Select Page

Aloha!

Täna jagan oma põnevat lugu kuidas mu elu on muutunud peale Auratransformatsiooni™, mil moel see on mõjutanud mu elu ja suhet mu Sisemise Perega ja seetõttu ka Holistilise Küllusega. Kas ja mida sina saad selles osas ära teha? Vaata videot, loe blogi ja jaga, hakka järgijaks!

Vaata tänast videot siit: 

Loe lisa Auratransformatsiooni™ kohta lisa minu lehelt siit: 

Loe minu lugu 13 aastat peale Auratransformatsiooni™ siit et saada selgemat ülevaadet kuidas Uue Aja energiad aitasid mul leida mu erinevaid eluülesandeid millest mu aimugi ei olnud – sekretäritöö, raadiotöö, juustuleti töö, koristajafirma loomine ja koristajatöö, ingliterapeut, Aura Mediaator™, Tantra terapeut ja organisaator, Wantra Veeteraapia, Seikluskoolituste loomine Norra, Mehhikosse ja Havaile, Online koolituste tegemine jne.

Siin algas Auratransformatsiooni™ tee Eestis – Fahle maja stuudios, kus said Auratransformatsiooni™ väga paljud julged eestlased.

Auratransformatsioon™ on just sinu võimalus aidata oma kehal ja vaimul kokku sulada sinu praeguses kehas (eelnevalt polnudki see võimalik – seega erakordne ajastus!), kaasajastada oma aura Emakese Maa energiate ja võngetega, aktiveerida oma sisemine kompass ja eriti oma intuitsioon läbi ka Sisemise Naise, saada otseühendus oma jumaliku teega läbi oma eluülesannete ning nende aktiveerimise, leida kergemalt ülesse oma Kaksikvaim ja leida ülesse oma Sisemine Perekond ja nendega koostöös alustada uut suhtlemist ja suhestumist mis teeb sinu elu loomise palju kergemaks ja põnevamaks ning annab võimalusi kergemalt ja võimsamalt oma ellu tuua ja luua Holistlist Küllust erinevatel tasanditel. Minu elu ei oleks olnud nii põnev ja nii väekas ilma Auratransformatsioonita™.

Selles maja 10. korrusel asus New Flow stuudio aastatel 2009 – 2011 ja siin said paljud inimesed avarduda ja kasvada läbi seansside ja koolituste.

Huvi korral vaata pikemat Auratransformatsiooni™ tutvustust siit:

Vaata lühiülevaadet Auratransformatsiooni™ kohta siit: 

Vaata siit lisainfot Kristall-lapsed, Indigolapsed ja Uue Aja Täiskasvanud:

Antud raamat on välja müüdud ja seda on võimalik praegu saada vaid raamatukogudest.

Auratransformatsiooni™ raamat inglise keeles Crystal Children siin: 

Anni raamatute esindaja Eestis on Irena Raudla:

Tel.: +372 51 88 181
E-mail: irena.raudla@gmail.com

Auratransformatsiooni tutvustus Terve Tervise saates sügisel 2016: 

Tänased ülesanded

  1. Mis olukord on sul MINA platvormiga? Kas ja kuidas on su suhe iseendaga? Kas mida on siin vaja muuta?
  2. Mis olukord on sul MEIE platvormiga? Kas ja kuidas on su suhe teistega ja nendel sinuga? 
  3. Leia järgneva 24 tunni jooksul 5 inimest füüsilises maailmas kellele annad verbaalset ning positiivset tagasisidet ja soovi korral jaga oma kogemuse ülevaadet emailis. 

Ametlik Eesti Auratransformatsiooni™ leht 

Kui soovid Auratransformatsiooni™ minuga sel aastal ajavahemikus aprilli lõpust kuni juuni alguseni teha Eestis – siis anna kindlasti kiiremas korras teada, kuna saan siis selgema ülevaate kui suur vajadus minu füüsilise kohalolu järele oleks ja kas siis Eesti seiklus erakorraliselt korraldada või mitte. Kui selle aja peale registreerub vähemalt 10 huvilist ja lisaks ka retriidile 15 inimest, siis on tulek kindel.

Vaata suveretriidi kohta lisainfot siit. Selle toimumiseks on vaja 15 inimese eelregistreerimist koos ettemaksude laekumisega hiljemalt 4.aprillil sel kevadel.

Vaata suveretriidi minivideo kutset siit: 

Lisaks palun sul:

– Pane Like sellele videole kas You Tubes või siis Fb-s

– Pane like minu FB kanalile Crystal Ra Laksmi (#liquidheavenfacilitator)

– Pane like minu You Tube kanalile #turbonewflow

– Jaga antud videot nii paljudega kui võimalik

– Saa minu järgijaks kõikidel mu kanalitel

– Jaga kogemusi selle katsumusega sotsiaalmeedias kasutades #holistilisekyllusekatsumus

– Kutsu inimesi liituma antud katsumusega igapäevaselt

Kui huvitud Sisemise Pere Coachingu Programmist, siis loe lisa siit:

Programm käivitub kaks korda aastas – veebruaris ja septembris ja sinna on limiteeritud kohad. Kõik huvilised läbivad avalduse protsessi et välja selgitada sobivamaid kandidaadid antud sügavsukeldumiseks endasse minu juhendamisel.

Ki sa soovid koheselt sügavamalt sukelduda Külluse Ratta teemasse nii nagu ka kas ja kuidas avastada detailsemalt ja täpsemalt oma talente ja eluülesandeid siis osta 8-kuine (sulle avaneb ligipääs korraga kogu materjalile) 280 eurot:  Külluse Seikuskoolitus Unistuste Ellu programm siit: 

Kui sa sooviksid programmi osta aga sul pole krediitkaarti, siis võta minuga ühendust ja sa saad selle kanda otse OÜ New Flow arvele EE552200221039028272 ja saad siis kursuse materjalidele sissepääsu!

See on üle aegade olnud üks kõige populaarsemaid online kursuseid kus inimesed on saanud väga palju uusi ja suuri tulemusi alates seksuaalsuse aktiveerimisest, paremast suhtest nii iseenda kui ka teistega, lisaks ka võimaliku uue partneri ligitõmbamine ja veel lisaks ka parem tervis, teadlikum hoolitsemine iseenda eest nii nagu ka suurem materiaalne küllus, lotovõidud, paremad töökohad või koostööpartnerid, oma firmad või uuendused ja rohkem küllust igal tasandil.

Kui sa soovid kuulda täpsemaid tagasisidemeid siis vaata siit tagasisidet Aprillis 2019: 

Vaata tagasisidet novembris 2017 siit: 

KSUE (Külluse Seikluskoolitus Unistuste Ellu) gruppidega oleme ka personaalselt Eestis kohtunud ja need on alati väga vägevad LIVE kohtumised olnud. Nii tore on olnud kuulda teiste imelugudest ja kas ning kuidas nad on oma unistusi paremini aktiveerinud. Mitmed on ka saanud uusi sõbrannasid terveks eluks või ka teinud teoks oma unistused mis olid pikemat aega kapi otsas riiulil tolmunud…

Lisaküsimuste korral võta minuga ühendust emaili teel crystalralaksmi@gmail.com

Aitäh sulle sinu aja ja pühendumise eest!

Olgu see järgnev samm sinu enda elu ja maailma edendamise teel imeline!

Olgu aloha sinuga,

Crystal Ra Laksmi-Ditton

San Diego, California

FB #liquidheavenfacilitator I

nstagram #crystalheavenactivation 

You Tube #turbonewflow

Kui sa soovid aktiivsemalt Holistilise Külluse teemal sõna võtta – siis liitu Holistilise Külluse Katsumuse FB Grupiga siin: 

Vaata tänaseid ülesandeid siit: 

Holistilise Külluse Katsumuse 20. päev – Auratransformatsiooni, Sisemise Pere ja Holistilise Külluse Seosed

 

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This