Select Page

Aloha,

Tule kuula mis on minu võtmed et teha need kaheksa sammu? Mitmed on ka need töösse pannud ja jõudnud ka Havaile minuga seiklema. Kuid kui sul on muud eesmärgid mis vajavad suuremaid külluse laekaid, siis saad samuti töösse panna antud süsteemi. Selleks et saada sügavad juhised kas ja kuidas see toimib on sul vaja ka sügavamalt endasse sukelduda. Vaata videot, loe blogi, uuri linke ja jaga infot ning kui oled eriti julge siis kindlasti hüppa pardale ja hakka liikuma suurema hooga oma järgmiste suurte unistuste poole! Mahalo!

Vaata tänast videot siit: 

Tänases videos räägin oma kaheksast sammust Havaile.

Minu kaheksaks sammuks sellel teel põhinevad viiel sammul mis on seotud Külluse Rattaga (seksuaalsus, suhted, tervis, eluülesanded ja holistiline küllus). Lisanduvad ka külluse loomine läbi teadliku energiatöö nii nagu ka oma tee leidmine ja aktiveerimine läbi äri või ettevõtluse ja innovatsiooni ning Külluse Ratta Kokkuvõte.

Seda teekonda saab läbida iseseisvalt ostes minu Külluse Seikluskoolituse Unistuste Ellu (lühendatult KSUE) online programmi. Materjali jagub kaheksaks kuuks. Sul on võimalus osta see programm ja see iseseisvalt läbi töötada ühekordse maksega (280 eurot siit:).

Esimesed kaks aastat oli programm aktiivsete gruppidega, kus oli ka nii personaalne kui ka grupi coaching. Inimesed kes selle läbisid soovitasid tuleviku huvilistel kindlasti programmi läbimisele lisada personaalse coachingu minuga (lisandub kaheksa kuud 150 eurot kuus lisaks programmi tasule mis on 280 eurot), mis tähendab et sa saad mulle saata oma kodutööd läbilugemiseks ja mina annan sulle personaalse tagasisideme iga kuu lõpus. See annab sulle ülevaate kas sa oled iseendaga õigel teel või mitte ja kus on vaja muudatusi teha. Väga paljudel inimestel pole ka piisavalt distsipliini et see iseseisvalt läbida.

Sinu valik on sinu enda teha!

1. Külluse Seikluskoolitus Unistuste Ellu kogu kaheksa kuu toode osta krediitkaardiga siit erihinnaga – 280 eurot: 

2. Külluse Seikuskoolitus Unistuste Ellu 8×40 maksega osta krediitkaardiga siit: 

Kui sa soovid liituda Crystal Ra meistriklubiga, siis tee seda siit: 

Vaata kevadise retriidi infot siit: 

Tänased ülesanded: 

  1. Kaardista mis olukorras on sinul kogu Külluse Ratas oma elus – seksuaalsus, suhted, tervis, eluülesanne ja küllus.
  2. Kas ja mida on igas sektoris vaja su elus muuta?
  3. Proovi järjestada sektoritega töö vastavalt prioriteetidele. Milline neist vajab kõige rohkem tähelepanu ja on kõige kriitilisemas olukorras?

Tegutsemine oma Külluse Ratta sektoritega võib muuta kogu su elu ja su elukvaliteeti. See on hea tööriistakast millega tegeleda läbi elu ükskõik mis etapis sa parajasti oled.

Kingituse võitmise võimalus – väike Havai järjehoidja.

Kui sul on soov osaleda Külluse Seikluskoolitus Unistuste Ellu online koolitusel siis kirjuta mulle motivatsioonikiri (vähemalt 2 A4 lehekülge) miks sa seda koolitust läbida sooviksid ja kas ning kuidas sa selle koolituse läbimiseks omale vahendid leiaksid või looksid. Saada see mulle emailiga hiljemalt 25. veebruariks kell 9.00 eesti aeg. Parima vastuse saaja saab antud järjehoidja endale ja võtan temaga personaalselt ühendust.

– Pane Like sellele videole kas You Tubes või siis Fb-s

– Pane like minu FB kanalile Crystal Ra Laksmi (#liquidheavenfacilitator)

– Pane like minu You Tube kanalile #turbonewflow

– Jaga antud videot nii paljudega kui võimalik

– Saa minu järgijaks kõikidel mu kanalitel

Kui huvitud Sisemise Pere Coachingu Programmist, siis loe lisa siit:

Programm käivitub kaks korda aastas – praegu hoian uksed avatuna veel kuni märtsi alguseni ja septembris ja sinna on limiteeritud kohad. Kõik huvilised läbivad avalduse protsessi et välja selgitada sobivamaid kandidaadid antud sügavsukeldumiseks endasse minu juhendamisel.

 Kui sa sooviksid Külluse Seikluskoolitust Unistuste Ellu online programmi osta aga sul pole krediitkaarti, siis võta minuga ühendust ja sa saad selle kanda otse OÜ New Flow arvele EE552200221039028272 ja saad siis kursuse materjalidele sissepääsu!

See on üle aegade olnud üks kõige populaarsemaid online kursuseid kus inimesed on saanud väga palju uusi ja suuri tulemusi alates seksuaalsuse aktiveerimisest, paremast suhtest nii iseenda kui ka teistega, lisaks ka võimaliku uue partneri ligitõmbamine ja veel lisaks ka parem tervis, teadlikum hoolitsemine iseenda eest nii nagu ka suurem materiaalne küllus, lotovõidud, paremad töökohad või koostööpartnerid, oma firmad või uuendused ja rohkem küllust igal tasandil.

Kui sa soovid kuulda täpsemaid tagasisidemeid siis vaata siit tagasisidet Aprillis 2019: 

Vaata tagasisidet novembris 2017 siit: 

KSUE (Külluse Seikluskoolitus Unistuste Ellu) gruppidega oleme ka personaalselt Eestis kohtunud ja need on alati väga vägevad LIVE kohtumised olnud. Nii tore on olnud kuulda teiste imelugudest ja kas ning kuidas nad on oma unistusi paremini aktiveerinud. Mitmed on ka saanud uusi sõbrannasid terveks eluks või ka teinud teoks oma unistused mis olid pikemat aega kapi otsas riiulil tolmunud…

– Kui sul on soovi hüpata pardale Havai seikluskoolitusele novembris 2020hüppa pardale siit: 

– Vaata kindlasti ka selle kevade võimaliku Eesti retriidi infot siit: 

– Kui soovid eelregistreeruda Crystal Ra 12 kuu meistriklassi, siis tee seda siin: 

– Kui sa soovid kindlasti minuga teha kas Auratransformatsiooni™ või muid seansse sel kevadel Eestis minuga – ajavahemikus aprilli lõpp kuni juuni algus, anna kindlasti teada.

Lisaküsimuste korral minuga koostöö minu võimaluste suhtes –  võta minuga ühendust emaili teel crystalralaksmi@gmail.com

Aitäh sulle sinu aja ja pühendumise eest!

Olgu see järgnev samm sinu enda elu ja maailma edendamise teel imeline!

Aloha San Diegost;)

Crystal Ra Laksmi-Ditton

Olgu aloha sinuga,

San Diego, California

FB #liquidheavenfacilitator 

Instagram #crystalheavenactivation 

You Tube #turbonewflow

Vaata tänaseid ülesandeid siit: 

Kaheksa Sammu Havaile – Utoopia või Reaalsus PDF?

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This