogu ülejäänud raha läks säästudesse, mis aitas luua uued võimalused Eestis olles ja toimetades (nagu auto rent, elamispinna rent jms) ja ka väikestesse investeeringutesse.

Mis ma tahan selle looga ütelda on see, et tänu sellele programmile ei muutnud mitte ainult mu osalejate elud, vaid ka minu enda oma. Ma tahan ka näidata, et teekond oma unistuste eluni ei ole tulnud vaid unistades ja palmi all päikest võttes, vaid tänu konkreetsetele valikutele ja teadlikule ning konkreetsele toimetamisele, mis on loonud ka materiaalseid ja füüsilisi tulemusi.

Paljude vaimsete terapeutide või liidrite probleem ongi see, et ollakse tugevad oma vaimse jala peal, kuid füüsiline ning materiaalne jalg lonkab. Selleks aga, et maksimaalset tasakaalu luua siinses kehastuses, peaks need kaks aga toimetama koostöös ja koos looma tasakaalu.

handsartMa tunnetan, et paljudel naistel on vaja tugevat ja teadlikku meest kõrvale, kes oleks neile toekaks platvormiks, kus naine saab vahest tantsida oma kaoses ning vahest lihtsalt puhata või maanduda. Enamus naisi, keda oma elus praegu jälgin, kelledel elud ei ole tasakaalus – neil on just see probleem. Aga selleks ei pea ostima ja jahtima vaid välist meest. Minu arust on esmane saada sõbraks ja tervendada oma sisemine mees ja naine, mis on vähesel määral käsitletud teemana ka KIS programmis. Kui nemad on paigas, siis saab väline uus mees tulla, kes saab luua selle platvormi. Isegi kui uues ajas ta pole veel su kaksikvaim, siis kui ta on su teadlikkuse partner, ka see on juba suur asi. Kui see teema pakub huvi, siis sellest on ka pikemalt juttu minu KIS programmis.

IMG_1056-001

Uus töökoht – otse Vaikse ookeani ääres – kloorivaba bassein, päikesepaneelidega soojendatud vesi…

Nüüd olen tagasi Mehhikos, iga hetk vastu võtmas ka oma uut elamisluba ja tööluba siin, mis võimaldab mul töötada hooajaliselt siin troopilises asukohas, tehes kõike seda, mis mulle naudingut pakub ja ehitades samm sammult ka platvormi oma elu missioonile Wantraga. Suved plaanin veeta Euroopas või Põhja Ameerikas ja mujal kus voolamine inspireerib mind liikuma ja kus mu energia ja teadmiste jaoks valmisolek olemas on ning kuhu kutsutakse.

Lisaks on mu isiklik elu ja suhted loomas tasakaalu ja tugevust, mille sarnast pole mul terve selle elu jooksul olnud. Mu uued sihid on paigas. Ma tean kuhu liigun ja mitte keegi ei saa mind enam minu rongilt maha lükata. Ma tunnen, et elan järjest rohkem oma unistust. Ja mu vaimne ja materiaalne jalg on tasakaalus. Ma ei lonka enam. Ja tean mida teha, et parandada üht või teist.

Seda ei jaga ma siin korduvalt selleks, et hoobelda ja uhkustada oma eluga, oma saavutustega, vaid selleks, et inspireerida sind armas lugeja ka selles suunas liikuma ja mõtlema.

Kutsun neid, kes ei taha teha vaid tühipaljaid lubadusi uue aasta alguses, vaid tõeliselt oma elu iseenda kätesse võtma osalema minu online Kiirtee Iseendasse kursusel minu juhendamisega. Oluline on, et me teeksime mõtestatud ja teadlikke valikuid. Kui su elus on praegu midagi, mis sulle ei meeldi, siis on see just seepärast, et oled oma elus teinud mitteteadlikke valikuid või üldse mitte valinud. Sinu praegune reaalsus on sinu sisemise maailma peegeldus. Kui see sulle ei meeldi, tuleb sisemine maailm korrastada ja uued valikud teha, et väline maailm saaks ümber muunduda.

Ära ole minu ja mu elu peale kade, vaid õnnista mu elu ja tegemisi, sest läbi selle tänulikkuse ja toetuse tood sa kõike seda ka oma ellu. Ka sina saad seda oma ellu luua, aga sul on vaja teha vajalikud valikud, mis aitaks luua sinu unistust, mis iganes see on.

crystalmountainsMinu eelmise aasta kogemus oli, et kui ma panin endaga tegelemise pühendumise valikud paika (iganädalane Alanoni materjal, regulaarne trenn, uue õppimine jne), siis tulid koheselt ka lisavõimalused (nagu pildil olev reis Türki) ja ka töö ning lisaküllus, kuna ma näitasin universumile, et ka mina olen tähtis. Senikaua kuni sa ennast esimeseks ei pane, ei saa see ka toimuda. Kui sa tahad universumilt saada, siis alusta andmisega ja endale andmine on väga hea algus!

Sinu valida on kas sa valid seda teha 6. kuud või 12 kuud. Parimad tulemused on olnud neil, kes on teinud kohe läbi 12 kuud. Esimesed 6 kuud käivad läbi külluse ratta peamised osad ja teised kuus kuud on sügavuti minek erinevate teemadega, mis sageli peale seda tekitavad raskusi kas arusaamisel või integreerimisel.

Uues energias soovib vaim sihtmärke ja suunda, et tegutseda ja kaasluua sinuga koos. Ainult uusaastalubadustest pole kasu nii nagu ka lihtsast voolamisest. Vaja on ka konkreetset tegutsemisplaani ja struktuuri mis aitab suunda hoida ning selles suunas strateegiliselt, aga samas voolavalt liikuda.

Minu KIS online kursus pakub just seda – mitte ainult teeviitasid, vaid ka tervet kaarti koos juhistega kuidas iseendasse tee leida ja kuidas see kõik enda kasuks tööle panna. Sinul on vaja vaid teha esimene valik.

Loe lisa tagasisidemeid peale KIS online koolituse tagasisidemeid siit:

Kaia tagasiside:

‘Aitäh Crystal, et sa mind sellel teel aitasid, olen tänulik ning palju kasvanud, jõudnud  tagasi endasse ja oma loomisväkke ja see on vägev. Jõud on vägev ja elu ka. Sain EKA-sse sisse (pingereas teine). Leidsin teelõnga ülesse! Aitäh!’

Inge tagasiside:

‘Tere Crystal,

On ainult väga kahju, et see aasta on läbi saanud. Olen võrratute kogemuste ja nippide võrra rikkam. Lahkusin vanalt töökohalt, õpin praegu palju uut, et alustada oma esimese iseseisva äriga. Ma ei oska sõnades väljendada oma tänu. Soovin Sulle kõike imelist, mida soovid oma ellu. Sa oled lihtsalt võrratu 🙂
 
Kallistades Inge’
Paljud värsked tagasisidemed on veel läbitöötlemisel ja tulevad kodulehele ülesse eraldi KIS tagasisidemete lingi alla jooksvalt juurde.
Lisainfo

Kui sul on huvi liituda KIS programmiga või siis minuga lihtsalt eraseanssi teha skypis ja oma elu iseenda kätesse võtta, siis võta minuga ühendust siit: 

Loe Kiirtee Iseendasse Programmi maksumuse kohta siit:

Vaata KKK KIS programmi kohta siit: 

____

Kodune ülesanne

Selle aasta alguses ära piirdu vaid uue aasta lubadustega, vaid kirjuta ülesse täpsemalt oma sihtmärgid:

1. Mida sooviksid saavutada sellel aastal? Midagi, mida saaksid ka mõõta aasta lõpus?

2. Kuidas saad strateegiliselt panna paika tegevusplaani, et see teoks teha ja mida on sinul vaja panustada, et universum saaks seda sulle kaasluua?

3. Millistest vanadest harjumustest ja mustritest sooviksid vabaneda, mis sind takistavad täielikult elama ja täie rauaga, nii et mitte miski ega keegi ei suuda sind enam takistada?

4. Millised kokkulepped ja pühendumised teed oma esimese 30. päeva jaoks, mis aitavad sul luua uue platvormi oma uuele elule ja kas oled neid valmis vajadusel pikendama?

Iga aasta alguses teen nüüd ka aasta tegevuste ülevaate ja esimene ülevaatlik osa minu 2016. aasta kalendrist asub siin:

crystalmermaidsmallwhiteOlen Crystal Ra Laksmi. Aastatega olen lihvinud oma kristalli nurkasid, mis on nüüdseks ümmargusemad ja pehmemad. Paljud kohad, mis enne olid udused, on nüüd selged, nii et minu sisemine päike saab läbi mu kristalli välja kiirata kiiri, mis toovad nii mulle kui ka kõigile, keda puudutan kogu selle külluse igas vormis ja igal ajal, mis on vajalik oma unistuste täitmiseks. Kiireim välimine muutumine toimub läbi sisemise. See on mu peamine sõnum, mille avastamiseks on vaja läinud, aega, avastavaid seikluseid, ookeaneid, erinevaid inimesi, kuristikke, valu naudinguid ja mäetippe!

Head uut aastat mu kallid lugejad! Muundugu see aasta teie unistuste aastaks! Loodan, et saame selles koos luua ja tantsida! Imelist kulgu kõigile!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This