Select Page

Energiate maailmas toimetamine on olnud osa mu elust mu viimased 20 aastat. Teen siin väikese sissejuhatuse teemasse, et saaksid sinagi natuke selle teemaga tutvuda. 

Mõtlesin et kirjutan sellest ka väikese mõtiskluse siia oma blogisse, seda enam et pole ju väga olnud aega korralikult siia kirjutada.

Oleme nüüd Michaeliga Eestis koos tuuritanud pea kuu aega ja läbi sai käidud Tallinn, Rakvere, Pärnu, Tartu, Jõgeva ja ka Matsalu Algallika keskus. Iga koht oli väga erinev ja meil õnnestus kohtuda väga paljude väga eriliste inimestega.

Kõige suurem üllataja oli tegelikult Pärnu. Kui sündmusel oli üsna vähe inimesi ja see on juba pea igaaastane norm siis üllatus oli see, et sealt sündmuselt panid eraseanssideks ajad kirja koheselt viis inimest  ja oli isegi üks julge kes tuli ka Auratransformatsioonile™ kohe järgmisel päeval.

Suurim ime aga mis juhtus oli tegelikult Jõgeval, kus sündmuse algne korraldaja astus kõrvale ja organiseerimise võttis üle üks teine inimingel Marge Paloots ja seal olid tõeliselt soojad ja väga julged inimesed, kes kohale tulid. Algallika oli üks võibolla ka kõige võimsamaid kogemusi kuna seal me tegime täiesti uue esitluse ja rääkisime ka rohkem Havaist ning tegime rohkem interaktiivseid harjutusi ka. Selle kõige vahepeale on mahtunud ohtralt eraseansse – nii konsultatsioone, Auratransformatsioone™, aura tasakaalustusi ja mitmeid Wantra seansse soojas vees ja veel mõned lisasündmused ja kohtumised erinevate gruppidega ja lisaks ka isikliku elu tegemised ja toimetamised.

Kõige selle loomiseks olen nii mina kui ka mu abikaasa kasutanud väga palju energiate lugemist. See on käinud igal sammul. Selleks, et aru saada ja ka luua selgemaid kahesuunalise liikluse kokkuleppeid oleme ka nüüdsest pannud enamus sündmustele tingimused miinimum tõsiste osalejate arvu kokkuleppega.

See loob jätkusuutlikkuse meie tegevusele.

Sellega ei olda veel Eestis harjutud ning ma usun et kui me aitame seda muuta kasvõi läbi selle sammu, siis võib see juba luua väga palju uut kvaliteeti kogu Eesti kultuurile ja rahvale.

Energiate lugemine ei aita mitte ainult ette tajuda kas ja kus on milleski mingi valmisolek, vaid ka see, et aru saada kas ja kuidas midagi enda jaoks toimima panna nii et sellest tekiks kahesuunaline liiklus.

Näen Eestis väga paljusid kes toimetavad üle kogu Eesti aga rabelevad üle ühest kohast teise, ilma suuremate tulemuste.

Eesti rahvusena on meil paljudel sisse kodeeritud selline arusaam et mida rohkem rabeled, seda uhkem.

Uues energias läheb kõik aga optimaliseerimise peale. Kõik sammud on teadlikult valitud just läbi energiate tunnetamise. Selle essents on siis – kas ja kus ma olen ning millal ning miks ning kas ja kuidas saab see mind ja mu elu ning mu eluülesande erinevaid sektoreid maksimaalselt toetada ja mu elu teenida? See aitab aru saada kas ja kuidas luua ka kahesuunaline liiklus igal tasandil oma elus – et kas see kuhu ma panustan annab ka mulle tulemusi või olen lihtsalt tuuleveski kes oma tiibadega tühja vehib?

Kuidas siis energiaid lugeda? 

Energiate lugemine saab toimuda nii energeetiliselt näiteks pannes silmad kinni ja tunnetades kas ja kuidas mingi teemaga seoses energiad vastavad. Seda võib tunda läbi kogu keha, meele ja vaimu läbi erinevate aistingute – kas keha läheb kuumaks, külmaks, tekib kitsas ja pitsitamise tunne või avar ja kerge tunne või ka hakata nägema vaimus pilte või kuulda sõnumeid või tunda maitset või tunnetada mis on parim.

Tavaliselt see mis sobib ja on toimiv annab kerge tunde ja voolamise tunnetuse. Sellele võib lisada ka märkide lugemise võimaluse. Viskad selle küsimuse siis antud teema kohta ülesse ja seejärel tuleb info sulle tagasi läbi füüsilise reaalsuse. Kas selleks on siis mööda sõitev auto mingi reklaamiga, inimene kes ütleb ühe sõna kui sinust möödub, ajalehe reklaam või subtiitrid filmist. 

Nähtamatul maailmal on nii palju erinevaid kanaleid läbi mille meiega kõneldakse või info vahendust otsitakse. Probleem on see, et enamus inimesi on nii silmaklappidega oma rütmis ja omas kulgemises et ei pane seda tähele.

Eriti kehtib see inimeste puhul kes ei ole veel väga harjunud elama voolamises, elu usaldamises nii nagu ka oma südame ja intuitsiooni kuulamises.

Minu jaoks on läbi sisemise juhatuse elamine nii normaalne ja elustiil ja ka harjumus, et ma ei võta mitte midagi oma elus ette ilma energiatega läbirääkimiseta. Kas ja kuidas ma seda teen võib olla iga kord erinev.

Nähtamatud abilised 

Seiklemas Tallinna vanalinnas.

Mõnikord istun ma maha et mediteerida ja nõu pidada oma kolme minaga või siis oma sisemise perekonnaga. Mõnikord on selleks minu nähtamatud abilised – kas siis inglid, teejuhid, esivanemad, loodusvaimud jne. Ma olen avatud kõigile, kes soovivad mu elule panustada. Ja uskumatu on tegelikult kui palju neid tegelasi on.

Väga sageli on aga nii et inimesed paluvad appi vaid ühe osa oma nähtamatute abiliste tiimist – näiteks vaid inglid – samal ajal kui teised lihtsalt jalgu kõigutavad. Nähtamatud abilised võivad meie heaks teha väga palju seda mida tavalises füüsilises maailmas ei ole võimalik teha. Seega on hea nad oma ellu kaasata kui see abi on olemas.

Kui ma alustasin vaimsete teemade vahendamisega 2000. aastal oli Eestis neid tegijaid veel väga vähe avalikult toimetamas. Praegu on aga selline tunne et iga nurga taga on tervendustuba ja kõik on suured tervendajad. Vaid paari kursusega saadakse omale tervendaja või terapeudi diplom tasku ja hakatakse inimeste ja energiatega toimetama.

Minu arvamus on aga see, et me saame õppida energiatega toimetama aja jooksul ja seda oskust nagu musklit treenida aga väga paljudel ei pruugi see tulla ikkagi üleöö. Seega on hea hakata harjutama inimestega kes on sellel alal juba kaua aega toimetanud ja praktiseerinud.

***

Seepärast panin ka kokku sellise laheda sündmuse – kus neist teemadest ja detailidest täpsemalt räägin. Kuidas energiaid lugeda, kuidas oma selgeltnägemine ja teised tajud aktiveerida.

Oleme liikumas uude aega, kus hakkavad toimima uued seadused ja seaduspärasused ja kus ilma energiate lugemise oskuseta läheb toimetamine väga raskeks. Seepärast ka vajadus sellise sündmuse järele Eestis. Selle sündmuse ajal käime läbi ka võrdlused uue ja vana aja energiatega tööst nii nagu ka käime läbi kõik erinevad tajud ja osa neist ka läbi isiklike kohapealsete praktikate. Sellel sündmusel saavad toitu nii sinu sisemine mees, naine kui ka laps ja lisaks ka sinu kolm mina.

Kogu sündmuse materjal põhineb minu enda pea 20-aastasel energiate ja inimestega rahvusvahelisel töö kogemusel nii nagu ka paljude erinevate energiatöö tehnikate õppimisest tervest maailmast. Kui sa pole veel täielikult integreerinud uue aja energiatega, siis see sündmus toob sinu vaimu su kehale ja hingele lähemale.

See annab sulle kogemuse mis tunne oleks elada uues energias ja selles voolata ning toimetada sinu südamest lähtuvalt. Peale sündmust võib see mingi aja pärast lahtuda, kui sa ei otsusta teha järgnevaid samme, et seda kooslust konkreetsemalt ja püsivamalt integreerida.

Selle sündmuse toimumiseks on vaja vähemalt 6 tõsist huvilist hiljemalt 5nda juuli registreerimisega. Antud sündmus loob erilise grupidünaamika mida ei saa teha väiksema arvu inimestega. Anna oma huvist märku! Aloha kallistusteni!

Vaata lisainfot siit

See on viimane selline live sündmus Eestis sellel teemal minuga sellekordse seikluse ajal Eestis. Kasuta erilist võimalust!

Olen Crystal Ra Laksmi-Ditton – ja julgen nüüd ütelda et olen energiatega töötamise ekspert. Selle lause väljaütlemiseni on võtnud pea 20 aastat aega. Ma ei võta seda tiitlit kergelt ja olen väga kõrge vastutustundega kui ka eetikaga kui ma räägin ja ka toimetan energiatega. Kui sa usaldad oma energiatega tutvumise minu ruumi ja aega, siis luban sulle et annan endast parima et sind selle põneva maailmaga tutvustada kõige turvalisemal ja parimal moel. Aloha ja imelise kohtumiseni Tallinnas juba 11ndal juulil.

****

Kui juhtub et sa ei saa tulla sellele live sündmusele, siis lindistan ma selle sündmuse ja saad selle osta ka pärast järgi. Loomulikult pole see sama kogemus kui see kui saad kohal olla ja ka interaktiivselt harjutusi läbi teha. Järgmine võimalus minuga neil teemadel tegeleda on astuda minu online kooli õpilaseks, kus on algamas uus kursus 1. septembril Külluse Seikluskoolitus oma Unistuste Ellu – mis on 8.kuuline kursus, millel on potentsiaali täielikult muuta nii sind kui ka kogu su elu ja maailma.

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This