Select Page

Seekordse blogi võtmete kohta annan veel sellise kommentaari. Ma kirjutan infot nii nagu see tuleb. Ja ma ei pane kätt ette. Keegi just hiljuti kommenteeris, et ma tundun talle ülbe ja nagu ma teaks kõike. Ei ma ei tea kõike, aga ma olen vägagi vaimuga ühenduses ja loen energiaid ja näen, mis toimub nagu läbi ja üle energiate. Seda ma jagangi. Ma arvan maailm oleks kordi kurvem koht kui ma seda ei teeks. Keegi ikkagi selle infoni jõuab ja kellegagi see ikkagi heliseb, sest tema vaim on valmis seda vastu võtma. ‘

Lisaks otsustasin, et ei anna oma tekste üle redigeerimisele. See kuidas see tuleb praegu ongi mina ja mu energia – kuna ma räägin erinevaid keeli, siis ongi mu keele loogika ka teistsugune. Kui ma lasen selle kellelgi väga üle lugeda ja hakkida, kaob ka minu algne energeetika ära. Seega blogide voolamine jääb nii nagu on. Kui sulle aga käib väga närvidele, et midagi on keele grammatika kohaselt valesti, siis võibolla pole mina oma tekstidega sinu jaoks.

Kui kellegagi aga see ei helise, siis ma tahan ütelda, et see on ka hästi. Ju siis sellel inimesel on vaja teist juttu ja lugu ning vahendajat. Minu ülesanne siin maa peal on vahendada seda infot mis mul kätte jookseb ja mu südames on ning just oma kogemustest ja tähelepanekutest, mitte kuskilt raamatuteadmistest. See on väga suur vahe, kuna sellisel juhul hakkab see info paljude vaimeenergiaid kõnetama.

Kui südame tee on lahti võib inimene ka mingi hetk isegi jalad tagumiku alt välja ajada ja tehagi oma esimesed sammud oma elu ja reaalsuse muutmiseks.

Mina olen veel Eestimaal kuu aega ja loon selle aja jooksul vähemalt kümme erinevat uut kursust ja kohtumist, kus on võimalik oma elu muuta ja juhtimine enda kätesse võtta.

***

OLYMPUS DIGITAL CAMERASeptembrikuu uue ajastu numeroloogia: 9 (kuu) + 9 (aasta 2016) = 18 = 9

Selle kuu numbrite rida juhib number üheksa, mis on üks väga põnev number. Peale seda tuleb jällegi üks ja null. See on see number, mis tõmbab esimese rea kokku ja valmistab üleminekut uuele korrusele, kus tuleb ritta veel üks lisanumber – 0.

Null on kesksel kohal oktoobrikuus. Ettevalmistavalt võime ütelda, et numbrina on null väga oluline number. See on see koht, kus meil on kõigil võimalik käia läbi oma nullpunkt või must auk ja lasta koorida oma sibul lõplikult puhtaks ja tekitada valge lõuend. Null on ka see number kus pesitseb naisenergia ning naise vägi ning loomine – ehk ka emaüsa energia. Kui ema on katki või meie emaliin on katki, ei saa loomine toimida täielikult.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKodutöö

Seepärast oleks selle kuu kodutöö kõigile soovitus vaadata oma emaliini suguvõsa üle ja kõik osad kus on mingi seos ‘emadega’ (ka vanaemadega) ja tunnetada kas ja kuidas on seal olukord ning mis oleks vaja muuta, andestada, et täie toetusega edasi liikuda. Ma ise just tegin selle väga sügavalt läbi ning muutused on väga suured. Tugi tuli igal tasandil ning ka külluse ridadesse. Tore on kogeda, et see, mida ma tajun ja räägin ka füüsilises reaalsuses paika peab. 

Ma investeerisin oma emaliini ‘parandusse’ vähemalt 400 eurot läbi erinevate teraapiate ja tehnikate viimase kahe kuu jooksul Eestis olles. Ma olen tegelenud oma lapsepõlvega arvatavasti vähemalt 25 aastat juba ka eelnevalt, aga nüüd sain kätte sügavamad juured, mis ahelreaktsioonina puhastasid muud pealmised osad. Järgnevate kuude jooksul toob uus vabanenud emaliini energia mulle tagasi ka külluse ja seda juba kümnekordselt. Seega endasse tasub investeerida, sest see aitab meil luua paremat reaalsust. Saan ka aru oma kogemusest ja ka teisi kõrvalt vaadates kuidas me sageli oleme need, kes me lapsepõlve mustritena olime. Kui me neid ei puhasta, siis need mustrid juhivad meid ja meie elu. Sageli kui me pole mustritest teadlikud, elame oma elu ebateadlikult ja üsna tõenäoliselt ka mitte väga õnnelikult. Seal kus on teadlikkus, seal on ka õnn ja voolamine ning küllus.

See septembrikuu tuleb väga tuline kuu ning lootust pole mitte ainult vananaiste suvele vaid lausa vanameeste suvele, kuna on ümbritsetud number üheksast, mis uues energias on tule elemendi esindaja. Lõkkele löövad värvide mängus meie lehtpuud, aga võib ka juhtuda, et on oodata tavapärasest rohkem päikest – nii seesmist kui ka välimist.

Enne kui liigume uuele korrusele, kus naisenergia juhtimise üle võtab läbi vee elemendi, tuleb läbi käia ja puhastada kõik see, mis takistab ülesse liikumist läbi meesenergiate puhastustule ja õhu energiate. Number üks on meesenergia ja esindab maa elementi ja number kaheksa on õhu element, mis esindab naisenergiat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASee võib tähendada ka seda, et sellel kuul on meil kõigil vaja ‘õhutada’ oma meesenergiat läbi naisenergiate. Mida see tähendab?

Seda, et kõik see kuidas sa oled siiani oma elus midagi vormi valanud või manifesteerinud tuleks üle vaadata. Võibolla hankida juurde rohkem infot ja teadmisi, kuidas oma elu teha kergemaks ja voolavamaks läbi uute süsteemide ja struktuuride, mis võiksid sind toetada. Lisaks uurida mis applikatsioonid näiteks saaks toetada seda läbi uue tehnoloogia. Kui nüüd siia lisada veel kirglikkus ja leida ülesse kõik need tegevused ja seisundid, mis panevad meie reaalsuses aja kaduma, olemegi ehitanud uue platvormi uue aja eluülesande sektorite avaldumiseks. 

Minu Külluse Ratta ühepäevasel koolitusel (tulemas veel Tartus (10 sept) ja Tallinnas (11 sept) selgitan veel väga detailselt lahti eluülesande osa uues energias. Aga siin väike maitseproov. Kuna eelnevalt olen ka maininud kuidas uues ajastus on number üheksa kanda ka individuaalse eluülesande energia, siis selgitan siin natuke rohkem lahti, mis see endast kujutab.

Eluülesande sektorid vanas ajas ja energias

elylesannevanacopyFVanas ajas tegelesime ja avaldasime sageli ainult ühte oma eluülesande sektorit kui sedagi. Pilt nägi välja nagu kõrvaloleval skeemil. Me ise seisime oma ‘koogist’ väljaspool nagu see väike must täpike vasakul nurgas ja ring ei saanud meid toetada. Sedagi enamasti vastumeelselt. Nüüd on meie ülesandeks aru saada, mis on need ülejäänud sektorid. Mis teadmiseid, oskuseid ja talente need sisaldavad. Kui neid veel ei teata tuleks kogu oma fookus ja energia panna sellele, et need ülesse leida. Läbi katsetamiste, proovimise ja kogemuste kogemise.

Eluülesande Sektorid Uues Ajas

eluülesande2copyrightSee võib võtta aega. Minu puhul on  see võtnud näiteks 25 aastat.

Kui nüüd inimene leiab oma keskme punkti ülesse (väike must punkt keskel), siis hakkavad aktiveeruma kõik ülejäänud erinevad sektorid ja teda toetama. Ja neil ei ole ka piiranguid äärtena peal, kuna uues ajas on kõik väga avar ja voolav.

Juhtelement uues energias on vee element. Kui nüüd kellelgi on vee hirmud, uppumiskogemused vms, siis see hoiab vaka all ja kinni ka inimese alateadvust ja intuitsiooni nii nagu ka voolamist ja naiselikkust elus. Samuti kui ta on pulgana vees kinni, siis ei suuda ta elult vastu võtta, usaldada ja kannatab ülearugi palju.

Enam ei toimi see, et õpid ühe ameti ja siis töötad ainult sellel alal kogu ülejäänud elu. Uues ajas sel juhul enam üsna tõenäoliselt ära ei ela.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATööd ei tee paljud enam tulevikus vaid raha pärast või selleks, et mammonat kokku ajada või lihtsalt ära elada.  Pigem enese realiseerimise tung läheb nii suureks, et lausa välja-kannatamatuks ja peab midagi sellega ette võtma ja leidma ülesse oma erinevate sektorite sobivad teadmised, oskused ja talendid ning need ka realiseerima ja töösse panema.

Enam ei saa ka teha asju vastu tahtmist. Energiad lihtsalt mingi hetk ei lase ja panevad käe ette.

Ma räägin siin kristallenergiate teadvusest ja elust, mida väga paljud siinsel planeedil  juba praegu elavad. See pole utoopia või midagi, mis mõni hea fantaasiaga kirjanik on välja mõtelnud. Iga üksikisiku vastutus oma elu ja oma eluülesande täitmise eest kasvab kordi. Massiteadvusest tuleb välja astuda. Kui seda ise ei tee, siis lükatakse.

Massiteadvuses on inimesed mugavad ja kardavad olla need, kes nad on või siis seda isegi avastada. Kõik sõltub siis sellest, mida teised arvavad. Lisaks tuleb väga teadvustada, mida me sööme ja joome, kuna masse hallatakse just ka läbi toidu ja keemia. Olen seda nüüd ise kogenud korduvalt, kui olen teinud sügavamaid kehalisi puhastusi. Iga korraga jääb mul toidusedelist järgmine asi välja. Keha lihtsalt ei taha ning ei omasta.

Järjest vähemaks jääb mu elust vihaste ja dramaatiliste inimeste olemasolu. Ma lihtsalt ei kohtu nendega. Olen omas mullis ja toimetan oma projektidega. Olen ümbritsetud inspireerivate ja motiveerivate inimeste poolt, kes mulle kogu aeg indu juurde süstivad. Sedasi on soodus kasvupinnas oma sektorite ja eluülesande ratta aktiveerimiseks olemas. Kaikaid ei ole enam, on ratta veeremine. Ja mis kõige huvitavam – see kõik toimub kerguses.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKui inimene on leidnud oma tee, tuleb tema ellu väga võimas julgus, mis aitab tema südamel juhtimise üle võtta. Senimaani on juhiks mõistus, mis pole aga oma algallikaga vanas energias ühendatud. Mõistus teeb vaid seda, mida ta teab või on kogenud või kuskilt lugenud. Süda teeb aga seda, mida vaim juhendab ja milleks inimene on siia maailma tulnud. See on see, mida me kõik peaksime praegu õppima igal võimalikul juhul. Kuidas lugeda energiaid, kuidas lugeda inimesi energeetiliselt, kuidas lugeda vaimu sõnumeid, kuhu liikuda ja mida teha ning millal – on siin võtmeküsimused ja teemad. Ise pakun just nende teemadega tegelemiseks võimalusi ning praktikaid. Järgmine selleteemaline koolitus on sel kolmapäeval kell 19 Kadriorus;) 

Uues ajas on energiad multidimensionaalsed ning korraga võib olla töös mitu erinevat sektorit ja isegi nagu korrust. Vana ütlus, et pühendu vaid ühele asjale korraga ei pea enam paika.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMida rohkem sektoreid valdad, nii et ise oma keskmes oled ja mida rohkem neid enda jaoks tööle paned, seda parem. Lisaks õpib inimene siin ka väga selgelt oma asju delegeerima ja järjest rohkem kontrolli ära andma ja südamest lähtuvalt elama. See on väga paljudele inimestele just vanas energias suur katsumus. 

Oma minevikust tuleb täiesti lahti lasta ja selleks on vajalik muuta oma mustreid. Nii nagu Kati Saara Vatmann oma meistriteoses ‘Mustrimuutjad’ väljendas – on selleks, et  mustreid muuta vaja ka minna ajas tagasi. Ise tunnen sama, et kõik algab lapsepõlvest ja enne seda minu vanemate ja vanavanemate eludest ja lugudest. See kõik kokku loob kultuuriruumi, kus me massina ringi ulbime või siis oma laeva kaptenitena ringi liigume. Valik on meie endi kätes ja südames.

Kui me seda aga ei võta või ei tee, siis ei saagi midagi muutuda. Ja siis ei aita ka teiste süüdistamine. AInus, keda peaks süüdistama on meie ise. 

michaelwalkbeachUues ajas saab mees luua küllust just läbi kire ja põlemise. Ta põleb oma elu missiooni ja panuse pärast. Ning see loob ka kirglikud armusuhted ja lähisuhted. Kui ta on teadlikkusega paigas oma keskmes – siis on ta elus ka teadlik naine, kellega ta saab koos luua.

Üheksa põletab läbi ja toob pinnale kõik valed, ebaaususe ning teemad, mis on surutud kuskile pinna alla peitu. Võimust hakkab võtma läbipaistev elustiil. 

Samuti läheb see ka meie rakuteadvusesse. Sealt hakkab ta lahti logistama vastupanude ja kontrolli hoidmise süsteeme. Osad inimesed on nii pinges, eriti siin Eestis, et kui nad vette panna, siis on nende kehad nagu pulgad. Nad kulutavad 99% selleks, et ennast ise vee peal hoida ja kõike elus kontrollida. Nad ei usalda elu ja inimesi. Nende elu võib võtta kokku ühise nimetaja alla – kannatused. Nende elus ei tule midagi lihtsalt, sest nad ei lase.

Kui inimese olemuses puudub vastuvõtu võime on üsna kindel, et ta kehas ja vaimus on palju vastupanu. Vastupanu ja EI energia lükkab kõike meist eemale. Selle tööshoidmiseks on vaja tohutult palju kontrolli ja piiranguid. See väsitab kohutavalt ja on energiate raiskamine. Kui me laseme ennast elu jõkke või ookeani selili pikali ja kulgeme voolus samas ka ise suunates, siis oleme õigel teel. Samuti on vaja valida ikka ja jälle julgusega südame tee. See loob küllusliku uue alguse ja uue homse. Kui valime hirmu ja puuduse, läheme ikka vana mõistuse teed, kus kõik väheneb. Seega vali uus homne teadlikult ja ilma takistavate mustriteta juba täna! Kui vajad sel teel abi või suunamist, anna teada ja olen meeleldi sulle suunavaks jõuks!

***

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOlen Crystal Ra Laksmi. Tunnen, et olen õnnelik inimene, kuna ma realiseerin ennast iga päev, mitte ei oota reaaliserimisaja lõppu. Kasutan erinevaid eluülesande sektori osasid – alates blogi kirjutamisest kuni siis energiatöö, veeteraapia ja Hawaii seikluskoolitusteni välja ja veel nii palju muud. Ma loon ja teen palju asju ning sageli juhtub, et kaotan kontrolli ja ka ülevaate. Kuid sellistel hetkedel ongi hea anda täielik juhtimine oma südame ja intuitsiooni kätte, kuna nemad teavad kuidas kõigest sellisest välja ujuda, hüpata ja liikuda.

Elu uues energias ei ole kindlasti vanamoodi mugav ja turvaline, aga see on alati põnev, kasvamisvõimalusi pakkuv ja avardav. Igavus on välja kolinud ja põnevus on sisse kolinud. Mitte ainult, ta on nüüd mul alaline elanik. Ja mis saab veel parem olla kui ärgata säravate silmadega, ennast armastada ning maailmaga jagada oma kingitusi, talente ja väge?

Loodan, et ka iga lugeja on seda juba kogemas ja tean, et minu kirjutised saavad olla suunavateks teejuhtideks ja sõpradeks sellel teel. Aitäh, et võtad endale aega ja loed ning kaasa mõtled. Olen alati ka huvitatud kuulma teie kommentaare ja mõtisklusi.

lilledsunKui sa arvad, et sinul on kätte jõudnud septembrikuus kõik uueks luua ja oma elu muuta, siis mul on sulle pakkuda väga mitmeid võimalusi.

Alates Auratransformatsiooni loengust,  uue aja tantrakursusest kuni vaimudega suhtlemiseni välja. Vahele lükituna ka veel külluse rattaga sõitmine, veeteraapia kursus ja muud väiksemat sorti toimetamised. Jagan siin oma viimast osa kalendrist Eestis oleku ajal.

Vaata kalendrit siit:

Imelise kohtumiseni!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This