Select Page

hawaiilavafieldIdeed sünnivad naise üsas. Vahest on selleks, et need saaks sündida vaja kuristiku põhjasid suudelda…

Minuga see just nii juhtuski. Olin näoli kuristiku põhjas. Enam sügavamale minna ei olnud võimalik. Ainus tee oli üles ja välja.

Kuidas ma sinna olin sattunud?

Läbi hirmu juhtimise. Minu suurim elu hirm, et ma ei saa hakkama oli mind sinna kukutanud, minu enda poolt. Uskumatu aga tõsi. Mul ei olnud kodu kuhu minna, polnud kedagi kelle poole minna ja ka raha ei olnud. Nii osavalt olin koos loonud selle situatsiooni. Olin väga ilus õitsev ohver. Ja muidugi oli selles süüdi alati keegi teine. Kes pani mind kasti ja puuri ja surus alla.

Aga mis peamine – mina ise olin selles loos vabatahtlik – ma ise lõin selle draama – need puudused ja piirangud. Oma mõtete, oma sõnade ja tegudega.

villamaziSelleks, et kogu seda pilti muuta, tuli teha totaalne kannapööre. Ja seda ma tegin. Oli novembri keskpaik aastal 2014. Olin Mazatlanis. Minu elu varises kokku ja seda hoidsid püsti vaid kaks õlekõrt – minu poeg ja minu loodud  vee moodul Wantra. Nende kahe toel roomasin samm sammult sellest kuristikust välja nii nagu ka osade tõeliste sõprade ja lähedaste toel.

Nüüd 1,5 aastat hiljem olen jõudnud uutele äärtele.
Minu sees kasvas seeme – jagada seda kogemust ja inspireerida naisi tulema oma kuristikest välja. Kui sa päris kuristikus ei ole, siis kuskilt, kus sa oled omadega kinni. Et avaneda ja avarduda sinuks eneseks! Tuli mõte teha Wantranaiste suvelaager, kus kõik need teemad läbi käia, koos armsa Wantra soojuse ja toega. 
Kellele on see artikkel suvelaagrist mõeldud?
divawalkdestiladerasSee on mõeldud sulle armas naine, kes:
  • Tunneb, et vajab oma ellu muutusi, et luua rohkem rahulolu
  • On vallutatud hirmude poolt ja elab seetõttu poolikut elu
  • Kes soovib oma elu võtta iseenda kätesse ja seda ise juhtima hakata
  • Kes on valmis ennast ise kehtestama ja seda igal tasandil ning julgusega
  • Kes on valmis aktiveerima oma seksuaalsuse ja lahustama häbi sellega seoses ning vastu võtma tõelisi naudinguid 
  • Kes on valmis tuhkatriinust muunduma kuningannaks
  • Kes on valmis võtma oma tervise iseenda kätesse igal tasandil
  • Kes on valmis välja selgitama, mis on tema elu ülesanne ja seejärel mis iganes selleks vaja ka see ära teha või vähemalt esimesed sammud selleks
  • Tunneb, et on aeg tõeliselt võtta oma külluse loomine iseenda kätesse ja ka rahaga sõbraks saada
  • Kes on valmis muutma oma suhet iseendaga läbi enesearmastuse ja läbi selle ka tõmbama oma ellu oma elu armastuse partneri
Kui vastasid jah vaid kolmele või rohkemale eeltoodud tingimusele, loe edasi. Kui mitte, siis arvatavasti on su elu perfektne ja sul hakkaks selles laagris igav!
martsigoddessViimase viie aasta jooksul olen läbi seigelnud maailma erinevaid maid, nii mäetippe kui orgude põhjasid. Sellel teekonnal olen taibanud, mis on number üks võti tõeliseks naiseks ümbersünnil.
See on see miski, mis on alati olemas, kui kedagi teist mu ümber pole alles jäänud. Inimesed tulevad ja lähevad – aga tema on alati olemas. Soe ja hooliv ning armastav.
 
See on see miski, mis toidab mind kui kõik muud toidud pole enam võimalikud.
 
See on see miski, mis ei anna kunagi alla. 
 
See on see miski, millel pole kunagi tingimusi minu armastamisel. 
Ma sobin ka just sellisena nagu ma olen. Isegi koos oma puuduste  ja mõnede lisakilodega olen ma ikkagi piisav ja armastusväärne. 
See miski on ENESEARMASTUS – SINU ELU TÕELINE NURGAKIVI!
Võiks ju mõelda, et see antakse meile emapiimaga kaasa, aga vist mitte. Enamus tänapäeva lapsi ei saa isegi emapiima, mis siis veel emaarmastusest või ensearmastusest rääkida. Seda ei õpetata ka meile tavakoolides.
Olen oma elus käinud läbi kuus kooli ning paljusid rahvusvahelisi maailma tasemel ülikoole ja mitte üheski ei räägitud enesearmastusest ja kui oluline see on ning kuidas see on tegelikult kogu meie elu alustala!!!!
Sellele toetub kõik me elus. Meie suhe iseendaga ja teistega, meie seksuaalsus, meie tervis, elu töö ja missioon nii nagu ka küllus igas vormis.
Kui mitmed naised lõpetasid mu 12. kuu online kursuse (Kiirtee Iseendasse) siis väga paljudel oli avastuseks kui vähe nad teavad enesearmastusest ja kui oluline see on ja kuidas see võib kõike me elus muuta. 
hawaiimanininTäna oli mul Hawaii seikluskoolituse grupivestlus. Ja kuna enamus on naised, siis paljudel tuleb seda ka arutada oma kaasaga.
Et kuidas teha selgeks ja kas ning kuidas on õigustatud Hawaiile sõit 10 päevaks üksinda – ilma mehe ja lasteta?
See võib olla sinu mesinädal iseendaga – aeg ja seiklused iseendale – endas rändamiseks ja olemiseks.
Pärast tuled tagasi nagu tõeline kvaliteet naine – uus partner ja nagu uus ema. Täis päikese ja elu energia vitamiine. Ja sellest võib tulla ka palju muudki. Minu elu on läbi Hawaii seikluste totaalselt muutunud. Juba esimese reisi ajal anti mulle juhiseid oma uue elumissiooni arendamiseks – veeteraapia kohta. Õnneks ma kuulasin, kuigi alguses ajasin ikka sõrad vastu.
See on nüüdseks võtnud 7 aastat, et jõuda siia – kus ma olen oma Wantraga ja ilma selle endasse investeeringuta ma poleks praegu elamas seda reaalsust, mida ma olen. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERASama on ka selle suve naistekursusega. See on aeg endale, naisele endale – tegeleda endaga ja oma naiselikkuse aktiveerimise, puhastamise ja tasakaalustamisega. Sügavuti sukeldumisega, endaga sõbraks saamiseks ning enda ensearmastuse otsimisega. Enamus naistel on enesearmastus tõeliselt kaduma läinud ja peab tükk aega vaeva nägema, et see üles leida.
Uues energias toimib kõik läbi naisenergiate ja teadliku armastuse energia. Kui seda meis pole või see pole paigas, ei saa midagi muud ka sinna peale ehitada. See on A ja O. 
Mida on enesearmastus minu elus muutnud?
palmtreememita– Minu jaoks andis enesearmastus mulle tagasi armastava suhte endaga ja loomulikult ka teistega – alates lähedastest kuni kolleegideni välja.
– Teiseks paranes minu tervis igal tasandil, nii nagu ka sain uutmoodi kontakti oma seksuaalsusega.
– Sain selgema pildi, mis on mu uue eluülesande tahkude sektor.
– See andis ka võimaluse luua uutmoodi küllust.
– Lisaks ka siis uue elukaaslase-partneri vastuvõtmisele.
Kõik minu elus muundus.
Enesearmastus on väga tugevalt seotud ka eneseväärtusega. Kui enesearmastus on nagu postid nurkades – sinu elu ja olemuse vundamendis – siis eneseväärtus on plaat või põrand selle peal. Ja kõige seovaks elemendiks on tegelikult vee element, sest see on naine meis endis – ehk meie torustik või seedimine!
hawaiimermaidsplashEnesearmastus on tegelikult meie sisemise naise väljendus.
Pole vahet kas tegu on mehe või naisega välimiselt, meis kõigis on sisemine naine, kes on meie enesearmastuse allikas.
Selleks, et muundada oma enesearmastust, on vaja ka tegeleda oma sisemise mehe ja naisega, aga see on mõne teise korra artikli teema.
Enesearmastuse alused loovad ennast meie lapsepõlves. Selleks, et selle haavad ära puhastada tuleks teha väga sügav sisemise naise tervendusseeria (millega alustame suvelaagris).
Enesearmastuse alguse 5 salavõtit: 
a) Esimene võimalus on kirjutada endale kiri ja avaldada endale armastust – mida sa enda juures armastad ja mida kohe eriliselt. Võimalusel isegi see kellegi läheda olemasolul ette lugeda. 
b) Lase oma lähedasel endale armastuskiri kirjutada. See kuidas teised sind näevad võib olla väga teistmoodi. Sageli inimesed ei väljenda mida nad sinus head näevad, seega on see võimalus see lagedale tuua. 
c) Luba endale iganädalasi kohtamisi iseendaga. Kasvõi kinoskäik üksinda, või looduses jalutuskäik. Nii et sa ei pea midagi selgitama. Naudi aega iseendaga. Tee märkmeid. Sul on vaja tugevat enda platvormi millel seista ja ennast avastada ja endaga tutvuda. Kas sa tead mida sa enda elus kõige rohkem kardad või mida armastad? Kui ei tea – uuri järele! 
NYC barsittingd) Kingi endale midagi suuremat – kas mõni ilus riideese, või kogemus, mis kinnitaks sinu enesearmastust ja annaks võimalusi ka muid osasid tugevdada ja avastada.  Kui sa oled otsustanud endaga abielluda, siis telli endale mesinädal sinu jaoks eksootilises paigas.
e) Hakka iga nädala lõpus tegema enesearmastuse kontrollpunkti – kus esitad endale (võimalus liituda ka minu FB grupiga kus seda teeme) või teistele mida sel nädalal tegid enda armastamiseks.
Minul on seal näiteks nimekirjas külluse ratta teemade kohaselt – endale ja kallitele aeg, treeningud kehale ja looduse aeg oma tervise jaoks, nii nagu tervislik toitumine ja piisav uni ning magamine. Lisaks veel ka teadlik töö ja muud lisad mis mind toidavad – nagu gruppides aja veetmine või siis iseendaga tegelemine läbi mingite materjalide. 
wantranaisedtaiendatudKui sa kõik need ette võtad, siis oled juba väga palju edasi liikunud. Ja kui soovid valida esimest kingitust endale  kogemusena, vali minu Wantranaiste suvelaager. Sul on võimalus selle loomisele kaasa lüüa ka oma soovide jagamisega. See on esmakordne Wantranaiste nädalavahetuse kursus vees ja sellisel kujul ainult naistele. Eelregistreerimise soodustingimused kehtivad kuni 21. maini (ettemaksu 143. euro laekumisel). Ole ees ja ole naine ning tee oma broneering juba nüüd! Lisainfot vaata siit: 
0000bmariposaplumeriaKui midagi sinu elus praegu ei toimi, ma vean kihla, et miskitpidi jookseb see ikkagi enesearmastuse sektorisse kokku. Sest kui sa ennast armastad ja kõik on tasakaalus, siis su väline elu on ka tasakaalus ja toimib. Isegi paremini kui oskasid ette kujutada.
Minu elu on selle ehedaks näiteks – ja seda ei jaga ma selleks, et uhkustada, vaid et aktiveerida. Loodan, et see inspireerib sind ka tegutsema ja esimesi samme tegema. Alati on hirmus alustada uut teekonda. Kuid kui sul on keegi kelle käest kinni hoida sellel uuel teel, ei tundugi see enam nii hirmus ja kõik toimub kiiremini.
Suvekursuse jooksul saad palju nippe ja kogemusi, mis lööb su enesearmastuse uuesti lõkkele. Ja sealt edasi on kõik võimalik! Kui sa seda ei vali, siis järgi neid viite võtit, mida siinses artiklis jagasin ning jõuad ka palju sügavamale endasse!
Kas täna on sinu päev alustada oma enesearmastuse teekonda? Kui jah siis tegutse! Pane ennast kirja Wantranaise suvelaagirsse 24 – 26 juuli makstes ka koheselt ära suvelaagri ettemakse 143 eurot. Lisainfo on olemas kodulehe sündmuse lingil siin. 
crystalhummingbirdOlen Crystal Ra Laksmi, kelle üks kõige nõrgemaid külgi oli enda armastamine. Kui ma alustasin oma äriga aastal 2005, siis ma tegin kõike kõigile teistele, nii hullusti, et lõpuks ütles keha ülesse ja pani mind seisma. Pidin kõike hakkama ümber korraldama. Aastate ja suurte muudatuste ja reisidega olen nüüdseks aru saanud, et see on kõikide armastuste alustala. Ma ei saa ka enda ellu enne tõmmata mitte ühtegi partnerit, kui see on paigas. Enesearmastus on nüüd mu parim sõber ja olles endaga abielus, tean, et mind ei saa mitte keegi maha jätta ega kõrvale heita, sest kui ma seda teeksin – siis poleks mind enam olemas.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAMinu kohalolu ja seiklused ning taipamised on inspireerinud paljusid inimesi maailmas ja ma jätkan seda nendega, kes on selleks valmis südame tasandil. Teekond iseendani on olnud konarlik, aga igat hetke väärt. Kui sa sooviksid soovitusi ja nippe kuidas seda teed käia vähema ajakuluga ning suurema kvaliteediga, siis see kohtumine võib olla just sulle ja sealt edasi võid valida veelgi suuremaid komme – nagu mesinädal endaga Hawaiil! Imelise kohtumiseni sel suvel Eestis!
Et minu seiklustest paremat ülevaadet saada, saa minu järgijaks Facebookis siin või minu fänniks siin. 
Jaga minuga ka oma kogemusi enesearmastuse rännakutelt.
WordPress streigib täna. Ei jäädvustanud fotode autoreid. Enamus on minu erakogust. Sinise kleidiga ja kuldse kotiga pilt on tehtud Maris Saare poolt. Paljud ranna pildid on Mehhikos tehtud New Yorki J. Subrami poolt.

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This