Select Page

OLYMPUS DIGITAL CAMERASellel kuul on peamine fookus maa elemendil. Loe mu võtmeid, et aru saada kuidas see kõik väljendub! Ma panen ka fookuse sellele kuidas uue ajastu suhted panevad meid muutuma igal tasandil…

Vabandan südamest kõikide oma blogi fännide ees, et see tõlge on viibinud nii kaua. Ma vahest ülehindan oma füüsilisi võimeid ja kuna mul assistenti ei ole, siis pean kõigega ise hakkama saama. Kontinentide vaheline reisimine võtab oma võhma, lisaks tuli kohe peale Eesti jõudmist kolimine ja lisaks ka Eesti minituur kolmes suurimas linnas. Aga parem hilja kui mitte kunagi!

Selle kuu numbrid

9 + 7 = 16 = 7

Sellel kuul on fookuses maa element ja maskuliinsed väed meie sees ja meist väljastpool. Kõige tasakaalustavam naisenergiate number on 6. Number üheksa väljendab tuld ja on ühendatud meie individuaalse elu missiooni aktiveerimisega, mis juhtub sel kuul läbi meie maskuuliinsete vägede, ümber struktureerides ja organiseerides kõiki ‘vorme’ meie elus – alates elamisest, paberimajanduseni, ja mis iganes muu osa meie elus vajab uut vormi või süsteemi. Number üks kannab endas enesekehtestamise energiat meie enda valikute ja õnne jaoks ja õppida kuidas seista meie platvormil, olles toetatud meie sisemise naiselikkuse voolu poolt, mida toetab ka meie intuitsioon ja pehmus.

5HIKEtreeÄra ole enda suhtes liiga karm. See kõik on number seitsme tulem, mis uues energias kannab endaga maa elementi, mille sõnumiks on olla maandatud, omada maandatud juuri, et olla seal kus sa peaksid olema ja sirutada välja oma puuharusid väga teadlikult ja targalt.

Jaga oma energiat ja aega kohtade ja inimestega kes on valmis selle millegi jaoks mida sinul on jagada ja ära raiska seda teistega.

Aeg on loetud uues ajas ja me peame õppima kuidas minna otseteid pidi kuulates oma vaimu juhatust ja käsklusi. Vahest kui me ei kuula muundub vaimu juhatus käskluseks ja kui ikka ei kuula, siis teeb vaim ise lükke ära. Kuid see võib olla palju raskem kui siis kui me ise juhatust koheselt tõsiselt võtame ja muudatused sisse viime.

inglidroosipoosascrystalraMitmed korrad võib vaim meid juhendada kõndima äärtel, avades uusi horisonte nii meie sees kui ka väljas, lahustades mõned vanad seinad oma sisemise südame ümber ja selles täielikus haavatavuses mis puhkab tõelisel sisemisel külluse vaibal saamegi teha kiireid vajalikke muudatusi.

Selles energias ei ole mitte kübetki hirmu, kuna sisemine meesenergia pakub meile turvalisust ja armastust mida sa tõeliselt vajad. 

Kui sul pole sellist meest enda välises maailmas praegusel hetkel, siis oleks hea teha väike kontrollühendus oma sisemise mehega.  Ta on alati seal kodus – sinu südames. Probleem on, et enamus inimesi ei tea isegi tema olemasolust midagi ja ei suhtle selle energiaga. Ma olen avastanud aastate jooksul, et see energia on andnud mulle palju juhiseid kuidas leida oma väline jumalik meespartner ja nende kvaliteetidega mida ta on minuga jaganud, ma tean mida otsida.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Üks uue ajastu meesenergiate kvaliteete on dzentelmeni kvaliteet. Ma astusin lennukisse mis lendas Anchorage linnast Fairbanksi ja seal oli meesterahvas, kes stuujardina järgnes kõigile naistele, et nende koha juures aidata neil kohver ülesse riiulisse panna. Ma pole kogu oma 17 aasta reisimiste jooksul midagi sellist kogenud. Wow, see peaaegu tõmbas mul vaiba alt. See kuidas ta nautis oma tööd ja naeratas ja mänglevalt ringi liikus ja oli inimeste jaoks olemas, oli midagi väga erilist ja enneolematut. See on tõeline uue ajastu maskuliinne mees, kes teab, et tehes selliseid asju, see avab naised sekunditega.

Ta ei soovinud mitte midagi. Ta lihtsalt oli seal ja teenindas meid. Sellisel juhul muutub mees naiste jaoks kangelaseks.

See kuu paneb palju fookust meie sisemisele suhtele endaga ja kõigega mis on meie ümber ja meist väljaspool. Minu tulevases raamatus, mis veel protsessis, ma avastan sõna ‘suhe’ ja ja sain aru mis see minu jaoks on alati tähendanud. Inglise keeles on sõna suhe kahest sõnast koosnev – relation (suhestus) ja ship (laev). Minu jaoks olid alati suhted midagi sellist kus laev kas minema seilas või läks põhja.

Uues energias me liigume millegi poole, mida ma kutsuks – relation-shift (suhestus muudatus või muutumine) mis tähendab, et me kogu aeg muutume ja kasvame ja põhjaminek ei ole siis võimalik, kuna sel juhul kõik mis pinnale tuleb, seda emmatakse armastuse ja teadlikkusega.

See on see kuhu me liigume. Kui sa ei sa seda täielikult kogeda endast väljaspool, siis hakka seda praktiseerima enda sees. Mis see siis tähendaks?

mestretchinbed

See tähendab, et me elame täielikus haavatavuses kogu aeg.  See tähendab, et see hetk kui sa kohtud uue inimesega oma elus sa ei pane kogu oma energiat sellele, et kindlustada selle turvaline moodus olla ja mitte olla, aga lood energia välja kus sa saad avada oma tiivad (mida enamus inimesi isegi ei usu, et neil olemas on) ja hakata ka neid kasutama ja lendama kõrgel, nii et sisemine vabadus saab aktiveeritud.

Mis mind paneb tõeliselt hindama ja armastama oma uut jumalikku partnerit Michaelit?

sailingactionJust see – ma saan täielikult olla see kes ma olen ja samuti ära lennata ja ka avastada kes ma olen, kus mu piirid asuvad ja mis minu jaoks toimib ja mis mitte.  See annab mulle võimaluse ka tagasi peegeldada hetkedele kui me olime koos kuna siis ma saan näha mis meil on ühist ja mis on väga erinev ja kuidas ma saan kasutada neid erinevusi teadlikul moel, nii et see kõik paljuneks ja võimenduks kõiges meie elus.

Sellistel aegadel on hea lugeda kõik oma õnnistused üle nii nagu ka meie talendid ja näha kuidas me saame need töösse panna. Kui minu tugevam külg on tooteid arendada ja kirjutada online kursuste materjale ja kursuseid – siis ma saan ju seda teha. Kui Michaeli talent on müümine ja marketing ja äriline pool, siis ta saab teha seda ja mind sellega aidata ja me mõlemad saame sellest kasu.

Kui ma olen väga hea loominguline kirjutaja ja tema on väga hea redigeerija ja korrektor, siis me saame anda oma parimad osad ja mõlemad jällegi võidavad. Kui tema on hommiku inimene ja mina olen tavaliselt öökull, siis võin mingitel hetkedel minna temaga ühte rütmi, et ma jõuaksin rohkem tehtud või siis elada kohas kus on rohkem tubasid, nii et ma saan jääda ülesse kui mu loominguline puhang peale tuleb.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAProbleem vana aja energiatega ja suhetega on see, et fookus on olnud liiga palju sellel, mida meil ei ole ja siis sellele fookust pannes seda võimendades. 

Selle asemel peaksime nägema mis on meil ühist ja kuidas me saame seda kasutada nii, et see täiendaks teineteist ja täiustaks teineteist kuidas see panna siis voolama ja kokku sulama. 

Paljud suhted vajuvadki põhja vanas energias, kuna on liiga kandilised ja paindumatud ning panevad fookuse erinevustele selle asemel, et vaadata mis võiks paremini tööle panna.

Uue ajastu suhted luuakse tasakaalu energiatele. Mitte ainult, et kaks inimest on tasakaalus koos olles, vaid et nad töötavad ka iseendiga individuaalsel tasandil, nii et nad on teadlikult tasakaalus oma enese armastusega nii nagu ka oma tervise, seksuaalsuse ja eluülesande täitmisega ja hoolitsedes ka oma külluse ja finantside eest. Ainult siis saab see tugev uue ajastu ‘shift’ muundumise energia avalduda, kuna siis mõlemad tulevad oma talente jagama ja teevad seda täies olemuslikkuses ilma ootusteta, et teine need tühimikud täidaks.

mexicopalmsusUues energias võib sellega seoses tulla esile uus asi, mis võib olla fookuspunkt sellele kuule. Meil on vaja vaadata sügavamalt oma elu missiooni sellel planeedil. 

Selleks, et see saaks juthuda on vaja sõlmida rahu meie sisemise mehe ja naise vahel ja alles siis saab väline jumalikkus avalduda ja luua ennast uues suhtes.

Kui me saame ideesid mis meie elu missioon võiks olla, siis järgmine samm on leida oma kaksikvaim.

Paljudel juhtudel me kohtume oma teadlikkuse partneritega (Anni Sennovi terminid) kes valmistavad meid ette ultimaatseks suhteks. Kaksikvaim on keegi kelle elu missioon sobitub meie omaga 100% ja on väga lähedane sellele. Teil on mõlemal energiad, mis aitavad tugevdada teineteist ja luua oma tööd nii individuaalsel tasandil kui ka globaalsele tasandile minnes.

Ma tunnen, et minu puhul see on nii peale seda kui ma Michaelit kohtasin. Sel ajal kui ma teda kohtasin 1,5 aastat tagasi, ei olnud ta veel valmis elama oma elu ülesannet täielikult ja minuga olema. Ta oli sel hetkel veel suhtes, kus tema täieliku missiooni elamine ei olnud toetatud ja võimalik. Vaim tuli vahele ja tegi korrektuure. Sellele lisaks proovis ta kümne küünega kinni hoida mugavusest ja teatud elu tingimustest mis olid harjumustes kinni, siis vaim saatis minu ta teele, kellel on palju kvaliteete, mis on vajalikud selles elus.

11swansPaljud korrad vaim võib võtta aega, et tasakaalustada ja ette valmistada kahe väe maja kokku tulemist, nii et nad saavad täielikult koos luua. Minevik peab olema puhastatud ja tõelises korras, enne kui uus saab tuhast tõusta.

Me oleme olnud teadlikud ja kannatlikud kogu protsessiga. Nüüd hakkavad esimesed idud välja tulema ja annavad uusi sõnumeid tuleviku jaoks. Nüüd on meil vaja võtta see katsumus ja lennata sellega äärtele ning seal olles mitte ainult uskuda, et meie tiivad kannavad, aga ka teada, et see on nii.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKodune ülesanne

Selle kuu jooksul kasuta oma aega ja energiat, et puhastada vana oma elust kas see siis on läbi koristamise või siis, et muudad oma mustreid ja puhastad oma paberi majandust.

Käi ka läbi kõik oma struktuurid ja süsteemid, mis on oluliseks osaks maa elmendi ja maskuliinse energia tervendamisel.

Vaata võimalustele kuidas sa saad paremini hoolitseda oma keha eest ja mis on selleks vaja?

Võibolla mõni ekstra massaaz või mingi delux kogemus?

Kuidas su sisemine mees toimetab?

Mida temal sinult vaja on? Kuidas on su välise maskuliinsusega lugu? Kui ta ikka veel pole reaalselt manifesteerunud, mida on vaja sinu sisemises maailmas muuta, nii et ta saaks tulla? Kas rohkem ruumi või aega?  

Ühendu täielikult oma maa elemendiga veetes rohkem aega looduses. Enamus maades on praegu suve aeg, nii et oleks hea avastada ennast ja Emakest maad ja emmata oma olemust kuulates oma personaalseid sosistusi mis teed järgmisena võtta. 

***

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOlen Crystal Ra Laksmi. Mul pole olnud kodu baasi 2011. aasta aprillist.  See ei tähenda, et olen siis sellest ajast saati olnud kodutu. Ma olen leidnud, et mu kdou on tõeliselt mu südames ja millal iganes ma leian koha ja inimesed kus see hakkab laulma kuna ta teeb mis talle meeldib, siis see on see kus parajasti kodu asub sel hetkel. Olen nagu kilpkonn kes oma maja kogu aeg endaga kaasas kannab, mitte oma seljas, aga oma südames.

Just praegu jõudsin Alaskalt New Yorki ja tunnen sügavat tänulikkust kuidas universum töötab. Kui sa annad kõik selle parima maailmale, siis ta annab sulle tagasi mitmel moel. 

Mul ei oleks olnud võimalik siin olla ilma selle ekstra  meesenergiate toetuseta. Olen tänulik energiatele ja inimestele ja teades, et ilma struktuuri ja süsteemita miski sellest poleks olnud võimalik.

1crystalnycSa võid unistada minna kuskile aga seniks kuni sul pole pilet ostetud on see vaid ikkagi unistus. Seega tee sellest kuust tõeline aste selle unistuseni, aga ka tegutsedes ja liikudes lähemale oma manifestatsioonile ja sel kujul, et see toidab su vaimu ja toidab su keha ja olemust. 

Elu on seiklus, aga ainult siis kui sa astud välja ja tegutsed – siis ei jää see vaid unistuseks. Mine ja nuusuta roose, roni puu otsa ja suudle Emakest maad – vaadates tähtesid – nähes neid kui oma kaugeid sõpru, kes sulle silmi pilgutavad  toetades sinu maist teekonda iseendani.

Suur tänu tähelepanu eest!

Siin on minuga toimetamise võimalused.

Viibin Eestis kuni 1. oktoobrini. Järgmisel aastal ei plaani Eestit üldse külastada ja tagasi uuesti suvel 2018 koos Michaeliga paariks kuuks. Seega kasuta võimalust minuga koostööd teha just siin ja praegu ja minu aega siin täielikult ära kasutada. Teen ka nüüd sooja vee seansse Tallinnas, mis eriti soovituslikud neile, kelledel on vee hirm. Peamiselt pakun Auratransformatsioone, tasakaalustusi ja ka tantra seansse või tavalisi konsultatsioone kus proovime saada ülevaadet kinniskohtadest.

Suurim kingitus mida saad mulle teha, on jagada seda postitust oma FB seinal või oma sõpradega otselinki jagades. Suur tänu ja imelist külluslikku suve kõigile!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKui sulle meeldivad minu postitused, siis võiksid liituda minu  FB  lehega siin.

Kui sa oled olnud minu blogi, mida olen kirjutanud juba üle kolme aasta –  pikaajaline lugeja ning see on sulle toonud palju inspiratsiooni ja sooviksid jagada oma tänu ka läbi külluse, siis selle kohta kuidas seda teha, leiad info siit: 

Minu Eesti sündmustest mis on juba paigas on sul võimalus veel liituda Wantranaiste suvelaagriga Matsalus 24 – 26 juuli (sinna on veel vaid 1 koht!). Loe lisa siit: 

Samuti on veel võimalus liituda uue ajastu tantrakursusega 16 – 18 september (sinna vajalik registreerimine 15. augustiks (vähemalt 10, et sündmus toimuks). Loe lisa siit: 

Kui sooviksid tulla minuga novembrikuus Hawaiile, siis vaata selle kohta lisainfot siit: 

UUS magnetite üldkaart 2016 juuniKui küllust napib, siis oleks hea kui sa ostaksid omale rahamagnetid. Praegu ka sooduspakkumine Loe lisatud kaarti vasakul.

Kui sul on soovi minuga teha eraseansse selle suve jooksul, siis vaata lisainfot siit: 

 

 

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This