Select Page

Aloha,

Täna vaatame sügavamalt kas ja miks on Koroona viirus praegu nii aktiivne ja mis selle taga vaimsemas plaanis võib olla. Räägin Sisemisest Naisest, Emakesest Maast, nende ühendusest ja ka Sisemisest Perest. Vaatame natuke planeetide mõju Euroopas ja Hiinas, samuti Uue Aja Numeroloogiat. Annan ka nippe kas ja mida teha praeguses olukorras et ennast keskmes hoida.

Jaga antud videot nii paljudega kui saad, kuna see saab aidata inimesi oma keskmesse jääma ja ka teadvustada mis nende eludes täpsemalt toimub. Vaata, loe, jaga ja hakka minu erinevate kanalite järgijaks!

Kui soovid tasuta kingitusena minu teemakohast meditatsiooni, siis vaata linki siinses postituses!

Vaata tänast videot siit: 

Eelmisel nädalal ei saanud ma ühel õhtul magama jääda. Tõelise empaatilise tervendajana ühendun ma sageli kollektiivteadvusest tulenevate murede ja impulssidega ja kuna see on praegu nii üle vindi keeratud, siis see andis tunda.

Oli südaöö ja ma istusin maha et kuulata ja kirjutada. Mis juhtus oli ime. Emake Maa hakkas minuga läbi minu Sisemise Naise rääkima! Ta oli nii õnnelik et ma olin kuuldel ja mu kanal oli avatud.

Enamus inimesi on liiga hõivatud selleks et üldse sügavamal tasandil olla kohal ja tõeliselt kuulata mis toimub isegi välismaailmast, sisemaailmast rääkimata! Emake Maa ütles:

‘Sajandeid olid naised tõelised visionäärid – koosloojad ja tuleviku edasikandjad. Minevikus oli Kuldne Ajastu kui naised olid täiesti kuulatud ja austatud, nii nagu nad seda väärisid. Kui naine ütles: Oota natuke, mul on idee…! Siis kõik võtsid aja maha et kuulata, sealhulgas ka mehed.

Tuldi kuulama mida naised olid ülesse korjanud läbi intuitsiooni sõnumite, mis infot tuli nähtamatust maailmast ja mis oli järgmine Jumalik sõnum, mida oli vaja vastu võtta ja mida oli vaja luua. Mehed ei teinud seda maha, ei surunud seda maha, nad tulid kokku selleks et mõista kas ja kuidas ühiste jõududega saaks luua seda ideed ja tuua siia reaalsusesse.

Naine oli selles protsessis ülesse tõstetud, kuna mehed teadsid et kui naist läbi selle toetada ja tõsta, siis nad tõstsid ka ennast, oma lapsi ja tulevikku. 

Kuskil ajavoolus läks see traditsioon kaduma – kui päikesega koos tõusid egod ja patriarhaalne süsteem ja mõistuslik mõttemaailm võtsid juhtimise üle.

Naised ja nende ideed lükati eemale, neid ei kuulatud enam, kõigele hakata lähenema vaid läbi mõistuse ja kahtlused vallutasid südamed. Mida ei saanud teaduslikult tõestada, seda polnud olemas!

Naiste ideed suruti vaiba alla, põranda alla ja riiulitele tolmuma. Iga kord kui naised tahtsid suuremalt sõna võtta siis tehti neile haiget ja lausa karistati selle eest. Nii nad siis otsustasidki, et sellel ei ole enam mõtet ja olid sajandeid vaikses kannatamises. Kuigi vahetevahel üksikud naised üritasid ja samm sammult hakkasid asjad muutuma.

Lõpuks hakkasid naised taaskord ühinema oma Sisemiste Naiste juhendamisega, kes juhtisid neid kohtadesse ja inimesteni kes olid valmis kuulama ja neile ka sõnavõtu võimalusi pakkuma.

Praegu on õige aeg pausile. Et vaadata sissepoole. Valida teine tee või teekond. Teha äkkpööre 90 kraadi kui vaja. Lahti lasta. Muutuda kui vaja. Olla kui vaja. See on kõik lubatud!

Küsi küsimusi: 

  • Kes ma olen? 
  • Miks ma olen? 
  • Mis on mu peamised väärtused? 
  • Kuhu ma edasi liigun? 

Siis võta aega et kuulata ja kuulatada. Need vastused ei pruugi tulla koheselt. Võib minna rohkem kui 5 minutit, kui 10 minutit, kui tund, päev, nädal või kuu aega. Need vastused võivad sinu seest välja kooruda aastaid. Seega kannatust!

Koroona viirus on meile meeldetuletuseks – ‘teadlased ütlesid 1968. aastal et koroona viirus näeb mikroskoobi all väga nagu päikese kroon, ere krooni taoline ring mis on päikese ümber tänu gaasidele mis sellest moodustuvad mis on nähtavad päikesevarjutuse ajal’ (interneti allikad). 

Koroona viirus on siin et meile meelde tuletada et me oleme kõik Kuningad ja Kuningannad oma eludes ja oma saatustele.

Kuid selleks et saada selleks küpseks Kuningaks või Kuningannaks me peame hakkama võtma vastutust igal tasandil oma elus.

Aru saada et iga mõte, sõna ja tegu loob uut reaalsust. Isegi kui oleme mingi hetk pausil – on väga tark oma mõtetes tulevikku edasi luua. See aitab kaasa sellele et me anname oma sisemistele kingitustele võimaluse avalduda ja anname ka välisele maailmale märku et me oleme kaas-loojad mitte ainult ‘olukorra ohvrid’. 

Naistega on ikka nii et kui me neid kaua aega ei kuula võivad nad kibestumisest ja vihast mingil hetkel üle ajada ja hakata jõuga muutuseid ellu viima.

Kuna Emake Maa on meile sõnumeid andnud nii kaua aega ning enamus ei ole teda kuulanud – on tal nüüd aeg võtta mikrofon enda kätte ja rääkida mis südamel, liigutada mägesid, nihutada riigipiire, näidata oma väge. Kuidas tasakaalustada kõiki neid tasakaalustusi ja ülesõitmisi mida naisenergiad on sajandeid pidanud taluma!!!  

Öeldakse et Havail asuvad selle planeedi kopsud ja vaid mõni aasta tagasi oli ju Havail suur laava voolamine, mis tegi samamoodi ümberkorraldusi. See oli koormav ja raske, paljud inimese jäid kodudest ja ka oma töödest ilma.

Aga inimesed tulid kogukondadena kokku et aidata. Praegu on see hetk ka Koroona viirusega. See on meeldetuletuseks et me ei ela siin planeedil üksi. Ja seda planeeti ei hoia koos ega vii tulevikku vaid mehed – ilma naisteta ei jätkuks tulevik. 

Koroona viirus ründab meie kopsusid just seepärast et nad on väga lähedal meie südamele ja seal asuvad meie emotsioonid ja tunded. Seda kõike mõjutab meie hingamine.

Kui sa soovid sellel ajal hoida ennast koos ja hoos, siis on vaja palju teadlikult hingata ja oma kehasse rohkem hapnikku tuua ja oma emotsioonidele inventuur teha. Olla radikaalselt aus iseenda ja maailma suhtes. 

Ühendu oma emotsioonidega ja küsi neid küsimusi: 

  • Mida ma tõeliselt praegusel hetkel vajan?
  • Mida ma oma ellu praegusel hetkel ihkan? 
  • Mis mu elus enam ei toimi? 
  • Mida on vaja muuta? 
  • Kus ma näen et ma lähen iseenda tõeliste väärtuste vastu, kus ma surun oma jumalikku naiselikkust alla koos tema emotsioonidega? 
  • Mida ma teen kui mu Sisemine Naine tuleb mõttega: ‘Mul on idee’? Kas sa kuulad? 

Kui sa puhastad oma emotsioonid, siis sa ei saa seda viirust. Sa pole sellele piisavalt atraktiivne. Koroona viirus tuleb meie ellu selleks et meid ülesse äratada. Panna asjad õigesse järjekorda, mis oleks siis ühendatud meie tõeliste väärtustega. Kui sa oled juba harmoonias, siis pole midagi enam parandada!

On aeg oma elu ümber korraldada ja buustida meie immunsussüsteemi, meie sisemisi kaitsesüsteeme ja tiime – juua palju taimseid teesid, nagu kassiküüne tee, paudarco ja teised taimed mis töötavad viiruste vastu. Võtta erinevaid toidulisandeid mis immuunsust toetavad.

Lisaks on veel mitmeid soovitusi Emakeselt Maalt ja Sisemiselt Naiselt:

  • Maga rohkem kui praegu isegi vaja, puhkus on oluline. See taastab ja puhastab nii nagu ka tõstab su immuunsust. 
  • Joo vett nii tihti kui saad (soovituslik isegi iga 15 minuti tagant võtta väike lonks et juhul kui viirus on juba jõudnud suu piirkonda saad selle alla lükata nii et see jõuab koheselt kõhtu kus kõhuhapped selle saavad hävitada.) 
  • Pese käsi nii tihti kui on võimalik!
  • Väldi kätlemist praegusel hetkel. 
  • Tantsi naljakalt peegli ees nii et hakkad naerma. Naer on terviseks!
  • Ole loominguline. Lase oma Sisemine Kunstnik välja! Las tal olla pidu! Maali, luuleta, kirjuta jne.
  • Väldi stressi igal võimalusel – see viib su immuunsuse alla!
  • Joo moringa jooki. Kui see ei sobi, joo spirulinat või muud rohejooki. See tõstab su immuunsust. 
  • Kui sul on partner, siis armatse temaga, kui pole – mastrubeeri endaga (tõstab ka immuunsust – teaduslikult tõestatud!) ja kui sul on kaisukaru kallista teda ja mängi temaga – su Sisemine Laps saab õnnelikuks!
  • Treeni, söö tervislikku toitu ja liigu looduses!
  • Tee hingamisharjutusi, et oma kopsud puhtana hoida ( vaata tänasest videost ühe hingamisharjutuse näidet) 
  • Mediteeri et oma meelt maha rahustada. 
  • Loe positiivseid raamatuid, kuula podcaste või vaata positiivset filmi. 
  • Lae ennast täis kõike head ja paremat (ei tähenda et kohe lähed jäätise kallale!)
  • Ütle EI seal kus vaja et enda eest hoolitseda ilma süümepiinadeta!
  • Tee hundiratast et või ripu pea alaspidi et vaadata elule teise nurga alt! Sisemine Laps on väga õnnelik!
  • Võta aeg maha iseenda jaoks!
  • Kirjuta oma päevikusse. Muuda see traditsiooniks!
  • Mine vanni – soola ja taimevanni! Lõõgastab ja lõdvestab ja võtab stressi maha. 
  • Vaata päikesetõusu või loojangut nii tihti kui saad!

Ole tark Supernaine – isegi kui oled mees! Selgita välja millal teda kuulata. Regulaarselt. Kingid mida ta sellest jagab on hindamatud. Need võivad muuta su elu aga mitte ainult – kogu maailma läbi sinu või sinuga koos! Meil on kõigil see potentsiaal olemas. Kas sa kasutad seda seekord?  Enda ja oma pere jaoks? 

Selleks et kogu planeet viia tagasi jumaliku naiselikkuse joonele on vaja et ka mehed täielikult kummardavad tema ees, ning et toome kõik enese eest hoolitsemise tagasi esikohale, sinna kuhu see tegelikult kuulub.

Selleks et seda planeeti täielikult ülesse äratada pole meil ainult endil vaja ärgata, vaid ka meie Sisemistel Peredel. Lubage oma Sisemistel Naistel nüüd ennast täielikult väljendada! Olen valmis seda revolutsiooni toetama oma Sisemise Pere programmiga.’

Sellega oli info üleskirjutamine lõpetatud.

Ma jagasin seda inglise keeles järgmisel päeval oma FB lehel ja see on üks kõige rohkem kommentaare ja aktiivset tagasisidet saanud postitus olnud viimasel ajal võibolla isegi aastate ajal. Seega kui sa saad selle blogi lingi ja oled jõudnud siia, siis kindlasti jaga seda nendega, kes seda praegusel hetkel vajaksid. Selle blogi kõige lõpust leiad ka minu lubatud erilise Keskmesse Maandumise Meditatsiooni!  Tänased harjutused on jagatud otse kõige blogi lõpus. Naudi!

**

Lisaks räägin videos ka Uue Aja numeroloogia seosest 2020 – number neli, mis on liikumine uue aja dimensioonide transiittsoon ja samas ka loomise ja äri number. Ja kolm – märtsikuu on Sisemise Pere number. Kokku teeb see seitse mis on tegelikult Sisemise Mehe, Maa elemendi ja ka vaimsuse number. Ehk ka ümber struktureerimise number. Sisemine Mees peaks nüüd igati toetama Sisemist Naist ja vaimsus tõused esikohale.

Videos soovitasin ka vaadata Brendon Burchardi kahetunnist jagamist Koroona Viiruse kohta (inglise keeles). Kui sa soovid oma fookuse ja tuleviku suunad ka veel selgemalt paika saada, siis vaata seda siit: 

Eelmise korra sabotööri blogi leiad siit: 

Sabotööri lisamaterjali leiad siit: 

***

Lubatud Keskmesse Maandumise Meditatsoon lae alla siit: 

**

Info muudatuste kohta minu blogis ja FB live-idega. 

  1. aprillist 2020 lõpetan oma pikkade FB live-ide tegemise oma professionaalsel lehel et oma tööd ja fookust optimaliseerida. Kui sa soovid minuga jätkuvalt sügavuti minna, siis on võimalus sedasorti infot minult saada minu liikmesgruppides ja koolitusprogrammides regulaarselt. Alustan oma FB seinal pigem regulaarsete minivideode jagamist koos blogiga. Kui sa sooviksid teatud teemasid mida ma seal fookusesse võtan soovitada, siis anna mulle märku mis teemad need on kas Fb messengeris või siis emaili teel crystalralaksmi@gmail.com.  Suur aitäh juba ette!

**

Kui see postitus sind puudutas jätta kommentaaridesse sõna ‘Amama’. Aitäh sulle!

**

Lisaks palun sul:

– Pane Like sellele videole kas You Tubes või siis Fb-s

– Pane like minu FB kanalile Crystal Ra Laksmi (#liquidheavenfacilitator)

– Pane like minu You Tube kanalile #turbonewflow

– Jaga antud videot nii paljudega kui võimalik

– Saa minu järgijaks kõikidel mu kanalitel

Kui huvitud Sisemise Pere Coachingu Programmist, siis loe lisa siit:

Kui sa soovid koheselt sügavamalt sukelduda Külluse Ratta teemasse nii nagu ka kas ja kuidas avastada detailsemalt ja täpsemalt oma talente ja eluülesandeid siis osta 8-kuine (sulle avaneb ligipääs korraga kogu materjalile) 280 eurot:  Külluse Seikuskoolitus Unistuste Ellu programm siit: 

– Kui sul on soovi hüpata pardale Havai seikluskoolitusele novembris 2020hüppa pardale siit: 

– Kui sa soovid kindlasti minuga teha kas Auratransformatsiooni™ või muid seansse sel kevadel Eestis minuga – ajavahemikus aprilli lõpp kuni juuni algus, anna kindlasti teada.

Lisaküsimuste korral minuga koostöö minu võimaluste suhtes –  võta minuga ühendust emaili teel crystalralaksmi@gmail.com

Aitäh sulle sinu aja ja pühendumise eest!

Olgu see järgnev samm sinu enda elu ja maailma edendamise teel imeline!

Crystal Ra Laksmi-Ditton

Olgu aloha sinuga,

San Diego, California

FB #liquidheavenfacilitator 

Instagram #crystalheavenactivation 

You Tube #turbonewflow

Vaata tänaseid ülesandeid siit: 

Koroona Viiruse vaimne taust ja taaskäivituse võimalused PDF

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This