Select Page

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKuna ma siiamaani veel proovin järele jõuda oma blogi kirjutamistega eelmise aasta võlgadest (neli intervjuud ja mõned tõlked) ja ka eelmisel korral ei jõudnud ma tõlkida materjale eesti keelde  – siis teen seekord postituse, mis haarab enda fookusesse mõtteid eelmisest blogist ( mis ilmus vaid inglise keeles)  ja lisan ka veel selle kuu mõtted ingliskeelsest blogist. Nagu alati palju põnevaid taipamisi minu välistelt ja sisemistelt seiklustelt.

Selle aasta blogi otsustasin jätkata vaid kuu alguse võtmetega eesti keeles kuna soovin panustada rohkem aega oma Wantra tööle Mehhikos. Lisaks soovin ka valmis saada sellel aastal kahe raamatuga. Kui mul peaks mingi hetk lisainformatsiooni ja inspiratsiooni tulema, siis võib juhtuda et lisandub ka mõni lisablogi kirjutis – jooksvalt. Nagu teada siis  mul seiklustest puudu ei tule nii nagu ka taipamistest.

Olen nüüd olnud siin Mehhikos paigas viimased kuu aega. Ja huvitav on see, et olen väga õnnelik, et saan ühe koha peal paigas olla. Selleks, et maanduda on vahest vaja olla ühe koha peal paigas rohkem kui päev, nädal või isegi kuu. Seekord on plaan siin olla kuni juunikuu lõpuni. Peamine põhjus on aktiveerida minu äri siin ja pakkuda Wantrat paljudes kohtades ja samas ka ehitada uut vundamenti Wantrale globaalsel tasandil.

palms springsstreetOlemine hetkes – VÕIT

Inglise keeles on sõna ‘praegu’ sõna NOW, tagurpidi pööratuna sõna WON – ‘võitis’. Huvitav oli kogeda seigeldes Palm Springis, Californias kuidas inimesed ei ela praeguses hetkes. Ja ma mõistsin kui palju probleeme ja kannatusi võib sellest luua. Enamus inimesi elavad kas minevikus või tulevikus – mis toob endaga palju kurbust, hirmu ja teisi negatiivseid emotsioone. Kui nad seda teevad, siis ei ole tegelikult mitte kedagi kodus praeguses hetkes – et vastu võtta praeguse hetke kingitust (present moment – inglise keeles on sõnal ‘present’ ka teine tähendus – kingitus).

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKui me oleme praeguses hetkes, siis oleme kõige eest, mis siin praegu kohal on – tänulikud – olgu selleks lill vaasis, lind, kes mööda lendab või partner, keda saame kallistada ja suudelda või isegi temaga armatseda. Me ei pane siis liiga palju energiat sellesse mida meil pole, või inimestesse, keda meie elus ei ole või siis ei kurvasta selle üle mida meil veel tulevikus ei saa olema.

Kõik see, mis tulevik toob, sõltub aga sellest, mida me valime praegu.

Ilma selle praeguse hetketa ei tuleks ka tulevikku. Sõnademäng inglise keeles ütlebki, et kui sa oled hetkes, siis sa oled võitja. Su fookus on sellel, mis sinu ees ja sees.

Probleem on ka selles, et eelmise aasta energiad toimetasid väga võimsalt alateadlike hirmude ja teemade lahustamise ja põletamisega ning pinnale toimetamisega, aga mitte kõik ei saanud sellega ühele poole – osadel on kõik need jäägid veel pinnal ulpimas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKui nüüd sellel aastal aga lihtsalt täiest kõrist kisada, mis aga sülg pähe toob, siis võib sellega teha rohkem kahju kui kasu. Kui me lihtsalt kireme, ei pruugi meie sõnum kohale jõuda. 

Selle aasta kukeaastal on natuke selliseid eputavaid ja uhkustavaid energiaid rohkem kui tavaliselt. Kukk ise on ka nagu päike, nagu meesenergia. Seega on väga oluline, et kõik paneksid tähele, kas nad ainult eputavad oma sulgedega ja kui palju kanasid on, või siis on tegu tõelise kukega, kes äratab, juhib vägesid ja samas on teadlikult  esirinnas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAasta 2017

See saab olema väga teistmoodi aasta igal tasandil.  Uue ajastu Numeroloogia kohaselt (UAN) on number 2 koosolemise number ja esindab MEIE energiat. Null tähendab feminiinset energiat ja voolamist ning on samuti lõpmatuse märk. Number üks on meesenergia esindaja nii nagu on ka number 7. Number seitse esindab ka maa elementi ja uue ajastu energiat ning annab vormi vaimule.

Selle aasta suurim katsumus uue ajastu energiate koha pealt on ehitada sild ja ühendada sisemine mees- ja naisenergia nii nagu ka ehitada sild Mina ja Meie energiate vahele. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKõik kokku annab see meile number kümne – kus on number 1 ja see esindabki uut algust, samuti esindab see meest, kes seisab julgelt oma platvormil sirgelt ja kindlalt (samamoodi ka meie sisemine meesenergia) ja 0 on siin naisenergiate esindaja (tuleb välja selgitada kuidas sisemine naisenergia toimib) läbi üsa, tühjuse ja kaose õpib siin naine kuidas seista number ühe kõrval ja sellest kaosest korda luua.

Kui meil on sisemine mees ja naine omavahel raksus – on väga raske uue ajastu energiate tõusmises luua kerguse ja voolamisega.

Eelmine aasta oli number 9.  See oli vanade teemade lõpetamise aasta. Mitte ainult, tuli ka ära lõpetada kõik harjumused ja vanad elustiilid, mis enam ei toeta uut olemist ja elu ning ka keha ja vaimu. See oli ka aasta et sütitada endas oma elu missiooni säde.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKaks sisemist missiooni

Nüüd on just huvitav jälgida seda aastat, kuna sellel aastal on paljuski kõrvuti toimetamas mees- ja naisenergiad, mis tähendab, et tuleb töösse panna oma sisemine vaimse elu missioon ja ka väline praktiline missioon. Need võivad olla kaks täiesti erinevat missiooni. Aga väga tähenduslikud ja olulised. Need võivad täiendada teineteist, aga võivad ka olla täiesti erinevad ooperid.

Enamus inimesi on siiamaani kasutanud vaid oma ‘praktilise elu missiooni’. Kuid ainult seda tehes jääb vaim sageli seesmiselt nälga ja see ei paku piisavalt rahuldust. Kui teha seda milleks oleme siia tulnud ka vaimses plaanis, siis vaim saab toitu ja sisse saabub imeline rahu. Siis kaob ära raha järgi jooksmine. Pigem soovid sa luua ja leida tingimusi kuidas maksimaalsemalt teha seda, mis sulle meeldib ja sinu tingimustel. Ja kui sedasi mõtelda, siis sedasi ka loob. Raha on siis automaatselt järgnev tulemus – mitte eesmärk omaette.

Kui siinsete lugejate seas on veel neid, kes vihkavad oma tööd, siis oleks see aasta vaja panna eesmärgiks üles leida, mis loob sulle rõõmu ja on loominguline tegevus, kuna järgmised aastad on selle teemaga väga aktuaalsed. Kui see paika asetub ja leiutame selle erinevate tegevuste kokteili, mis meile kõige rohkem naudingut pakub, siis hakkab kõik meie elus voolama harmoonilises rütmis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASellel aastal on eriti fookuses nais- ja meesenergiate koostöö. Oluline on, et siin on juhtimistaktikepp naise käes, ning süda järgneb sellele ilma küsimusteta nii nagu ka sisemine mees. Tema peab täielikult õppima usaldama sisemist naist ja tema voolamist. Enamus inimestele on see väga katsumusterohke tegevus, sest me oleme harjunud kõike tegema ‘pea’ järgi ja mõistusele ning oma sisemisele mehele kuuletudes. Meie sisemised naised on väsinud – sest neid pole kunagi väga kuulda võetud. Nad on maha salatud ja lõpuks ei vaevugi oma sõnumeid enam jagama. Seepärast ka selline suur naiste üleüldine maailma mastaabis ülestõus viimasel ajal.

Kuke sõnumite tõlked

Kuke sõnum võib olla eelkõige – Ärgake Sügavast Unest!  Kas sinu elus on midagi, mis vajaks äratust? Muudatust? Uut suunda?

Kukk on meesenergia esindaja ja samuti kannab endas ka macho energiat. Üteldakse, et kõige uhkemad kuked ja seksuaalselt kõige aktiivsemad kuked on kõige viljakamad, kuid sellel aastal ma arvan, et kuked peavad õppima teistmoodi suhtlema ja suhestuma ka ‘kanadesse’.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKuna number 0 on ka selle aasta numbrites, siis see number ühe kõrval olles peaks andma piisavalt põhjusi hakata mängima teadlikku mängu, pehmuse ja hoolitsuse ja armastusega. Ei mingit brutaalsust. Meestel oleks kõigil vaja läbi teha etiketi kursused ja meelde tuletada vanade härrasmeeste käitumisreegleid. See avab autoamaatselt iga naise südame. Muidugi kui seda tehakse üllastel eesmärkidel.

Arvan, et sellel aastal peaksid naised avama oma ‘nokad’ ja laskma oma sisemistel kukkedel (sisemisel mehel) kireda välja oma tõde – nii nagu meis kõigis on olemas – mees ja naispool. Meil on vaja õppida väljendama oma tõde, mida me vajame ja kuidas asjad meie jaoks toimivad ja kuidas mitte. Enamus naisi kardavad ennast väljendada kuna nende tõde ja vaatenurki pole väga tõsiselt võetud. Kui lõpuks meesenergia seda kuulama hakkab, saab temagi nii mitmedki otseteed valida ja väekamalt luua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASee tähendab, et me tuleme oma kestadest välja, olles uhked selle üle kes me tõeliselt oleme, kuna me ei kata seda enam kinni ja ei häbene seda enam. Kujutage ette mis maailmast saab kui kõik naised sedasi käituksid ja mehed oleks meie ümber teadlikud ja meid kuulda võtaksid? 

Meeskarakterina sümboliseerib kukk samuti päikest. Päikese säramist. Päike särab ka siis kui isegi pilved on ees.  Kukk kireb siis kui päike tõuseb (isegi kui pilved on päikesel ees).

See on ka märk keskmisele minale – kes tahab asju korda seada ja kutsub selles protsessis ka appi sisemist naiselikkust. Nii meestel kui naistel tuleks õppida kõike käsitlema alandlikkuse ja hoolega, mitte arrogantsusega. Kui me oleme üleolevad, oleme lükkavas energias ja see ei saa luua meiega koostöös oma unistusi. Selleks, et oma ellu küllust tuua, peame olema tõmbavas energias. Ehk siis me oleme usalduses ja teadlikus andmises.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKui eelmisel aastal otsisime oma talente ja oskusi, siis sellel aastal me peaksime seda jagama maailmaga nii nagu kukk näitab oma säravaid sulgi. See on aasta, kus on vaja olla tõeliselt aus enda suhtes – kes oled sa sisemiselt ja keda, mida näitad maailmale ja see on aasta kus need maskid, mis ei ole enam sina – maha kukuvad.

On aeg välja astuda ahvimeelest ja teadlikult oma meel enda jaoks tööle panna, et see saaks luua uut ja paremat tulevikku.

Kodutöö

Meie ees on veel 11 kuud – üle kolmesaja päeva – mil saame teha teadlikke otsuseid. Pane iga päev toimima läbi selle, et teed teadlikke valikuid! Mõtle mis otsus paneks su olemise hõiskama praegu ja homme ja poole aasta pärast?

Iga teadlik valik loob su unistuste elu. Selles on võtmeteguriks julgus. Julgus proovida uusi asju, minna uutesse kohtadesse, teha midagi, mida pole kunagi varem teinud. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERASelle aasta pauside maagia

Täna tahab mu kirjutamine olla ka paus. Paus, mis võib kõike ütelda. Paus, mis otsustab mis teed pidi edasi minna. Otsustab kas sügavalt ja pikalt välja hingata või oma hingetõmmet hoida. Kas sellest saab põnevusromaan, komöödia või filosoofia õpik? See on täiesti valge leht ja sa ei tea mis järgmine liigutus on. Kas see on punkt, kriips, mõttekriips või siis midagi muud. Sa lihtsalt seisad seni kuni tuleb juhatus edasi minna…

***

Üks paus võib teha kõike. Kui rohkem inimesi teeks selliseid teadlikke pause oma elus, siis nad võibolla ka selgitaksid välja kuhu nad liiguvad ja miks. Selle aasta numbrites on ka esikohal number 0, mis on selline väga hea pausi number.
crystalmexicowritersadventureMinu teadlik paus minu elus oli 2013. aasta suvel kui ma avastasin, et asjad ei liigu enam vanamoodi, ja ma ei teadnud veel päris kindlalt mis see uus tee olema saab. Siis ma otsustasingi, et ma teen pausi.  Ma reisisin Mehhikosse nädalaks ajaks ja jäin esialgu veel 30 päevaks, et teha läbi oma eksperiment ookeaniga. Peale seda hakkasid asjad kulgema ja ma jäin veel kaheks järgnevaks aastaks (ilma otsese plaanita).
Paus saab olla pikk või lühike, aga mis ta meile võimalusena annab on see, et sa saad ennast lahti ühendada vanast minast, kellest oled juba välja kasvanud ja siis saad sünnitada uue enda. See on see, mis minuga juhtus. 
0sayulitapalmsMis oli väga lahe selle pausi juures, olli see, et ma ühendasin ennast täielikult lahti ka oma tööst ja alustasin mitmete vabatahtlike projektidega. Mis see mulle andis oli see, et mu fookus oli andmisel ja ma sain välja selgitada, mis minu jaoks toimib ja mis mulle meeldib ning mis mitte.
Ühel sellisel päeval olin ma jällegi ookeanis. Ma olin näoli vees ja hingasin sügavalt oma snorklisse. Mu keha oli täiesti lõdvestunud. Tundus nagu ookean hakkas minuga rääkima, jagades mulle näpunäiteid mida ma peaksin edasi tegema. Juhatus tuli, et mul on vaja ookeani veetunnid käima saada. Siis ma kutsusingi mõned sõbrannad tundidesse. Neile meeldisid need tunnid väga ja tulemused tulid väga kiiresti. Ma olin üllatunud, et midagi nii lihtsat võis anda selliseid suuri ja elumuutvaid tulemusi. 
Otsisin peatselt veelgi võimalusi, kus seda imelist veetehnikat pakkuda. Mul olid mõned võimalused, mis tulid pinnale, aga need kõik kukkusid läbi erinevatel põhjustel. See oli väga katsumusterohke seiklus, aga ma arvan vajalik, sest mul oli vaja õppida kuidas oma piire seada ja kuidas ennast väärtustavalt ennast kehtestada. Selgitada samuti mis mulle meeldib ja kuidas ning kuidas sellele vastavalt ka oma selgeid ja täpseid eesmärke seada.
berenice wantra-001Peale oma teadlikku otsust, et see on minu uus suund ja eesmärk – pakkuda Wantrat maailma tasemel – kutsuda nii palju inimesi kui võimalik vedelasse taevasse – siis see paus lükkas käima minu protsessid ja lükkas mind suurde maailma – nii et veelgi rohkem võimalusi ja uksi avaneb minu jaoks, rohkem kui kunagi oleksin ette kujutanud.
Nüüd mu päevad on tegevusi täis, aga ma ei unusta kunagi PAUSI võtta. Isegi siis kui mul on väga tegevusi täis ajakava, siis ma tean, et on oluline pausi teha. Keerata ennast selle valge lehe peale. Lähen ookeanisse ja kuulatan. Teen mitte midagi. Võibolla vaalad laulavad mulle juhatust või siis vesi sosistab kõrva kuhu järgmisena liikuda. Kuhu mu järgmine varandus on peidetud. Ja siis ma kuulan seda ja tegutsen vastavalt ja koheselt. Ma ei mune sellega.
pulmhairstyleNiimoodi on mu elu kokku punutud nendest pauside pärlitest – ühe kaupa. Liikudes oma uue päikesetõusu või loojangu suunas. Oma unistuste maale, kus sa saad luua oma aia, kuid kus mitte ainult ei kasva ürdid, aga ka sinu unistused, mis ajavad endale juuri alla, et mitte ainult kasvatada sulle lilli, vaid ka uusi vilju, kust sa saad võtta uusi seemneid uuteks algusteks ja oma muinasjuttudeks, nii sinu lastele kui ka su lasteelastele ja tulevastele põlvedele. Sest see on universumi seadus – mitte millestki sünnib midagi olema.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAMa olen Crystal Ra Laksmi – reisiv merineitsi, kes teenib inimesi maa peal. Mu peamine missioon ei ole ainult äratada meie sisemisi missioone, vaid inspireerida inimesi ka tegema oma esimesi samme selleks, et elada ja täita oma unistusi täielikult – nii vaimu, keha kui ka meele tasanditel.
Aru saada, et kui me neid unistusi täie teadlikkusega omame, siis nad ühestuvad meiega. Nad saavad meid lõpuks hakata teenima ja nii nagu me seda väärt oleme. Ma olen tänulik, et olen siin kus olen ja olen loonud koostöös universumi, energiate, juhenduste ja oma kolme mina ja kõigiga mu elus imelise elu. Ja see pole ainult vedamine – see on olnud teadlik loomine – sisemise ja välimise maailma koostöö. Iga inimene saab sellega hakkama, on vaja vaid kuskilt alustada.
Jaga minuga oma mõtteid sinu pausidest ja mida head nad on su ellu toonud?
***
KIS final kutse jaanuar 2017Minu selle korra pakkumised:
Kiirtee Iseendasse online Koolitus
Kui sa vajad juhendust ja teadlikku äratamist siis võib Kiirtee Iseendasse koolitus olla midagi sinu jaoks. Valida on võimalik kas 6 kuu osaluse või siis 12 kuu osaluse vahel. Võtan sinna veel vastu lisaosalejaid. Kohti on alles veel praegu vaid 6. Loe selle kohta lisa siit:
Hawaii seikluskoolitus
Kui sa soovid ennast avastada ja seigelda nii iseenda sisemaailma kui ka välismaailma siis on sul võimalus liituda meie Hawaii seiklluskoolitusega, mis sel aastal toimub 30 oktoober kuni 8 november Hawaiil, Big Islandil. Vaata minu videokutset siit: 
Loe selle kohta lisainfot saab lugeda siit: 
Et lõpetada selle korra blogi mõnusa mullitava ja naiseliku energiaga, jagan siin meie delfiinivideot Hawaiilt sellest korrast. Vaata seda videot siit:

hawaiidolphinsSkype sessioonid 

Teen ka skype sessioone – mis võivad olla lihtsalt konsultatsioonid, et avastada kuidas minuga koostööd teha, või siis teatud teemaga – suhted, seksuaalsus, tervis, elu ülesanne, töö ja karjäär või küllus. Tegelen ka vahest energeetiliste mõistatustega. Samuti teen aura tasakaalustusi läbi skypi. Praegu asun ka Mehhikos, mis peaks lisama energiatele lisa kristallenergia sädemeid ja kuna viibin ka tihti Hawaiil, lisanduvad ka kuldenergiad.

Imelist kulgemist sellele kukeaastal kõigile!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This