Select Page

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKuna osad mu blogi suured fännid andsid mulle tagasisidet, et ikkagi sooviksid minu võtmeid edasi lugeda, proovin leida kuldset keskteed ja võibolla postitada kuus korra mõningaid mõtteid terve järgneva kuu kohta. Sedasi on võtmed tagataskust võtta koos kuuga;). Peamiseks toeks võtmete jagamisel võtan uue ajastu numeroloogia (UAN), aga jagan ka mõningaid märkamisi oma teekonnalt.

Kuna võtmed on praegu väga palju huvi pakkunud just eestlastele, võib juhtuda, et kui jaksu ei ole, jagan seda inglise keeles vastavalt aja ressurssidele. 

0michaelviking 2Meesaspektid

Selle aasta veebruarikuu kannab aasta numbriga kokku endas numbrit 11 ja 2 (2016 on kokku number 9 + 2 (veebruar) = 11 ehk number 2), mis uues ajastus on väga tugeva meesenergia kandja. Kuna on veel ka kaks number ühte siis on selles peidus kohe tugevalt kaks meesaspekti. Igaüks võiks oma elu korraks üle vaadata ja tunnetada, kes on need kaks tugevat meest nende lähiümbruses, kes toetavad täielikult iseendaks olemist. Kui sinu elus on praegu kaks nõrka meest, kes sind ka endaga alla tõmbavad, siis kas ja mida saaksid sina teha selleks, et tõusma hakata ja ka nende liikumist teise suunda viia?

Iseendas seismise number

Number üks on uues ajas ka väga tugevalt iseendas seismise number. Kas ja mida saaksid teha, et ennast rohkem kehtestada ja oma piire paika seada nii endale kui ka teistele sinu ümber?

7Santa monica mountainsroadMaa elemendi kuu

Uue ajastu numeroloogia kohaselt on see ka maa elemendi kuu, seega tuleb hoolitseda kõikide maisete asjade eest – olgu selleks siis paberid, maksed, mateeria, asjade müük. Nüüd on tark ennast kokku võtta ja mateeria liikuma panna. Kui sa ise seda ei oska, palu oma ellu kaks väga tugeva maandusega meesterahvast (olenemata kas oled mees või naine), kes oleksid valmis sind su teel toetama ja sulle panustama. Kui sa seda ei tee, siis korraldab üsna tõenäoliselt universum sulle selle laksu ära, nii et kisub mingid asjad lahti läbi mingi mees aspekti. Vaata ja pane tähele!

Samuti kuna see viib ka meid numbrini kaks, mis on tegelikult vana ajastu ellujäämise number, siis igasugu vanad mustrid, mis enam ei teeni meie elu hakkavad puhastuma. Neist tuleks siis kergusega lahti lasta.

Meeste tasakaal

Kogu maailm oleks palju paremas seisus kui mehed oleks endaga paigas ja teadlikult kohal, sest siis nad saaksid toetada naisi ja siis saaksid naised panustada kõige sellega, milleks nemad on siia tulnud.

Kuna aga enamus mehi sellel maal veel ei ole, võiksid naised neid suunata ja anda märku kuidas ja kas nad saaksid oma maandusega täiesti paika, nii et see toetaks ka naisi nende ümber.

Mida ma mõtlen maanduse all?

Maandus on see, kui mees on enesekindel ja paigas oma unistuste ja sihtidega. Ta on tõeline dzentelmen igas aspektis ja on siin maailmas selleks, et toetada kõiki kes tema teele tulevad, aga teadlikult. Kui mees on maandatud, ei ole tal ka hirmu ega ka jahtimise energiat. Ta on täiesti omas elemendis ja tavaliselt on ka leidnud oma elu missiooni, mida agaralt täidab. Ta on ka väga ilusasti integreerinud oma sisemise ja välimise naisenergia oma meesenergiaga. Seda tunnetavad koheselt ära ka naised ning need mehed on naistele palju ligitõmbavamad kui macho survestusega toimetavad mehed.

Maandus on ka see kui mehel on korras nii mateeria kui ka raha asjad. Siin ma mõtlen nii seda kuidas ja kas ta elab, kui korras see on, kas ja mis sõiduvahendiga sõidab, millised on ta panganumbrid. Numbrite suuruses ei olegi olulisus, vaid selles kuidas ta nendega majandab, et seda tõsta ja suuremat väärtust luua nii endale kui ka kogu maailmale.

Juured alla! 

Kuna jaanuarikuu oli vee elemendi ja naisenergiate kuu, siis nüüd on vaja juured alla võtta ja vaadata mis edasi. Mis on see miski, mis oleks punaseks jooneks tervele sellele aastale sinu jaoks?

Viha

Meesenergiate tasakaalustamise puhul on ka oluline tähelepanek, et kui ollakse vihased, ei saa midagi vastu võtta. Pole vahet kas see on raha, rahu või armastus. Mehed ja naised peaksid mõlemad töötama väga teadlikult just viha lahustamisega ning viha juurte ülesleidmisega. See aitab panna uue aluse vastuvõtu energiatele, mis on kogu võti selle kuu transformatsioonile.

Jahtimise ja alistumise energiad

Teine suur energia mis seda kuud valdab väga võimsalt on tunnetada kuidas jahtimise ja alistumise energiad toimivad. Kui me jahime midagi või kedagi, siis see energia lükkab kõik eemale, kui me alistume, siis hakkavad asjad meieni tulema. Tegelikult on tegu magnetpoolustega. Vastavalt millele fookuse paneme, vastavalt sellele tekib kas lükkumine või tõmbumine. Pole vahet kas tegu on abikaasade, kolleegide, vanemate ja lastega või siis raha ja vaesusega. Väga lihtne võti, mis võib kapitaalselt muuta su elu.

Number kaks

Selles numbris peitub tegelikult ka tasakaal. Naine on see, kes võtab oma mehe vastu oma üsasse ning nii on ka energiatega. Kui naine on paigas, siis saab ta ka olla selleks maanduskonteineriks mehe jaoks. Kui naine on voolav ja õitsev, siis mees saab olla talle maandusplatvorm ja siis on elu lill. Nii lihtne see ongi!

Kodune ülesanne

Käi läbi kõik mainitud võtmed siinses artiklis ja uuri kuidas need sinu elus toimivad või ei toimi ja kas mis oleks vaja muuta, selleks, et toimiks. Anna ka mulle tagasisidet kas ja mis tulemused sinu elus see tõi?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOlen Crystal Ra Laksmi. Minu võtmeks number üks on võtta aega iseendale. Pole vahet kas olen põlvini lumes või liivas, mis loeb on see, et mul on aeg olla endaga, kus saan kuulata oma südame ja intuitsiooni sõnumeid, mis aitavad luua mu uut reaalsust kerguse ja voolamisega ning võimalusel seda ka maailmaga jagada.

Mis juhtuks ka iga lugejaga, kes võtaksid endale vähemalt 1 tund iga päev aega, et maha istuda või lamada ja kuulata oma sisemisi sõnumeid? Selleks aga on vaja kinni panna televiisor, sulgeda arvuti ja oma toa uks, välja lülitada oma telefon, nii et väline vaikus aitaks kuulata sisemist!

____

KISkutse2016Täna on veel pakkumisel võimalus liituda minu KIS online koolitusega, võimalusel 12ks kuuks. Praegu on veel vaba vaid 3 kohta uude gruppi, kuna soovin tagada maksimaalse panuse kõikide osalejate protsessidesse!

Loe selle kohta lisa siit:  

Loe lisa ühelt osalejalt siit: 

Kui sulle meeldis UAN ja sooviksid isiklikku seanssi, siis anna teada läbi mu kontaktivormi kodulehe esilehel.

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This