Select Page

Aloha!

Täna kutsun teid seiklema Külluse Ratta loomisloosse ja vaatame kas ja kuidas see universaalne süsteem saab aidata meid kõiki kus iganes me oleme või toimetame oma elu külluslikumaks looma!

Lisaks vaatame ka sügavamalt mis on seos Sisemisel Perel Külluse Rattaga?

Sul on võimalus koheselt hüpata kaheksa kuusse Külluse Seikluskoolitus Unistuste Ellu online koolitusele, kus on Külluse Ratta kõik sektorid läbi käidud ja lisaks ka veel pallju lisateemasid ja boonuseid.

Vaata tänast videot siit:

Tutvu Külluse Rattaga siin:

Tänased ülesanded:

a) Kaardista oma Külluse Ratas. Kas ja mis sektorid vajavad ekstra tähelepanu?

b) Vaata mis seosed on su Külluse Rattal sinu Sisemise Perega?

c) Kas ja mis Külluse Ratta sektor on kõige rohkem blokkis ja mis selleks on vaja et see uuesti maksimaalselt taaskäivitada?

Lisaks palun sul:

– Pane Like sellele videole kas You Tubes või siis Fb-s

– Pane like minu FB kanalile Crystal Ra Laksmi (#liquidheavenfacilitator)

– Pane like minu You Tube kanalile #turbonewflow

– Jaga antud videot nii paljudega kui võimalik

– Jaga kogemusi selle katsumusega sotsiaalmeedias kasutades #holistilisekyllusekatsumus

Kui huvitud Sisemise Pere Coachingu Programmist, siis loe lisa siit:

Programm käivitub kaks korda aastas – veebruaris ja septembris ja sinna on limiteeritud kohad. Kõik huvilised läbivad avalduse protsessi et välja selgitada sobivamaid kandidaadid antud sügavsukeldumiseks endasse minu juhendamisel.

Kui sa soovid koheselt hüpata Külluse Seikuskoolitus Unistuste Ellu individuaalsesse programmi, siis saad seda teha siit. See programm maksab 280 eurot ja sa saad kätte kogu kaheksa kuu materjali siit:

Kui sa soovid olla kindel et sul on piisavalt distsipliini antud Külluse Seikluskoolitus Unistuste Ellu läbi teha ja vajad ka juhendajat, siis võta lisaks kaheksa kuud coachingut minuga selle programmiga seoses mis maksab 8×150 eurot ehk 1200 eurot lisaks. Sa saad selle maksta kas korraga (siis maksad 1000 eurot ja võidad 200 eurot!) või siis igakuiselt 150 eurot. Lisa coaching programmile tähendab et sa saad ühe online seansi kuus minuga, kus teeme vahekokkuvõtte eelmisest kuust ja teeme ka väikese rännaku selle programmiga seoses ja seejärel saad sa pärast lisajuhiseid oma kuule ning kuu lõpus kirjutad mulle kirjalikult oma kodutööd ja kui sa need õigeaegselt sisse saadad, siis ma saadan sulle ka oma video lindistusena tagasisideme. Sedasi on kindlustatud et sa oled oma teemadega järjel. Enne coachingu algust kirjutad alla ka koostööleppele mis tähendab et sa võtad pühendumise selleks tööks iseendaga järgneva kaheksa kuu jooksul. Antud coachingu programmiga võib liituda jooksvalt ja sõltub minu ajagraafiku saadavusest antud ajahetkel. Lisainfot saad saata ja küsida crystalralaksmi@gmail.com aadressilt.

Aitäh sulle sinu aja ja pühendumise eest!

Olgu see järgnev samm sinu enda elu ja maailma edendamise teel imeline!

Olgu aloha sinuga,

Crystal Ra Laksmi-Ditton

San Diego, California

FB #liquidheavenfacilitator Instagram #crystalheavenactivation You Tube #turbonewflow

Havai vallatud hetked rannas!

Olen Crystal Ra Laksmi-Ditton – Maailmarändur kes on söandanud rännata 30-le maale, elada mitmel kontinendil, armunud korduvalt, küsida jõuluvanalt uut meest ja ta ka tegelikult oma ellu vastu võtta. Olen oma elus olnud julgem kui keskmine eestlane ja see on mind lennutanud väga kaugele ja kõrgele, aga sageli ka sügavale. Need postitused annavadki sulle võimaluse neist pärlitest kuulda ja ka oma elus paremini töösse panna. Tule minuga seiklema ja jaga neid pärle ka oma võrgustikes! Nii saab küllus paljuneda!

 

 

Vaata tänase päeva materjali PDFi siit:

Kaheksanda päeva katsumus – Külluse Ratta lühitutvustus ja seos Sisemise Perega

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This