Select Page

loveheartwallSeekord tundsin, et sooviksin kirjutada teises võtmes. Kuna see märtsikuu oli väga intensiivne tantra teemaline kuu, siis mõtlesin natuke seda teemat sügavamalt uurida ja natuke loomingulisemal moel. Lasen oma naisenergial neid sõnu juhtida ja loodan, et see jõuab nende südametesse, kes on valmis seda vastu võtma. 

Kui meie tunded oleksid inimesed…

Armastus…

Armastus käib ukse tagant ukse taha. Koputab siin ja koputab seal. Enamus kohtades pole kedagi kodus – kuna kõik on väga hõivatud. Osades kohtades lastakse sisse ja pakutakse istet ja vett juua. Osades palutakse kohe lahkuda. Osades palutakse mitte kerjata. Osades pakutakse mitte ainult istet, vaid ka juua ja süüa ning öömaja. Osades palutakse armastusel sisse kolida. Talle antakse isegi oma tuba ja osades isegi oma maja. Sinna majja sisenedes on kohe tunda soojust. Süda hakkab sulama. Ta tunneb et jõudnud koju. Ta kõhus kõditab. Midagi põnevat on tulemas ja see on nii sõnadega seletamatu tunne.

cat loveKui sa juhtud armastusele külla minema, siis ta teeb kõik selleks, et sa tunneksid ennast nii nagu sa vajad oma südame sügavustest. Kui sa pole kunagi saanud kogeda tõelist armastust, siis armastus paneb su pikali lamama. Teeb su juustele pai. Puudutab pehmelt su südant. Annab sulle enda tehtud armastuse kooki maitsta ja juua armastuse nektari teed.

Paneb sulle sooja teki peale ja sosistab kõrva armastusest tulvil sõnu. Ja rohkem polegi vaja – sa sulad oma tõelises ilus ja valus. Ja avaned iga hetkega rohkem ja rohkem. Sa oled kodus. Sa oled vastu võetud sellisena nagu sa oled. Sa oled armastatud isegi oma puuduste ja vigadega. Sa oled täiuslik nii nagu oled. Ja ikkagi armastatud. Armastus kallistab ja embab sind oma tõelise olemusega. See imbub sinu igast keharakust läbi. Kogu maailm oma muredega on miilide kaugusel. Kui täna lõppeks maailm, siis poleks midagi katki, sest sa oled armastuses maandunud. Oma koha leidnud.

lovehouseArmastuse majakesi on maailmas väga vähe. Kõik otsivad neid majakesi, aga vaid vähestel on õnne seda leida ja kogeda. Leiavad vaid need, kes ärkavad oma vaimu sõnumitele ülesse. Kuulavad oma südant ja intuitsiooni juhatust. Nad on hoitud ja usaldavad, et elu kannab neid kätel. Nad armuvad iseendisse ja sellel teekonnal hakkab neist välja voolama nende mitmete aarete kingitusi – kõik need imed, mida nad on siia planeedile jagama tulnud. See pole kättesaamatu muinasjutt – see on meis kõigis olemas. Meis kõigis on olemas kompass oma armastuse majani. Kuid kuna me pole küsinud kus see asub, siis seisab see kompass enamus inimestel kasutult kapi riiulil.

monstaViha

Temal pole maja. Sest kui tal oleks maja, ei saaks me siin maailmas ringi liikuda. Teda on lihtsalt liiga palju. Viha näeb sageli välja nagu koletis. Tal on rebenenud riided ja ta nägu näeb välja väsinud ja tige. Tema on Rahutus suure tähega. Kõik on kogu aeg pahasti ja huvitav on see, et ta on sageli kutsutud igale poole. Olgu selleks arusaamatus, see, et me ei saa mida me soovime. Et meilt võetakse ära, mis meile meeldib. Viha on sageli ka ülekaaluline, sest teda toidetakse igal pool kuhu ta läheb. Ainus koht, kus ta võib ohtlikult ülesse sulada on armastuse majad ja templid. Seal näeb armastus teda läbi, toidab ja kasib teda. Viha ei ole tegelikult muud kui ära põlatud armastus, või nagu armastuse vari.

Kui igaüks meist seisataks kasvõi korraks ja vaataks sellele vihale otsa, räägiks temaga kui sõbraga, küsiks mis tal südamel ja mida oleks vaja muuta, et saaks tal aidata edasi liikuda, siis ta räägiks meiega oma südame puhtaks ja lahustuks meie silme ees. Aga enamusel meist pole ju aega selliste asjadega tegeleda, kuna jookseme enamus aja punktist A punkti B. Märkamata end ümbritsevat maailma. See maailm kubiseb sõnumitest, võimalustest ja armastusest.

Armastus kannab ka sageli maski, et me ei tunneks teda ära. Aga kui me paljastame ta olemuse ja näo, siis on ta koheselt võimeline meid puudutama. Kui me kohtume oma vihaga hoides oma armastusel käest kinni, ei ole miski võimatu. Ka viha suudab siis tunda armastust. Nagu inimene, nagu tõeline olend. Me saame siis teha viha ja armastuse võileiva. Kui nad kokku segada siis lõpuks jääb ikkagi peale armastus. Armastus on meie trump äss ja süda. 

nullpunktNullpunkti tasakaal

Viha võib meid lükata meie elus nullpunkti. See on selline punkt, kus kõik vana on ära puhastatud ja uus pole veel pinnale tulnud. Need nullpunktid on väga hirmutavad. Aga ainult siis kui sul pole veel ühendust oma sisemise armastusega. Kui sa oled juba saanud ühenduse oma sisemise armastusega, siis kõik muu asetub oma kohale ilma suurte ponnistusteta. Armastus on meie liim, meie tuul ja meie loomise vägi.

Armastuse eesmärk

Armastus on meie elueesmärk sügavamas võtmes. Meie ülesandeks on seda tunda enda suhtes, seda jagada, seda paljundada – seda ringi liiklemises hoida. Armastus ei hooli riigipiiridest, ega ka liiklusmärkidest.

sunset-hands-love-womanTa läheb sinna kus teda oodatakse ja kus teda vajatakse ja loob seal mitte ainult uusi armastuse maju, vaid ka uusi armastuse templeid ja universumeid ning impeeriume. See ongi see uus ajastu, kus Veenus juhib läbi armastuse uusi avanemisi ja uusi alguseid meie sees ja ümber.

Tema esimene võti on äratada meie sisemuses ellu meie sisemine mees ja naine ning nad omavahel armuma panna. Kui see juhtub, ei ole vihal enam kohta. Viha on siis välja saadetud mitte vaid asumisele Siberisse vaid lausa Kuule.

Sedasi armastuse lipu all jõuame kaugele ka emakese Maa põue. Puudutades oma sügava armastusega maapõue armastust ühendame oma tõelise sisemise väe allikad ning muutume hetkega kõikvõimsateks olenditeks siinses maailmas, kus kõik ongi võimalik. Me valime vaimu ja südame tee ning kõik muu järgneb meile, nagu koerad oma peremehele. Meie käes on kõik vägi ja kõik võimalused. Meie valida on kas läheme paremale või vasakule. Ja tegelikult vahet pole, sest kõik teed viivad lõpuks meid armastuse templisse. Armastusest me oleme siia tulnud ja armastusse me ka lahustume.

Kodune ülesanne

Kirjuta kuidas on sinu elus armastuse ja viha olukord.

Kas ja kui palju kumbki saab tähelepanu?

Kas oled oma armastusega sõber?

Kas oled tuttav oma sisemise mehe ja naisega?

Kas oled rääkinud vihaga?

Milline on sinu armastuse kompass? Kus ta asub?

crystal dance

Foto: Maris Saar

Olen Crystal Ra Laksmi. Olen suurema osa oma elust otsinud armastust. Kuna ma sain seda nii vähe väiksena, otsisin seda kõikidelt oma tulevastelt romantilistelt partneritelt. Sageli ei suutnud nad mõista mu vajadusi ja millist armastust ma vajasin ning mina ei osanud neile seda selgitada. Mida aeg edasi, seda rohkem õppisin tundma oma armastust seestpoolt välja ja aru saama kes ta selline on ja mida ta vajab ning kuidas ja ka seda väljendama. Sellel seiklusel käisin nii mägede tippudes, kui ka tõeliste kuristike põhjades. Seilasin erinevatel ookeanite vetel, nii nagu ka lendasin ühest maailma otsast teise. Leidsin killukese oma armastust siit ja sealt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Erakogu – Big Sur, California

Kui ma lõpuks leidsin poris näoli olles oma armastuse kompassi ja selle järgi liikuma hakkasin, hakkas mu elu õiges suunas liikuma ning juhtis mind ka mu välise armastuseni – Michaelini. Loodan, et iga lugeja on võimeline leidma oma sisemise armastuse, mis siis juhendaks oma välise armastuseni. Edu nende seiklustega! Jaga minuga kas ja kuidas oled kogenud oma armastuse kompassi järgi liikumist ja mis on olnud sinu katsumused!

Kui soovid tõeliselt romantilist armastuse seiklust iseendaga või oma kallimaga soovitan sul kaaluda tulla meiega Hawaiile seiklema. Meie järgmine seiklus on toimumas selle aasta lõpus. Loe selle kohta rohkem siit:

2 aprillil toimub ka tasuta online vestlus Hawaii seikluskoolitusest, kus sellest rohkem räägin. Vaata selle kohta lisainfot siit:

aura tasakaalustus

Foto: erakogu Maris Saar ja Crystal Ra Laksmi

Kui sa soovid saada odavamat aura tasakaalustust ja oled transformeeritud, siis vaata seda pakkumist kaardilt. See pakkumine kehtib vaid kuni märtsi lõpuni. Suur tänu.

___

Kõik fotod pixabay.com kui pole märgitud teisiti

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This