Select Page

Foto: Pixabay

‘Ta oli kokku pressitud. Lükatud nurka. Ta oli pimeduses. Ta oli hirmus. Ta oli kannatustes. Kõigele vaatamata oli tal ühendus oma sisemise keskmega, oma kolme südamega ja oma avarusega. Ta oli ühenduses oma valgusega, oma julgusega ja naudingutega. Tõeline Naine võib asuda varjupoolel, aga on alati teadlik mis asub kaalukausi teises otsas. Kogu tema elu on teadlik liikumine keskpunkti poole. Nullpunkti kus Tõelise Naise päralt on kogu polaarsuste mängu kontroll. Ta viibutab vaid oma kätt ja asjad, inimesed ja tingimused hakkavad liikuma – tema heaks ja tema nimel…’

Foto: Pixabay

Selleks aga et Tõelise Naise sisemine ja välimine pärl saaksid avalduda on tal vaja kogeda vastupanu, katsumusi ja kannatusi. Surve all lükatakse välja kõik ebavajalik, nii et tõelise olemuse erinevad tahud saavad veelgi rohkem pinnale ujuda ja Tõelise Naise essentsi varandus saab hakata tõeliselt särama.

Tõeline Naine on tõelises ühenduses oma väega ja seettõttu mehed kes pole veel omaenda väest teadlikud ei kannata Tõelist Naist silma otsaski. Tõeline Naine on nende jaoks hirmutav ja ärritav. Need mehed soovivad sellele naisele kaane peale panna, neid alla suruda ja vaikima sundida. Nende Tõeliste Naiste vägi tuletab neile meelde et nad pole veel ise ühenduses oma Tõelise Mehega. Tõeline Mees laseb Tõelisel Naisel olla see kes ta on, laseb ta häälel kõlada ja imetleb seda, laseb tal kastist välja astuda ja olla Tõeliselt Vaba. 

Tõeline Naine küpseb Tõelise Mehe jaoks. Tõeline Mees on täielikus ühenduses oma keskmega, oma kõikide osadega. Mitte ainult – ükskõik kus see Tõeline Mees on, ta on teadlik mis toimub tema endaga ja ümbritsevaga. Kõrvalt võib jääda isegi mulje nagu oleks tegu tõelise salaagendiga. Ta märkab kõike. Igat detaili. Tema kõrval ei tunne Tõeline Naine ennast mitte ainult turvaliselt, vaid saab ka tema kõrval ennast tõeliselt lõdvestada, kontrollil minna lasta ja alistuda. Kui Tõeline Naine alistub, siis avab maailm oma südame läbi tema ja läbi tema kolme südame. Kui Tõeline Mees on täielikult kohal saab ta sel hetkel ühendust universaalse loomejõuga ja saab tänu sellele hakata looma oma maist paradiisi.

Mida rohkem Tõelisi Naisi ärkab, seda võimsamaks ja väekamaks muutub maailm, sest läbi nende maagia ja magnetismi hakkavad ärkama ka Tõelised Mehed.

Foto: Pixabay

Kui Tõeline Naine ja Tõeline Mees kohtuvad siis hakkavad nad looma Kuldset Maailma ja äratama Kuldset Planeeti.

Sellest liidust ei sünni vaid kuldlapsed vaid võivad sündida ka kuldmunad ja projektid, mis võivad ehitada tugevaid sildu tulevikku.

Tõelise Naise kätes ei ole mitte ainult tema enda tulevik vaid terve inimkonna tulevik. Seepärast on iga naise kohustus kasvada Tõeliseks Naiseks, äratada endas Tõeline Naine nii et tema tõeline magnetism saaks ärgata ja hakata talle uut maailma looma!

***

Foto: Pixabay

Imelist naistepäeva kõigile naistele ja eriti Eesti naistele kes on vaatamata väga paljudele kannatustele ja raskustele kasvanud Tõelisteks Naisteks. Nüüd on käes aeg tõeliselt ärgata ja Tõelised Mehed oma reaalsusesse vastu võtta!

Jaga minuga kas ja kuidas on sinul lood Tõelise Naise ja Tõelise Mehega sinu elus? Mida on veel vaja muuta et need kvaliteedid oma ellu tuua ja luua? 

Kui sa sooviksid seigelda Tõelise Naise või Tõelise Mehe muinasjuttu ja see iseenda Tõeliseks Reaalsuseks muuta, siis pakume koos Michaeliga imelist suveseiklust metsikus Eesti looduses kus teemadeks Uue Aja Tantra ja Pühad Uue Aja Suhted & Küllus.

Vaata lisainfot siit, kuna registreerimine on juba alanud ja kestab vaid 1. juunini! 

Kui soovid mõtiskleda teemal kuidas oma kõige hullemaid unistusi reaalsuseks muuta, siis vaata minu viimast videot siit!

Imelist naistepäeva kõigile ja palju alohat!
Crystal Ra & Michael<3

Aloha Havailt. Varsti kallistame Eestis ja jagame alohat!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This