Select Page

Aloha Londonist!

Aloha armsad sõbrad, fännid ja teekaaslased!

Vabandan südamest et ma pole saanud korralikult järge pidada oma blogidega siin kodulehel sellel suvel. On olnud meeletult tihe suvi kuhu mahtus Eestimaa külastus pea 3 kuud ja kaks nädalat Inglismaa seiklusi peale seda. Viimase kuu oleme olnud peamiselt Californias Palm Desertis Michaeli pere juures. Oktoobrist kolime San Diegosse.

Kuna koduleht on kohe kohe läbi tegemas suurt transformatsiooni – siis on tulemas palju põnevaid muudatusi! Aga esmaselt kutsuksin teid seiklema imelisele Sisemise Pere maastikule! Loe minu mitmeid personaalseid lugusid kas ja kuidas mina oma Sisemise Perega tutvusin ja olen nüüdsest aastaid koos imesid loonud! 

Jagan siin mitmeid personaalseid lugusid teile kes:

– Ei ole leidnud oma Unistuste Partnerit

– Ei ole aru saanud mis on nende eluülesanded ja kuidas neid töösse panna

– Ei ole saanud paika oma seksuaalsust, tervist ja küllust

– Kelle rahad ja finantsid on ikkagi kinni

– Kelle elu ei voola

– Kes on pidevalt suhetega hädas ja kelledel on palju suhtedraamasid

– Kui sul on palju lapsepõlve traumasid

– Kui sind on seksuaalselt ära kasutatud

– Kui sind on kasvatanud kas ema või vanaema

– Kui su isa või ema on sind maha jätnud

– Kui sa oled orb või kasvanud adopteeritud lapsena jpm…

Ma mäletan väga hästi seda hetke kui ma kohtusin personaalselt ühe tol hetkel Eesti suhete eksperdiga, kes kommenteeris mu blogipostitusi tol hetkel kui mõttetusi, kuna mis õigust oli mul üleüldse rääkida suhetest kui mul seda ühte ja ainust ette näidata ei olnud???

Ainus mis mul oli – oli hulganisti ebaõnnestunud suhteid. Mu süda oli kogu aeg nii katki, et polnud veel jõudnud ühest purunemisest terveneda kui juba tuli järgmine… Tema silmis ja ka paljude teiste silmis olin ma täiesti maha kantud ja ei oleks tohtinud antud teemal üldse sõna võtta.

Kuid ma võtsin. Jagasin oma katsumusi, oma valu, oma südame purunemisi.

Ma hakkasin juba tõesti mõtlema et mul on midagi ikka väga paigast ära või midagi suuresti viga – et kuidas ma siis ei leia endale sobivat partnerit? Kõik teised ju leiavad? Aga miks mitte mina?

Olin oma Mr Õiget otsinud selleks ajaks juba üle kümne aasta. Mu süda oli muutunud läbikäiguhooviks. Mehed tulid ja läksid, aga keegi ei jäänud neist pidama.

Hakkasin siis endasse sügavamale kaevuma et selgeks saada kus on error ja mis aitaks mul leida oma unistuste kuninga? Selleks läks veel päris mitu head aastat ja selle protsessi jooksul hakkasin ma esmakordselt suhtlema oma Sisemise Mehega.

See juhtus ühel õhtul viibides koos oma tolleaegse sõbrannaga. Hakkasin kanaldama oma Sisemist Meest. Sõnumid ja pildid mis sealt tulema hakkasid – olid nii võimsad. Ma kohati isegi ei uskunud et mul võib olla nii kuninglik Sisemine Mees. Ja ta nagu tõesti tõstis mind kõrvupidi oma sodi seest välja ja hakkas oma sisemist reaalsust mulle päriselt reaalseks tegema.

Foto T.L

Kuni koitis päev kus ma otsustasin kinkida oma sõbrannale Sisemise Mehe seikluse. See oli pea 14-tunnine seiklus, mille ajal ta sai kogeda kuidas tema Sisemine Mees väljendas ennast läbi minu – ta oli kätel kantud, silmad kinni toidetud, silmad kinni tänava peal juhendatud, katusel päikeseloojangut vaadatama viidud ja kooki sööma viidud ning kohvi jooma viidud. Siis lisaks sellele imeline romantiline film, millene järgnes romantiline jalutuskäik vanalinnas kus kinkisin talle ka väga erilise kingituse. Seejärel öö hotellis, kus mullivannis ja roosiõite all sai ta ennast lõõgastada ja ära pesta ning seejärel võtta vastu üks sügav tantra seanss. Ja hommikul kui ta lahkus, panin talle enda poolt läbi tema Sisemise Mehe posti ka armastuskirja.

Ja nii huvitav oli et see naine keda ma olin juba palju aastaid tundnud oli ühtäkki täiesti uus naine. Ta ei tahtnud tagasi minna oma koju, oma mehe juurde, kes polnud talle mitte kunagi midagi sellist ja sellises kompositsioonis pakkunud!!! Kui kurb! Ta oli ilus naine oma parimais aastates – nii tark, nii tubli, nii kena ja tema enda füüsiline mees ei osanud temaga seda jagada. Eks ta muidugi ise polnud ka võibolla väga selgelt jaganud mida ja kuidas ta täpselt vajas…

Aga siis ühel päeval kutsus mu sõbranna mind välja jalutama ja ütles et nüüd on minu kord kohtuda minu Sisemise Mehega. Jalutasime rannal ja ta palus mul silmad kinni panna ja teda usaldada ning tema käte peale langeda. Kuna ma teadsin et saan teda usaldada, siis seda ka tegin. Aga tema käte asemel püüdsid mind kinni hoopiski suure mehe käed!!! Ma tardusin tol hetkel ja ei uskunud mis just juhtus. Kuna mul olid silmad kinni – ma ei näinud kes see mees oli ja kokkulepe oli et ma saan ka temaga rääkida vaid läbi oma sõbranna – seega ka tema häält ei kuulnud.

Foto T.L

Siis mult küsiti, et mida ma sooviks. Ma ütlesin et ma tahaks lihtsalt olla hoitud. Tol hetkel olin totaalne meesnaine ja ma ei teadnud mida tähendas olla hoitud. Ma istusin rannapingile ja lasin oma kehal vajuda tema rinna peale. Ta pani mulle oma käed ümber ja hoidis mind (kõrval olev foto on tehtud tollest hetkest!).

Ma ei uskunud et see oli isegi võimalik!! Mul hakkasid pisarad voolama, ma hingasin sügavamalt. Ma olin lõpuks hoitud ilma tingimusteta ja eesmärkideta mis pärast saab!

See oli nii vabastav tunne! Milline hoidmine, hoolimine ja armastus sellest õhkas! Ma sulasin!

Seejärel oli keegi teinud kahe puu vahele nööril jalutamise võimaluse. Mu Sisemise Mehe esindaja ja mu sõbranna teisel pool hoidmas mu kätest kinni – astusin nöörile ja kõndisin selle peal samm sammu järgi usalduses – ise ikka veel silmad kinni! Mu Sisemine Laps oli täiesti pöördes! Appi kui vinge! Milline seiklus! Seejärel oli ees kartiga sõitmine ja ka silmad kinni. Mulle tundus et ma olen ainus kes juhib, aga tuli välja et mu meespartner oli ikkagi peamine juht. Aga see oli nii põnev!

Foto T.L

Ja täitus ka minu elu üks suurimaid unistusi – olla kantud mehe käte peal! Kuna ma pole väga kerge naine, siis ma polnud terve oma elu jooksul seda isegi söandanud küsida. Ja nüüd ma olingi kantud mehe kätel! Ja mitte vaid 1 sekundi vaid kohe lausa vähemalt 10 sammu või rohkem! See oli nagu tõeline taevas!!!

Kõrval olev pilt ongi antud hetkest jäädvustatud pilt!

Seejärel oli meil õhtusöök ja ma sain söödetud silmad kinni. Peale seda õhtusööki olin ma nii sulavõi et oleksin põhimõtteliselt olnud isegi silmad kinni valmis minema selle mehega voodisse!!! Aga kahjuks pidi ta lahkuma ja mu sõbranna tegi mulle tantra seansi et mu energiaid maandada.

Foto T.L

Kuni tänase päevani ei tea ma kes see mees oli. Aga see polegi nii tähtis. Ma olen lihtsalt nii ülitänulik selle kogemuse eest kuna see murdis minu sees kõik vanad mustrid!

Peale seda Sisemise Meeste seansside vahetust muutus minus midagi väga suurt. Alguses ei saanud arugi, aga vaikselt hakkas see juba igal kujul märku andma. Kuni tulid jõulud ja ma olin Port Arturis Pärnus ja nägin jõuluvana. Küsisin ta käest et kas meest saab tellida. Ta noogutas. Ma ütlesin – oota siin, ma kohe lähen ja toon sulle nimekirja. Läksin kohvikusse ja kirjutasin kaks tundi oma nimekirja. Kui tagasi jõudsin oli jõuluvana kadunud. Uskumatu! Ma olin nii nördinud.

Ühel päeval tuli mu Sisemine Naine sõnumiga et nüüd pean minema Mehhikosse! Vaid ühe otsa piletiga. Kui ma kurtsin et mul pole nii palju vaba raha, siis andis ta idee kuidas luua Rahamagnet number üks vaid 5 euroga ja seejärel müüa 100 toodet ning sellega piletid osta. Mõeldud tehtud!

Katriniga Mehhikot nautimas!

Olin Mehhikos enne seda juba paar korda käinud. Korra siis Lääne Mehhikos kus külastasin oma sõbrannat Katrinit kes oli tol hetkel ostnud sinna omale purjeka ja teisel korral Cancunis. Mõlemal korral veetsin seal paar kuni kolm kuud, mis aitasid mul terveneda ja oma elu muuta. Mehhiko polnud kunagi otseselt mind väga kutsunud, aga lõpuks õppisin Mehhikot armastama tema pöörasuses ja värvides.

Olin selles imelises La Cruzi väikeses kalurikülas vaid nädala kui Sisemine Naine ütles et kuu aega pead veel olema ja ookeanis käima hakkama – iga ilmaga. Ja panin seal töösse just ühelt vaimselt kursuselt õpitu. Kutsusin mõned oma sõbrannad ka katsetama.

Ja vaid juba kuu ajaga oli see muutnud nende elusid täielikult!!! Kes sai lahti kroonilisest valust, kes sai rohkem julgust ja hakkas reisima, kes sai lahti pahast suhtest ja hakkas hoopis maja ehitama! Selle kuu aja jooksul sündiski mu Wantra veeteraapia! Mis vaid paari aasta pärast jõudis kohalikku Four Seasonsi ja St Regise ja ka Villa Ananda Boutique Spasse kuna olin selleks ajaks ära teinud ka oma Mehhiko elamisload ja tööloa paberid. Vaid kuu aega peale mu kohalolu Mehhikos korraldas Sisemine Mees mulle ühe majavalvamise projekti kus sain tasuta elada vähese töö eest kuni neli kuud!

Ma hakkasin peale neid kogemusi oma Sisemist Pere rohkem usaldama kuna nad tõesti olid kaasatud mu ellu ja aitasid mul seda kergemalt luua ja korraldada. Ma polnud kunagi varem tundnud sellist toetust, hoidmist ja hoolimist.

Ma lõpuks ometi läksin nagu tõeliselt kellelegi korda ja mulle tundus et mu heaolu üle rõõmustati. Minu Sisemine Perekond oli alati mu jaoks olemas, alati mind toetamas ja kohal.

Möödus paar aastat. Mu süda sai jälle mitmeid kordi selle aasta jooksul murtud ja arvan et just seepärast et ma ikkagi veel ei kuulanud oma Sisemist Naist nii tõsiselt. Rändasin tookord isegi Guatemalasse et uurida kas uus meeskandidaat kes oli pinnale ujunud on konkreetne ja piisavalt huvitatud. Alguses oli kõik kena ja ilus ning ta lubas mulle isegi tähed ja taeva koju tuua, aga vaid nädala pärast kõik muutus ja kõik vajus kokku. Olin taas kord tükkideks. Iga kord kui see juhtus lükati mind jällegi tagasi Mehhiko väikesesse kalurikülla La Cruzi.

Ilus villa otse ookeani kaldal kus töötasin neli kuud.

Ja kuid hiljem olin eluohtlikus olukorras kui pidin lausa põgenema Mazatlanist, kuna multimiljonär kellega olin koostööd teinud 4 kuud tuli mu elu kallale. Alkoholi ja narkosõltlasena ei saanudki sealt midagi muud temalt oodata. Mina aga ikkagi uskusin et inimene on võimeline muutuma.

Jällegi juhendati mind tagasi La Cruzi. Ma olin nüüd täiesti katki ja täiesti tühi sõna otseses mõttes. Ma sain aru et mul ei ole enam mitte mingisugust isu mitte mingisugust tegemist meestega teha, kuna nendega on ainult üks jama.

Ja tegin otsuse et jätan oma Mr Õige jahtimise maha ja hakkan pühenduma 100% oma tööle kuna ma tean et see on mulle väga põnev ja alati hoiab mind mu teel ja rajal nii nagu ka pakub mulle elatist.

Kuningas Michael oma ilus ja võlus vaid paar nädalat peale meie kohtumist Mehhikos.

Ja siis kuu aega hiljem saatis jõuluvana mulle mu Kuninga ja mitte ainult – ka mu Kaksikvaimu ukse taha! Ma arvasin et see jõuluvana pidi kindlasti olema kas mehhiklane või siis oli ta hoopiski hädas sellega et ma kolisin nii tihti et ta ei suutnud sammu pidada mu aadressi vahetustega. Ja seal ta siis oli – otse mu ukse taga, minu tulevane naaber vaid korrus allpool. Michael. Minu jaoks mu elus Michael number 3!

Jagamas mulle oma lugu kuidas ta oli avastanud ühel ööl ootamatult oma Cloudi arhiivist oma abikaasa pildi kes tol pildil suudles teist meest. See oli ta jaoks nii suur shokk et ta pakkis kohe oma asjad ja tuli oma purjeka peale Mehhikosse oma elust sotti saama. Mis oli aga väga naljakas oli see et nii mina kui ka tema otsisime majutust ja kuna me ei suutnud midagi väga leida juhiti meid mõlemaid ühte kohta – Octopus Gardenisse. See oli ikka väga maagiline kohtumine ja paljude vaimude poolt juhitud.

Meil kulus veel aasta et selgitada kas ja mis ning kuidas edasi. Kui olime saanud selgeks et soovime koos mitte ainult olla, vaid ka koos luua siis hakkasime selleks teadlikuid valikuid tegema. Alates minu ‘enesedeklaratsioonist’ mida mu Sisemine Naine nõudis, kuni katseajani suhtes mida mu Sisemine Mees pakkus. Ja nii olime peale katseaja õnnelikku lõppu alla kirjutanud oma viieleheküljelisele lepingule, mis kehtib tänase päevani ja annab mulle selles suhtes rohkemgi kindlustunnet kui abielusõrmus mu sõrmes. Vaid aasta hiljem kolisime Havaile, abiellusime seal ja elasime seal koguni kaks aastat. Suviti veedame aega Eestis et jagada oma inspireerivat lugu, anda mitte ainult lootust, vaid ka reaalseid Uue Aja tööriistu kuidas luua oma unistuste elu iseenda tingimustel.

Praegusel hetkel oleme kolimas San Diegiosse Californias ja jätkame retriitide tegemist nii Mehhikos kui ka Havail ja Eestis.

Mul on praegu töös ka oma raamatu kirjutamine kus mitmeid neist lugudest ja ka mustritest väga detailselt lahti harutan.

Kord kui see ilmub, võtan uuesti ühendust tolle suhte eksperdiga ja küsin ta arvamust siis. Kuigi see pole oluline, mulle meeldib selliseid inimesi alati hiljem pahviks lüüa.

Sarnase loona tuleb meelde mu Lõuna- Aafrika professor kes mattis maa alla mu mõtte minna edasi magistratuuri. Kui ma vaid 9 kuu pärast uuesti ta osakonda ilmusin oma esmase dokumentaalfimiga siis ahmis ta õhku ja ta oli üsna vagane.

Mõnikord on meie elus vaja selliseid inimesi, selliseid kogemusi – kuna suurimatest kriitikutest kui ka piduritest võivad saada meie suurimad motivaatorid. Ja olen neile väga tänulik. Mõtle sinagi oma elu peale – kas ja kes on sinu elus olnud selleks pidurdavaks jõuks, kes tegelikult sai sinu tõukejõuks?

Ja kui sinagi oma elus oled praegu veel oma partneri otsingutel ja mõtled samamoodi et mis mul küll viga on, siis ära heida meelt. Siin on sulle midagi! Ma pakun nimelt järgneva nelja kuu jooksul sulle võimalust detailselt kohtuda oma Sisemise Perega ja läbi selle muuta oma elu 100% igal tasandil kui sa seda valid.

Selle nelja kuu jooksul saad avastada väga paljusid mustreid, saad palju taipamisi kas ja kuidas su Sisemine Pere on kinni jooksnud või takerdunud ja kas ja kuidas sealt välja tulla. See aitab sul ehitada su elule täiesti uue vundamendi!!

Kõik see millest ma siin rääkisin ja räägin ei ole utoopia. Nii nagu ka mu äriplaan mille tegin aastal 2007 et oma äri Oü New Flowd alustada. Mitmed suured ärimehed naersid mu välja ja ütlesid et see on utoopia kuid vaid aasta hiljem olid nad täiesti vait kui ma neile finantsaruannet näitasin kus numbrid näitasid käivet üle miljoni krooni (ca 64 000 eurot) aastas. Äkitselt olin ma selle reaalsuseks loonud… ja 12 aastat hiljem on firma ikka veel töös ja nüüd ka lisaharudega nii Mehhikos kui ka USAs!

Ja kui sina oled see inimene kes soovib endale teejuhti, kes on õppinud mitte ainult elu usaldama, vaid ka oma sisetunnet elades erinevatel kontinentidel, seitses silmitsi oma hirmude ja varjudega, kohtudes ja emmates tundmatust, on kahe kõrgema hariduse omanik kolmest maailmataseme ülikoolidest, kes on reisinud 30-le maale, kes on olnud paljudes suhetes selleks et võtta vastu oma elu tõeline Kuningas ning kes on oma ärisid loonud ja juhtinud pea 20 aastat ja ka rahvusvaheliselt, kes pidevalt ennast edasi täiendab sageli just rahvusvahelistel koolitustel ja kes kuulab Uue Aja juhtimist ja energiaid selleks et aidata ennast ja ka teisi igal hetkel kui see võimalik – siis hüppa pardale ja seikleme koos läbi su sisemiste maastike et luua su Unistuste Elu sinu tingimustel!

Pilt Pixabay.

Kes on siis see Sisemine Perekond? Sisemine Perekond on meie sees elavad arhetüübid – Sisemine Laps, Sisemine Naine ja Sisemine Mees. Neil kõigil on oma iseloom ja oma vajadused. Meie ülesandeks on nendega õppida teadlikult suhtlema ja neid oma ellu teadlikult kaasama. Kui me sellega hakkama saame, muutub meie elu päevapealt. Me mitte ainult ei naudi elu rohkem, vaid see muutubki täielikuks unistuseks kus ise oleme peategelased ja meie käes on täidesaatev jõud.

Siin ei räägi ma ka mingist ettekujuteldud programmist või raamatutest kopeeritud programmi. See programm on kokku pandud mu enda elukogemustele põhinedes viimase 25. aasta jooksul ja viimase 10 aasta jooksul on mitmed mu online koolitused ja ka retriidid seda teemat puudutanud ja nende klientidega töö on seda veelgi täiendanud.

Viimaste aastate jooksul on ka juba mitmed selle programmi sellel kujul läbi teinud ja nende elud on täiesti kapitaalselt muutunud!!! Mis on eriti lahe on see kui muutused tulevad eriti vägevalt ka esile neil kes on endaga tegelenud pea 20 aastat või rohkem ja paljud kes on ka käinud tava teraapiates pole saanud selliseid läbimurranguid ja ka tulemusi kui selle programmiga! Neile kes alles alustavad enesearengu ja sisemaastikel seiklemistega on see samuti ideaalne algus, kuna siis teed koheselt korda oma vundamendi ja seettõttu saad hakata oma unistusi elama ja looma kiiremini! Kui sa oled aga juba poolel teel iseenda avastamisel, siis on see ka väga põnev kuna sa saad kõigest hoobilt aru ja võtad kõike lennult ja liigud endas veelgi sügavamale!

16. september kuni 1. oktoober on avatud Sisemise Pere Teraapia (SPT) coaching programmi registreerimisele mis kestab neli kuud ja kuhu on vaid 20 kohta. Kui sa oled huviline, siis tutvu programmiga siin: 

Ja kui sa tunned mina ja mu isiksus sinuga heliseb, siis anna märku ja hakkame seiklema! Sellest võib tulla palju võrratut – kes teab võibolla isegi pikk tuleviku koostöö!

Kui sa ise seda programmi ei soovi läbida, siis on sul kindlasti keegi kellele see oleks elumuutev kogemus. Mõtle oma tutvusringkonna inimesed läbi ja kui keegi mõtteisse tuleb, siis jaga seda infot nendega. Sedasi teed kingituse mitte ainult neile, vaid ka sellele planeedile, kuna läbi õndsuse ja õnne tervendame seda planeeti kordi kiiremalt kui läbi valu ja kannatuste!

Tutvu kõikide seda programmi tutvustavate erinevate videodega siin:

1. Sisemise Pere Coachingu programmi sissejuhatuse video (38:04)

2. Sisemise Pere Sisemise Lapse osa tutvustus (42:06)

3. Sisemise Naise osa tutvustus (51:31):

4. Sisemise Mehe osa tutvustus (44:27):

5. Pikk pakkumine koos detailide ja tingimustega (44:31):

6. Minipakkumine koos enamuse detailide ja tingimustega (13:11):

Imeliste seiklusteni su sisemaailmas,
Crystal Ra alohaga Californiast

NB! Antud blogi tekst ja ülesehitus on Crystal Ra Laksmi-Dittoni autoriõigusega kaitstud ja seda ei ole lubatud kopeerida ilma loata!

 

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This