Select Page

DCIM100GOPROSelle kuu võtmed räägivad selle kuu numbritest, uue ajastu vaimse jala aktiveerimisest, vastupanu lahustamisest elementidega ning kuidas andestusprotsessi ennetada ning mis veel tuleks üle vaadata, et luua maksimaalset kulgemist! Loo lõpus ka praegused aktuaalsed pakkumised!

Palun jaga seda lugu oma seinal, kui see sind inspireerib! Sedasi saame muuta maailma ühe teadliku loo kaupa. Ja kes teab võibolla see lugu võib just muuta selle inimese päeva ja võibolla ka tervet elu!

Selle kuu uue ajastu numeroloogia: 

5 kuu (mai) 9 (aasta) number ja kokku on 1+4 = 5

firesmallerMeil on mõlemal pool äärtes kaks viite. Number viis uues energias on tule element ja see hakkab nüüd päris hoolega puhastama seesmiselt, mis veel kuskile kinni on jäänud. See on üsna huvitav, kuna mõlemal pool number viied hoiavad nagu ruumi selleks puhastuseks. Kuulsin, et on ka Merkuuri retrogaad, mis on juhitud Tauruse energiatest.

Taurus ise on väga maine märk. Minu seletus ja juhendus siit tuleb ka, et number 5 ja viies dimensioon on ettevalmistus meie 9 ndaks dimensiooniks, kuhu energiad liiguvad peale tervet ringi ja kõiki elemente (tuli 5, vesi 6, maa 7 ja õhk 8 dimensioon). Siin on veel puhastamisel vanade energiate mustrid ja just kõigega mis on seotud tööga.

Kõik mis on töö, mis tuleb läbi punnitamise ja suure vaeva, tuleks evalueerida ja vaadata mis on võimalik sellega seoses muuta. Mida aeg edasi läheb, seda enam meid suunatakse ja vahest tundub ka lausa survestatakse oma vaimse jala missiooni tööle saama. Vaim koristab ära paljut vana, mis takistab seda teed. Vahest kaasneb sellega koondamine või muud sellised teemad, mis võtavad meie vana ‘turvalisuse’ padja alt ära. Siis tuleb tõeliselt uuesti alustada.

13handsgroupMa olen seda enda peal kogenud ja ka paljude klientide peal kogenud.

Kui vanas energias tehti tööd selleks, et luua materiaalsust, seda koguda ja siis läbi selle luua turvalisust, siis uues ajas asjad pöörduvad.

Esmaseks saab teha seda mis meeldib, kaasates kõiki võimalikke talente mis meil on ja seejärel peaks raha järgnema sellele üsna automaatselt, ise peaks siis veel natuke kaasa aitama maiste piiride seadmisega. Seega asi läheb kõik fookusega väärtuse loomisele, mitte mammona kogumisele ja turvalisuse kindlustamisele. See on uue ajastu essents. Seda tasuks jälgida. Mida rohkem sellele vastu punnite, seda raskem saab tulevikus olema.

Kõige kergem saab olema neil, kes panevad kõik oma talendid täisvõimsusel töösse ( ja kui ei tea mis need veel on, siis tuleb proovida ja katsetada) ning seejärel kuulata oma südant ja koostöös mõistusega talle järgneda julgusega ning intuitsiooni kompassiga.

Vaimne jalg meie missioonist on see, kus vaimne talent või talendid saavad avalduda. Kui tal on kanal ja võimalused, siis see hakkab nii võimsalt voolama (tavaliselt avaldub väga võimsalt 9 ndas dimensioonis) siis nii, et tööd on nii palju, et ei ole isegi aega millekski muuks.  Siin on tark tasakaalu mitte kaotada ja ikkagi meeles pidada, et enda eest tuleb ka hoolitseda. Sest kui sa ennast tühjaks jooksed, siis pole ka teistele midagi anda. Ja mõnikord võib see võtta kaua aega ennast jälle jalgadale saada.

AAAnewcrystalMis así võib olla vaimne jalg? Näiteks kui mina õppisin akadeemias antropoloogiat, siis selle töö tegemine reaalselt kuskil kontoris oleks olnud peamiselt mateeria jalaga toimetamine. Vaimne jalg käivitus minu jaoks siis kui alustasin oma automaatkirjutamisega, lisaks ka ingliteraapia, meditatsiooni ja AuratransformatsioonigaTM. Kui ma tõin AuratransformatsiooniTM Eestisse, siis olid mu tööpäevad 12 – 13 tundi pikad ja nii 8 kuud jutti. Ei mingeid puhkepäevi. Ma põlesin totaalselt läbi. Kuna ma tegin seda südamest, siis ma otselselt ära ei väsinud, aga ma ei teinud piisavalt trenni ja ei puhanud piisavalt. See oli viga. Füüsis andis märku.

Mateeria jalg on see jalg, mis avaldab kõike materiaalset, füüsilist ja praktilist ning ratsionaalset. Seda on vaja tugevaks platvormiks nii, et vaim saaks täielikult toimetada. Väga nõrga mateeria jala puhul inimene lonkab. Asjad ei vormu ja lohisevad. Selleks, et saaks täielikult harmooniaga kõike luua on vaja, et mõlemad ‘jalad’ oleks tugevad ja ei toetutaks teiste jalgadele.

Seetõttu on ka uue ajastu noored ja täiskasvanud oma nais- ja meespooltega rohkem tasakaalus ja võrdsel kasutusel.

MEX mermaid grouphugVastupanu lahustamine elementide taltsutamisega

Igasugune vastupanu loob veel rohkem vastupanu ja takistusi. Tuleb tõeliselt õppida talitsema kõiki elemente ning samuti ka õppima kuidas voolata veega koostöös. See loob pehmust. Õhku kasutada kui selleks on aeg ja  vajadus – nagu enda tuulutamiseks või siis uute impulsside saamiseks minnes uutesse kohtadesse või õppides midagi uut.

Vesi on kõikide elementide keskpunkt, mis ühendab kõiki elemente ja mingil tasandil ka hoia aga ka kontollib neid.

Nagu näiteks ilma veeta ei kasva midagi maa elemendis. Ilma veeta ei saaks kustutada tuld. Maa element on vajalik selleks, et kõike maandada ja vormis hoida. Tuli on soojuseks ja ühendavaks energiate loovaks punktiks. Kui oskad kasutada kõiki elemente vastavalt olukorrale (soovitan olla ühenduses oma vaimuga) siis kõik langeb ise paika ja toob harmooniat.

Piiride paikapanek

Igas uues suhtes, pole vahet millises (kas töö või era-) tuleks koheselt panna paika oma piirid – mis sobib ja mis mitte, mis on oluline ja mis mitte. See aitab kõikidel osapooltel kursis olla ja vastavalt sellele ka edasi toimetada. 

Kui on juba mingid suhted pikaajaliselt toiminud ja need väga hästi ei toimi, tuleks need üle vaadata ja evalueerida. Mida oleks vaja muuta? Mis enam ei toimi? Miks ei toimi? 

See on ka hea kodune ülesanne selleks nädalaks. Evalueeri oma piire igas suhtes ja vaata kas oleks vaja neid muuta. Kui sa lased korra juba piirid libisema, harjuvad inimesed sellega ära ja seda muuta on jällegi väga raske. 

hawaiimermaidsplashAndekspalumise võti

Kui me oleme midagi paha teinud ja peaksime teistelt andestust paluma, siis jagan teiega oma viimatist avastust. Kuna olen siin viimase aasta jooksul teinud väga sügavat tööd endaga läbi mitme programmi tuli minuni taipamine.

Kui me tegeleme oma teadvustamisega ja saame järjest rohkem teadlikumaks, siis me oleme lõpuks võimelised konflikti situatsioonis ennast talitsema ja lihtsalt reageerimise asemel aja maha võtma ja seda seedima ja settima ning alles siis tegutsema ja reageerima. Kui see on tehtud, siis ei ole võimalik, et inimene oma tegevusega tekitab teistele kahju, või peaks olema vajadust neilt andeks paluda, sest seda reaktsiooni ahelat ei enam lihtsalt ei teki. 

Näiteks hiljuti kui midagi on mulle väga sügavalt hinge läinud, siis olen võtnud  koheselt aja maha. Rääkinud paari lähedasega, et saada selgust kus ma olen ja siis sealt edasi toimetanud, aga siis juba teadlikult. Kui vaja kirjutan neile inimestele ka e-kirja aga saadan selle endale või siis jätan selle mustandina oma postkasti. See toimib tõelise maagiana. 

Ja kui muu ei aita, siis soovitan seda vee tehnikat. Võta suutäis vett suhu, siis ei saa rääkida ja siis liiguta seda suus ringi, senikaua kuni maha rahuned;) Ja siis tegutse. Lõpuks neela ka vesi alla. Võimalusel säästsid ennast paljust kahjustamisest ja ka hilisemast parandamisest, andeks palumisest jne.

hawaiibananasVana puhastus

See kuu aitab hästi palju üle vaadata ka vanu väärtusi ja võibolla isegi unistusi. Ka unistusi on vaja kaasajastada.

Ma mäletan seda korda kui ma tulin Hawaiilt tagasi, kus olin elanud bambushütis, ilma seinteta vaid võrkseinaga ja tervelt kolm kuud erinevates kohtades ja kui ma oma stuudiosse tulin, kümnendal korrusel Liivalaia 21 majas Tallinnas, siis ma ei saanud aru, miks ma seal olin.

See polnud enam minu unistus. Ma müüsin nädalaga maha oma auto, kolisin välja ja likvideerisin palju asju, andsin ära terve hulga asju. Lihtsustasin oma firma kulusid 4000 eurolt 400 eurole ja pärast isegi ca 200 euroni kuus. Ja võtsin koti selga ja ostsin ühe otsa pileti Hawaiile ja seda kolmeks kuuks. Et asja veelgi sügavamalt puhastada, suri sellel ajaperioodil ka äkitselt mu isa. See oli aastal 2011. Nüüdseks olen elanud väga lihtsat elu, viimased 3 aastat Mehhikos ning ei kujutaks ette elu sellise rütmis ja olemises nagu siis oli kui elasin aasta läbi Eestis (2007 – 2011). Kuidas üldse on võimalik Eestis elada talvel?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMe muutume ajaga, nii nagu ka muutuvad meie vajadused. Seda tuleks siis austada ja vaadata kas ja mida saaks teha, selleks, et neid vajadusi toetada. Minu arust võiks kõik eestlased suvel kohustuslikus korras olla kuskil soojal maal elamas, kui mitte puhkamas. Ning väga paljud töökohad saaks lubada online tööd. Tuleb olla nutikas. Väga paljudes soojades maades on elamiskulud palju väiksemad kui Eestis ja oleks palju kergem olla terve ja elada tervislikumat elu.

Kui Eestis elada üsna tagasihoidlikult on kuu kulud ca 1000 – 1500 eurot (seal sees pole alkoholi, pidusid, suitsu, narkootikume, vaid elamine üüritud toas, autorent omanikult, toit ja bensiin ja muud pisikulud ning firma kulud). Mehhikos saab kõike seda kui hästi otsida ja nutikas olla ca 400 – 600 euroga kuus või isegi vähemaga (väga lithsates tingimustes). Ja kui sissetulek on hea, saab ülejäänud kõrvale panna, et siis investeerida ja uut küllust luua.

4seasonspalmtreesoceanboatLõppemas on orja ajastu aeg, kus olime kõik laua külge aheldatud ja käisime kontoris tööl. Nutikamad on aru saanud, et see on lõppemas. See muidugi loob uue hoovuse, kus iga teine inimene on kirjanik, online kursuse juhendaja või siis tervendaja. Eks aeg annab arutust ja aitab selgitada, kes on kes ja kui palju see ühildub nende talentide ja missiooniga, kus mõlemad jalad töös – nii vaimne kui ka materiaalne.

Aga üks on kindel – kui midagi teha südamega, siis see alati puudutab inimesi ja suudab neid inspireerida ning ka sinu poole energiaid liikuma panna ja loomulikult ka külluse igas vormis. 

Maa elemendi tugi

Selle kuu numbritest avaldub ka number 1, mis on mehelikkuse ja maa elemendi number. See on üks moodus kuidas ennast nendes puhastustuledes hoida juurtega maas kinni, et ei põle läbi. Tõsi see kuu võib tulla nii palju puhastusi, et on oht läbi põleda. Seepärast oleks väga hea kui sa annaksid endale piisavalt aega, et puhata kui selleks tekib vajadus. Meie kehad pole masinad.

Number neli on koostöö number ja kajab veel järgi eelmisest kuust – aprillist. Kus tuleb õppida selgeks kogu koostöö nii mees- kui naisenergiatega ning kuidas luua, nii, et see teenib sind siin planeedil. 

Olgu siis see kuu kõigile ettevalmistuseks uueks kuuks, mis saab olema vee kuu ja voolamise kuu. 

crsytal hawaii smallOlen Crystal Ra Laksmi – kes on oma elu jooksul läbi käinud väga paljudest puhastustuledest. Mõnikord kui ma oma lugusid räägin, siis inimesed imestavad, et kuidas ma ikka suudan naeratada ja kuidas ma ikka soovin tegeleda inimestega ja nende inspireerimisega. See on mul veres. See on üks põhjus miks ma siin olen. Ja selle eest ei saa ära põgeneda.

Meie talendid on nagu meisse pandud programmid või kiibid. Ja nad on olemas ning ootavad vaid avastamist ja kasutamist. Nagu tööriistad tööriistakastis. Ja kui hakkame neid kasutama, hakkavad nad meid teenima.

Aga ainult sellest ei piisa, pärast tuleb see panna sobivasse pakendisse ja toimetada nendeni, kes seda vajavad. Siis ongi käes maagiline valem uue ajastu loomisele – südame ja mõistuse ühises hingamises ja taktis koostöös talentidega. Ning kui me õpiksime täielikult seda kooslust ja kokteili usaldama, oleks meil käes kõik valemid oma uue reaalsuse loomiseks. 

Kui minu lood sind inspireerivad, siis kirjuta siia alla ka oma kommentaar, jaga seda oma seinal ja hakka minu fänniks või siis järgijaks facebookis.

Ma kavatsen lähiajal teha päris mitmeid muudatusi ja kaasajastusi kodulehele, ning seetõttu ei ole praegu minu listi (subscriber) lingid korras. Aga see on töös.

Kui sa soovid minuga sel suvel Eestis kokku saada ja kogeda minu tööd, siis on sul selleks mitmeid võimalusi. Praeguste plaanide kohaselt jääb see viimaseks suveks kui ma Eestis nii mitu kuud toimetan. Edaspidi tulen Eesti vaid siis kui kutsutakse ja soovitakse minuga teha koostööd ja pakutakse mingeid pikemaid koostöölepinguid. Koos voolamises on võlu. Seega kasuta võimalust! 2017. aastal ei plaani ma praegu üldse füüsiliselt Eestisse kohale tulla.

Sul on võimalus tulla eraseansile või grupi koolitustele või siis lisaks veel kursustele. Praegu otsin veel kindlasti 4 naist naistekursusele Matsalus 24 – 26 juuli. Ettemakse peaks huvi korral olema laekunud hiljemalt 21.maiks. Loe selle kohta lisainfot siit.

Paika panemisel on ka Saa sõbraks veega kursused, neile kes ei oska ujuda või kardavad vett või sügavust. Loe lisa siit:

eesti kaart kutse koikLisaks on olemas boonus tort – milleks on Hawaii seiklus 10 kuni 19 november. See saab olema sinu elu võimsam seiklus ja loe selle kohta siit: Sinna on veel vaid mõned vabad kohad. Praegu on eelnevalt registreerinud 9 inimest, vaba on veel vaid 3 kohta. Eestis olles kavatsen ka teha eraldi soojendustrenne Hawaii seikluse jaoks, kuna tegu on üsna füüsilise seiklusega nii maa peal kui vees. Unustamatud mälestused kogu ülejäänud eluks!

Suur tänu, et sa loed ja jagad kilde minu elust ja loodan, et saan ka sinuga tuttavamaks!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This