Select Page

Kui sa oled sündinud siia planeedile, siis oled sündinud ühe suure mõistatuse ja lahendusega. Kuidas ja kas luua nii et su ellu voolaks ka mõnusalt ja jätkuvalt palju küllust ja samal ajal panna töösse oma talendid ja hobid, nii et iga päev on pidupäev!? Kui sa soovid antud teemal natuke kaasa mõtelda ja ka tegutseda, siis loe edasi!

Foto internetist.

Mina sündisin meie aja kohta keskklassi perekonda väikeses Särevere külas ja kasvasin ülesse vanaema ja isaga. Isa oli alkohoolik ja teda ma väga palju  oma lapsepõlves ei näinud. Juhtus et vahest oli tal ka kaineid päevi ja saime ka midagi toredat ette võtta nagu näiteks Pärnus purjetamine.

Vanaema oli aga väga hirmul minu tegemiste suhtes ja tema kasvatus toimus väga palju keelamise ja hirmu all. Ta tahtis mulle parimat, aga ei osanud paremini. See õpetas mulle kuidas muutuda nutikaks ja kuidas ikkagi saada oma tahtmine vaatamata sellele mida väline maailm mulle näitas et on võimalik. Isegi siis kui vanaema mattis maha mu mõtte minna ülikooli ja kui ma pärast ise selle ette võtsin ja käisin läbi Oslo Ülikooli ja samas ka Tromsö Ülikooli, nii et sain kätte kaks kõrgemat ülikoolikraadi – samal ajal ise ettevõtja olles ja oma talente töösse pannes!

Üks uskumus mis vanaema minusse istutas väiksest peale – oli et me oleme vaestena sündinud ja sellena ka sureme. Aastal 2005 tuvastasin selle uskumuse mustri teadlikult  ja lahustasin selle ning otsustasin et hakkan sellest hetkest väga palju rohkem ja teadlikumalt panema rõhku kõigele sellele mida mulle meeldib teha ja mis on seotud mu talentide ja eluülesandega. Mõtlen alati et mis juhtuks maailmaga kui kõik seda teeksid? Lõin mõned aastad hiljem oma firma ka Eestisse (peale kuute aastat oma firmat Norras) ja mu esimese aasta käive Eesti firmaga oli miljon krooni (ca 64 000 eurot)!! Ärimehed kes olid mu äriplaani utoopiaks nimetanud vaid aasta varem – kratsisid vaid kukalt ja ei osanud midagi ütelda!

Vaid paar aastat hiljem sõitsin maale vanaemale külla ja ta uuris kelle oma see ilus uus punane auto on ja veel sellise erilise numbrimärgiga ANGEL55? Ütlesin et see on minu auto ja viisin ta sõidule. Talle väga meeldis ja ta ei suutnud ära imestada. Ühel päeval tõin ta oma esimesse Tallinna stuudiosse külla (mille loomise inspiratsiooni sain Lõuna-Aafrikast), mis asus Fahle maja 14ndal korrusel. Ta ei suutnud uskuda et selliseid maju üldse tehakse (pool maja on ju klaasist) ja sellist vaadet nagu sealt avanes polnud ta elus varem näinud.

Sain oma äri läbi oma talentide kasutamise nii hästi käima, et mingil hetkel tekkis moment kus oli palju raha aga ei olnud enam vaba aega ja ka tervis hakkas alt vedama. Kuna ma ei olnud väga tubli delegeerija siis tuli ette võtta palju muudatusi.

Sain aru et inimestena me peame õppima selgeks kõik äärmused – nii kuristiku põhjas olemise – kus meil pole ei töö ega elukohta – rahast rääkimata (minu lugu aastal 1999) kui ka olukorra kus elame nagu kuningakassid, ujume külluses ja teeme seda mis meeldib.

Sinna vahele jääb tasakaal ja nüüd liikudes Uude Ajastusse peame leidma tasakaalu kuristiku ja mäetipu vahel. Kas sina oled selle juba oma elus leidnud?

Aastal 2013 sosistas mu Sisemine Naine mulle kõrva idee Rahamagneti tootest. Ma püüdsin selle kinni ja lõin selle toote. Vaid kuu aega hiljem olin seda juba müünud 500 euro eest. Kasutasin seda küllust Sisemise Naise ja Sisemise Mehe soovitusel selleks et osta ühe otsa lennupilet Mehhikosse, kuhu ma jäin seejärel pea neljaks aastaks!

See toode elas nagu oma elu edasi ja mingi aja pärast tuli neid magneteid juurde. Praeguseks on neid kokku juba kaheksa! Igal magnetil on oma sünnilugu ja oma külluse aktiveerimise võime. Iga korraga läks see järjest sügavamale ja sügavamale.

Kuni aastal 2014 tuli mu ukse taha mu Kuningas Michael. Seega mu külluse magnetid polnud mitte ainult loonud mulle küllusliku ja rikkaliku elu palmide all Mehhikos, vaid toonud kohale ka mu unistuste mehe ja suhte isegi suurel valgel laeval (valge hobuse asemel) ja lisaks sündis ka minu ühest uuest talendist mu Wantra veeteraapia mida mingil hetkel hakkasin Sisemise Mehe toel ja jõul kui Mehhiko elamisloa paberid käes pakkuma ka Four Seasons Hotellis ja St Regise hotellis ja lisaks ka Villa Ananda Boutique Spas. See oli ennekuulmatu et selline vaimne tehnika sai võimaluse olla esitletud sellistes suurtes korporatsioonides. Kui te oleksite vaid näinud inimeste nägusid kui ma Mehhikos neile ütlesin et ma pakun veeteraapiat Four Seasons hotellis! Kuna ma hoolin väga inimestest südame tasandil pakkusin oma veeteraapiat ka tasuta nii kohalikele noortele kes olid oma peredega pahuksis või siis kohalikele purjetajatele kes vajasid natuke teistmoodi liikumist peale pikki purjetamissõite.

See oli uskumatu missugune küllus mu ellu hakkas saabuma järjest rohkem ja rohkem igast võimalikust allikast! Ja aastal 2017 abiellusime Michaeliga Havail ja kolisime Havaile. Elasime Havail õnnelikult 2 aastat ja just nüüd hiljuti kolisime San Diegosse, et veelgi suuremalt hakata elama oma elu ja kasutama oma talente, mis on logilistilselt palju kergem siit mandrilt tehes.

Mingi aja pärast hakkasid erinevad kliendid mulle ka saatma Rahamagnetite tagasisidet ja praeguseks on kolm inimest nende toodetega oma ellu toonud tasuta tuttuued autod (mina üks neist) ja seejärel üks naine on ka manifesteerinud uue maja ja firma, ning paljud on ka saanud parema töökoha, parema töö, või lisaküllust ja sageli ka läbi kingituste või siis võitmiste või siis isegi suuremate lotovõitude ja sageli on ka leitud endale paremad partnerid. Tegu pole tegelikult vaid raha magnetitega vaid ka külluse magnetitega mis aktiveerivad su külluse väga erineval moel ja tasanditel nagu mu enda loos ka kajastub! Üks on kindel – need tooted tõesti aktiveerivad meie küllust mitmel tasandil. Ja ma ei tea kuidas on teiega – aga ma pole oma elus veel kohanud inimest – isegi kui selleks on olnud multimiljonär kes poleks valmis rohkemaks külluseks.

Vaata neid  tagasisidemeid siin!

Esimene rahamagnet sündis lihtsalt energiate tajumisest ja sellest teadlikkusest et kui tõesti raha on energia kui me hakkame seda liigutama mis siis juhtub? See hakkab rohkem voolama!

Teine magnet jagab mõtteid kas kuidas on raha ja küllus holistiline ning mõjutades ühte osa mõjutame kõiki osasid.

Kolmas magnet räägib ühes väga lihtsast ja kergest trikist mille sain magnetitega mängides. See on ülilihtne ja geniaalne nipp, mida olen nüüdseks praktiseerinud sellest hetkest alates ja millest sündis ka minu veeteraapia Wantra!

Neljas magnet läheb sügavuti nii mikro kui ka makrotasanditel ja sündis tegelikult Mehhikos ookeanis ujudes. Selle mõju on väga võimas kuna ühendab meid ka Uue Aja planeedi imeliste energiatega!

Viies rahamagnet aktiveerib meie külluse ratta ühe olulisema sektori – eluülesande ja alateadvuse!

Mulle üteldi väiksena, et hakka tegema seda mis meeldib ja kogu maailma küllus on sinu. Tõsi sellel teel on vaja teada mõningaid lisadetaile, aga kui sellega alustada võib väga kaugele jõuda!

Kuues rahamagnet annab sulle Hawaii Külluse võtme, mis avab raha ja külluse kanalid.

Seitsmes rahamagnet annab impulsi kuidas aktiveerida oma Külluse Ratast oma elus.

Kaheksas rahamagnet annab sulle ideid kuidas puhastada külluse ratta võtmesektorit.

Kui keegi oleks mulle andnud need Külluse Võtmed kuus aastat tagasi, oleksin ma praegu veelgi kaugemal kui ma olen. Kõik külluse võtmed rahamagnetites on ühenduses Uue Aja Energiatega ja juhendavad meid paremasse kontakti oma tõelise minaga.

**

Viimasena jagan oma lugu Lõuna-Aafrikast. Ma olin seal filmimas oma dokumentaalfilmi jaoks materjali aastal 2006 ning kui ma sinna läksin oli mul rahastuse kaetus olemas vaid poole aja peale.

Ma teadsin et kui ma midagi muud välja ei nuputa, siis võib mu raha otsa saada poole aja peal.

Ja nii juhtuski. Mõtlesin siis et mis on see kõige hullem asi mis minuga võib juhtuda?

Ja mõtlesin et nojah, kui mul raha toidu jaoks ei ole, siis esimene asi on et ma võin nälga surra. Samas on see ikka päris hull raiskamine, kuna olen nii palju vaeva näinud oma elus et jõuda nii kaugele kus ma praegu olen.

Kuna usun eelmistesse eludesse siis mõtlesin et nii õudne kui peaks siis uuesti alustama beebiks olemisega ja mähkmetega ja kõik selle teekonna otsast peale läbi käima! Milline raiskamine! Seega otsustasin ennast kokku võtta ja välja mõtelda kas ja kuidas ma saaksin sellest olukorrast ise välja tulla ja nii et ma isegi naudiksin seda. 

Kuna ma olin just värskelt läbi teinud ingliteraapia koolitused oma õpetaja Daniela Leigh-ga siis ma otsustasin et ma proovin eestlastele pakkuda online teel inglikaartide lugemisi. Nemad saatsid oma pildid ja küsimused ja mina vastasin kirja teel. See toimis ja poole lisarahastuse pakkusidki eestlased kes mu teenuseid kasutasid! Uskumatu aga tõsi!

Lisaks hakkasin tegema väikeseid enesearengu koolitusi kohapeal koostöös Danielaga. Mäletan meie esimest suuremat projekti koos kus ma sain korraga 1000 randi (ca 60 eurot) ja kui sul on olnud mitu aega 0 randi siis see 1000 randi tundus nagu miljon. See kogemus pani asjad teise valgusesse ja andis mulle täiesti teise perspektiivi. See avas mu silmad täielikult ja lahustas ka hirmu külluse suhtes!

Sain aru et minu vastutus oli hoolitseda selle eest et igapäevaselt oleks töös väga palju mu talentide osasid ja et leiaksin neile erinevad väljenduskanalid!

Ma olin täiesti hämmeldunud, et kas ongi siis nii et teen seda mis meeldib ja see toobki mulle täiesti otseselt leiva lauale? Kas see saab olla nii lihtne? 

Antud lugu jagab Kaheksa Rahamagneti ühe rahamagneti teemat ja kui sa selle toodete seeria ostad, saad lähemaid juhiseid kas ja kuidas oma elus välja peilida mis on sinu talendid ja oskused ning teadmised ehk sinu eluülesande sektorid ning kuidas need töösse panna et su lauale tuua mitte ainult leib ja või, vaid koguni juustkook koos kirssidega!

Kui sa oled valmis muutuma nagu minagi olin ja mitte oma elu enam raiskama, siis need Kaheksa Rahamagnetit on just sulle ja just praegu!

Kui sa ise neid ei vaja, siis jaga seda infot nendega oma elus kes seda väga vajaksid! Läbi selle aitad neid ja aitad kaasa ka parema maailma loomisele!

Kui sa ostad antud tooted täna, saad kaasa kolm peamist boonust, ühe üllatusboonuse ja veel ühe lisaboonuse, sest ma hoolin sinust ja sinu küllusest nii väga! Eesti vajab rohkem külluslikumaid inimesi!

Vajuta siia et saada lisainfot antud toodete kohta!

Aloha San Diegost!

Olen Crystal Ra Laksmi-Ditton. Jah seesama väike tüdruk Säreverest kes on maailma vallutanud selleks et saada paremaks inimeseks, naiseks, abikaasaks ja selleks et jagada neid nippe ja kogemusi kõigiga kes on selleks valmis ja sooviksid käia kergemat ja lühemat teed pidi. Olen seigelnud maailmas 30l erineval maal ja olen nende rännakute ajal avastanud palju nii iseenda kui ka inimeseks olemise kohta, kultuuride ja äri kohta.

Mul on olnud oma äri erinevates maades peale Eesti – Mehhikos, Norras ja ka nüüd USAs. Ma armastan oma talendid töösse panna nii et see maksimaalset toetab minu enese reaaliseerimist ja sellisel moel ja kujul et saan ka teisi sellel teel aidata. See pakub mulle suurimat eneseteostust kui ma üldse unistada võin ja olen kõigile kes on minuga koostööd teinud väga tänulik!

Järgnevate kuude jooksul tuleb ülesse veelgi rohkem automaatseid tooteid ja süsteeme ka eesti keeles, mis sellele kaasa aitavad. Ja kui sa oled ka keegi kes sooviks koheselt sügavamale hüpata, siis soovitan sul hoopiski uurida Sisemise Pere coachingu programmi, mille kohta saad lisainfot siit: Olen erandkorras sinna programmi valmis võtma veel mõne huvilise praeguse ajakava tsüklisse! Uus tsükkel alustab seejärel veebruaris 2020.

Kui sa soovid toetada minu tööd, siis kindlasti külasta minu FB lehte siin ja vajuta sinna LIKE kui sa pole seda veel teinud.

Kui sa soovid alati olla esimeste seas kes saab minu ülesse laetud You Tube videod, siis kindlasti liitu minu You Tube Kanaliga siit: 

Ja kui soovid uudistada mis ma jagan Instagramis, siis hakka jälgijaks ja vaata seda siit:

Seniks aga soovin kõigile imelist külluslikku sügist ja talve!

Crystal Ra alohaga San Diegost;)

Alohad nii Michaelilt kui ka Minult;) <3

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This