Select Page

saaremaagoddessKirjutan selle kirja kõigile eesti naistele. Te olete mu südant puudutanud ja mind pannud mõtisklema erinevate tahkude üle ja loodetavasti suudab see kirjatükk teid ka elule uute huvitavate nurkade alt vaatama panna ja vajadusel ka krooniline munemine maha jätta kui see peaks olema probleem.

Kui see inspireerib sind ja sa tead oma elus teisi naisi, keda see võiks inspireerida, siis ole nii armas ja jaga seda artiklit, kuna sedasi paljuneb teadlikkuse info kiiremini ja kergemini ka sinna kuhu see muidu ei jõuaks. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMiks kiri naistele?

Olen töötanud naistega nii gruppidega kui ka personaalselt alates aastast 2000 ja seda rahvusvaheliselt. Pole vahet kus me maailmas paikneme, meil on kõigil ühised soovid ja igatsused oma essentsi poolest.

Viimasel korral kui käisin Eestis ma sageli isegi nutsin kui kuulsin naiste lugusid oma privaatseansside ajal. Nii palju vägivalda, ülekohut ja kannatusi. Tore, et neil oli julgust natuke sellelt teelt kõrvale astuda ja saada teistsugust vaatenurka. Siis saingi aru, et mul on vaja rohkem otsesemat suhtlust ja see kiri on üks moodus algatada sügavamat dialoogi. Oleks väga armas kui jagaksid oma mõtteid selle loo all.

Olen aastate jooksul pakkunud väga palju erinevaid võimalusi väga paljudele naistele endaga sügavamalt kontakti saada ja ärgata oma jõus ja väes uuel moel.

Vaata ühte videot, kus üks naine räägib oma muundumisest siit.

0000 LA goodbyelambEesti naine

Eesti naine on üldises mõttes väga asjalik, praktiline ja töötab korraga mitmel rindel. Enamus eesti naistel on aga meesenergia kõvasti ülekaalus, sest väga paljud mehed Eestis ei ole oma maksuliinsusega veel teadlikus ühenduses ja siis tunnebki naine, et kui ta ohjasid ise enda kätte ei võta, jäävadki asjad tegemata.

See on enamasti tekkinud sellest, et mehed on ülesse kasvanud kibestunud naiste poolt, kes on meeste poolt maha jäetud ja ilma enesele aru andmata on need emad ka oma poegasid maha teinud. Olgu selleks siis kas sõnadega, tegudega või muul moel – nii et mees on tundnud ennast alaväärsena ja selle oma suhetesse kaasa võtnud.

meeskannabkatelMiks on nii, et Eestis olles on väga raske kohata tõelisi härrasmehi? Sest meil pole sellist kultuuri. Seda kultuuri saavad edasi anda peamiselt isad. Kui isasid pole, siis emad kui neil on olnud tugev härrasmehest isa. Oma tutvusringkonnast ma selliseid inimesi väga palju ei tea.

Ometi on härrasmeheks olemine esimene asi, mis avab naise südame ja kordi kiiremalt kui matsiks olemine. 

crystalorchidJa minu sooviks on, et sellel naistepäeval ei oleks sinule kui naisele olemas vaid lilled oma meespoole poolt, vaid et sulle avatakse uksi, tõstetakse tool lauast eemale kui maha istud, makstakse arve, hoolitsetakse, et kõik toimib. Ja saad kordki kui tõeline naine – lihtsalt lõdvaks lasta. Olla ilus naine.

Oma sügavas sisemuses on iga naine kodeeritud midagi sellist vastu võtma ja see on huvitav, aga see on otseühenduses ka tema südamega.

See paneb teda tundma kuningannana ja naisena ning imetletuna.

Ühiskonna muutmine käib läbi naise

Kui mehed saaks aru, et kogu maailma muutmine käib läbi naise ja naiste nagu ka läbi oma sisemise naise, siis ei oleks nad nii kitsid endast andma, sest mida rohkem mees naisele annab ja tehes seda südamest, hakkab naine täiesti loomulikult tahtma vastu andma ja sedasi tekitatakse soe energiaring, mis võib aidata isegi luua uusi kuningriike.

Naised on need, kes sünnitavad uusi lapsi, kes ikkagi lastega veel rohkem aega veedavad kui nende isad ja naised on need, kes väga paljuski oma mõttemaailma oma lastele edasi kannavad. Mõttemaailmast saab aga alguse kogu ülejäänud elu. Mõte ju loob sõnad, siis teod ja uued reaalsused ja võimalused. Kui mõtted on reostunud, siis on seda ka sõnad ja teod nii nagu ka üsna tõenäoliselt harjumused.

3ViljandiringevegaKui naine on katki, on ka ühiskond katki. 

Vaadake mis toimub tänases Eestis? Enamus naised on lastega üksinda kodus, kuna mehed töötavad välismaal või siis on neid maha jätnud. Mõni naine töötab kahel või kolmel kohal, et kanda vajalikud kulud, sest naised on  väga sageli kohusetundlikumad kui mehed ja ei jaluta sageli nii minema nagu mehed seda sageli teevad. Loomulikult on kõikidel puhkudel olemas ka erandid.

Emotsionaalselt on Eesti naised kohe väga katki. Väga paljud mehed pole saanud koolitust emotsionaalsest intelligentsusest, kuidas naisele tekitada turvaruumi ja kuidas läbi selle saab ta hakata avanema ja mehele pakkuma oma panust. Üks naine võib aidata ühel mehel luua terve impeeriumi, kui mees kannab teda kätel, imetleb teda ja toetab teda kõiges. 

funnyman cardKui mehed kasvavad ülesse ühiskonnas kus nende naiselik pool on alati alla surutud, siis see loob tasakaalutuse, mis tõukab ka palju teisi osasid nihkesse. Kõik on ju omvahel seoses. Esimene osa selles on kasvõi selles, et mees õpib tundma oma emotsioone ja nendega ise toime tulema ja neid haldama.  Kui mehe seesmine naine on paigast ära, siis ei saa ta ka naisele endast väljaspool ruumi hoida. Ma olen mitmeid selliseid mehi kohanud ja see polnud üldse lõbus minu jaoks neile ruumi hoida, kui mul endagi olemisega tegu. 

Hoopis teine lugu on olla härrasmehega, kes on endaga paigas ja kui vaja julgeb ka oma emotsioone näidata, aga siis teadlikult ja mitte vägivaldselt.  Sellisel juhul on ta igal hetkel naisele maandusplatvormiks, isegi kui ta ise on läbimas raskeid aegu. Tegu on tõelise küpse mehega.

Eesti naised on enamuses küpsemad kui paljud eesti mehed. Ei, ärge saage valesti aru, ma ei vihka eesti mehi, ei pane neid kõiki ühte kasti. Ma räägin energeetilisest tunnetustest ja kogemustest ja sellest pildist mis on tekkinud eesti naistega töötades.

See on lihtsalt vajalik info, et aru saada, et mehed vajavad lisa koolitusi ja teadllikkust kuidas navigeerida naistega läbi elu ja kuidas naistega tõeliselt mõnusalt hästi läbi saada, neid väestada – pole vahet kas tööl või kodus. Loomulikult ei tee ka naistele lisakoolitused paha. Väga palju aitab ära teha ja muuta selles situatsioonis iga naise sisemine töö iseendaga – eriti härrasmeeste kohtamine.  Veel parem kui koolitusi tehakse läbi koos oma meespartneriga. Naistel on selles muundumises väga suur roll, sest nad saavad mehi selles uues olemises toetada ja suunata. Naine on ju mehe kael.

Jagan siin ühe oma Eesti härrasmehest sõbra naistepäeva sõnumit:

Tere, Naine!

Täna on naistepäev, mistap tellisin revidendi oma sopilisse südamesse, kõigis asjus.Selle käärdudes tuvastati ühe olulise asjapulgana Sind, Naine. Tahan Sind selle kõige eest, mida oled mulle aegade jooksul andnud ja õpetanud, tänada. Seda pole sugugi vähe, mida oled teinud mu katkistes ja keerulikes elujärkudes, aidanud rööpasse seada minu erimudeli järgi valmistatud südames. Kirjutan, sest hoolin – et Sul läheks ikka võimalikult hästi (mida iganes see ka tähendab), et oleksid õnnelik, et Sul oleks hingerahu. Aitäh olemast! Head naistepäeva, kauge sõber! P.S. Päike on küll kaugel, aga hea ja soe on teada, et ta on olemas;) 

Mida tunneksid sina sellist sõnumit lugedes? Tõelise naisena? Wow, mees, kes väärtustab mind! On mind tähele pannud, isegi aastate tagant? Tegu on sõbraga aastast 1995.

Naiseks kasvamine

Meie naiseks kasvamine algab juba enne kui me oma ema kõhtu siseneme. See algab ka valikust millise ema me valime.

crystalmountainsMinu lugu naisena on pikk ja keeruline. Isegi oma lühikese elu jooksul olen käinud läbi väga palju kuristikke ja mäe tippe terves maailmas. Mulle meeldivad ekstreemsused, eks seepärast siis olen ka nii äärte peal ja ka ühest äärmusest teise kõndinud, aga osalt on see ka seotud minu elu missiooniga.

Läbi oma kogemuste saan kogeda ja tunnetada elu teise nurga alt, mida siis jagada oma sõprade, lähedaste ja klientidega.

Väga sageli kogesin midagi väga ekstreemset ja paar nädalat hiljem tuli mu juurde klient täpselt sama teemaga.

Kuna mu lapsepõlv polnud väga kerge, siis sealt õppisin väga palju ellujäämistehnikaid. Eriti, mis puudutuab emotsionaalset ellujäämist. Ma ei saanud piisavalt palju positiivset tagasisidet ja sageli kui palusin midagi, mida ma vajasin – ma ei saanud seda. See tekitas mustri ka täiskasvanuna, kus kui mulle midagi ei antud, siis kasvas see väga suureks frustratsiooniks ja võis probleeme tekitada.

Selle taga olid ebateadlikud ja tasakaalust ära mees- ja naisenergiate mustrid nii nagu ka terve emotsionaalne käitumismuster.

arroyo verdeAlkohoolikute lapsena õpib inimene toimima ja käituma täiesti teistmoodi kui see oleks tavaperekonnas. Kuigi minu elu oli täitsa meelakkumine mõne inimese lugusid kuuldes, siis ma pean ütlema, et naisena ma kopeerisin palju koduseid mustreid, mille lahustamisega hakkasin veelgi intensiivsemalt tegelema eelmisel aastal, kuigi töö nendega on käinud alates aastast 1994 kui hakkasin käima psühhiaater Kirejevi noorte psühhodraama gruppides Tallinnas.

Kui ma olin aastal 2014 ühes töösuhtes, kus peale emotsionaalse ja verbaalse vägivalla lõpuks lisandus ka füüsiline vägivald, sain aru, et on aeg lahkuda. See oli esimene kord kui ma tõesti olin totaalselt näoli asfaldil ja nii kapitaalselt, et ei suutnud näha mitte ühtegi väljapääsu. Õnneks olid olemas sõbrad, kes toetasid mind sellel teel. Sain sellest august välja ja mis ma sellest siis avastasin?

Teel oma uuele teele sain aru, et ma ise loon oma reaalsust ja pean selle eest ise võtma täieliku vastutuse.

Nüüd on mul kodu ja ma teen seda, mis meeldib ja mul on sissetulek ning kohustused, mida täidan südamega ning projektid, mis annavad tiivad. See kõik oli vajalik läbi käia nagu teatud nurgakivid ja läbi teha täielik platvormi puhastus.

Mõtle oma elu üle ja kas ning mida oleks sinu platvormil vaja puhastada, et su elu oleks nauding mitte kannatus? 

Jagangi nüüd mõningaid oma peamisi tööriistu sellel teel iseendani. Olgu see minu naistepäevakingitus teile – mu armsad kaaslannad!

NYC barsitting

Foto: Maris Saar

Praegusel ajal peaks iga naine tegelema oma täieliku iseseisvumise korraldamisega igal tasandil. Algust tuleks teha loomulikult iseendaga suhtest ja seejärel vaadata üle oma tervis, oma seksuaalsus, oma töö ja karjäär ning ka oma rahad.

a) Enesekehtestamine

Kui sina ei hoolitse iseenda eest ennast kehtestades, mis iganes on su situtatsioon, siis oled vabatahtlik selles situatsioonis ja teise süüdistamine ei vii kuskile.

See ei aita sind. Tuleb teha esimene samm ja välja astuda. Kui ise ei suuda, siis küsida abi väljastpoolt. Tuleb korralikult tegutseda.

Mina seda tegingi. Küsisin abi väljastpoolt. Ja seejärel istusin endaga tõsiselt maha ning muutsin kogu oma elukorraldust. Täna ei saa mitte keegi enam tõsta oma häält minu peale või mind füüsiliselt lüüa, sest ma ei lävigi selliste inimestega enam ja kõnnin enne juba minema, sest ma kuulan oma intuitsiooni.

b) Enda esimeseks seadmine ja endasse investeerimine

kayakinglastbetterKui ma seadsin ennast esimeseks ja ka endasse investeerisin, hakkasid kõik muud asjad rohkem voolama. Olgu selleks siis iganädalane töö Alanoniga, või siis õhukangaste klassid, kayakiga sõitmine, või ookeanis ujumine või siis reisid endale või siis mingi kursus, mis ma arvan aitaks mul muuta oma elu.

Kuna ma tegelen endaga, hoolitsen oma keha ja vaimu eest kogu aeg ja täielikult, siis kõik minu ümber võimendub ja väestab ennast, sest ma olen ise paigas.

c) Oma seksuaalsuse ja yoni eest hoolitsemine

Enamus naisi, kellel pole partnereid – ei tegele ei oma yoni ega ka seksuaalsusega. See on tahaplaanil ja seda ei torgita. Kuid see on suur viga. Ma tegin eelmisel aastal läbi väga intensiivsed puhastused ja üks neist oli ka yoni (naise suguorgan sanskriti keeles) detox. See oli väga sügava mõjuga, mis riisus lahti ka erinevad osad mu kehas ja mu psüühikas ja emotsioonides, rääkimata seksuaalsetest haavadest.

Iga kord kui mingi mees ropendab – riivab ta meie yonit, meie püha suguelundit. Iga kord kui mingi mees teeb2orchids meile haiget, ladestub see mälestus meie yonisse, isegi kui see on vaid emotsionaalne.

Yoni mäletab kõike. Yonil on oma teadvus, süda ja selgroog. Kui temaga ühenduda ja õppida temaga suhestuma, siis kõik muu meie elus pöördub ka ümber. Meie yonides on väga palju kibestumist. Kui isegi mitte sellest elust, siis eelmistest. Sellega tuleb tegeleda ja teadlikult ning regulaarselt. Yoni on naise teine süda.

Seda, kas naine on oma yoniga ühenduses näeb tema silmadest. Kui sa vaatad naise pilti, OLYMPUS DIGITAL CAMERAsiis on kohe näha mis seisus naine on. Kui naine ei ole ühenduses oma yoniga, on ta silmad kahvatud ja ta tundub närtsinud. Vastupidiselt kui ta on ühenduses, siis naine särab nagu päike.

d) Teha seda mis meeldib ja täie rauaga

Ma panin väga palju aega ja energiat sellele, et õppida teiste tervendusmeetodeid. Kindlasti oli see vajalik, et ma jõuaksin siia kus ma tänasel päeval olen. Aga nüüd, kui panen peamise fookuse iseenda veemooduli Wantraga toimetamisele, siis see väestab mind ja mul pole mitte mingeid piiranguid. Ma saan ise luua kõike nii nagu valin.

1wantrababybebe4Ja see rõõm, mis tuleb sellest kui näed kuidas inimesed hirmudest läbi ujuvad või iseendaga rohkem kokku saavad on hindamatu. Ja mida rohkem ma seda kõike teen, seda rohkem tuleb ka võimalusi, mis aitavad sellel kõigel avarduda.

Kui sa veel ei tea mis sulle meeldib, siis on viimane aeg see välja selgitada. Minu KIS online koolitusel pühendan ma terve 1 kuu selle peale, et inimene saaks selgema pildi miks ta siin maailmas eksisteerib ehk mis on ta elu missioon. Ja see on väga hea algus. Kis programmist loe siit:

2. Iseseisvumise platvormile saad ehitada oma uue maailma. Selleks on sul vaja UNISTUST. 

Kui sul pole suurt unistust, ei liigu su elu kuskile poole. Vaim laiutab vaid käsi. Kui sa oled transformeeritud ja sul pole unistust, siis on olukord veelgi hullem. Seal on vaimul nagu ora tagumikus, sest aega pole enam raisata.

Vaim vajab sihti. Olgu selleks kasvõi nii väike asi nagu poeskäik.

Kui sa leiad oma unistuse, siis saad hakata koos universumiga looma ja tantsima. Sellest hetkest muutub su elu kannatusest ümber naudinguks.

Meile on koolist peale surutud – et elu on raske ja peab tegema nii ja nii, et saada seda ja toda. Aga tegelikult on see ülimalt llihtne – teha seda mis meeldib ja teadlikult, ning kõik muu langeb ise paika!

Abiline element – vesi

Üks element, mis selles protsessis saab aidata on vesi. Kui sa viibid vees, siis saad lõdvestuda, rahuneda ja samuti kuulata vee sõnumeid. Vees on olemas kõik sõnumid sinu elu kohta. Sa ise oled ka vesi, enamus inimeste kehades on 70%  – 90% vett. Vesi saab sind suunata sinna kus sinu aarded sind ootavad. Kui sa aga veega üldse ei tegele, või mis veelgi hullem kardad vett, siis see takistab sinu kulgemist. Kuna Wantra on üks võimalikest tehnikatest, mis aitab veega ühineda nii seesmiselt kui ka välimiselt, siis see on hea tööriist alguseks.

—-

Lõpetuseks

crsystalbrooklyncatsloveSellel naistepäeval tee midagi teistsugust. Eriti kui sul pole välist meest, kes sulle tooks lilli ja torti, siis mine ja osta endale ise  lilled nagu oma sisemine mees ja nii nagu ta oleks sinusse armunud ja moel nagu ükski lihane mees pole veel suutnud. Vaata peeglisse ja ütle endale: ‘Ma armastan sind just sellisena nagu sa oled. Sa oled nii ihaldusväärne! Imetlen sind! Oled tõeliselt suurepärane!’

Kirjuta enda armastuse deklaratsioon, mis sisaldab kõike, mida sa endale lubad, mis aitab sul paremini muunduda tõeliseks endaks ja õitseda oma tõelises väes. Armu endasse nii nagu sa pole seda kunagi varem teinud! Ja las iga päev olla sinu elus pühitsetud naiste päev!

catJärgmine kord kui sa lähed kohtama, siis märkad, et sa ei muretse enam kas sa meeldid sellele mehele, vaid kuidas see mees sind ennast tundma paneb. Siis oled saavutanud järgmise taseme oma armastuse koolis ning see kergus ja enesekindlus, mida endaga kannad, hakkab tõmbama sinuni igasuguseid inimesi – mitte ainult mehi, kuna sa pole enam kass, kes saba taga ajab, vaid kass kes kõnnib omapead ja kellele tema enda saba järgneb!

—-

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKui see mis sa lugesid kõnetas sind ja sa sooviksid sellega sügavamalt tegeleda, siis on mul pakkumisel kuni 20 märtsini varajase registreerimise hind Wantra Naiste suvelaagrisse, kus võtan kõik mainitud teemad ja paljud lisateemad lähemalt luubi alla. Lisaks on palju tööd kehasoojas vees, mis lisab päris mõnusa sügavuse ja sügavlõdvestuse iseendaga kohtumisel ja oma sisemiste aarete avastamisel. Loe selle kohta lisa siit.

Veedan sellel suvel mitu kuud Eestis ja sul on võimalus minuga kohtuda, vestelda või ka seanssidele ja koolitustele tulla. Vaata minu kalendrit siit! 

IMG_8666

Foto: Maris Saar

Olen Crystal Ra Laksmi ja olen naiseks kasvanud läbi teadliku töö iseendaga.

Minu parimaks sõbraks sellel teel on olnud vee element, mis on õpetanud mulle kuidas elus naisena alistuda, voolata ja pehmelt enda kristalli erinevaid nurkasid poleerida.

Ma olen tutvumas oma sisemise kuningannaga ning astumas temaga ühele troonile. See on võrratu tunne. Sest see on üks moodus kuidas tõmmata ligi oma uus kuningas või kuningad. Uues ajas ei pea enam valima kas see või teine, võib ju valida mõlemad!

__

KIrjuta mulle kuidas möödus sinu naistepäev ja mis mõtteid antud lugu sinus tekitas?

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This