Select Page

OLYMPUS DIGITAL CAMERASelle kuu võtmed räägivad veelgi täpsemalt kui oluline on oma vanade jääkide eest hoolitseda ja kõik ära koristada mis võimalik, nii et saad ette valmistada uut pinnast uutele seemnetele, mis hakkaksid kasvama ja sinu jaoks õitsema.  Selles protsessis vanaga silmitsi seismisel ma panen fookuse ka hästi palju haavatud varjude piirkonnale – kus su vaatenurkadele on kasvanud juured ja annan mõningaid mõtteid kuidas sellest paindlikult välja tulla.

 Selle kuu numbrid on 4 + 9 = 13 = 4

See tundub võib saada vana plahvatuste kuuks kuna on ka jäära kuu, mis toob endaga palju õhku ja tuld nii nagu ka number 9, mis on keskmine punkt mõlema number nelja vahel.

Number üheksa on peamine vana puhastaja, mis on terve aasta punane niit. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERASee number on ka meeldetuletaja meie vaimse missiooni osas siinsel planeedil. Meie ‘vasak jalg’ nagu ma seda nimetan. Kõik see kus sa veel ikka elad hirmust ja ainult toetad ennast oma ‘parema jalaga’, mis on ratsionaalsus ja mehelikkus pannakse nüüd üsna tõenäoliselt proovile.

Number neli on esimene tasand, et valmistada ette uut platvormi, milleks saab olema number viis, mis kannab endas tule elementi. Neli on ka loomise ja äri number. Selles on olemas kõik neli elementi (tuli, vesi, maa ja õhk), aga see on ikkagi veel kokku pandud vanal moel.

See on see mis võib see kuu juhtuda – see tõmbab kõik elemendid vanadest süsteemidest välja, et nad uuesti kokku panna, et see hakkaks tööle sinu vaimse missiooni heaks. 

Näiteks kui su voolamine ja vee element pole sind väga toetanud, siis võib juhtuda nii mõndagi veega, näiteks uputus kodus või ajad lihtsalt klaasi veega ümber. Kui maa element pole tasakaalus, siis võid raha kaotada või enda keha vigastada. Kui õhu element pole paigas, siis võidakse sind lükata uutesse kõrgustesse, nii et sa saaksid rohkem õhku ja avastaksid uusi võimalusi. Kui su tuli pole paigas, siis võib tekkida tulekahju või siis keegi plahvatab oma emotsioonid sinu peale välja.

Miks enamus nende elementide väljendused on sel puhul negatiivsed? See on see moodus kuidas vana raputab maha vanad moodused töötada elementidega. Enamus inimesi ei tegele elementidega üldsegi teadlikult, kuid uues ajastus ning järgnevate kuude ja aastate jooksul me näeme kõik kui vajalik see on ja kui palju lihtsamaks su elu muutub, kui sa teed elementidega koostööd ja teadlikult.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMiks siis kõike seda on vaja ümber korraldada?

Sest sinu uus nelja elemendi platvorm ehitatakse uuesti ülesse ja vanad moodused ei toimi enam. Ülejäänud aasta on tõeline kõikide elementide kahekordne integreerimise ring:

Mai 5 – Tuli, Juuni 6 – Vesi, Juuli 7 – Maa, August 8 – Õhk; September 9 – Tuli, Oktoober 10 – Vesi, November 11 – Maa, Detsember 12 – Õhk

Terve see aasta töötab selle nimel, et ette valmistada uueks aastaks, mis saab olema number 10 – tõeline mees ja naisenergiate tants, kus asjad langevad paika ja on täielik vee elemendi aasta. Naiselikkus juhib, alistumine ja oma intuitsioonile järgnemine saavad olema võtmeteks. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKogu see aasta 2016 on tõeline oma elu inventuur ja ka sinu platvormide oma, olgu selleks siis suhted või muud tasandid. Kõik, millel on vaja minna, on vaja lasta minna, vastasel juhul see võetakse sinult ära. Sellepärast ma ka soovitan töötada endaga, selle asemel, et kaotada kedagi või midagi läbi draama. Kui sa järgned oma vaimu juhistele, mis räägib sinuga läbi su intuitsiooni, siis oled alati õigel teel. 

Kandilised paindumatud vaatenurgad, mille juured on kinni

See viimane kuu tõi minu jaoks ülesse pinnale palju haavasid, mis pärit lapsepõlvest. Ma avastan natuke seda teemat, nii et see saab ka sulle anda mõningaid mõtteid. See kõik juhtus selleks, et ma saaksin vanad mustrid lahti logida, nii et uued saaksid ennast luua. Väga oluline töö uues energias.

Mul on olnud mitmeid situatsioone sellel kuul siin, kus ma olen näinud midagi mitte toimivat ja olen andnud siis soovitusi kuidas seda paremaks teha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMis oli väga imeline kogemus sel nädalal oli see kui viis inimest erinevatest maadest olid võimelised koostööd tegema, isegi kui meil olid erinevad taustad ja maailmavaated.

Ma hakkasin sellesse süüvima. Miks see nii on? 

Me töötasime kõik sama eesmärgi nimel – nii et kõik oleksid rahul lõpliku tulemusega ja see toimiks kõigi jaoks. 

See pani mind mõtlema, et võibolla inimesed, kes elavad ühe koha peal pikemalt siis nende vaatenurgad muutuvad väga kandilisteks ja kasvatavad juured alla. 

Kui sa reisid kogu aeg, siis sul vaja kogu aeg olla väga paindlik ja kiirest ikohaneda kuna see teeb su elu kordi lihtsamaks.

See on tulevik. Kasvõi see fakt et kohtan siin nii palju noori, kes seiklevad ümber maailma, kasvõi läbi töötamise vahetuse ja selleks et reisida, ei pea olema väga suurt raha. Reisimine on inimestele, kes sooviksid avastada maailma ja ennast ja kasvada kiiremini kui enamus neist, kes on ühe koha peal kinni. Ja seal kus on tahe, seal on ka võimalused!

Ma mõtlesin, et kus maailm oleks kui me oleks kõik nii avatud, voolavad ja kohanemisvõimelised ja mis veelgi tähtsam – võimelised teisi kuulama ja kui nad tulevad soovitustega, siis neid tänada ja vaadata need üle ning neid mitte kohe toaletist alla lasta, kui need on meie omadest erinevad? Ma arvan, et meil oleks täiesti teine maailm. 

Kogu oma elu jooksul olen kohanud palju vastupanu selle teemaga. Ma näen mingeid mittetoimivaid asju ja näen kuidas inimesed kannatavad. Ma näen sageli väga lihtsat lahendust ja kui ma olin noorem siis ma jagasin seda kohe ilma ootamata. Enamus kordadel mu ettepanekud lükati kõrvale. Kõige edukamad olid ajad kui ma olin ülikoolide õpilaskogude liige, kus mind tõeliselt kuulati. Ma olin õpilaste kaitsja ja ütlesin mis mulle korda läks ja kuna mind kuulati, siis see muutis ka nende ülikoolide ajalugu. Sama lugu on ka Eestiga, kuhu mul õnnestus tuua mitmeid tervendusmeetodeid.

Ma arvan, et ma hakkan aru saama mis on mu peamised missioonid siin maailmas ja üks neist on tegelikult tuua esile muutusi ja just neid mis sees mullitavad ning, et mul on julgust neid välja ütelda. Mul on julgus olla erinev ja teha erinevaid asju ja ütelda mida ma mõtlen läbipaistvalt ja autentselt. Kui paljud inimesed on maailmas 100% sedasi kogu aeg?

Mehhiko on mulle õpetanud pakkuma erinevaid lahendusi, ideid ja soovitusi ainult siis kui seda küsitakse.

Vastasel juhul need lõpetavad sigade ees nagu pärlid. Selle asemel proovin liuelda nagu merineitsi veega koos ja minna kohtadesse kus on avatus, avatud käed ja kus see mida ütlen on oodatud.  Vahest on mul tunne, et ma sündisin liiga vara ja valesse kohta või isegi valele planeedile. Aga kõige taga on põhjused, ka selle taga miks ma siin olen.

See teeb tõeliselt haiget kui see mida mul on jagada, seda ei võeta täielikult vastu tänuga. See teeb vahest nii palju haiget nagu nuga südames. 

Täna rääkisin oma imelise naabri Mayoga Jaapanist ja ta ütles, et ta tunnetab, et ma olen vajatud nii paljudes kohtades maailmas. Wow. Siin on naine keda kohtasin vaid 1 nädal tagasi ja meil on olnud väga sügavad vestlused elust, reisimisest ja suhetest. Kui imeline on kohtuda kellegagi teiselt poolt maakera ja olla nii vastu võetud ja nähtud! Mis oleks selleks vaja, et midagi sellist veelgi kogeda?

Mu vaim tunneb ennast väga toidetud ja õnnelikuna. Minu kõige suurem soov teile kõigile sel kuul on leida kohad ja inimesed kus sa oled tõeliselt vastu võetud ja nautida seda südamepõhjani ja näha mis juhtub su eluga kui sa oled sellistes kohtades järgnevad 30 päeva. Ma vean kihla, et su elu transformeerub.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKodune ülesanne

Kui sul on midagi ütelda – siis pane tähele kus sa oled ja kas seal on energiat mis on valmis sind vastu võtma või mitte. Kui su sisemine intuitsioon ütleb et ei ole energiat selle jaoks, siis hoia see endale. Ära raiska seda. See energia ootab sind uues kohas ja uute inimestega kus see võetakse vastu nagu pärlid või aarded. 

Äkitselt sind märgatakse ja see, mida ütled jõuab sügavale hinge ja pisarad voolavad mööda põski alla. See on kõige ilusam osa inimeseks olemisel sellel planeedil ja see võib pehmendada su hinge ja vaimu isegi kui sa oled ka üks neist kes tunneb, et on sündinud liiga vara ja valesse kohta. 

Kõige ilusam kingitus nendest päevadest on olla tõeliselt vastu võetud kuhu iganes sa lähed ja tõeliselt armastatud ja hoolitud südame põhjast ja tingimusteta armastusest. Mitte sellepärast, et sa tood endaga teatud kvaliteete või mida sa teed, vaid kuna see mida sa ütled loeb ja see otsib kodu nii sinus endas kui kelleski teises ja tema südames. 

==crystalsmallunderwaterOlen Crystal Ra Laksmi, maailmarändur, kes on kandnud endas revolutsioone juba aastaid.

Ma sain aru selle viimase kuuga, et minu missioon on mitte ainult inspireerida inimesi enda ümber ja maailmas, aga inspireerida neid muutma mis iganes ei toimi nende eludes, nii et nad saaksid ka hakata elama oma unistuste elu täielikult. 

Ma tean et olen siiamaani elanud väga rikkalikku elu ja panustanud väga palju erinevatele kohtadele, maadele ja inimestele. See pole olnud kerge, aga ma olen kõvasti kasvanud ja tänu sellele saan anda veelgi rohkem tulevikus. Olen väga põnevil!

Palun jaga oma mõtteid selle kuu võtmetest. Kuidas on lood sinu vaatenurkadega? Kas need on kandilised? Kas sind ja su ideid võetakse vastu? 

wantranaisedtaiendatudKuni 21. maini ootan veel vähemalt 7 naise registreerimist ja esimese etttemaksu laekumist oma Wantranaise suvelaagrisse 24 – 26 juuli. Kui selleks ajaks on koos 10 naist, siis sündmus toimub. Eesti kollektiivteadvus ei taha avarduda läbi selle, mida ma pakun ja just läbi vee ja naiste. Võibolla ei ole veel Eesti täielikult valmis lahti laskma Tammsaare rahvusteadlikkusest. Kuid ma pakun võimaluse julgetele. See jääb viimaseks kursuseks, kuna edasistel suvedel ma Eestisse enam ei tule füüsiliselt kohale kui just keegi kutsub ja ise korraldab mulle kursuseid. Seega kasuta viimast võimalust ja loe lisa siit: 

hawaiibananasKui sa soovid endale kinkida erilise kogemuse tulla minuga Hawaiile novembris, siis selle kohta loe lisa siit:

Sellel suvel pakun ka Wantra vee eraseansse Eestis, eriti neile kelledel on vee hirm. Lisaks ka Auratransformatsioone, aura tasakaalustusi ja ka tantra kehasessioone maa peal. Pane juba varakult oma seansi ajad kirja juulist kuni septembri lõpuni 2016. Kui juuli alguseks pole piisavalt seansse kirjas, siis olen Eestis vaid juulikuu ja liigun edasi sinna kus mind võetakse täielikult vastu. Võta ühendust siit:

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This