Select Page

Aloha,

Jagan oma mõtisklusi, taipamisi ja kõrghetki HPX LIVE sündmuselt koos Brendon Burchardi ja 2500 osalejaga. See on olnud seni üks kõige võimsamaid tema LIVE sündmuseid minu elus. Inspiratsiooni jagub nüüd vähemalt pooleks aastaks kui mitte rohkemaks. Lõpetuseks vastan ka mõnele küsimusele mis mulle oli saadetud.
Lisaks katsetan ka ühe uue esitlusega et kutsuda veel uusi osalejaid viimasel minutil liituma minu Sisemise Pere Coachingu programmiga, mille uksed on veel lahti kuni märtsi alguseni! Loe lisa selle blogi lõpust!
Vaata videot, loe ja vasta küsimustele blogis ja jaga ning hakka minu järgijaks kui sa seda veel pole teinud! Aloha!

Vaata tänast videot siit:

Esimese päeva väike Infinite Activationi ülevaade HPXLIVE-ist (inglise keeles) siin

Vaata Infinite Activationi videoülevaadet HPXLIVE teise päeva algusest siin (inglise keeles) 

Vaata Infinite Activation videoülevaadet HPX LIVE viimasest päevast siin (inglise keeles)

 

Pilt internetist.

Brendon Burchard on olnud minu kaudne õpetaja väga palju aastaid. Esmakordselt nägin tema infot ja koolitusi online 2013. Sellest ajast olen teda jälginud. Ostsime tema esimese online koolituse Michaeliga 2017. aastal ja järgmise aasta lõpus osalesime ka esmakordsel LIVE sündmusel Santa Claras, hiljem ka Phoenixis ja nüüd ka mitmeid kordi San Diegos. Ostsime ka Kajabi platvormi kasutusvõimalused ja üsna pea saime juba Kajabi Hero staatuse (1000 dollarit sissetulek). Nüüdseks on loomulikult juba päris palju rohkem küllust läbi käinud, aga oleme oma online impeeriumiga ikkagi veel lapsekingades. Meil on vaja selgemat struktuuri, süsteemi ja ülevaadet.

Aga Kajabi on ülilihtne platvorm oma sündmuste, materjalide või info müümiseks, jagamiseks ja promomiseks. Tutvu selle platvormiga tasuta siit:  See ei ole kõige odavam versioon mis turul olemas on, aga meie valisime selle kuna Brendon on ise selle firma osanik ja kuna ta kogu aeg ise inimesi koolitab ja ka ennast siis on ta kursis kõikide muutustega online turul ja seega on kindlustatud et ka Kajabi on üks kõige kaasaegsamaid koolitusplatvorme.  Just eile teenisime 300 dollarit kuna kutsusime Kajabiga liituma oma tuttavaid!

Kui palju võimalusi on tänapäeval olemas selleks et küllust vastu võtta erinevatest kanalitest ja kui paljud meist seda ka päriselt kasutavad??

Kui sa soovid tõeliselt kasvada kas personaalselt, oma äriga või olla kursis viimase aja avastustega neuroteaduste või psühholoogia või marketingi vallas, siis Brendon on sulle sobiv teejuht! Vaata lisa siit: 

Kui sa soovid näha kuidas tema elu välja näeb, siis vaata lisa siit (inglise keeles): 

Brendon on tõeliselt küps mees, emotsionaalselt intelligentne, ja nii alandlik. Temas ei ole ego esinemist, mis on sageli paljude interneti marketingi õpetajate teema. Ta on nii ehe, nii südamlik ja tõeline inimene ning uskumatult tark!

Screenshot from Brendon’s video on You Tube.

Ma tunnen suurt au selle üle et mul oli võimalus olla koos Brendoniga laval Santa Claras. Ma olin just paar päeva enne seda kirjutanud oma päevikusse et ühel päeval see ka toimub. Minu number võeti välja loosis ja mul oli võimalus jagada ühte oma lugu 3 minutit – 200 inimese ees. Lisaks Brendonile sain tagasisidet ka Roger Love-ilt (maailmatasemel häälecoach) ja Bo Easonilt (kehakeele ja lugude jagamise õpetaja). Peale seda kogemust olin pilvedes veel mitu kuud! Ma sain aru et mida Universum sellega mulle jagas oli – aja oma jalad tagumiku alt välja Crystal Ra! On aeg oma missioonid viia uuele korrusele!

Tänases videos ma jagan peamisi kõrghetki HPX sündmuselt San Diegos. Ma jagan äri taipamisi – kuidas me peaksime valima edasiviivaid tegevusi kiire töö asemel; ilma infrastruktuurita äri ei ole; mõjutamisest või keskkonnast. Tegin ka paar uut avastust enda kohta – et ma saan ka ennast kutsuda ‘kõrgsaavutajaks või eeskujuks’. Ma pole seda kunagi varem teinud kuna minu jaoks tundus see nii kättesaamatult suur. Räägin ka kui oluline on taastuda. Kuidas vihkamine tapab su päeva!

Küsimuste ja vastuste sessioon sisaldas küsimusi mis jäävad ka sulle kodusteks ülesanneteks. Vasta neile küsimustele ja ole 100% aus:

  1. Mis on esimesed asjad mis sind sinu tõeliselt teelt kõrvale juhivad? 
  2. Kas sul on raske küsida abi? Kui jah siis miks? 
  3. Kuidas kaasata rohkem nähtamatut maailma ja ka abistajaid oma maailmas veelgi rohkem? 
  4. Kuidas sa tühjendad oma pea mõtetest? 

Ma jagasin seejärel kas ja kuidas saaksid sina oma kogemuse Sisemise Pere Coachingu programmiga liitudes. Katsetasin uut moodust seda jagada. Loe lisa selle kohta allpool.

**

Ma küsisin ka videos kas sa sooviksid et ma jätkaksid oma FB live-isid? Kas sina panustaksid ja pühenduksid nende vaatamisele nii nagu mina nende loomisele? Olen praegu protsessis kus optimaliseerin oma tööd ja kui väga palju huvilisi sellele ei ole hakkan pigem tegema videosid teatud teemadega ja neid otse ülesse laadima. Mulle meeldib väga FB live-isid teha – eriti ka kui inimesed koheselt minuga suhtlevad, aga kui seda soovi mu hõimul pole, siis austan seda ja valin teise väljundi. Anna ka mulle teada mis on sinu suurimad takistused ja katsumused praegusel hetkel ja kus sa näeksid ma saaksin sind toetada ja aidata? Kui sa ei julge avalikult neile küsimustele vastata, siis saada mulle eraldi kas privaatssõnumina või emailiga. Aitäh juba ette. 

**

Lisaks palun sul:

– Pane Like sellele videole kas You Tubes või siis Fb-s

– Pane like minu FB kanalile Crystal Ra Laksmi (#liquidheavenfacilitator)

– Pane like minu You Tube kanalile #turbonewflow

– Jaga antud videot nii paljudega kui võimalik

– Saa minu järgijaks kõikidel mu kanalitel

– Kutsu inimesi liituma minu FB live-idega igal nädalal

Kui huvitud Sisemise Pere Coachingu Programmist, siis loe lisa siit:

Programm käivitub kaks korda aastas – veebruaris ja septembris ja sinna on limiteeritud kohad. Kõik huvilised läbivad avalduse protsessi et välja selgitada sobivamaid kandidaadid antud sügavsukeldumiseks endasse minu juhendamisel. 

Praegu on grupp avatud veel kuni 1. märtsini 2020.

Kui sa soovid koheselt sügavamalt sukelduda Külluse Ratta teemasse nii nagu ka kas ja kuidas avastada detailsemalt ja täpsemalt oma talente ja eluülesandeid siis osta 8-kuine (sulle avaneb ligipääs korraga kogu materjalile) 280 eurot:  Külluse Seikuskoolitus Unistuste Ellu programm siit: 

Kui sa sooviksid programmi osta aga sul pole krediitkaarti, siis võta minuga ühendust ja sa saad selle kanda otse OÜ New Flow arvele EE552200221039028272 ja saad siis kursuse materjalidele sissepääsu!

– Kui sul on soovi hüpata pardale Havai seikluskoolitusele novembris 2020hüppa pardale siit: 

– Vaata kindlasti ka selle kevade võimaliku Eesti retriidi infot siit: 

– Kui sa soovid kindlasti minuga teha kas Auratransformatsiooni™ või muid seansse sel kevadel Eestis minuga – ajavahemikus aprilli lõpp kuni juuni algus, anna kindlasti teada.

Lisaküsimuste korral minuga koostöö minu võimaluste suhtes –  võta minuga ühendust emaili teel crystalralaksmi@gmail.com

Aitäh sulle sinu aja ja pühendumise eest!

Olgu see järgnev samm sinu enda elu ja maailma edendamise teel imeline!

Crystal Ra Laksmi-Ditton

Olgu aloha sinuga,

San Diego, California

FB #liquidheavenfacilitator 

Instagram #crystalheavenactivation 

You Tube #turbonewflow

Vaata tänaseid ülesandeid siit: 

HPX LIVE sündmuse kõrghetked ja Küsimuste ja Vastuste sessioonid PDF

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This