Select Page

Aloha,

Kätte on jõudnud Holistilise Külluse Katsumuse kolmas päev ja sul on võimalus tulla kaasa mõtlema ja toimetama Sisemise Naise, intuitsiooni ja külluse teemadel. Loe lisa!

Tänases videos (vaata siit🙂 jagan mõningaid näiteid kas ja kuidas saab Sisemine Naine aktiveerida meid ja meie elu läbi intuitsiooni ja seeläbi paljundada meie küllust.

Teemadeks olid:

a) Suhe veega
b) Sisemise hääle kuulamine
c) Usaldus

Jagan mõningaid isiklikke lugusid kas ja kuidas on Sisemine Naine pannud mind tegema pööraseid asju ja kuhu need on välja jõudnud. Mitte ainult ei leidnud ma oma uue unistuste partneri Mehhikost ühe sellise seikluse ajal, vaid ka olen korduvalt manifesteerinud lisaküllust kuna olen kuulanud mida mu Sisemine Naine mulle sosistab. Mõtle mis vahe oleks sinu elul kui su intuitsioon läheks kohe töösse ja sa teeks asjad ära nii nagu juhatus su südamest suunab?

Kui sa tahad sellel 2020 aastal oma elu muuta, siis need erinevad soovitused mida siin videos jagasin, saavad sind sellel teel aidata, aga ainult siis kui sa need ka töösse paned ja läbi teed. Kui sa ainult kuulad või vaatad – siis on see kordi raskem!

Tänased harjutused on võtmeharjutused sinu maailma külluslikumaks muutmisel. Kaotada pole muud kui lisaküllust!

Lisaks palun sul:

– Pane Like sellele videole kas You Tubes või siis Fb-s
– Pane like minu FB kanalile Crystal Ra Laksmi (#liquidheavenfacilitator)
– Pane like minu You Tube kanalile #turbonewflow
– Jaga antud videot nii paljudega kui võimalik.

Kui huvitud Sisemise Pere Coachingu Programmist, siis loe lisa siit:

Programm käivitub kaks korda aastas – veebruaris ja septembris ja sinna on limiteeritud kohad. Kõik huvilised läbivad avalduse protsessi et välja selgitada sobivamaid kandidaadid antud sügavsukeldumiseks endasse minu juhendamisel.

Aitäh sulle sinu aja ja pühendumise eest!

Olgu see järgnev samm sinu enda elu ja maailma edendamise teel imeline!

Olgu aloha sinuga,

Crystal Ra Laksmi-Ditton

San Diego, California

FB #liquidheavenfacilitator Instagram #crystalheavenactivation You Tube #turbonewflow

Olen Crystal Ra Laksmi-Ditton – Maailmarändur kes on söandanud rännata 30-le maale, elada mitmel kontinendil, armunud korduvalt, küsida jõuluvanalt uut meest ja ta ka tegelikult oma ellu vastu võtta. Olen oma elus olnud julgem kui keskmine eestlane ja see on mind lennutanud väga kaugele ja kõrgele, aga sageli ka sügavale. Need postitused annavadki sulle võimaluse neist pärlitest kuulda ja ka oma elus paremini töösse panna. Tule minuga seiklema ja jaga neid pärle ka oma võrgustikes! Nii saab küllus paljuneda!

Vaata tänase päeva materjali PDFi siit: Sisemine Naine, intuitsioon, küllus

Pane harjutused töösse ja muuda iga päev oma elu!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This