Select Page

Enamus inimesi ei tea ega näe kui palju keegi kardinate taga tööd teeb. Nad näevad vaid tulemusi. Jagaksin nüüd oma lugu kas ja kuidas võib põhimõtteliselt ühe kuuga “maja valmis ehitada”, mis paneb omakorda aluse uue aja “kuningriigile”.

Kui me räägime maja ehitamisest, siis alustatakse ikka alguses plaanist, kavast ning seejärel valatakse tavaliselt vundament ja siis ehitatakse korrus korruse peale sinna peale. Tegelikult kaasatakse ka protsessis kõik elemendid – õhu element on idee, tuli on kirg see kõik töösse panna, vesi on voolamine ideedega ühes rütmis ja maa on projekti maandusvormi valamine. Kui neid elemente veelgi teadlikumalt kaasata kulgeb kogu protsess veelgi kiiremini ja väekamalt.

Minul oli põhimõtteliselt sama kogemus viimase kuu jooksul, ainult et maja asemel ehitasime koos mehega ülesse ideid ja oma kava Eesti külastuseks sellel suvel.

Alguses toimus mõlemapoolne ideede jagamine ja võimaluste kaardistamine. See aitas paika panna juba konkreetsema plaani, nii ütelda arhitektuurilise plaani. Kui see oli paigas, siis sai hakata täpsustama üldisemaid detaile. Kuidas ehitada vundamenti ja mis materjale kasutada (kas ja kuhu minna ning millal). Mis järjekorras midagi kokku panna ja kuidas oleks kõige optimaalsem järjekord.

Optimaalsus on midagi mis tuleb eriti esile kui meie eludega integreerub rohkem kristall ja kuldenergiat.

Kuna mina olen perekonnas praegu ainus kes räägib eesti keelt ja tegu oli Eestisse tulekuga, lasus minul väga palju detailide paikasaamist. Ühekorraga nägin ennast kõrvalt – ma olin nii projekti juht, kui ka brigadir, kui ka tööde juhataja kui ka tööline korraga. Ma kandsin kõiki erinevaid kiivreid ja vahest toppisin isegi kaks rolli üksteise otsa ja proovisin multitaskida.

Proovisin Michaelit kaasata nii palju kui sain, aga kuna tema on ka praegu põhitööl päevasel ajal, oli enamus teemasid minul vaja ära organiseerida. Siin on midagi, mis toimub automaatselt meeskondades kus on ühtne voolamine – igaüks teeb seda mida on võimalik vastavalt olukorrale. Keegi ei virise et miks keegi midagi tegema peab.

Kuna naise põhiloomus on tegelikult olla lihtsalt ilus ja luua sisemist ilu, mis toetaks välist ilu nii enda sees kui ka ümber või siis toetada mehe impeeriumi loomist, siis märkasin et mu rolli energiad olid omavahel vastuolus. See oli keeruline teema.

Kui naine läheb liiga mehe rolli, siis see tegelikult väsitab teda väga, sest tema kehakeemia ei toeta seda. Ma pole seda enne nii kogenudki, sest mul pole väga olnud kõrval nii kuninglikke mehi, kellega oleksin saanud ennast väga tõelise naisena tunda. Michaeliga on see kogemus käes ja seega on vahe vägagi tuntav kui ma väga intensiivsesse “meesnaise” energiasse tagasi lähen. 

Kuna ma olen pea terve elu sedasi opereerunud ei olnud enne ka selle vahet võimalik märgata. 

Viimastel aastatel olen käinud Eestis üksinda ja veetnud seal paar kuni neli kuud aastast. Ja kuna üksinda käimise puhul on kõik protseduurid selged ja sissetöötatud, siis ma olin korraga üllatunud kui palju lisadetaile lisandus kui pardal oli ka veel lisainimene kes ei räägi ka eesti keelt.

Ja ühel hetkel kui paigas oli kas ja kus on meie minituuri etteasted ja ka meie paar retriiti mis on kavas, kas ja mis tingimustel need toimivad, paigas olid ka iga sündmuse tekstid ja muud detailid nii nagu ka logistika, kas ja kus me elame ja kas ning kuidas ringi liigume.

Siis kui kõike seda kokku hakkasin panema saingi aru – et olime püsti pannud nn “energeetilise maja” Eestis.

Olime koos aluse pannud oma koostöö platvormile ja vundamendile – mille kohaselt nii minu kui ka Michaeli eluülesanded hakkavad lõimuma ja me jagame mõlemad oma oskusi, talente ja teadmisi oma elust ja kulgemisest ning kas ja kuidas saaksid teised sellest osa ja abi.

See on tegelikult suur asi ja energeetiliselt tundus see mulle nagu oleksin hakkama saanud lapse sünnitamisega. Ma olin energeetiliselt täiesti tühi ja füüsiliselt täiesti väsinud. See on ka väga oluline detail mis minu väga paljudes suhetes meestega oli varem puudu – me ei suutnud korralikult koos luua. Osalt oli ka see võimatu kuna meie elemendid ei lõimunud omavahel. 

Nii kummaline kui see ka pole, peaks uue ajastu suhetes osad elemendid olema vastasversioonides teineteist toetavad – nagu meil on vee ja maa elemendiga. Mina olen väga tugeva vee elemendiga karakter, Michael on maa elemendiga väga sõber. Kaks kokku pannes ongi juba loomine täie auruga hoos!

Michaeli raamatut tutvustaval tuuril Venturas. Sügis 2016

Siin on aga tõeliselt lust olnud näha kuidas minu nõrkused ja Michaeli tugevused toimivad nii nagu ka vastupidi – minu tugevused ja Michaeli nõrkused kokku sulavad.

Näiteks Michaeli üks väga suur tugevus on plaanimine. Ma kutsungi teda vahest Mr Master Planner – Härra Meister Plaanija – kuna ta oskab detailideni kõik paika panna ja ei jäta välja mitte kõige väiksematki detaili. Ta leidis oma märkmetest 3 aastat vanad märkmed kui plaanisime ka koos Eestisse minna ja sündmuseid korraldada ja kas ning kuidas ta sellega toimetas – seal oli isegi nimekirjas kirjas kustutuskumm (väga tugeva maa elemendi näide).

Minu voolava oleku ja karakteri puhul on see täielik vastand. Ma tavaliselt lihtsalt lähen kohale ja siis kulgen vastavalt hetke vajadustele asjad paika (õhu ja vee element) . Mitme viimase aasta jooksul olen aga kogenud et lisaplaanimine aitab vähendada probleeme, mis võivad hiljem esile tulla nii nagu ka teha kõike veelgi voolavamaks.

Samuti on Michael rahade ja finantside suhtes väga detailne – enne minekut tuleb alati esitada täpne eelarve koos täpsete prognoosidega ja ka kokkulepped peavad kõik olema üliklaarid. Mis on olnud väga huvitav on see, et kui seda teha, siis on tulemus alati kordi parem kui see mis esialgselt oli plaanitud.

Mina olen tugev sündmuste tekstide loomisega, nii nagu logistika ja ka tingimuste läbirääkimisega ja sotsiaalmeedia kasutamisega. Iga väiksemgi detail kus ma pole kindel kas ja mis selle tulemus võiks olla, selle arutan kindlasti ka Micaheliga üle ja läbi. Mulle nii meeldib ,et mul on nii tark mees ja saan temalt nõu küsida.

Minust on saanud kordi parem ärinaine, kuna ma olen Michaeliga koos. Michael omas ja juhtis ühel hetkel korraga viite firmat. See süsteem ja struktuur mis on tema karakterile väga loomulik ja omane on midagi, mida mina temalt ikka õpin.

Eile öösel tegin ‘whiteboardi’ peale meie juunikuu ülevaate enne kui asusin valmistuma kohtumiseks uue basseini koostööpartneriga Tallinnas. Kirjutasin ülesse kõik võimalikud kuupäevad, nii nagu ka võimalikud ideed, minuga veetöö koostöö eripärast jne. See oli lõbus protsess ja see valge tahvli tehnika täiesti toimis. Sain koheselt ülevaate kas ja kus mindagi toimib ja mida on vaja veel ette valmistada. Kohtumine läks imeliselt hästi ja voolavalt ning energia oli väga hea. Usun just ka minu väga hea ettevalmistuse pärast.

Väga paljud inimesed, keda olen juba ka Eesti ettevalmistusprotsessi kaasanud (nagu keeletoimetaja või ka disaineri) on ka saanud minuga koostöölepingu alla kirjutada või selle võimalusi arutada.

Vanasti ei teinud ma üldse mingeid lepinguid ja seejärel võis juhtuda, et kasutasin pool ajast tingimuste selgitamisele või pahanduste likvideerimisele, mis olid tekkinud sellest, et teine osapool ‘eeldas’ mida mul oli vaja või mida ta arvas et ma tahaksin.

Ma olin igatsenud ja oodanud sellist ülesehitamist ja koostööd koos mehega ja minu enda partneriga, aga ma polnud kunagi seda sellisel kujul kogenud. Minu peas oli see üsna võimatu missioon.

Uskumus mille olen nüüd lahustanud on see – kui ma seda valin, siis on võimalik teha koostööd ka oma kallima, armsa ja abikaasaga. 

Vaatamata ekstra katsumustele tänu erinevatele keeltele nii nagu ka kultuurilisele taustale või sellele kas ja kuidas me oleme harjunud äri tegema, leidsime Michaeliga kuldse kesktee.

Nüüd ma jagangi teiega mismoodi siis meie antud maja Eestis välja näeb?

Kõigepealt tulen mina Eestisse nii ütelda teed sillutama paar nädalat enne Michaelit mai keskpaigas. Selle eesmärgiks on võimalusel ära teha palju personaalseid seansse, mida inimesed minuga teha tahavad – nii et selleks ajaks kui Micahel tuleb on suurem liiklus sellega juba läbitud kui ka korda ajada paljud minu bürokraatilised paberid.

Seejärel tuleb tema järgi ja siis hakkamegi samm sammult seiklema ühest kohast teise, tehes väikseid sündmuseid (vaata üldise kava infot siit või siis kõrvalolevalt plakatilt) ja ka inimesi vastu võttes eraseanssidele. Minituuril jagame oma kogemusi ja oma lugusid nii nagu ka nippe uue ajastu toimivate suhete jaoks. Müüme ka oma raamatuid.

Mina panen siis ka väga suure fookuse oma Wantra tööle. Arvan et uutes tingimustes, mis tunduvad on palju sobivamad kui kunagi varem saab see olema suurepärane.

Meie minituur sisaldab esialgu viite kohta – Tallinn, Rakvere, Pärnu, Tartu ja Jõgeva. Seejärel pakume ka võimalust liituda meie retriidiga Matsalus ja isegi kahel korral. Esimene on avatud kõigile huvilistele (29 juuni kuni 1 juuli) ja teine on avatud vaid paaridele (13-15 juuli). Matsalu laager tuleb põnev ja seiklusrohke, kuna saame ka seal teha Wantrat basseinis. Räägime ka uue ajastu suhetest ja uue aja tantrast.

Sellisel kujul ei olegi ma kunagi seikluskoolitust Eestis pakkunud ja see on ka esmakordne koosloome koos Michaeliga. Nii et olge aga agarad registreeruma! Vaata lisainfot siit:

Peale seda on meie kavas ka Eesti Tantrafestivalil osalemine külalisõpetajatena. See saab olema väga põnev töö ja puhkeseiklus. Vaata selle lisainfot siit: 

Kõige selle vahele tipime veel sõpradega kohtumist ja külastamisi nii nagu ka pere külastusi ja ka mõningaid väikseid seikluseid ja samuti on mul vaja likvideerida oma ladu ja mõned muud praktilised asjad korda ajada – nagu uus pass oma uue nimega, uus ID kaart ja uued pangakaardid, uued load, arstilkäigud, juuksur, kosmeetik, hambaarst ning kõik muu sellega seonduv.

Loodan, et selle suve ilm tuleb natuke parem ja et on võimalus ka rohkem aega Eesti looduses veeta. Ma olen põnevil et saan oma imelist kodumaad tutvustada oma kuningale Micahelile ja jagada teda ja tema oskuseid ja talente nendega, kes on valmis seda vastu võtma.

Loe ka meie eraseansside kohta siit.

Naistepäeva puhul on mul ka kokku pandud väike eriline sündmus 6ndal märtsil online keskkonnas. Esmakordselt teen sellise avatud ruumi, kus naised saavad kokku tulla ja küsida mult küsimusi ning mina vastan peegeldustega antud teemadele. Ma pole seda sellisel kujul kunagi teinud, aga tunne on et see oleks väga vahva ja mõjuks väga võimsalt ka teistele grupi liikmetele. Vaim viskab mulle pidevalt uusi ideid ja siis on hea need järele proovida ja katsetada. Vaata selle sündmuse infot siit:

Mul on ka hea meel kogeda ja kinnitada ka teistele naistele – et on küll võimalik leida endale armsam, kellega saab ka mitte ainult olla armsam, kallim ja sõber, vaid ka tõeliselt edukas koostööpartner ja äriline partner. Ja kui on õige inimene ei saa sellest mitte ainult kasu vaid sina isiklikult vaid koguni väga paljud inimesed.

See on ehe näide sellest kuidas partnerlus uues ajas toimib ja kuidas see hakkab toimima järgnevatel aastatel ja aastakümnetel. Me oleme kõik teel leidmaks oma kuningat või kuningannat, kellega siis koos selles kuldajastus oma kuningriiki luua. Siin on meie esimene samm selleni.

Palun ärge kaotage usku sellesse!

Kord kui ma vaatasin Michaelit selja tagant ookeanit jälgides tuli mul tunne, et ta on olnud kuningas mitmes eelnevas elus. Ja mitte mängult vaid päriselt – juhtinud vägesid sõdades nii nagu ka kuningriike. Ja mul tuli ka tunne, et mina olen olnud tema kuninganna päris mitmes sellises muinasjutus ning me oleme neid kuningriike juhtinud väga hästi.

Me hoolime inimestest, hoolime armastuse jagamisest, hoolime kõrgest eetikast ja korralikult tehtud asjadest. Ma vaatasin tema langevaid lokke mis tuules liikusid ja mõtlesin omakeskis – wow- ja nüüd olen leidnud sellise inimese, kes loob minuga koos uut südame kuningriiki. Milline vedamine!

Ja mul on väga hea meel seda kõike teiega jagada nii nagu ka jagada meie seikluseid Eestis. Loodan, et jõuame pea kõikideni, kes meie infoni jõuavad eri Eestimaa nurkadest ja saame isiklikumalt kohtuda nii nagu ka sinu elu inspireerida!

Aloha kallistusi ja tervitusi ning imeliste kohtumisteni!

Crystal Ra ja Michael <3

Aloha!

Olen Crystal Ra Laksmi-Ditton. Olen lõpuks ometi kehastumas uue ajastu kuningannaks selle parimas tähenduses. Siin on kuninganna küps naine, kes teab kes ta on, kuhu ta liigub ja kus on tema nõrkused ja tugevused. Kuninganna ei rapsi kunagi. Ta mõõdab oma samme mõõdukalt ja toimetab alandlikult suurema tuleviku suunas. Ta hoolib oma lähedastest ja kuningriigi õukonnast ning oma kuningast. Ta on muundanud oma tuhkatriinu rolli hoopiski kuningannaliku muinasjuttu reaalsuseks ja teab, et seal kuskil on mitmeid tuhkatriinusid, kes salamisi unistavad ka kuninganna elust ja võivad inspiratsiooniga nakatuda;)

***

Jaga minuga kas ja kuidas sina oled kogenud koosloomet meestega? 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This