Select Page

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMärtsi number on kolm ja aasta number on 9. Kokku teeb see 12 mis omakorda toob esile uuesti numbri 3. Jagangi nüüd selle kuu võtmeid nende numbrite taktis. Võtmed on mahlased ja vürtsikad ning tuleb kohe kolme nädala jagu – ca 3329 sõna!

Sellesse kokteili on segatud elu missiooni aktiveerimine, uue ajastu armastuse energiate aktiveerimine, enesekehtestus, hea sõna relvad, kuidas pahad inimesed su elus kingitusteks keerata ja palju muud põnevat. Loe läbi ja jaga!

Number kolm – vana ajastu armastuse energia kandja

Sellel kuul on kaks korda number kolme ja kolm on tegelikult vana ajastu armastuse energia kandja. See on armastus, mis paneb kõik teised esimeseks ja jätab enda alati viimasele kohale. Uues voolamises ja ajastus aga pole kahjuks see enam väga jätkusuutlik teguviis.

Energiad suunavad meid nüüd panema ennast esimeseks, mis ei tähenda, et seda tehakse egoistlikult, aga sõbralikult läbi piiride seadmise ja enesekehtestamise.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMa olen korduvalt ütelnud, et enesekehtestamine on uue ajastu number üks õnne valem.

Sest kui sa teed seda kohe, kui vajadus tekib, siis õpib ümbritsev keskkond kõigega ja kõigiga sellega seotult seda austama. See teeb elu palju kordi lihtsamaks, ning lisaks tekib see, et hakatakse väga teadlikult käituma oma energia ja ressurssidega, olgu selleks siis aeg või raha või midagi muud.

Vana puhastus ja uue vaimu missiooni platvorm

Selle aasta läbiv number on 9, mis on uues ajastus number, mis kannab endas tule elementi. Minu kogemusest lähtuvalt on see ka number mis lõpetab kõike vana, mis meie elus enam ei toimi.

Nagu olen ka korduvalt ütelnud, kui me ise sodi eest ära ei korista, tuleb uue ajastu korstnapühkija ning teeb töö ära. See ei pruugi aga olla nii meeldiv kui seda ise teeme. 

Olen ise täheldanud, et alates selle aasta algusest minu isikliku missiooni erinevad kristalli tahud on oma pead välja pistmas koobastest, kuhu ma nad olen viimaste aastate jooksul surunud – alates kirjutamisest, avalikest esinemistest, maalimistest, luuletustest, filmide tegemisest jne.

Siin räägime just kõigest, mis on seotud ’dharmaga’ – meie elu missiooniga siinsel planeedil. Me oleme kõik unikaalsed ja meil on kõigil anda midagi väga erilist sellele maailmale. See on meie sees peidus ja meil on vaja ise avastada nii nagu ka teisi meie ümber, kes aitaksid meil need leida ja seemnest viljadeni kasvatada.

Enesekehtestus, kus sa valid ütelda ja või ei vastavalt sellele kas see toidab su peamist missiooni siinsel planeedil või mitte ja eriti kui veel tehtud ilma hirmuta ja baseerudes su intuitsioonil, on sinu uue ajastu trumpäss.

Eelmisel korral kui olin Eestis – olin selle koha pealt väga valiv. Jätsin ära palju eraldi pikemaid sõitmisi või sündmusi ka mujal, sest ma lihtsalt hoidsin fookust oma Wantral. Ja see tasus muidugi ka ära.

Kui sa paned jala maha, siis hakkab universum sind selles osas proovile panema – et kui tõsi sul siis taga on.

Mina olen hoidnud oma Wantra tegemisi siin Mehhikos veel üsna vaka all, kuna mu immigratsiooni paberid on veel töös. Nüüd on need kohe kohe käes ja ma juba promon ennast suurema ampluaaga.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANäiteks eile oli selline huvitav juhtum, kus seadsin valmis oma infolaua oma Wantra asjadest sissepääsu juurde, kust inimesed tulid Waylandi (kultuurikeskuse juhataja) heategevussündmusele. Panin selle valmis juba tund enne algust. Ilusa liniku, oma materjalid ja kõik muu.

Kui ma läksin kohale tund aega hiljem, oli laud kadunud. Ma ei suutnud mõista, et kas tõesti keegi varastas laua ära? Vaatasin ringi ja märkasin, et keegi oli selle võtnud enda kasutada. Oli katnud minu info kinni oma linikutega ja kasutas seda sissepääsupiletite lauana, ilma mind informeerimata või minult midagi küsimata. Tegu on vanema inimesega, kes võibolla ei oma enam ‘common sense’i täielikku aktiveeritust, aga see oli ülimalt ebaviisakas ja solvav tegevus. 

=waylandunderwaterMa ei lasknud sellest ennast häirida. Läksin eestlaslikult tugeva naisena teisele korrusele, tõin talle seljas uue laua ja võtsin oma laua tagasi.

Aga see oli mulle märk – kui valmis oled sa oma Wantraga siis tegelikult välja minema, ja mida sa teed kui see linikuga kinni kaetakse? 

Õhtul esitlesin ka väikest uut videoklippi Waylandi ujumisseanssidest ja Wantra tööst eelmisel aastal ning kuidas see teda on aidanud (youtube-i ülespanekuks pean leidma uue muusika). Kohal oli sadakond inimest ja ma jagasin rõõmuga oma lugu siinses kogukonnas. Film võeti väga vahvalt vastu ning pärast mitmed tulid ka selle kohta rohkem küsima nii nagu ka patsutasid õlale – tubli töö!

Usaldamine igal tasandil on ka see võti, mis sellel kuul tuleb väga tugevalt esile. Enda usaldamine, teiste usaldamine, elu usaldamine. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERASamal hommikul oli mul Wantra seanss soojas basseinis ning ma teglesin ühe väga armsa naisega. See sügavus ja energiate muundumine, mis toimub ühe inimesega, kui ta on täiesti valmis lahti laskma, kohal olema ja usaldama on tõeliselt imeline. Ka tema ütles, et väga suur lisadetail oli see, et ta sai minuga koos purjetada eelmisel päeval ja see tegi minu usaldamise väga lihtsaks.

Vastupunnimine on teine teema, mis tuleb sellel kuul väga pinnale.

Millele ja kellele sa punnid oma elus vastu?

Mis on see muutus, millega kaasa minnes looksid oma ellu kõige rohkem rõõmu ja rahulolu?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMul oli võimalus teha Wantra seanssi sel nädalal ühele naisele, kes on saanud sarnast veekoolitust nagu mina Hawaiil. Ma ei mäletagi viimaste aastate jooksul tõeliselt korda, kus ma sain tund aega tegeleda vees kellegagi, kes oli täiesti lõdvaks lasknud, usaldas ning ei punnitanud oma kehaga vastu – ehk ei hoidnud ennast pinges – kas siis teadlikult või mitteteadlikult.

Selle naise liigesed olid nagu ‘spagetid’ ning ta oli totaalne merineitsi. Ta võis vee all olla minuteid ning kogu mu olemus säras rõõmust ning ma ei teadnud kohe mida ära teha, sest see oli nii nauditav protsess – nagu lapsele oleks antud terve suur liivakast koos mänguasjadega ja ei teadnud millest alustada! Võrratu energia!

Ja mis oli kõige toredam selle asja juures, et ta nii nautis seda, võttis seda vastu täielikult ja kohaloluga, et see võimendas minu Wantra väge, minu kui naise väge, sest ma olin kasutanud viimse tunni jooksul ühte oma peamist talenti, miks ma olen siia planeedile tulnud.

See on järgmine võti – teha seda mis meeldib ja nii, et seda tehakse õiges kohas ja õigete inimestega, nii et see võetakse ka vastu, mitte ei visata pärlitena sigade ette. See on väga oluline lisadetail. 

Egost lahti – alistu kõrgemale missioonile

Selleks, et meie ’dharma’ (elu missioon) saaks täielikult toimetada omal volil, on vaja oma egost totaalselt lahti ütelda, nii et sa oled kogu aeg ärkvel ja kuulatad sõnumeid ja juhatust kuhu järgmisena liikuda.

Hakkame välja liikuma mudelist, kus panime eesmärgi, hakkasime selle poole liikuma ja seejärel saavutasime selle.

Uues ajastus on see pigem nagu videomäng – tuleb teatud tasemed läbi teha – tehes erinevaid asju, mis otseselt võibolla ei puudutagi peamist elu missiooni platvormi, aga lisab boonuspunkte üldmängule. Selleks on vaja totaalselt usaldada ning isegi siis kui ei näe kogu pilti, seda teed minna, kui süda sees tugevalt seda toetab. 

NYC barsitting

Foto: Maris Saar

See number sellel kuul näitab just meie iseseisvumise aktiveerimist. Igaüks peaks vaatama kas ja mida saaks valida ja teha, nii et ollakse tugevalt iseenda platvormil ja et elulised asjad oleks juurutatud oma platvormile ning see ei sõltuks niivõrd palju välistest tingimustest või inimestest. Siin tuleb üsna tõenäoliselt teemaks ka enda suhtes aus olemine.

Kui ma vaatan praegu tagasi aastasse 2014, kuidas ma täielikult kaotasin oma platvormi, siis see on kõik mul uuesti ülesse ehitatud just tänu enda suhtes aus olemisele ning teadlikele valikutele.

Peamised võtmed sel puhul on olnud – õiged kohad, õiged inimesed ja õige ajastus ning iseendaga kokkulepped ja pühendumised, mis on toetanud seda transformatsiooni.

0iguanaparadiseSee on aidanud mul kogu mu elu ümber korraldada. Täna võin ütelda, et mitte keegi ei saa mind välja visata. Mitte keegi ei saa mind käsutada tegema midagi mida ma ei taha või ei vali. Minu elus ei ole vägivalda – ei verbaalset, ei emotsionaalset ega füüsilist – sest ma pole enam enda suhtes vägivaldne. Olen enda suhtes hooliv, armastav ja teadlik. Iga päev teen kõike paremini kui eile.

Tänu sellele elan nüüd talviti troopikas, rendin oma elamispinda, teen siit online tööd ja kohalikku tööd ning olen ka oma ellu tõmmanud uue suhte, kus on palju hoolimist, armastust ja ehtuses olemist. Mu elu on lihtne, mahlakas ja rikas. Olen loonud endale elu ja tingimused, mis toimivad minu jaoks, mis teevad mind õnnelikuks.

picasasandpicmenwomanNaiste magnetite ümbermuundamine

See teema toobki mind selleni – tuleb teadlikult naisena ennast seesmiselt ära koristada. Teha seesmine inventuur. Sest kui seesmiselt on vanad ühendused, mida kas teadlikult või mitteteadlikult toita toiduga, mis sellel laseb eksisteerida, siis tõmbame jätkuvalt ligi inimesi ja situatsioone mis on negatiivsed, ärakasutavad ja vägivaldsed.

Ka mehed ei saa enne muutuda, kui naised selle läbi teevad. Sest kui naine paneb jala maha – kui mees häält tõstab või lihtsalt kõnnib minema (kuna on tugev oma platvormil saab seda endale lubada) siis ei saa enam mees seda mustrit toita, sest teist poolt kellega kakelda pole.

Ja nii vajub kogu ohvrienergiale sünnitatud impeerium kokku.

Läbi selle saab ka naine oma iseseisvuse platvormil toimetada. Uues ajastus me võime toimetada koos välise meespartneriga, aga me peame kõik olema paigas oma enda sisemisel platvormil enne seda.

Me ei saa enam lihtsalt rippuda meeste küljes – nagu nemad oleks meie allikas õnnele, rahale ja edule. Ajad on muutunud ja see ei toimi enam. Vähemalt mitte pikas perspektiivis. Ja need, kes on selle ära tabanud – on oma suhetes edukad. Koos on siis kaks inimest, kes mõlemad on oma unikaalsuses kes nad on ning samas täidavad täielikult oma elu missiooni nii eraldi kui ka koos. 

Kui naine paneb täielikult jala maha ennast kehtestades nii partnerlussuhetes kui ka töö juures ja mujal, siis hakkab maailm tema ümber ennast ümber korraldama ja paika asetama uuel moel. Loomulikult kõik need, kes on harjunud vanade moodustega selle naisega manipuleerida – seda muudatust ei armasta. Olen seda korduvalt näinud viimaste aastate jooksul, eriti peale seda kui naised on Auratransformatsiooni läbi teinud. Sageli võtavad siis nende mehed minuga kontakti ja sõimavad mul näo täis. Mõnikord tõsi küll, tuleb ka mingi väiksem tänukõne natuke aega hiljem, kus tänatakse peale lahkuminekut naisest, kuna on endale leitud uus partner, kes toimib täielikult ja paremini kui eelmine…

ARR signNüüd on aeg naistel maha istuda ja kirjutada iseenda armastuse deklaratsioon. Mina kirjutasin selle eelmise aasta aprillis ja olen seda näpuga rida ajades järginud. See on muutnud kogu mu elu – mu suhted, mu seksuaalsuse, mu tervise, mu elu missiooni, mu külluse ja raha.

Aga ainult deklratsioonist ei piisa, tuleb ka seda järgida.

Näiteks tooksin kuidas ma pidevalt tõmbasin oma ellu abielus inimesi, kes soovisid minuga suhet. See tähendas seda, et see suhe oli salasuhe. Koheselt kui ütelda millelegi sellisele jah, siis hakkad ennast endast ära lahutama. See ei vii pikas perspektiivis kuigi kaugele. Enamus abielus inimesi, kes on ebaõnnelikud sealses abielus ei tööta oma abieluga, vaid suunavad oma pilgu välja.

Kui ma selles osas jala maha panin, muutus väga palju – sest meie suhted on kogu meie elu platvormi üks peamiseid nurgakivisid.

Hiljuti vaatasin ühte suuremat õnne uurimise teaduslikku projekti TED talk-i. Sealt tuli välja, peale 50. – 60. aasta uurimist, et kõige õnnelikumad olid need inimesed, kelledel olid toimivad paarisuhted või hästi toimiv sotsiaalne võrgustik. 

Näljuta oma valukeha surnuks!

Suhete draama suhtes on oluline teada, et meie ‘valukeha’ nagu Tolle seda nimetab, vajab draamat oma toiduks ja ellujäämiseks. Siinses maailmas on palju inimesi, kes on andjad, aga veelgi rohkem neid, kes on võtjad.

Näiteks. Eelmisel nädalal oli mul kogemus, kus keegi, kes on siinses kogukonnas peamiselt võtja tuli ja sõimas mul näo täis. Ma läksin koheselt endast väga välja. Läksin kohe dushi alla ja seal olles sain aru mis juhtus. Ta viis mu keskmest välja ning seejärel lükkas kohe oma energiatundlad mu kehasse, et ennast toita. See äratas ka poolunes valukeha ning see oli täiesti nagu isik tagajalgadel püsti ja hakkas mu peas monoloogi pidama. Hakkasin kohe seda kõike puhastama ja talle tagasi saatma ning palusin ka valukeha jääkidel ennast kokku korjata ning minna sinna kust ta tuli. 30 minutit hiljem olin ma tasakaalus tagasi.

Olen talle tänulik, sest see oli meeldetuletus kuidas oma energiate eest hoolitseda, aga selge on see, et tegu on inimesega, kes on võtja, ning võimendab kõike läbi negatiivse. Olen tema suhtes ettevaatlik ja neutraalne. See ei tee kunagi paha ja mis on selleks vaja, et järgmine kord oleksin teadlikum ja loeksin hoiatusenergiaid hoolikamalt.

Kui ma ise ei mässa ja ei uju negatiivsuses, siis ei tule ka draamasid.

Draamad sünnivad konfliktsetest energiatest, kus vastaspoolused lähevad omavahel raksu ja vahest on testid valukehale, et kui elus ta kehas veel on.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kayakiga ookeani peal aerutades saab ennast viia tasakaalu

Kodune ülesanne

Seega sinu kodune ülesanne – tee endale oma armastuse deklaratsioon (mida lubad et teed iseenda eest hoolitsemiseks ja armastamiseks) ja trüki see välja, allkirjasta ning tee see endaga vähemalt aastaks.

Luba endale kindlasti olla oma valikutes inimsuhetega ettevaatlikum ja teadlikum.

Naised – enne kui mehega voodisse hüppate, tutvuge temaga lähemalt.

Kui tahad teada kuidas mees naiste eest  oma elus hoolitseb, sõida tema autos, vaata milline see välja näeb, mine talle külla ja kontorisse. Milline näeb välja ta kontori laud, garaaz, või siis pööning?

Kas temale saab loota ja kindel olla? Kas ta on aus ja hooliv ning viisakas?

Kõik väline näitab kuidas ta hoolitseb kas teadlikult või mitte oma sisemise naisenergia eest ja ka seetõttu välimise eest.

wantrawomandanceKui sa oled teadlik naine ja see on sulle oluline ja tema isegi ei tea mis see tähendab, kas siis oled õiges kohas? Pole mitte midagi nauditavamat kui oled koos inimesega, kes suudab vastu võtta mida sul on pakkuda ja võtab vastu mida sul on pakkuda. Me kõik januneme selle järele.

Mina omast kogemusest ütlen, et kõik mis on juba algusest peale raske, ei lähe kergemaks, pigem raskemaks. Kõik, mis on algusest peale kerge, võib minna veel kergemaks ja mõnusamaks. Milline on sinu valik? 

Number kaks sellel kuul

Kaks – olla teistega kaksainsuses – olla nendega üks ja kaks korraga – see on mina ja meie energiate tants meis endis ja meie ümber.

Mina energia on enda eest seismine ja enesekehtestamine ja meie on koostöö ja koosloome. Mida aeg edasi seda rohkem koosloomet meil on vaja osata luua koos teistega, sest uue ajastu planeet vajab seda.

Nende kahe poole – mina ja meie liitjaks on julgus. Julgus olla sina ise ka siis kui oled koos teis(t)ega ning ennast mitte ära kaotada vaid veelgi rohkem leida. 

Uues energias on number kaks ka number, mis tegelikult kannab endas palju vana ajastu materiaalsust ja hirmu.

Seega on aeg üle vaadata kus su elus on hirm veel su külaline või alaline elanik ning kus on su elu täielikult ülesse ehitatud materiaalsusele.

Number kaks tähendab ka vaimu ja keha kooslust ning kokkutulemist. Ehk siis ilma üheta on teisel raske toimetada. Nii nagu ka mees ja naisenergiate tantsu.

moneycloserOn ka hea siinkohal teha tähelepanekuid mismoodi ja kuidas me räägime rahast, sest see on see kuidas see ka meie ellu tuleb. Kui me pole rahaga sõbrad ja austavad, siis ta ei taha ka meie juures pikalt olla. Seepärast tuleks ka vaadata, mida saab ümber teha nii, et rahal oleks ‘oma kodu’ või pesad, kuhu ta tahaks tulla (nagu ilus rahakott) ja kuidas temaga austavalt ümber käia.

Teiste hea sõna tapab enesehaletsuse juba eos

Kui märtsikuud veel vaadata, siis on siin üheks keskmeks ka hea sõna jagamine. Enamus kultuurides me kasvame ülesse negatiivsete affirmatsioonidega ning see on meie igapäevane kaaslane.

Vaata nüüd kas ja mida saad teha, kui sa näed midagi ilusat, siis annad teisele selles suhtes positiivse tagasisideme. Mida see teeb sinuga? 

Tänulikkus nende eest, kes on olnud su elus ‘pahad’

Ma tegin mingi hetk oma ‘pahade’ inimeste ülevaate oma elus. Kirjutasin ülesse kõik inimesed, kes ma arvasin tegid mulle halba. Ja siis kirjutasin sinna taha, mis ja kas ning kuidas see tegelikult muutis minu elu?

Toon siin vaid paar näidet: Läksin lahku oma partnerist, oma poja isast aastal 1999. Arvasin alguses, et see on maailma lõpp, ning olin väga vihane oma mehe peale, kes leidis endale 19 – aastase uue armsama. Mina olin too hetk 21 aastat vana. Mul võttis 5 aastat aega, et aru saada, et see oli mu suurim kingitus. Vastasel juhul ma päris tõsiselt mõtlen, et ma oleks ära mandunud selles väikelinnas ja poleks täna see kes olen.

Ilma selleta ei oleks mul selja taga kaks ülikooli, palju seikluseid ja kogemusi, ma ei töötaks praegu suhte raamatu kallal, mis võib aidata väga paljusid naisi maailmas nii nagu ka mehi ja mul ei oleks ka uut suhet, mis rahuldab ja rõõmustab mind igal tasandil.Teekond selleni oli pikk ja rikas, aga nüüd olen palju rohkem see, kes ma tegelikult olen.

organic stretchingAastal 2013 detsembris tegin läbi 6 kuud koolitust Pat Henryga siin Mehhikos. Koostöö, mis omas endas globaalse avardumise algeid vajus kokku ning see kuidas see toimus, polnud ilus. Ma kandsin tema suhtes viha, ning põlgastust mitu aastat. Kuni sellel aastal hakkasin vaatama – oot oot – tänu sellele, et ma ei saanud teha tema mooduliga tööd hakkasin arendama veelgi intensiivsemalt Wantrat ja olen nüüd palju vabam ja õnnelikum kui ma oleks siis kui ma oleks vaid tema mooduliga tegelenud.

Ehk siis suuremas plaanis oli see vaimu plaan – mul oli vaja vaid seda osa tema kursusest, ning seejärel integreerida mulle vajalikud teadmised edasi oma vee moodulisse, kuna tema jaoks oli see vastunäidustatud. Seega ma hakkasin nägema kingitust tema olemasolus oma elus. Kuna elame ühes kogukonnas juhtub sageli, et me oleme ühes ruumis. Ja nüüd suudan talle jälle tere ütelda.

Ja see on täiesti mõttetu energiate raiskamine – kui me hoiame pahameelt millegi või kellegi suhtes – kuna asjad ei lähe nii nagu meie mõtleme, et peaks. Aga suuremas plaanis on vaimul kõik ette valmistatud ja paigas, nii et see teenib kõik kõrgemat eesmärki. 

Sellega seoses loe seda lugu siit – Hawaii andestusmeetodist ja praktiseeri ka seda sellistel puhkudel.

Ja lisa boonus kodune ülesanne

Minu Alanoni grupist – kui sul hakkab kops üle maksa viskama, siis hakka kirjutama tänukirja alfabeetilises järjekorras oma elu suhtes:

A – olen tänulik, et mul on arvuti, mis aitab mul maailmaga ühenduses püsida ja on mu peamine töövahend oma online klientidega.

B – olen tänulik, et mul on võimalik puu otsast banaane korjata (Mehhikos).

C – Olen tänulik, et joon jooke, kus on sees palju C vitamiine jne, jne.

D, E, F jne. Vaata mis siis saama hakkab!!!

___

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOlen Crystal Ra Laksmi. Olen kristall kes puhastab oma tahkusid – neid lihvides, puhastades ja tolmu pühkides. Jagan avalikult oma seikluseid sellel teekonnal nii enda sees kui ka väljas. Iga kord kui üks tahk saab ilusti puhtaks, saab rohkem päikest sellest läbi paista ning tekitada uusi külluse vikerkaari nii mulle kui ka teistele. Milline kingitus on olla siinsel planeedil just praegu?

___

Sellel suvel tulen Eestisse vaid kolmeks kuuks (juuli kuni sept. lõpp). Pakkumisel on palju erinevaid sündmuseid, mida võid vaadata minu suvekalendrist siit: 

20ndaks märtsiks pean andma tagasisidet, kas mul on koos vähemalt 10 naist, kes sooviksid pühenduda juuli lõpus toimuvale Wantra suvelaagrile 24 – 26 juuli Matsalus ja maksaksid selleks kuupäevaks oma ettemaksud. Selle kohta on lisainfo siin: 

Selleks, et saaks aktiveeritud teistsugused sagedused ja sihid, kui oled omadega kinni jooksnud ja eriti rahaliselt või emotsionaalselt, teen Skype chati 6. märtsil kell 21 eesti aeg. Kestvuseks 1,5 tundi, hinnaks 20 eurot.

Teemaks – ‘Surfamine uue ajastu kristall ja kuldenergiate lainetes’. Igaüks võib liituda oma küsimustega, mis on tema kohad elus kus ta praegu kinni on ja vajaks suunamist, et saaks ise edasi surfata. Olen olemas, et anda oma vaadet asjadele.

Huvi korral tuleks saata oma osalustasu hiljemalt 5ndaks märtsiks Oü New Flow arvele EE552200221039028272 ja maksekoopia crystalralaksmi@gmail.com emailile, nii nagu ka oma skype kutse, kuna kui ei ole seda saabunud enne chati, ei saa sind ühendada. Minu skype nimi on crystalralaksmi.

Suvise naistesündmuse jooksul tahaksin anda ja jagada palju uusi ja vanu nippe ning tööriistu, mis aitab sul naisena uues ajastus surfata oma lainet täielikult.

wantragoddessTehes endas inventuuri, kirjutades koos armastuse deklaratsiooni, nautides sooja vee Wantra maagiat endas ja teistes, õppides teadlikult puudutama nii ennast kui teisi läbi sõnade, pilkude ja kohlaolu. Raputame välja ka sinu talendid sinu kastidest ning vaatame kuidas ja mida saaksid teha, et oma elu muuta täielikult sinu unistuseks, kus sina oled boss ja ülemus. Selle kohat loe täpsemalt siit.

Praegu võtan veel 3 inimest oma KIS online programmi sellel aastal, ehk siis viimaseks 12 kuuks. Peale seda muudan kursuse struktuuri ja ka hinda. Kui sa liitud veel enne 1. aprilli, siis sinule ka tavahind kuumaksetega 80 eurot. Kui maksad kõik kuud korraga, see toob sulle hinnaalandust. Küsi selle kohta lisa infot. Loe lisa siit: 

___

Tänud sulle, et toetad mind ja mu blogi. Iga lugu, mis inspireerib sind ootab jagamist. Läbi teadlikkuse jagamise panustad oma universumi panka, mis aitab tõsta selle planeedi energeetikat ja igal unikaalsel inimesel luua oma uus algus. 

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This