Select Page

Aloha,

Tänase sessiooni ajal rääkisin enesearmastuse ja külluse seostest. Jagan mõningaid personaalseid lugusid ja nippe ning tööriistu kuidas igaüks saaks alustada iseendaga tööd teisest lähtepunktist. Loe lisa!

Vaata tänast videot siit:

Sinu tänased ülesanded:

a) Kui sa hakkad tööle oma enesearmastusega, siis õpid ka armastama oma sisemisi arhetüüpe – Sisemist Last, Sisemist Naist ja Sisemist Meest sinu sees. Kas oled sellest selliselt mõelnud? Kas oled nendega enne ühendunud? Kui mitte siis mine tagasi esimese päeva juurde ja kuula üle Sisemise Pere meditatsioon siit:

Enne kui keegi saab sind armastada (isegi su Sisemine Perekond) – sa pead õppima looma usaldust ja tervendama oma haavu mis võivad olla tekkinud aastate jooksul kuna pole olnud varasemat ühendumist. See võib olla pikk protsess.

b) Kui sa oled suhtes teise inimesega, kas oled ühendunud tema Sisemise Perega ja kas sa armastad neid või kas nemad armastavad sind? Mida on võimalik siin ette võtta?

c) Kas su enesearmastus on ankurdatud sinusse või sinust väljaspool – kas kelleski teises või mingis kohas? Mis on veel vaja selleks et saada see täielikult ankurdada iseendasse?

Kui sa teed kõik need ülesanded läbi, siis see aitab sul ennast edendada ja sinu suhe teistega muutub samuti mis aitab sul luua rohkem küllust ja rohkem voolata.

Vaata ka tänast videot et kuulda lisalugusid ja selgitusi sellest teemast siit:

Siin on lubatud delfiinimeditatsiooni kingitus. Lae see alla siit:

Naudi.

Lisaks palun sul:

– Pane Like sellele videole kas You Tubes või siis Fb-s

– Pane like minu FB kanalile Crystal Ra Laksmi (#liquidheavenfacilitator)

– Pane like minu You Tube kanalile #turbonewflow

– Jaga antud videot nii paljudega kui võimalik

– Jaga kogemusi selle katsumusega sotsiaalmeedias kasutades #holistilisekyllusekatsumus

Kui huvitud Sisemise Pere Coachingu Programmist, siis loe lisa siit:

Programm käivitub kaks korda aastas – veebruaris ja septembris ja sinna on limiteeritud kohad. Kõik huvilised läbivad avalduse protsessi et välja selgitada sobivamaid kandidaadid antud sügavsukeldumiseks endasse minu juhendamisel.

Aitäh sulle sinu aja ja pühendumise eest!

Olgu see järgnev samm sinu enda elu ja maailma edendamise teel imeline!

Olgu aloha sinuga,

Crystal Ra Laksmi-Ditton

San Diego, California

FB #liquidheavenfacilitator Instagram #crystalheavenactivation You Tube #turbonewflow

Olen Crystal Ra Laksmi-Ditton – Maailmarändur kes on söandanud rännata 30-le maale, elada mitmel kontinendil, armunud korduvalt, küsida jõuluvanalt uut meest ja ta ka tegelikult oma ellu vastu võtta. Olen oma elus olnud julgem kui keskmine eestlane ja see on mind lennutanud väga kaugele ja kõrgele, aga sageli ka sügavale. Need postitused annavadki sulle võimaluse neist pärlitest kuulda ja ka oma elus paremini töösse panna. Tule minuga seiklema ja jaga neid pärle ka oma võrgustikes! Nii saab küllus paljuneda!

Vaata tänase päeva materjali PDFi siit:

Pane harjutused töösse ja muuda iga päev oma elu!

Katsumuse viies päev – Enesearmastus ja küllus

 

 

 

 

 

 

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This