Select Page
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Augustikuu on õhu elemendi kuu. Samas on see ka külluse kuu. Mitte ainult, et viljad valmivad, aga ka tulemused loovad ennast kui me oleme millegagi töötanud pidevalt
ja teadlikult.
Vana lõhkab selle, mida enam vaja pole – sest see on number 9 kvaliteet. Elementidest on esikohal õhu element, teisalt tule ja maa element – seega topelt energiatena. Loe lähemalt selle kuu energiatest ja Eesti kvaliteetidest sellel teel…
Selle kuu numbrid: 9 (tuli) (aasta number) + 8 (kuu number) = 1+7(maa) = 8 (õhk)
Ehk selle kuu sõnum on väga lihtne – meil peab olema pinnas kuhu ehitada oma lõke ja tuli. Aga meil peab ka olema õhku, et see tuli saaks põleda. Ilma hapnikuta ta ei põleks. Samuti on meil vaja lõkkematerjali, et see põleks. Selleks, et kõik osad kokku tuleks, on vaja meesenergiat, kes orkestreeriks erinevad osad õige koha peale ja õiges järjekorras. Ilma selleta jääb kõik õhku laiali ja midagi ei loo ennast.
Selle kuu energia on väga puhastav. Nii nagu puu otsast kukuvad alla mädanenud õunad, nii kukuvad ka meie elust ära kõik osad, mis meid enam ei teeni. Uues energias need lausa kistakse ära. Selles pildis on tuli meie eluülesanne. Iga halg seal on osake suuremast puust, mis nüüd toidab seda lõket. Kui me teeme liiga palju erinevaid asju ja need on kõik laiali, ei saa lõket ehitada ja see ei saa ka meid toita – ei saa meid soojendada ega ka piisavalt valgust jagada. On ülioluline kuidas me midagi kokku paneme. Samuti kas puud on märjad või kuivad ja kuhu me need asetame. Kas meil on tikud või välgumihkel, et puid süüdata? Kui me paneme puud vette, siis on ilmselge, et lõket me seal teha ei saa…
firesmallerVäga paljud inimesed Eestis on praegu keset suuri muutuste torme, sest see, mis on pikalt olnud sama lammutatakse ära ja uut ka silmapiiril ei ole. See loob väga palju hirmu. Seejärel hakkavad paljud otsima paaniliselt kust saaks luua endale midagi turvalist ja selles mugavalt edasi tiksuda. Tavaline töö ja kindel sissetulek näiteks. Kuid kurb on see, et selles jäävad sageli me vaimud väga kuivale ja surevad lausa igavusse ära. Seejärel hakkab kõik allamäge minema – ei ole piisavalt enesekindlust, et midagi ette võtta või korda saata, eriti midagi uut.  Ja seda enam kui seda proovitakse vaid üksi teha. Samuti võib tervis halvemaks minna nii nagu ka  seksuaalsusega kontakt või siis hoopiski täiesti ära kaduda. Oma lemmiktegevuste tegemine võib olla üsna tagaplaanil, kuna need ju tavaliselt raha sisse ei too – sest nii mõtleb tavamõistus. Ning nii luuaksegi reaalsus kus ka küllust ei tule ja rahakotis valitseb tühjus rääkimata muudest külluslikest tasanditest elus nagu näiteks imeline partner, kes armastab ja toetab meid just sellisena nagu meie oleme.
estkylluserataskorUue ajastu eluülesanne
Uues ajastus ei ole enam sageli nii, et me õpime vaid ühe ameti ja siis kogu ülejäänud elu töötame sellel alal. Võib ka nii juhtuda, aga enamuses lähevad inimeste energiad multi-dimensionaalseks. See on nagu kook, mis on eri tükkidega ja iga päev võib avalduda eri vorm ja tükk. Meie ülesandeks on välja selgitada millised need tükid on, millest koosnevad ja millal mida kasutada ja töösse panna.
Kui me nõustaksime uue ajastu lapsi või täiskasvanuid karjääri küsimustes uues energias, siis oleks esimene soovitus:
– Mida sa juba tead, et sulle meeldib teha ja mis on selleks vaja, et seda veelgi rohkem teha ja nii, et see sulle ka raha sisse tooks?
– Mis vormi on talle vaja ning mis väljundit ning millal on see aeg käes? Mida sa juba oskad?
– Mida sooviksid veel omandada?
– Mis talendid sinus veel peidus on?
OLYMPUS DIGITAL CAMERASee on tegelikult väga oluline. Igal ajaperioodil on omad sektorid, mis toimivad täielikult. Nüüd on kogu süsteemi töölesaamiseks vaja kuulata oma sisehäält ja intuitsiooni. Kui asjad voolavad, siis on järelikult selle sektori aeg käes. Kui ei voola, kas pole õige aeg või see pole sinu sektor. Kui nüüd juhtub nii, et inimesel oleks vaja midagi jagada ja väljendada, siis võib hakata sisemine inerts ennast välja upitama, aga kuna inimene pole tasakaalus – siis võib see ennast välja ajada vales kohas ja valel ajal. See loob tavaliselt koheselt konflikte. Ja konflikt on energia, milles koos loomine pole võimalik. Isegi vaid iseendaga. Kui oleme ka endiga konfliktis, siis ei loo ka teised osad ennast kergelt. 
 
Eestimaa teemad, mis takistavad elamast eluülesannet 100%
OLYMPUS DIGITAL CAMERAKollektiivteadvus ja see kolli teadvus on enamus inimesed oma väe ja võimu alla võtnud. Kuidas ta toimetab? Läbi ühisteadvuse. Üks moodus on kasutada meediat – läbi televiisori saadete ja isegi reklaamide ning filmide. Teine moodus on kirjalik meedia ja siis muidugi raadio. Vaadake saatekavasid. Kui palju on kriminaalseid sarju, õudusfilme, negatiivseid uudiseid jne. Kui palju on häid uudiseid? Midagi südamele? Põhimõtteliselt ikkagi väga vähe. Kõik millele energiat ja aega anname, see kõik paljuneb ja tugevneb ja kopeerib ka meie alateadvust. – isegi kui vaid vaatame telekat. Hakkamasaamise hirm on see, mille läbi kollektiivteadvus toimetab ja mis ei lase üksikisikutel siis tegeleda oma personaalse lõkkeaseme ja eluülesande leidmisega. Inimestele on peale pandud programmid, et enne peab ju muud asjad ära tegema ja siis millalgi vaatan edasi. Aga sedasi on ikkagi inimene niidi otsas nagu hüpiknukk ja oma elu ja oma eesmärki ei järgi. Nii elatakse ka väga tühja elu. Tühi elu ei saa luua jätkusuutlikku elu ja rõõmu. Rõõm ja naer käib käsikäes vabaduse- ja küllusega. Need on kaks emotsiooni, mis on väga alla surutud Eesti üldmassis. Oluline on, et igaüks meist astuks julgusesse teha midagi uut ja avastada seda kõike, mis on olnud kuskil peidus kas meie sees või ümber.
Kollektiivteadvuse energia on sügavalt ‘äraelamise mustri’ teadvus. Kui me ainult ‘elame ära’ siis me tegelikult sisemiselt sureme. Me peame liikuma osuti teise otsa – kus toimub elamine täiega. Seal ei ole piiranguid. Vaid valikud – mida ma valin praegu luua ja täie auruga. Kui tulevad takistused, siis vaadatakse kohe mis veel võimalik on ja ei lasta sellel ennast pidurdada.
siseminemeesnaineMehed ja naised
Nagu ütlesin selleks, et midagi luua peab meesenergia orkestreerima erinevaid osasid õigetesse kohtadesse. Kui nüüd aga see meesenergia ei ole endaga kontaktis ja tasakaalus, ei suuda ta luua naisele või naisenergiatele turvaruumi. Pind lööb all kõikuma ja ka naised ei saa luua. Mehed on katki ja naised on katki ning kahest miinusest kokku ikkagi inimeste puhu plussi kokku ei ehita. Igal naisel tuleks nüüd tegeleda sügavuti oma mees- ja naisaspektidega ning neid tervendada, tasakaalustada ja ebaoluline lahustada. Kui meie sisemised mees ja naine on paigas, saab ka väline paika ning looma hakata. 
Kui ise ei oska seda teha, siis oleks vaja otsida ülesse need, kes on sellega juba hakkama saanud ning uurida kas ja mis on võimalik, et nendelt inspiratsiooni ja juhatust saada.
Enamus Eesti naised on väga tugevad. Enamus eesti naistel on kõrval nõrgad mehed. Nad ei tea mida see tähendab olla kätel kantud. Nad kannavad ennast iseenda sisemise mehe kätel. Need käed on väsinud ja sageli üle töötanud. Me ei saa aga naistena nii täies võimsuses luua. Meil on vaja kõrvale meest ,kes oleks teadlik, oskaks teadlikult meile ruumi hoida ja tekitaks turvatunde ning kannaks meid nii kätel, et me tunneme endid täielike kuningannadena. 
Kui naisel pole kunagi olnud seda turvatunnet, siis ei usalda ta ka elu. Kui naine ei usalda elu on tal kogu aeg kaitsevallid püsti. Selles olekus ei ole ta kunagi naisenergias, vaid ainult mees. Ja siin ei saa ta luua nagu naine. Temast on voolava vee asemel saanud kivi. Kivi on aga kandiline ja takistab voolu. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERAKui naine on hoitud ja ta on saanud ühenduse vaid oma ühe eluülesande sektoriga, siis me tunneme tema elu missiooni väljendades kuidas tema vaim hakkab meie vaimuga suhtlema ja see tavaliselt paneb meie vaimu ka elama ning motivatsiooniga läbi imbuma. Kui see on midagi sellist, millega peaksime ka ise tegelema, muutub meie vaim rahutuks. See ärgitab ka meie vaimu ülesse. Mul oli selline kogemus just hiljuti kus kuuldes seda vaimu ennast avaldamas sain nii puudutatud, et mul lausa pisarad voolasid. Tema sõnum mulle oli – võta ette oma loomingulised anded – and soovivad sind rohkem teenida – kirjuta raamatud valmis, laula laul, maali oma pilte ja kirjuta luuletusi ning tee käsitööd! Nii on!
Hirm
Hirm on see tegelane, kes on kolinud väga paljude eestlaste sisse ja juhib sealt kõiki tegevusi ja toimetamisi. Kui ma tegelen inimestega vees, siis nad ütlevad, et nad ei pane pead vee alla. Ja ma küsin – et kes seda räägib kas tema või hirm, siis peavad nad vastama, et see on tegelikult hirm. Siis tuleb meil tegeleda hirmu taltsutamisega ja ta kehast välja ajada peale tema sõnumi kättesaamist. Hirm on emotsioon ja samas võib ka olla nagu koll, kes kolib meie kehasse ja võtab juhtpuldi üle. Kui oma elu juhtpuldi tagasi enda kätesse saad, siis see pole veel kõik. Tuleb takkajärgi ära koristada ka kõik jäägid, mis on temast maha jäänud. Alates mõttemustritest kuni asjadeni, mis on selle kõik endasse imenud.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAHirmul on väga palju toitvaid akusid. Üks neist millest hirm Eestis toitu saab on võrdlemine. Kui hakatakse võrdlema – näed naabril on parem auto, parem maja, parem naine – alandab ja vähendab inimene ennast koheselt. Kui me lõpetame võrdlemise, siis me maandume oma unikaalsuse energiate vundamendile, kust hakkame sellest lähtuvalt ka looma. 
Teine suur asi millest hirm Eestis toitub on raha. See, et seda ei jätku piisavalt või ei saa sellega hakkama või kust seda kiiresti ja palju juurde saada. Võti siin aga on see, et tuleb raha ära unustada ja kogu energia panna oma südame järgimisele ja selle loomisele mis vaimu helisema paneb. Siis tuleb automaatselt ka kohe küllust terve hulk ja väga kergelt ning pideva voona. See järgneb nagu automaatselt. Nii nagu 1+1=2. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERAMineviku kingitused
Teine suur asi mis takistab paljudel eestlastel täielikult ja täisväärtustlikult toimetada oma eluülseande lõkkega – on see, et paljud meist on lõiganud ära sidemed ja sillad oma minevikuga. Meil on väga paljudel palju valu minevikus peidus. Väga paljud meist hoiavad uksi sellele energiale kinni. Ometi on meie minevikust paljudel energiatel ning ka esivanematel meile palju panustada. Ma ise kogesin seda kui selle ukse uuesti lahti tegin hakkas väga palju uut voolama igas plaanis ja igal tasandil. Aga sellest vaid ei piisa, et teed ukse lahti või koristad silla ära, sest seda tuleks teha südamega. See toob endaga kaasa energiate tervendamise ja sealt loob ka uusi alguseid.
Kodune ülesanne 
Tee oma elust väike ülevaade. Vaata kuidas sina oma lõket teed – mis on su eluülesanne (kas sa juba tead seda) kui ei tea siis mis on selleks vaja teha või valida? Kas su elu on kirest põlev lõke, või tuhmunud tuhad? Kui on vaid tuhad, mis on need erinevad osad, mis oleks sinu lõkke puuhalud ja kust neid leida? Mõtiskle sellel teemal, sest see kuu on sulle väga hea energeetiline baas selle teemaga eksperimenteerida ja sügavuti tegeleda. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOlen Crystal Ra Laksmi, kelle nimi oli kunagi Kätlin Roovik. Peale oma uue nime saamist ma lausa häbenesin oma vana nime. See oli nii võrdväärne valuga. Seekordsel seiklusel Eestis kohtusin temaga uuesti. Ühes kohas isegi hakkasin tema allkirja uuesti tegema. Ja tõesti ilma temata ei oleks Crystalit. Tema on see, kes lõi minu elule tugeva vundamendi läbi paljude kannatuste, valu ja kurbuse. Nüüd ma vaatasin talle otsa ja mitte ainult – palusin ka andeks ja läbi selle hakkasid energiad voolama ja tervenema. Avasin oma uksed minevikku ja sealt hakkas hoovama toetust ja energiat, mis hakkas ka looma uusi võimalusi. Emban oma minevikku, sest tänu sellele olen täna see, kes olen ja loodan, et see inspireerib ka teisi oma selja taha kiikama ja sealt jõudu ammutama ning uut  ja teadlikumat tulevikku looma!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA***
Kui minu tekstid kõnetavad sind ja su vaimu ning kogu olemust ja helisevad sinuga, siis võiksid kindlasti tulla ka mõnele minu sündmusele kui just mitte eraseansile. Viibin Eestis veel vaid kuni oktoobri alguseni. Senimaani on veel kavas mitmeid sündmuseid:
1. august ‘Avameelselt Auratransformatsioonist’ Kadriorus kell 19 – 21.30. Loe selle kohta rohkem siit: 
 
3. august Seikluspäev Rakveres – Loeng, Dokumentaalfilm ja eraseansid. Loe selle kohta rohkem siit:  
8.august Hawaii seiklusgrupi ujumise trenn
9. august kliendipäev Tallinnas Kadriorus (on veel aegu hommikupoole 10 – 14.30
15. august kliendipäev Tallinnas Kadriorus
28 .august Hawaii seiklusgrupi ujumise trenn
30. august Hawaiid tutvustav seiklusõhtu (koht selgumisel)
budhamatsaluSeptembrikuuks kokkupanemisel eraldi veeteraapia kursus Kalev Spas, eriti neile, kelledel on vee hirm või vajavad sügavamate lõdvestustehnikate õppimist
5. september Universuse koolis Crystal Ra Seiklusjutud kl 18 – 20
16 – 18 september Uue Ajastu tantrakursus Matsalus. Vaata siit: 
Veel on võimalus liituda ka Hawaii seikluskoolitusega (vaba veel vaid 5 kohta!)
See toimub Big Islandil, Hawaiil 10 – 19 november. Loe selle kohta lisa siit: 
Imelise kohtumiseni!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This