Select Page

water-background-seamless-tile-turquoise.jpgKuna selle kuu numbrites on juhtival kohal vesi, siis sellest peamiselt räägingi.

Juunikuu numbrid

6 + 9 = 15 = 6

Vesi + tuli = maa tuli = vesi

Sellel kuul pole üldse õhku. See on huvitav. Meil on kaks vee elemendi numbrit, mis tähendab ka naiselikkuse energiat. Ehk siis naine on selle kuu hoidja. Lisaks on sellel kuul topelt tuli, mis kutsub ettevaatlikkusele. Jah on ju jaanikuu ja jaanituled tulemas, aga vesi ja tuli võivad teha kahte asja – kui tuli on katla all, siis soojendab ta vett või ajab selle keema. Kui naine keema ajada, mis siis juhtub? Ta keebki üle. Õnneks on numbrite keskel maa element, see on meesenergia, mis peaks maandama ja rahustama. Aga ainult teadlik mees saab seda teha. Enamus mehi ei ole veel sellel tasandil. Kui mees on ka paigast ära, siis võimendub naise kaos veelgi rohkem. Kui aga vett tule peale valada, siis tuli kustub. Seega vesi ja tuli võivad olla sõbrad ja toetades ning koostööd tehes saavad luua uusi tingimusi ja võimalusi. Seega on iga isiku ülesandeks sellel kuul panna tähele kuidas need kaks elementi avalduvad, koostööd teevad või siis hoopiski teineteist kustutavad.

lalanchawaterangelVesi kui võti kõigeks

Meie kehades on 70 – 90% vett. Ma olen tähele pannud, et viimastel aastatel kui ma veedan palju aega vees ja tavaliselt looduslikus vees – mu tervis on väga korras ja kõik mu liigesed on pehmed – tundub nagu terve mu keha on nagu vedel spagett, samas väga tugev. On tehtud teaduslikke uuringuid, kus selgus, et kui me ei joo piisavalt vett või ei liigu piisavalt (see aitab vedelike tervishoiule palju kaasa) siis mis toimub on see, et kõik jäägid või mürgid hakkavad kogunema keha erinevatesse kohtadesse moodustades seal vähki või muid haiguseid ja kivisid. Energia jookseb kinni, kuna vee element pole voolamises. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVee imed

Eelmisel nädalal sain kodutöö ühelt oma online kliendilt ja tema lahkel loal jagan ka tema nime – Marika Luik (Tallinna üks parimaid kardinameistreid firmas ‘Kuldsed Käärid’), kes veel mainis oma kirjas: ‘Ilma sinu abita ei oleks ma täna see, kes ma olen.

Ta lõpetas KIS kursuse kolmanda kuu materjali. Enne seda oli tal mitu kasvajate algmoodustist kõhus. Peamine fookus millega ta esimestel kuudel tegeles oli – enesearmastus ja läbi selle piiride ja enesekehtestamise praktiseerimine.

Niisamuti käis ta ka Wantra koolitusel, kus seljatas esimesed kihid oma vee hirmust. Ta käis just hiljuti arsti juures kus tehti uued pildid – ja mida polnud – olid kasvaja moodustised!!! Kas siis enesearmastus võib olla nii tugev abi? Jah aga mitte ainult. Lisaks võttis ta ka koera, kes nüüd on tema parim treener, kuna käib koeraga igapäevaselt jalutamas. Liikumine hoiab meie sisemise vee voolamises ja vedelana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVesi kui terviseprobleemide lahendaja

Vesi on võti igal tasandil. Mul tekkisid viimasel kuul ootamatud tervise probleemid ja kui ma oma kehaga läbirääkimist pidasin siis tuli ainuõige vastus – sul tuleks teha läbi meistri puhastus (master cleanse). Uurisin siis mida selleks vaja on ja organiseerisin endale ka teise koha, kus seda teha (tavatingimustes võib olla raskendatud kuna liiga palju segajaid on peal). Täna on olnud mu esimene päev ja ma saan aru kui imeline see puhastus ja detox on.

Kui me teeme selliseid sügavaid puhastusi, siis mida see teeb meie kehaga? Viskab välja vana vee, mis meid enam ei teeni.

Kuna ma olen väga tundlik, siis ma imen endasse teiste mõtteid ja emotsioone nagu käsn. Praegu elan ka kultuurikeskuses, kus mul on praegu 4 naabrit. Nad on väga armsad inimesed, aga nende mõtted, energiad ja protsessid mõjutavad ka mind. Kui ma olen oma torusiili ära teinud, siis olen puhas leht ja kui teadlikult ennast hoian, siis ei lase uuel infol ladestuda, vaid puhastan kohe ära.

oceanloveSoolase vee võti

Täna olen joonud ainult spetsiaalset vee segu ja teinud oma kehale erinevaid protseduure. Olen ka aru saanud miks ma olen olnud üle keskmise hea tervisega viimastel aastatel? Selle võtmeks on soolane vesi! Miks? Soolane vesi neutraliseerib väga palju vee raku mälust. Kui täpselt ja kui palju seda on raske ütelda, aga üsna palju. Kui ma peale kahte aastat Mehhikos tulin tagasi Eestisse, siis mis juhtus oli just see, et ma ei saanud piisavalt vette ja soolasesse vette (Eestis ju eriti soolabasseine veel ei eksteeri). Ja kogu mu olemine muutus närviliseks ja ise olin ka väga frustratsioonis. Suvel sain vette vist vaid paar korda, ülejäänud aja proovisin klooriste basseinidega hakkama saada, et vähemalt liikuda vees.

Seega iga kord kui lähete ühisujula basseini oleks tark selle veega rääkida, puhastada selle rakumälu kõikide inimeste kogemustest ning alles siis siseneda vette. Looduses on lihtsam, kuna loodusjõud ja soolane vesi ise puhastab paljut seda infot. Kui vette päris ei saa, siis aitab ka mere ääres jalutamine, sest seal on palju negatiivseid ioone.

Vaata siit videot vee mälust: 

lalanchatreeoceanKuna tulemas on juunikuu ja loodetavasti see suvi saab olema soojem, siis mõtelge nende detailide peale kui olete veega ühenduses.

Kodune ülesanne

Mina kasutan ka vett siis kui mõni inimene mulle vastu punnib. Ma lihtsalt tõmban nad veega läbi. Ma kujutan ette, et ülevalt tuleb veejuga ja tõmbab nad läbi ja siis läbi minu. Sedasi loon ka ühenduse.

Tegelikult vajavad kõik inimesed ühendust. Kui nad ajavad teile sõrgu vastu, siis tegelikult kõik mida nad soovivad on – armastust, olla hoitud, kuulatud, vastu võetud ja ühendatud. Proovi järele!

Kui keegi on ennast totaalselt lahti ühendanud ja on ennast ühendanud negatiivsesse välja, siis tõmbabki ta ligi igasugu draamasid ja jamasid. Sealhulgas ka haiguseid. Praegu on levimas uue ajastu ‘katkud’, millest mul on olnud võimalus mitmel korral ise välja tulla. Ma sain aru, et minu puhul ma kogesin seda selleks, et aidata oma kliente kui neil peaks samad probleemid tekkima.

Aga olen seda täheldanud, et kui ma olen õnnelik ja kõrge vibratsiooniga ning teen ka väga tihedat trenni ning liigun piisavalt ja hoolitsen oma enesearmastuse eest, siis olen haigustele kättesaamatu ja nii öedla kodust ära kui nad mu uksele koputavad.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVee kvaliteedid

Vesi on hooliv ja toitev nagu ema, kes jagab oma tingimusteta armastust ilma punktide lugemiseta.

Kui sa oled vees väga palju, siis sa oled võimeline kopeerima neid omadusi.

Veel on veel palju teisigi omadusi. Vesi on väga toetav. Kui sa lamad vees, siis sa saad hõljuda vee pinnal. Samas võib ta pakkuda head vastupanu kui tema sees kiiresti proovida liikuda. Vesi võib sind teha pehmemaks ning samuti palju tugevama intuitsiooniga  isiksuseks. See võib võimendada ja tervendada su naiselikkust – nii välimist kui sisemist.

wantrawatersnakeVee ekspert

Olen tihedalt veega tegelenud nüüd pea 7 aastat. Ma ei tüdine sellest kunagi. Miks? Vesi on väga põnev element, kuna ta on otsene lüli meie alateadvuse ja nähtamatu maailmaga. Kui sa oled veega ühenduses siis su elu hakkab täielikult voolama. Ja kui ei voola, saad kohe pihta millega tegu või kus on punn ees. Vesi üllatab mind korduvalt – mida on võimalik temas teha, mis energiaid liigutada ja mida inimestes esile kutsuda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiimi kogunemine Four Seasons Hotellis Mehhikos

Mul on võtnud väga kaua aega et julgeda omada sõnadepaari ‘vee ekspert’, aga nüüd on aeg. Minu käte vahelt on käinud nüüdseks läbi sadu inimesi ja seda ka rahvusvaheliselt ning järjest rohkem inimesi kogevad vee hirmudest vabanemist. Minul on see lihtsustatud kuna vesi kui element on osa mu eluülesande missioonist. Sinul oleks aga ülesandeks leida oma element (see element mis avab sulle palju uksi) ning siis omada seda ‘eksperdi’ staatust. Näiteks kui sa oled olnud raamatupidaja siis oled tegelikult ‘maa elemendi ekspert’. Kui sa oled tuletõrjuja siis ilmselt ‘tule ekspert’, kui sa oled lendur, siis ‘õhu ekspert’. Miks see nii oluline on omada seda staatust? Sest kui sa teed seda, siis sa astud sellesse väesse ja võimendad seda. Peale seda võimendub kõik su elus ja hakkab tulema uusi võimalusi, inimesi ja avardumine.

Siis võid näiteks küsida  oma elemendilt – kus sa näed minu elemendi eksperdi staatuse kõige suuremaid võimalusi avardumiseks?

hawaiiwantraJa seejärel vaata mis juhtuma hakkab. Tulevad inimesed, kes hakkavad sulle võimalusi pakkuma. Meie probleem on see, et oleme elanud sajandeid väga maa elemendi energiates, kus kõik käbi läbi mõistuse ja pea.

Nüüd on aga tuleb uus ajastu, kus vee element on esmakohal. Kui sa õpid temaga koostööd tegema siis see aitab sul endal kergemini oma elus voolata. Mõistusega ei suudaks eales välja mõtelda neid võimalusi mida veel on pakkuda. Vee element on otseühenduses südamega. Süda on naine. Ilma südameta uues energias hakkama ei saa.

Seega soovin teile kõigile mõnusat voolavat jaanikuud. Olgu see jaaniöö ka selline, kus leiate oma uue kallima või siis oma sõnajalaõie oma kallimaga. Ja pange terve see kuu tähele kuidas vesi hoiab ning tuli möllab ning maa element maandab seda kõige keskel. Kui sul pole välist meest, siis maanda ennast läbi oma sisemise mehe ja läbi enesearmastuse. See on olnud minu võti, kuidas oma ellu tõmmata uus kallim.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOlen Crystal Ra Laksmi. Kutsun ennast nüüd merineitsiks maa peal, kes teenib merd maa peal. Kui ma olen basseinis, siis tundub mulle sageli nagu oleksin ookeanis – et mul pole piire – minuga voolavad kaasa mantad, delfiinid ja vaalad. Ma olen oma vedelas taevas ja naudin seda, kuna ma olen täielikult ‘omas elemendis’ – kas pole huvitav, et meil on isegi selline ütlus – ‘omas elemendis’? Seega las see kuu olla sinu elementide avastamise kuu ja leia see element, kus sina oled ‘omas elemendis’. Loodan, et minu lood suudavad sind ka inspireerida tegema oma unistuste suunas uusi samme. Piiranguid ei ekisteeri südames – ainult peas. Ja kui sa kõnnid nii, et hoiad kinni ühelt poolt oma südamest ja teiselt poolt oma julgusest – siis ma luban sulle – maailm on sinu!

______

OLYMPUS DIGITAL CAMERASelle kuu pakkumised: 

Wantranaiste suvelaager 24 – 26 juuli – siia vaba veel vaid 3 kohta! Kiirusta kui soovid osa olla sellest imelisest suvesündmusest Crystaliga Eestis (järgmine kord Eestis suvel 2018).

Isiklikud eraseansid Crystaliga Eestis – vaata lisa siit:  

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This